2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Günaydınnn kuzularımmmm

Nasılsınızz isyanım,yenidendoğdumum,good_heartımmm

Ben iyiyim nişanlım dün bizde kaldı
Sabah işe yalnız geldim ama bugün işleri var onları halledicek ikametgah belediye işleri filan
dün evimize gittik
fayanslarım bitmiş banyo,küçük ww ve hol çok güzel olmuşlarr:16::16::16::16:
Akşam ev için boyalarımızı aldık
duvar tavan boyası filan
inci beyazı Polisandan
canım bende sımdılık hala koltuklarım fume krem ama evın durumuna gore sutlu kahve yapabılırım canım benım
kararsızım hala once ev once evvvvvv !
ıncı beyazı aklımda olsun cunku kremsı tonlar fumelere sıyahlara beyazlara kremlere gıtmezz

gunaydin kizlarrrrrrrrrrrrrrr safak 17 :) heycanmi varmi dersenizz cikkkkkk yokkk maleseff stres var daha :) 3 ay oncesinden evi tuttuk ama hallaaa su ceyizimi goturemedk sinir oldumm :) evin perdeleri geldii halilarimi serdimmm bi kucuk ev esyalarim ivir zivirlar yok :) kuaforumude ayarladimm.. ama simdi kafam karisti benim kuaforem evime gelicek yani yeni evime :) nasil olcak bilmiom bide 850 tl anlastik fazlada geldi kararsiz kaldim yaf :(

850 cok pahalııı :23:

gunaydin kizlarrrrrrrrrrrrrrr safak 17 :) heycanmi varmi dersenizz cikkkkkk yokkk maleseff stres var daha :) 3 ay oncesinden evi tuttuk ama hallaaa su ceyizimi goturemedk sinir oldumm :) evin perdeleri geldii halilarimi serdimmm bi kucuk ev esyalarim ivir zivirlar yok :) kuaforumude ayarladimm.. ama simdi kafam karisti benim kuaforem evime gelicek yani yeni evime :) nasil olcak bilmiom bide 850 tl anlastik fazlada geldi kararsiz kaldim yaf :(

Adasimmmmmm Kuafor cok iyi fiyat vermiş biz 1200 tl verdik :17:
Çeyizlerini sinir oluyorsun bı gitsinlerde gitcem seni nasıl ağlicam nasıl körü olcan :25:
Şimdi kolay geliyor az kaldı falan diye evdeki o son gece sabah olsun istemiyosun :5:

BALAYI bakıyorummm
o kadar pahalı yerler cıkıyorkı karsıma sasırıyorum
adam eve 5 -6 gun
5 milyar kusur
:S
limak limra dıye bı yer oranında yarısı rusmus
daha turk yogunluklu bı yer olsun dıyorum
bodrum marmarıs
baksam
marmarıse gıtmedım
bodrumu cok sevıyorum
ama eglence yerı gıbı
yarı cıplak kızlar olmasın
otel olmasın
odalardan ses gecmesın :17:
toplam fıyat 2000 olması ımkansızmı hep daha yukarılardamı fıyatlara aldınız
:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:
kör olsun parasızlıgın gıozu ya

biz balayini ayarladik.. onceden arastirdigimda fiyatlar gerceten cok yuksek oluyor. ets turdan falan baksan belki indirimli olanlar var. bide 5 - 6 gun icin imkansiz gibi 2000 tl genelinde cok yuksek cikar. bide 5 yildizli luks otellerde 5000 6000 tl cikar. biz 3 gece 4 gun olarak anlastik. yengem bana demisti sakin 1 hafta gitme bi sure sonra SIKILIOsun evine gitmek istiyosun bi kac evlenen arkadasimda ole dedi. o yuzden bence 3 yada 4 gun ideaildir bence

BALAYI bakıyorummm
o kadar pahalı yerler cıkıyorkı karsıma sasırıyorum
adam eve 5 -6 gun
5 milyar kusur
:S
limak limra dıye bı yer oranında yarısı rusmus
daha turk yogunluklu bı yer olsun dıyorum
bodrum marmarıs
baksam
marmarıse gıtmedım
bodrumu cok sevıyorum
ama eglence yerı gıbı
yarı cıplak kızlar olmasın
otel olmasın
odalardan ses gecmesın :17:
toplam fıyat 2000 olması ımkansızmı hep daha yukarılardamı fıyatlara aldınız
:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:
kör olsun parasızlıgın gıozu ya

Bizde parasızlık yüzünden iptal ettik...buluruz bir yer tekmıyorum balayına falan kafayı :34::34:

Günaydın sekerlerrrrrr :3:
Evime gidiyorum yine :17::16:
Cok mutluyummmm :16:
Allah mutluluğunu bozmasın hiç şekerim :nazar::nazar::nazar:

