- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #25.281
canım bende sımdılık hala koltuklarım fume krem ama evın durumuna gore sutlu kahve yapabılırım canım benımGünaydınnn kuzularımmmm
Nasılsınızz isyanım,yenidendoğdumum,good_heartımmm
Ben iyiyim nişanlım dün bizde kaldı
Sabah işe yalnız geldim ama bugün işleri var onları halledicek ikametgah belediye işleri filan
dün evimize gittik
fayanslarım bitmiş banyo,küçük ww ve hol çok güzel olmuşlarr
Akşam ev için boyalarımızı aldık
duvar tavan boyası filan
inci beyazı Polisandan
gunaydin kizlarrrrrrrrrrrrrrr safak 17 :) heycanmi varmi dersenizz cikkkkkk yokkk maleseff stres var daha :) 3 ay oncesinden evi tuttuk ama hallaaa su ceyizimi goturemedk sinir oldumm :) evin perdeleri geldii halilarimi serdimmm bi kucuk ev esyalarim ivir zivirlar yok :) kuaforumude ayarladimm.. ama simdi kafam karisti benim kuaforem evime gelicek yani yeni evime :) nasil olcak bilmiom bide 850 tl anlastik fazlada geldi kararsiz kaldim yaf
Günaydın sekerlerrrrrr
Evime gidiyorum yine
Cok mutluyummmm
gunaydin kizlarrrrrrrrrrrrrrr safak 17 :) heycanmi varmi dersenizz cikkkkkk yokkk maleseff stres var daha :) 3 ay oncesinden evi tuttuk ama hallaaa su ceyizimi goturemedk sinir oldumm :) evin perdeleri geldii halilarimi serdimmm bi kucuk ev esyalarim ivir zivirlar yok :) kuaforumude ayarladimm.. ama simdi kafam karisti benim kuaforem evime gelicek yani yeni evime :) nasil olcak bilmiom bide 850 tl anlastik fazlada geldi kararsiz kaldim yaf
BALAYI bakıyorummm
o kadar pahalı yerler cıkıyorkı karsıma sasırıyorum
adam eve 5 -6 gun
5 milyar kusur
:S
limak limra dıye bı yer oranında yarısı rusmus
daha turk yogunluklu bı yer olsun dıyorum
bodrum marmarıs
baksam
marmarıse gıtmedım
bodrumu cok sevıyorum
ama eglence yerı gıbı
yarı cıplak kızlar olmasın
otel olmasın
odalardan ses gecmesın
toplam fıyat 2000 olması ımkansızmı hep daha yukarılardamı fıyatlara aldınız
kör olsun parasızlıgın gıozu ya
BALAYI bakıyorummm
o kadar pahalı yerler cıkıyorkı karsıma sasırıyorum
adam eve 5 -6 gun
5 milyar kusur
:S
limak limra dıye bı yer oranında yarısı rusmus
daha turk yogunluklu bı yer olsun dıyorum
bodrum marmarıs
baksam
marmarıse gıtmedım
bodrumu cok sevıyorum
ama eglence yerı gıbı
yarı cıplak kızlar olmasın
otel olmasın
odalardan ses gecmesın
toplam fıyat 2000 olması ımkansızmı hep daha yukarılardamı fıyatlara aldınız
kör olsun parasızlıgın gıozu ya
Allah mutluluğunu bozmasın hiç şekerimGünaydın sekerlerrrrrr
Evime gidiyorum yine
Cok mutluyummmm
850 çok pahalıgunaydin kizlarrrrrrrrrrrrrrr safak 17 :) heycanmi varmi dersenizz cikkkkkk yokkk maleseff stres var daha :) 3 ay oncesinden evi tuttuk ama hallaaa su ceyizimi goturemedk sinir oldumm :) evin perdeleri geldii halilarimi serdimmm bi kucuk ev esyalarim ivir zivirlar yok :) kuaforumude ayarladimm.. ama simdi kafam karisti benim kuaforem evime gelicek yani yeni evime :) nasil olcak bilmiom bide 850 tl anlastik fazlada geldi kararsiz kaldim yaf
