• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Günaydın şekerlerimmmmmm :3::3::3: çok yorgunum dün nişanlımın işi vardı buluşamadık...bu fırsatla babam bizi baya gezdirdi..ve tabii bana yine bişeyler aldı...babam benim yaaa canımmmınnn taaa içi :16::16::16:

Eki Görüntüle 441570 Eki Görüntüle 441571

canım güle güle kullan aldıkarını, nasılsın bakalım görüşmeyeli?

günaydınlar canlarımmmmm nasılsınız bakalım :3::3::3::3:
şu taşınma olayı:4::4: çok canımı sıktı yine:31:
evet canım yine eski yerimize taşındık:4::4::4:
canımmmm benimmmmmmm tekrardan tebrik ederimmmmmmm:16::16::16::16::16:

hoşgeldin canım tatil nasıl geçti:32:

günaydın good_heartım nasılsın canım:16:
gene taşınmışız eski yere yaaa
:31:

canım güle güle kullan aldıkarını, nasılsın bakalım görüşmeyeli?

günaydın good_heartım nasılsın canım:16:
gene taşınmışız eski yere yaaa
:31:

kuzummmm, balımmmm evli hatunum hoşgeldinnnn:46::46::46: çok özledik seni:16::16: tekrar hayırlı olsun bidenem:nazar::nazar: şükür ben iyiyim sen nasılsın bakalım:21::21:

konu tasınmısmı nolduuu ?

kızlar markafonide cok guzel gelın ayakkabıları var 170 lıra fılan pahalımı dersınız???

gunaydın buarada herkeze
gecmısı okuyamadım
sayfayı zor buldum zıra

hafta sonuda sureklı ev baktık
ama sanırım bulduklarımız arasında bı karar verıcez
annemlere 15 dk yurume mesafesı
cok yakın olmaması ıyı oldu
gırıs kat yuksek
ve bahce katı bos
yenı yapılıoyor
lamınattı klozetı fılan takık degıl henuz
ev sahıbı en ust katta
ıkı ogluda uıst katta
oturacak
dıger ıkı daıreyede kıracı gırecekmıs
grııs kata talıbız
ama balkonu yokkk
herkez bunlarıda kacıracaksınız beklerken dıyorlar
700 lıralık evı kıraya vermekten vazgecmısler alan kısıler..

500 lıra kırası bu evın
500de depozito ıstıyor
evın ıcı cok luks yapılı heryerı cok guzel
beyaz dolabı var sıyah tezgah kırmızı 2 cıtası var
benımde bazı esyalarım kırmızı baharat takımı kupalarım surahılerım vs
ama mutfak fayansı sutlu kahvemı desem kremmı ne ne alakaysa
adamlar cok asırı zengın
balkon dedım
adam ben ıstersem eger mutfaktan camın yanında bı kapı acacak 1.5 metre bı demır balkon takarım dedı
benım paraya ıhtıyacım yok bos kalsada olur dedı daıre
bodrumda olabılır ama evın cok buyuk bı bahcesı var garaj yapacakmıs
galerı sahıbı adam buarada
bırde mutfakta dolabı pek buyuk degıl ve buzdolabı mutfak dolabının ıcınde degıl ha bıde camasır makınesıde dolabın ıcıne gomme degıl
yuzde 80 o evı tutacagız

buarada bırde bu aksam sacımı boyatmaya gıdıcem
rofle saclarımı boyatacagım bırazdan gosterecegım renklerden bırıne

Lauren Conrad Pictures - Lauren Conrad At The 'Late Show With David Letterman' - Zimbio

tabı tam ıstedıgım bu degıl
bayanın adı lauren conrad
gorsellerden bakacagım ıstedıgım rengıne ıkılı sac rengı yanı ustu koyu uclara dogru ısıltıyla acılıyor
falan fısman kendı sac rengımde cok guzel buarada ama degısıklık yapmak ıstıyorum lıse sondan benı rofle tonlarım degısıyor :D

ee baska
o ev olursa beyaz esyalarımız ınox tu bızım magaza henuz
beyaza cevırmeyı dusunuyoruz :51:

bublardagecer geldi masa takvimide gelmiş dün sanırım ama şimdi yok gelsin oda topik şöle bi canlansaaaa:16::16::16::16:
isyanım bunlardageçerim masatakvimim kalplerarası canlarım benim siz olmasanız bu topiğe hiç girmem heleki şu yine taşınma olayı olduktan sonra hiç girmezdim ama sizleri bırakamıyorummmm:16::16::16::16::16:

güzel dostluk:nazar:

bublardagecer geldi masa takvimide gelmiş dün sanırım ama şimdi yok gelsin oda topik şöle bi canlansaaaa:16::16::16::16:
isyanım bunlardageçerim masatakvimim kalplerarası canlarım benim siz olmasanız bu topiğe hiç girmem heleki şu yine taşınma olayı olduktan sonra hiç girmezdim ama sizleri bırakamıyorummmm:16::16::16::16::16:

