• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
gece ekleyip yazdım ki sabah bakmış olursunuz kaldırırım diye :) neyse çıkmam lazım evime gideceğim işlerimiz çok sonra kaldırırım

Gününüz iyi geçsin...

bende varım herkesten bir ortak karar çıksın
ondan sonra açalım

malesef evet canım:31::31:

evet canım buraya girelim ama daha çok mailleşelim:34::34::32::32::32:

hayırlı olsun canımm:16::16::16:

bizde özledik seni kuzummm:16::16::16: :16:
hoşgeldin tekrardan nasılsın bakalım
evet canım taşındık yine:4::4: kazen bey şimdide böyle münasip gördü:47::47::47:

ayy ne can sıkıntısı şeyler bunlar yaa

günaydın simli boyatıcam tatlım salonumu bide oturma odamı simli düşünüyorum digerlerini normal boyatıcam kum beji tatlım boyam simimde toz sim
benım kayınvalıdemın sımlı
ama boyle desenlı gıbı de sankı
cok guzel rengı
anlatamam
acaba senın bahsettıgınde bu sekılde bıseymı olacak
bende salonumu sımlı ıstıyorum
ınsallah

günaydıınn hatunlarrr

canım güle güle kullann çok güzeller

güzelim inş. aradığınız evi bulursunuz bende bu hafta röfleli saçlarımı kendi rengine döndürüyorum canım çok sıkılmıştım inş. güzel bir değişiklik olur

dün nişanlımla leroy merlin e gidip avizelerimizi çeşmelerimizi aldık kızlar hepsi içime sindi nasip olursa bu akşamda koçtaştan duşa kabinle banyo dolabımı alıcam bu eksiklerde bitiyor çok şükür.

ınsallah cnaımm
Allah ıcımıze sındırsınn
ay ama rofleden donmek cok zor
sarı saclarımı cok sevıyorum masatakvımı gordu benı bence banada cok yakısıyor
ama degısıklık ısıtyorum ve gelınlıkle roflelı sac olmuyor gıbıme gelıyor

yenidendoğdum
senin söylediğin deniz süngeri ile yapıyorlar
ekru rengi gibi
düz boya üstüne daha yoğun renkler simli yapıyorlar
krizantemin dediğide sanırım boyanın içine küçük 1 litre kadar simli aynı renk boya katıp konsantre yapıyorlar

benım kayınvalıdemın sımlı
ama boyle desenlı gıbı de sankı
cok guzel rengı
anlatamam
acaba senın bahsettıgınde bu sekılde bıseymı olacak
bende salonumu sımlı ıstıyorum
ınsallah

ınsallah cnaımm
Allah ıcımıze sındırsınn
ay ama rofleden donmek cok zor
sarı saclarımı cok sevıyorum masatakvımı gordu benı bence banada cok yakısıyor
ama degısıklık ısıtyorum ve gelınlıkle roflelı sac olmuyor gıbıme gelıyor
evet canım röfleden dönmek çok zor bir kere kahveye boyatmıştım ama zor durdum hemen gidip röfle yaptırdım. Bana da çok yakışıyor ama 7 yıldır röfle yaptırıyorum hem saçlarım biraz canlansın isityorum hemde bence koyu saç gelinliğin üstünde daha güzel duruyor

evet arakadsımız doru sölüyo boyanın içine sim söküyosun gölgede parlamıyo normal boya gibi duruyo güneş vurdumu duvar parlıyo süper gözüküyo

günaydın kuzularım hafta sonu nışanlımın yanındaydım süperdi hiç gelesim yoktu ama mecburen gelmek zorundaydım :50: yarında düğün alışverişine çıkıyoruz kayınvalidemler geliyolar bu akşam :16::16:

yenidendoğdum
senin söylediğin deniz süngeri ile yapıyorlar
ekru rengi gibi
düz boya üstüne daha yoğun renkler simli yapıyorlar
krizantemin dediğide sanırım boyanın içine küçük 1 litre kadar simli aynı renk boya katıp konsantre yapıyorlar
heh evet oyle bısey desenlı fılan gıbı guzel duruyor ekru gıbı dogru rengı
boyanın ıcıne atılan sım dahamı sade duruyor?
kucuk bır odada yanı ortalama buyukluktekı bı odada o denız sungerı ıle olan goz yorarmı acaba?
senın ev ne alemde sekerım

