2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
canım bende sımdılık hala koltuklarım fume krem ama evın durumuna gore sutlu kahve yapabılırım canım benım
kararsızım hala once ev once evvvvvv !
ıncı beyazı aklımda olsun cunku kremsı tonlar fumelere sıyahlara beyazlara kremlere gıtmezz

850 cok pahalııı

Günaydın sekerlerrrrrr
Evime gidiyorum yine
Cok mutluyummmm

kac gun kaldınız balayındaaa
okudum basınıza gelenlerı sen bıze otel fıyatları versende bızde oralara gıtmesek ya
cok üzücü bı durum

Adasimmmmmm Kuafor cok iyi fiyat vermiş biz 1200 tl verdik
Çeyizlerini sinir oluyorsun bı gitsinlerde gitcem seni nasıl ağlicam nasıl körü olcan
Şimdi kolay geliyor az kaldı falan diye evdeki o son gece sabah olsun istemiyosun

biz balayini ayarladik.. onceden arastirdigimda fiyatlar gerceten cok yuksek oluyor. ets turdan falan baksan belki indirimli olanlar var. bide 5 - 6 gun icin imkansiz gibi 2000 tl genelinde cok yuksek cikar. bide 5 yildizli luks otellerde 5000 6000 tl cikar. biz 3 gece 4 gun olarak anlastik. yengem bana demisti sakin 1 hafta gitme bi sure sonra SIKILIOsun evine gitmek istiyosun bi kac evlenen arkadasimda ole dedi. o yuzden bence 3 yada 4 gun ideaildir bence

Bizde parasızlık yüzünden iptal ettik...buluruz bir yer tekmıyorum balayına falan kafayı

Günaydın sekerlerrrrrr
Evime gidiyorum yine
Cok mutluyummmm
Allah mutluluğunu bozmasın hiç şekerim

850 çok pahalı ben kuaföre 250 veririm en fazla

günaydıınn kızlarrr hadi gözün aydın canım

günaydın canım az kalmış ve heyecan yok iyimiş kolay işler kalmış canım eve yerleşmişsin zaten onlarda hallolur. evde rahat olacak mısın peki neden kuaföre gitmeyi tercih etmedin 850 tl mi çok bence canım yaa en fazla 350 400 verilir

kac gun kaldınız balayındaaa
okudum basınıza gelenlerı sen bıze otel fıyatları versende bızde oralara gıtmesek ya
cok üzücü bı durum

Biz pazar gunüne kadar balayindayiz Canim
Eve 1 saat falan uzakta olunca 2 günde bir gidiyoruz biz durmuyorum Zat'dan hadi gidelim diye
Biz Didim'e gittik önce bı arkadaşı ayarladı acenteden hic tavsiye etmem şimdi kusasasindayiz 5 gün icin maksimum fiyat en iyi otelde 1500- 2000 tl arası

hadi yaaaa sendende cok almis 1200 .. tek senin icin aldi dimi dugun yerindemi yapmisti sacini kuafor. valla suan sinir oluyorummm evde adim atilcak yer yokk..daraliyorum cok :) bi gitsinde aglamaya bakarim artik :))))))))))))))))))))) yaaa cok fazla aglamak istemiyorummm bennnnnnnnnnnnnnnnnnnn 30 dk uzaga gidiyorumm.. :) mutlu mutlu sevdicegimlede evleniyoum niye aliimm :) diyekendimi tesellii ediiym bari hahahhahaa

Kina gunu kuaförde yaptı düğün gunu kalcagimiz otele geldiler orda yapıldı sadece benin icin 1200 aldı 200 tl de yanındaki 2 kisi icin aldı

gunaydin cnmmm aynen az kaldii da iste ceyizim gitsin sonra heycanna baslicam insallah :) ya ben biraz huysuz tikli bi insanim... kuaforde rahat edemicem wc ye giremicem cok mirin kirin edicem nisanliminda basinin etini yiyicem yuzum dusucek bunlar olsun istemiom hep aklimda eve kuafor cagirmak vardi nisanlimda oki arasti bul randevu al dedi, foto cekimlerim hidiv kasrinda olucak benim gitmek istedigim kuafor bagdat cad. normalde hesapladik kauforden ordan ciksam hidiv kasrina mesafemiz cok uzak oluyo eve gidemicem evden cikaamam yetisemem diye .. yeni evim hidiv kasrina yakin oldugu icin eve gelsin dedik hemde rahat ederim dedim . aslinda en en uygun verende buydu bende randevu aldim iste cok ama nisanlimda sesini cikarmadi hani pahali diye :)

Bizde parasızlık yüzünden iptal ettik...buluruz bir yer tekmıyorum balayına falan kafayı

Allah mutluluğunu bozmasın hiç şekerim

850 çok pahalı ben kuaföre 250 veririm en fazla

Teşekkür ederim tatlim hepimiz mutlu olalım hep

Kina gunu kuaförde yaptı düğün gunu kalcagimiz otele geldiler orda yapıldı sadece benin icin 1200 aldı 200 tl de yanındaki 2 kisi icin aldı

Offf naptınız kızlar sizz yahuuu...ama kuaför ayağınıza geldiği için bu kadar faza fiyat tutmuş bence...ben kuaföre gidicem..burada fiyatlar belli 200-250 tl arasında

Offf naptınız kızlar sizz yahuuu...ama kuaför ayağınıza geldiği için bu kadar faza fiyat tutmuş bence...ben kuaföre gidicem..burada fiyatlar belli 200-250 tl arasında

Sen nerde yasıyorsun tatlim ?
Fiyatlar gercekten cok uygunmus bizim burda 250 tl ye duvak bile takmazlar

hmmmm pis kuaforr azcik indirim yapsaymis yaa:) valla yanimda gelen kimse yokk benim :) evde hazirlanacagim icin. gelselerdi bilee herkes kendi parasini versin banane hahahaha :)

hmmmm pis kuaforr azcik indirim yapsaymis yaa:) valla yanimda gelen kimse yokk benim :) evde hazirlanacagim icin. gelselerdi bilee herkes kendi parasini versin banane hahahaha :)

Senin kocan ne şanslı hersey gereksiz senin icin cok tutumlusun Yaaa adaşim vanada öğretsen olurmu bEn cok harcıyorum ucuz olan hic bir şeyi sevmem

Senin kocan ne şanslı hersey gereksiz senin icin cok tutumlusun Yaaa adaşim vanada öğretsen olurmu bEn cok harcıyorum ucuz olan hic bir şeyi sevmem

Valla kuzum paran olmazsa, maddi durumdan sıkıntı çekersen ucuz olan herşeyi seversin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…