Aynen kuzum...o gün kazen beye yazdım ama cvp gelmedi...tutarsız olan kendiler...kafalarına göre iş yapıyorlar işte :47::47:

gecmısı okuyordumm
karnıma agrı gırdı cok fena usuttum sanırımm
okudum yazamıyorumm kızlar :S

Aynen kuzum...o gün kazen beye yazdım ama cvp gelmedi...tutarsız olan kendiler...kafalarına göre iş yapıyorlar işte :47::47:

neyse biz yolumuza bakalım dikkat ederiz canlarımmmm:16::16::16:

günaydın kızlar nasılsınız?
dün çeyizlerim gitti evime

:12::12: ne güzellll ben bile heyecan yaptım şimdiii:1::1::1:
hayırlı olsun kuzumm:16:

gecmısı okuyordumm

geçmiş olsun canım dikkat et kendine:31:

evet tatlım yaa çok canım sıkıldı :31::31::31:
ne güzel orda iyiydik:26::26:

bende görünce biraz canım sıkıldı yaaa ama kazen teklif etmişti bize sonra karar değiştirdi niye acaba:44:ben diyorum komple üyelik yapsınlar hepsini işte. konu başlıkları görünsün ama içerik için üyelik istensin.

kuzummmm, balımmmm evli hatunum hoşgeldinnnn:46::46::46: çok özledik seni:16::16: tekrar hayırlı olsun bidenem:nazar::nazar: şükür ben iyiyim sen nasılsın bakalım:21::21:

hoşbuldum kuzum evliyim ya şaka gibi , evlendik akşama baba evine döndüm çok zor oluyor yaaaa:31:

bende hepinizi çok özledim kızlar
:16:

konu tasınmısmı nolduuu ?

kızlar markafonide cok guzel gelın ayakkabıları var 170 lıra fılan pahalımı dersınız???

gecmısı okuyordumm

canım günaydın dikkate et kendine bu havalar çok çarpıyor insanı.
bende baktım markafoniye ama biraz pahalı geldi fiyatları yaaa, güzel ayakkabılar var gerçekten.
ev bulmak zor iş kuzum yaaaaa. Allah gönlümüze göre versin hepimizin,
boya rengini göremedim yalnız kuzum:34:

hoşbulduk canım benim. olmadı gene mailleşiriz kuzum.benimde çok hoşuma gitmedi bu taşınma işi.:31:

günaydın kızlar nasılsınız?
dün çeyizlerim gitti evime

günaydın canım, hayırlı olsun :16: geri sayım başladı desene

ayyyy unutttummmm kızlar yatak örtümü aldımmmmmm:46::46::46::46: nişanlımla beraber beğendik...ben sade şeyleri, nişanlım ise daha abartlılı şeyler beğendi...sonunda orta bir yol bulduk :16::16:

$yatak örtüsü.jpg

Yaaa resimi büyük ekleyemiyorum...Markafonide var aynısı ama resim küçük olarak kayıt oluyor bilgiayara

Son düzenleme:
Günaydın şekerlerimmmmmm :3::3::3: çok yorgunum dün nişanlımın işi vardı buluşamadık...bu fırsatla babam bizi baya gezdirdi..ve tabii bana yine bişeyler aldı...babam benim yaaa canımmmınnn taaa içi :16::16::16:

Eki Görüntüle 441570 Eki Görüntüle 441571

Güle güle kullan tatlımmmm

Yaa konu yine taşınmışşş offff:31::31::31::31::31:

Bu ne saçmalık yaa :47::47::47::47:

ayyyy unutttummmm kızlar yatak örtümü aldımmmmmm:46::46::46::46: nişanlımla beraber beğendik...ben sade şeyleri, nişanlım ise daha abartlılı şeyler beğendi...sonunda orta bir yol bulduk :16::16:

Eki Görüntüle 441575

Aldıklarının hepsi çoookkk güzel güle güle kullan bitanemmmm

Tatlım tekrar tebrik ederim
evli hatunuuummmmm benimmm:16::16::16::16:

Hepinize günaydınnnnn
Çokkk özledim sizi ama çokkk yoğunumun bugün :30::30::30:

Eki Görüntüle 441575

canım resim küçük olmuş net göremedim ama güzel görünüyor. güle güle aşkla kullanın canım benim:16:

Back