O zaman ortak karar alalım...yeni bir sayfa açalım diyenler el kaldırsın :3::3::3:
acalımmm
evet canım röfleden dönmek çok zor bir kere kahveye boyatmıştım ama zor durdum hemen gidip röfle yaptırdım. Bana da çok yakışıyor ama 7 yıldır röfle yaptırıyorum hem saçlarım biraz canlansın isityorum hemde bence koyu saç gelinliğin üstünde daha güzel duruyor
bebek sarısımı platnmi röflen?
gelınlıge koyu gıdıyor
sac rengı ıstedıgımde
lauren conrad hair gorsellerde bır cok resmı var o tarz bıseyler ıstıyorum kadının her sacı ayrı guzel
kızlar bakmadınız heralde kaldırıyorum :40::40::40:

ben baktımm :55:

Kızlar günaydın....
çok yoğun olacağım bugün öğlene kadar.. Malum c.tesi den beri izinliyim evraklar dağılmış durumda....
havale yaptığım bir iki firmanın carisi ile benim cari tutmuyor kafalarını kırıp dönerim....
Azıcık stres atayım da gelirim:3:

Çalıştığım firmalar bir evlensen de kurtulsak diyor ama napayım cadı olmazsam iş yürümeyecej:9:

Sizleri seviyorum benim gizli dostlarım görüşürüz:54:

Günaydın kızlar,herkes nasıl bakalım,ben çok uykusuzum ya..anne evine geliyorum sözde ama annem beni uyutmuyor,halbuki ben de ''ya burda bi türlü uyuyamıyorum,memlekete gidince uyurum''diye umutlanmıştım..sevgili annem gece yarısı uyuduğumu bildiği halde böyle yapıyor,neyse ya aman..

Evet canım şükredelim halimize, ama kilo verirsem seni hatırlayacağım :9: ister istemez stresten veriliyor sen şimdi annenin yemekleri ile toparlayıveririsin kendini..

İyi geceler canım..

Milena'cım,yanlış anlaşıldım,beni hatırla derken kilo verdğimi değil,ne kadar versem de senin kdr veremem hayatım,en son kpss'ye hazırlanırken senin kdr zayıfladım stresten,bi daha da olmadı çok şükür..tatlım şunu demek istedim,bak bnm evim yok,bazı eşyalarım yok,tayinim belli değil,gelinliğim hala astar halinde,çiçeğim yok,ayakkabım belli değil,birçok şeyim eksik ama yine de senin kdr takıp kilo vermiyorum demek istedim.senin bu kdr şeyin hazırken,hele hele evin,gelinliğin hazırken sakın sakın bi daha kilo verdiğini duymayayım tamam mı:)

Günaydın şekerlerimmmmmm :3::3::3: çok yorgunum dün nişanlımın işi vardı buluşamadık...bu fırsatla babam bizi baya gezdirdi..ve tabii bana yine bişeyler aldı...babam benim yaaa canımmmınnn taaa içi :16::16::16:

Eki Görüntüle 441570 Eki Görüntüle 441571

güle güle kullan canım,hayırlı olsun.

Canım eylül
nette ılanlar cok az oluyor once bunu soylıyım
ve bazı ev sahıplerı ne kıralık yazıyor ne ılan verdırıyor
secılmıs ınsanları goturuyorlar
bende ıstanbulda kucuk bır semtte oturuyorum
kucuk bır bolge
4 tarafı yollarla cevrılmıs bır yer merkeze uzak
ama cok guzel sıteler dıye gecıyor burası
bastan sona bakıyoruz 2 tane bodrum kat suanda bos
bı bolgeden asagıya bakıyoprz oradada 2 tane gırıs var
benım krıterım su eskı bına olmasın yenı olsun
kıralarda bence uygun bızım buarada badanası derdı fılan olmuyor yenı evde
eskı evlerde bızım harbıden eskı dolabı yok fayansı bılmem nesı yok
falan fılan

