2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
bende kuaföre 220 anlaştık kına düğünnn valla 1200 nede 850 veririm ya çok pahalııı :4:

bende kuafore 400 en fazla dıyorum oda yanımda 1 kısı hedıyesıylee yaa :D

balayı durumuı bızdede olacak gıbı degıl ama
gıtmek ıstıyoruz
yoksa bır sene dah ayok
gecen sene tatıle gıttık ama guzel gecmemıstı pek
bılmıyorum bakıyoruz ama ucaklarla gıysısı oradası burası 3000 cıkar

2000 nasıl uygun anlamadımkı?
ıkı kısı bır gece 320 mısal bahsettıgım tatıl koyu bodrumda
aslında daha otantık bısıler arıyordum baska bolgelerde ama bulamadım henuz

gunaydin cnmmm aynen az kaldii da iste ceyizim gitsin sonra heycanna baslicam insallah :) ya ben biraz huysuz tikli bi insanim... kuaforde rahat edemicem wc ye giremicem cok mirin kirin edicem nisanliminda basinin etini yiyicem yuzum dusucek bunlar olsun istemiom hep aklimda eve kuafor cagirmak vardi nisanlimda oki arasti bul randevu al dedi, foto cekimlerim hidiv kasrinda olucak benim gitmek istedigim kuafor bagdat cad. normalde hesapladik kauforden ordan ciksam hidiv kasrina mesafemiz cok uzak oluyo eve gidemicem evden cikaamam yetisemem diye .. yeni evim hidiv kasrina yakin oldugu icin eve gelsin dedik hemde rahat ederim dedim . aslinda en en uygun verende buydu bende randevu aldim iste :( cok ama nisanlimda sesini cikarmadi hani pahali diye :)
anladım canım rahat edebileceğin şekilde olması iyi tabi fotoda var sıkıntı yapman olmazdı zaten rahat rahat yetişirsinde allah gönlüne göre versin su gibi akıp geçsin zamanın. benim için çok para o kadar vermem nişanlıma da verdirmem maddi yönden sıkıntı çekmiyorsanız sizi sonradan zorlamaz biz herşeyi kendimiz yaptığımız için ordan burdan arttırmaya bakıyoruz malesef tatlım

Valla kuzum paran olmazsa, maddi durumdan sıkıntı çekersen ucuz olan herşeyi seversin :31::31:

bızde ucuz degılde nasıl desem orta hallı takılıyoruz
ama bıreysel olarak berbat durumdayız
neredeyse btuun makyaj malzelemelerım bıttı
aktı kırıldı
oyle kullanıyorum
gıysı dersen almıyorum
:17:
evlenınce rahatı bulucaz ınsallah

anladım canım rahat edebileceğin şekilde olması iyi tabi fotoda var sıkıntı yapman olmazdı zaten rahat rahat yetişirsinde allah gönlüne göre versin su gibi akıp geçsin zamanın. benim için çok para o kadar vermem nişanlıma da verdirmem maddi yönden sıkıntı çekmiyorsanız sizi sonradan zorlamaz biz herşeyi kendimiz yaptığımız için ordan burdan arttırmaya bakıyoruz malesef tatlım

Aynen...hatta az önce tartıştık...:31::31::31: nasıl ödenecek bu borçlar bilmiyorum :26::26:

Aynen...hatta az önce tartıştık...:31::31::31: nasıl ödenecek bu borçlar bilmiyorum :26::26:

ne kadar borcunuz var?
bız tartısmıyoruzda benı kasıyor bu durum
sımdı bı borcları vardı onu oducekler 3 bın evınkırası gelınlık parası ne olacak denmıs(kı bız bunalrı evlenınce ıade edecekmısız)
hıc oralıolmadım
sorunc anasıl olucak kım oducek dıye valla zararlı ckıyorum
ustume dusenden fazlasına karısmıyorum
tabıkıb ırlık beraberlık olacagız evlenınce ama
acıkcası 700 lıralık bır ısıklandırma yaptırdı kayınvalıdem evın bır odasına
bız varken
tuhaf oluyor
olmuyo yanı garıp karsılanıyor

bızde ucuz degılde nasıl desem orta hallı takılıyoruz
ama bıreysel olarak berbat durumdayız
neredeyse btuun makyaj malzelemelerım bıttı
aktı kırıldı
oyle kullanıyorum
gıysı dersen almıyorum
evlenınce rahatı bulucaz ınsallah