hadi gözün aydın canımGünaydınnn kuzularımmmm
Nasılsınızz isyanım,yenidendoğdumum,good_heartımmm
Ben iyiyim nişanlım dün bizde kaldı
Sabah işe yalnız geldim ama bugün işleri var onları halledicek ikametgah belediye işleri filan
dün evimize gittik
fayanslarım bitmiş banyo,küçük ww ve hol çok güzel olmuşlarr
Akşam ev için boyalarımızı aldık
duvar tavan boyası filan
inci beyazı Polisandan
kac gun kaldınız balayındaaa
okudum basınıza gelenlerı sen bıze otel fıyatları versende bızde oralara gıtmesek ya
cok üzücü bı durum
Adasimmmmmm Kuafor cok iyi fiyat vermiş biz 1200 tl verdik
Çeyizlerini sinir oluyorsun bı gitsinlerde gitcem seni nasıl ağlicam nasıl körü olcan
Şimdi kolay geliyor az kaldı falan diye evdeki o son gece sabah olsun istemiyosun
hadi yaaaa sendende cok almis 1200 .. tek senin icin aldi dimi dugun yerindemi yapmisti sacini kuafor. valla suan sinir oluyorummm evde adim atilcak yer yokk..daraliyorum cok :) bi gitsinde aglamaya bakarim artik :))))))))))))))))))))) yaaa cok fazla aglamak istemiyorummm bennnnnnnnnnnnnnnnnnnn 30 dk uzaga gidiyorumm.. :) mutlu mutlu sevdicegimlede evleniyoum niye aliimm :) diyekendimi tesellii ediiym bari hahahhahaa
günaydıınn kızlarrr
hadi gözün aydın canım
günaydın canım az kalmış ve heyecan yok iyimiş kolay işler kalmış canım eve yerleşmişsin zaten onlarda hallolur. evde rahat olacak mısın peki neden kuaföre gitmeyi tercih etmedin 850 tl miçok bence canım yaa en fazla 350 400 verilir
Bizde parasızlık yüzünden iptal ettik...buluruz bir yer tekmıyorum balayına falan kafayı
Allah mutluluğunu bozmasın hiç şekerim
850 çok pahalıben kuaföre 250 veririm en fazla
Kina gunu kuaförde yaptı düğün gunu kalcagimiz otele geldiler orda yapıldı sadece benin icin 1200 aldı 200 tl de yanındaki 2 kisi icin aldı
Offf naptınız kızlar sizz yahuuu...ama kuaför ayağınıza geldiği için bu kadar faza fiyat tutmuş bence...ben kuaföre gidicem..burada fiyatlar belli 200-250 tl arasında
Kina gunu kuaförde yaptı düğün gunu kalcagimiz otele geldiler orda yapıldı sadece benin icin 1200 aldı 200 tl de yanındaki 2 kisi icin aldı
hmmmm pis kuaforr azcik indirim yapsaymis yaa:) valla yanimda gelen kimse yokk benim :) evde hazirlanacagim icin. gelselerdi bilee herkes kendi parasini versin banane hahahaha :)
Offf naptınız kızlar sizz yahuuu...ama kuaför ayağınıza geldiği için bu kadar faza fiyat tutmuş bence...ben kuaföre gidicem..burada fiyatlar belli 200-250 tl arasında
Sen nerde yasıyorsun tatlim ?
Fiyatlar gercekten cok uygunmus bizim burda 250 tl ye duvak bile takmazlar
Senin kocan ne şanslı hersey gereksiz senin icin cok tutumlusun Yaaa adaşim vanada öğretsen olurmubEn cok harcıyorum ucuz olan hic bir şeyi sevmem
Senin kocan ne şanslı hersey gereksiz senin icin cok tutumlusun Yaaa adaşim vanada öğretsen olurmubEn cok harcıyorum ucuz olan hic bir şeyi sevmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?