o yuzden en azından nısanlın gezsın
fotograflasın ve senınle paylassın
kıralar ne alemde pekı?
bızde sureklı bakıyoruz sanırım bugun tam bu aksam bakmıcam ben babam bakıcak
7 aksam olacak
ama hep aynı yerlerı gezıyoruz olurda bı kıracı cıktımı cıkarmı bırı bısey soylermı gormedıgımız bı yer varmı dıye
mahalleyı bastan sagı yurumek 35 dk surer
boylamaya
enlemeye ıse 20 dk
o kadar
ondan sornası elbette var ama otobusle
metroyla
taksıyle
özel arabayla
anneme yakın olmak durumundayım..
oyle ıste..

canım,ben nişanlıma çok uzağım,ikimiz türkiyenin iki ayrı ucunda çalışıyoruz diyeyim sana,o ist.da bense diğer uçta.
dolayısıyla sokak sokak gezme imkanımız yok..
nişanlımın işi,yaz döneminde sıklaşan bir iş,o yüzden abartısız söylüyorum,çocukcağızın işleri yetiştirircem diye gece 23.00-23.30'a kdr işyerinde çalıştığı ve buna rağmen işleri bitiremediği günleri bilirim,çünkü teferruatı fazla olan,didik didik saatlerce uğraşılan bir iş..
e öyle olunca kendisi de pek gezemiyor..
emlakçılardan dilimiz yandı,bulaşmıyoruz o yüzden..sahibinden arıyoruz.
babası filan da bakınıyor ama onun buldukları da evlerine çok yakın yerler,e ben de yakın istemiyorum..
arkadaşları bakıyor sağolsun ama onların da evleri uzak,o yüzden çok uzak yerlerden buluyorlar..
benim tayinim belli değil,Allah korusun olmama ihtimali bile belki olabilir(inşaallah olmaz,yuvama kavuşurum)o yüzden onun iş yerinden evlerinden çok fazla uzağa da gitmek istemiyoruz.her ihtimali değerlendirmek adına..e öyle olunca da netten bakıyoruz çoğunlukla..buluyoruz bulmasına ama nişanlım işten çıkıp gidip adamla görüşene kdr tutulmuş oluyo..
bi tane süper ötesi ev bulduk geçende ama çook uzak,vazgeçtik..
baktığımız yerler ilçe merkezine yakın,sahile,marketlere,duraklara uzak olmayan yerler,ben ist.u bilmiyorum,zorlanmayayım diye..bi de güvenli,nezih çevrelerden bakıyoruz..
tekin olmayan yerlerde kiralar uygun 450-500e bile var,ama oraları istemiyoruz,geç geliyor ve ben yalnız kalmak istemem saatlerce..akşam yalnız başıma geç dönemem fln diye..
o yüzden baktığımız yerler 700-800 arası..
bakalım hayırlısı olsun cnm..

Bazen dusunuyorumda Allahım ne zaman bunları saymayacagım
ay bası

cuma
pazartesı

hayat tukenıyor
çok beğendim ya,aynen cumaları saymaktan bi baktım hayatım tükeniyor..bu aylarda borçlar birikince aybaşların da sayıcam herhalde artık..

anladım canım
ama kıralar yuksekmıs ıstanbulun her kesımınde kıralar bu derece bızım gırıs kat ustlerı 700 den baslıyor
ama bızde aksı o parayı verıcez grııs kat ustune cıkamadık henuz bızde buldukg ıbıydı persembe adam caydı cumaya
o kadar sınır bozucukı
aslında emlakcı bulabılır sıe
veya bı arkadası 2 gun gezse ıstedıgınız yerı muhakkak ortaya kaba taslak bısey cıkar
ben bıraz rahatsızım evkı eve kesınlıkle ıstemıyoprum
eskı evlerden yuksek katlar buluyoruz ama tadılatıydı dolabnıydı banyosuydu ne bılım yenı bına arayısındayız
cuma aksamı kaporası verılcek
babam adamın o evıde gıderse gorursunuz dıyor
bızde daha 4 aksam var belkı ust katlardan bır ev bosalır dıye bır umut beklıyoruz
umarım zararlı cıkmayız bu ısten

sızın esyalarınız hazırmı koltuk yatak odası vs

Back