İnş önce borçlarımızı ödeyelimde kuzum..:26::26:

Herkese merhaba nasilsiniz?
Benim keyfim yok bugün.
Dün damat beyle tartistik :(

Balayi:
500TL oda kahvalti 3 gece 4 gün
marlight boutique otel izmir'le anlastik
1 gece suit oda
2 gece standard oda
Izin sorunu oldugu icin 3 geceden fazla kalamiyoruz.
Ama odanin fotograflari cok güzel cok icime sindi.

Kuaför:
550TL
kina günü yanimda +1
dügün günü yanimda +4 bayan +3 kiz cocugu
850TL bence de cok pahali gibi ama bücce meselesi varsa sorun yok yani :))

İnş önce borçlarımızı ödeyelimde kuzum..:26::26:

ınsallah canım
napcaz takıalrla oducez yoksa mumkunatı yok cnaım
paralar bızım salona gıdıcek dırek
gelınlık var
nısanlımın bırseysel bı borcu ıade edılecek aılesıne
baska bıseyler ıade edılecekmı bılmem ben kredı cekıcem
o var
bılezıkler dursunda
bılemıyorum salnda odaya gıdınce dırek sayıcaz takıları oyle emanet edıcez
sonrada teslım alırız
cumartesıde bozarız pazar balayına gıderız herhalde
ben balayına gıtmezsem ısyerınden 3 ıs gunu ızın alabılıyorum

bende kuafore 400 en fazla dıyorum oda yanımda 1 kısı hedıyesıylee yaa :D

balayı durumuı bızdede olacak gıbı degıl ama
gıtmek ıstıyoruz
yoksa bır sene dah ayok
gecen sene tatıle gıttık ama guzel gecmemıstı pek
bılmıyorum bakıyoruz ama ucaklarla gıysısı oradası burası 3000 cıkar

2000 nasıl uygun anlamadımkı?
ıkı kısı bır gece 320 mısal bahsettıgım tatıl koyu bodrumda
aslında daha otantık bısıler arıyordum baska bolgelerde ama bulamadım henuz

çok para alıyorlar kuaförler ya ben kınamda başkasının düğününe gidicem havalı bişiler olsun dicem normal fiyata yaptırıcam saçımı sanki kına saçına ayrı mı özeniyorlar aynı şekilde yapıyorlar düğünde de salonun kuaförüne yaptırıcam inş. bu sefer saça çok para vermicem nişanımda hiç beğenmedim 200 lira verdim içim acıdı valla bu sefer akıllandım :9: makyajımı da abartı bişey istemiyorum.
düğünüm kışın olacağı için balayı yapmıcaz allah kısmet ederse yazın ilk olarak fethiyeye gitmek istiyoruz yaza kadar borçlarda biter rahat rahat yaparız tatilimizi

ne kadar borcunuz var?
bız tartısmıyoruzda benı kasıyor bu durum
sımdı bı borcları vardı onu oducekler 3 bın evınkırası gelınlık parası ne olacak denmıs(kı bız bunalrı evlenınce ıade edecekmısız)
hıc oralıolmadım
sorunc anasıl olucak kım oducek dıye valla zararlı ckıyorum
ustume dusenden fazlasına karısmıyorum
tabıkıb ırlık beraberlık olacagız evlenınce ama
acıkcası 700 lıralık bır ısıklandırma yaptırdı kayınvalıdem evın bır odasına
bız varken
tuhaf oluyor
olmuyo yanı garıp karsılanıyor

Şu anda kafadan 9000 borcumu var...daha diğer şeyleri sayarsak bize minumum 16000 tl lazım :52::52:

Şu anda kafadan 9000 borcumu var...daha diğer şeyleri sayarsak bize minumum 16000 tl lazım :52::52:

bende dedım ya 7.5 var
da 2500 cıkar
hmm
5 bın kredı cekersem balayınıda oradan alıcaz
15000 bın rahat var
dun maximum dıyodum
aylık gelırınız nasıl ayıptır sorması? :17:

çok para alıyorlar kuaförler ya ben kınamda başkasının düğününe gidicem havalı bişiler olsun dicem normal fiyata yaptırıcam saçımı sanki kına saçına ayrı mı özeniyorlar aynı şekilde yapıyorlar düğünde de salonun kuaförüne yaptırıcam inş. bu sefer saça çok para vermicem nişanımda hiç beğenmedim 200 lira verdim içim acıdı valla bu sefer akıllandım :9: makyajımı da abartı bişey istemiyorum.
düğünüm kışın olacağı için balayı yapmıcaz allah kısmet ederse yazın ilk olarak fethiyeye gitmek istiyoruz yaza kadar borçlarda biter rahat rahat yaparız tatilimizi

bende nısan sacımı 250 yaptırdım yanımda bır kısı ıle
makyajımfılanda benım ıstedıgım gıbı olmsutu ama pahalı yanı daha fotografcı var
varda varrrrrrrrrrrr :26:

hayırlısıyla ödenir kuzum allah yardım ediyor. ben hep önceden mutfak eşyalarımı aldım koydum annem pike,yorgan battaniyeydi hepsini aldı önceden sonra çok sıkışırız diye iyiki de öyle yapmışız. Mobilyalarımında borcu çok az kaldı 2 aya onlarda biticek inş. benim alacaklarım küçük şeyler kaldı saklama kapları leğenler falan onlarda tutsa tutsa en fazla 250 300 tutar. şimdi evin tadilatına başlıcaz banyoya duşa kabin yaptırıcaz sonra evin badanası falan olcak mobilya borcuda bitince oraya verdiğimiz parayla nişanlım evin ihtiyaçlarını karşılıcak çok şükür çok çok borcumuz yok düğüne kadar bunlar hallolcak bize bi tek düğünden sonra halı perde ve yatak borcu kalıcak

ben yanımda kimseyi götürmeyeceğim sadece bir arkadaşım bu ailelerimizin talebiydi herkes
istediği yere yaptıracak kına gecesi + düğün saçı 250 tl ye anlaştım bana çok uygun geldi
her zaman gittiğim kuaför çok memnunum
:16::16::16::16:

kızlar herkez evlilik telaşında bende tabi :D çeyizler ne alemde :3::3::3::3::3:

çeyiz falan fazlasıyla okey beyaz eşyalar tamam
düğün salonu kına salonu kına elbisesi tamam
bir tek geriye

gelinlik ve mobilya kaldı
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

makyajımfılanda benım ıstedıgım gıbı olmsutu ama pahalı yanı daha fotografcı var

ben sadece kendime o kadar verdim ablam kardeşim dahil değil çok pişman oldum sürekli gittiğim kuaförümdü nişandan bi kaç gün sonra uğradım sordular nasıl geçti diye nişanım çok güzeldi ama saçım berbattı hemen bozuldu hiç memnun kaLmadım dedim bir daha da gitmedim. fotğraf işimde salonun fotoğrafçısı çekecek salonda stüdyosu var orda olacak albüm yapacak bize 1 tane büyük boy 2 tane de küçük boy onlar kız ve erkek ailesine verilmek için ayrıca düğünümde kapıya resmimiz asılcak büyük onu da bize vereckler albüm için 300 liraya anlaştık salonda çekilen tüm fotolarda salona ait onlara para vermicez çok şükür

valla kuaför 220 fotografçıda 400 cnm yaa herşy borç mobilyaaa beyaz eşyaa offf off nası olckkk düğün salonu borçç sıkılıyorummm

ben yanımda kimseyi götürmeyeceğim sadece bir arkadaşım bu ailelerimizin talebiydi herkes
istediği yere yaptıracak kına gecesi + düğün saçı 250 tl ye anlaştım bana çok uygun geldi
her zaman gittiğim kuaför çok memnunum
:16::16::16::16:

çeyiz falan fazlasıyla okey beyaz eşyalar tamam
düğün salonu kına salonu kına elbisesi tamam
bir tek geriye

gelinlik ve mobilya kaldı
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

gerçekten çok çok uygun
daha gelinlik bakmadım ramazan bayramını da atlatayım ondan sonra başlıcam bakınmaya bir model var beğendiğim eğer bulamazsam o modeli diktiricem.

Back