850 çok pahalı :19::19::19: ben kuaföre 250 veririm en fazla :34::34:

günaydıınn kızlarrr
Günaydınnn kuzularımmmm

Nasılsınızz isyanım,yenidendoğdumum,good_heartımmm

Ben iyiyim nişanlım dün bizde kaldı
Sabah işe yalnız geldim ama bugün işleri var onları halledicek ikametgah belediye işleri filan
dün evimize gittik
fayanslarım bitmiş banyo,küçük ww ve hol çok güzel olmuşlarr:16::16::16::16:
Akşam ev için boyalarımızı aldık
duvar tavan boyası filan
inci beyazı Polisandan
hadi gözün aydın canım

günaydın canım az kalmış ve heyecan yok iyimiş kolay işler kalmış canım eve yerleşmişsin zaten onlarda hallolur. evde rahat olacak mısın peki neden kuaföre gitmeyi tercih etmedin 850 tl mi :53: çok bence canım yaa en fazla 350 400 verilir

kac gun kaldınız balayındaaa
okudum basınıza gelenlerı sen bıze otel fıyatları versende bızde oralara gıtmesek ya
cok üzücü bı durum :ssz:

Biz pazar gunüne kadar balayindayiz Canim :1:
Eve 1 saat falan uzakta olunca 2 günde bir gidiyoruz biz durmuyorum Zat'dan hadi gidelim diye :17:
Biz Didim'e gittik önce bı arkadaşı ayarladı acenteden hic tavsiye etmem şimdi kusasasindayiz 5 gün icin maksimum fiyat en iyi otelde 1500- 2000 tl arası :24:

Adasimmmmmm Kuafor cok iyi fiyat vermiş biz 1200 tl verdik :17:
Çeyizlerini sinir oluyorsun bı gitsinlerde gitcem seni nasıl ağlicam nasıl körü olcan :25:
Şimdi kolay geliyor az kaldı falan diye evdeki o son gece sabah olsun istemiyosun :5:

hadi yaaaa sendende cok almis 1200 .. tek senin icin aldi dimi dugun yerindemi yapmisti sacini kuafor. valla suan sinir oluyorummm evde adim atilcak yer yokk..daraliyorum cok :) bi gitsinde aglamaya bakarim artik :))))))))))))))))))))) yaaa cok fazla aglamak istemiyorummm bennnnnnnnnnnnnnnnnnnn 30 dk uzaga gidiyorumm.. :) mutlu mutlu sevdicegimlede evleniyoum niye aliimm :) diyekendimi tesellii ediiym bari hahahhahaa

hadi yaaaa sendende cok almis 1200 .. tek senin icin aldi dimi dugun yerindemi yapmisti sacini kuafor. valla suan sinir oluyorummm evde adim atilcak yer yokk..daraliyorum cok :) bi gitsinde aglamaya bakarim artik :))))))))))))))))))))) yaaa cok fazla aglamak istemiyorummm bennnnnnnnnnnnnnnnnnnn 30 dk uzaga gidiyorumm.. :) mutlu mutlu sevdicegimlede evleniyoum niye aliimm :) diyekendimi tesellii ediiym bari hahahhahaa

Kina gunu kuaförde yaptı düğün gunu kalcagimiz otele geldiler orda yapıldı sadece benin icin 1200 aldı 200 tl de yanındaki 2 kisi icin aldı :24:

günaydıınn kızlarrr
hadi gözün aydın canım

günaydın canım az kalmış ve heyecan yok iyimiş kolay işler kalmış canım eve yerleşmişsin zaten onlarda hallolur. evde rahat olacak mısın peki neden kuaföre gitmeyi tercih etmedin 850 tl mi :53: çok bence canım yaa en fazla 350 400 verilir

gunaydin cnmmm aynen az kaldii da iste ceyizim gitsin sonra heycanna baslicam insallah :) ya ben biraz huysuz tikli bi insanim... kuaforde rahat edemicem wc ye giremicem cok mirin kirin edicem nisanliminda basinin etini yiyicem yuzum dusucek bunlar olsun istemiom hep aklimda eve kuafor cagirmak vardi nisanlimda oki arasti bul randevu al dedi, foto cekimlerim hidiv kasrinda olucak benim gitmek istedigim kuafor bagdat cad. normalde hesapladik kauforden ordan ciksam hidiv kasrina mesafemiz cok uzak oluyo eve gidemicem evden cikaamam yetisemem diye .. yeni evim hidiv kasrina yakin oldugu icin eve gelsin dedik hemde rahat ederim dedim . aslinda en en uygun verende buydu bende randevu aldim iste :( cok ama nisanlimda sesini cikarmadi hani pahali diye :)

Bizde parasızlık yüzünden iptal ettik...buluruz bir yer tekmıyorum balayına falan kafayı :34::34:

Allah mutluluğunu bozmasın hiç şekerim :nazar::nazar::nazar:

850 çok pahalı :19::19::19: ben kuaföre 250 veririm en fazla :34::34:

Teşekkür ederim tatlim hepimiz mutlu olalım hep :1:

Kina gunu kuaförde yaptı düğün gunu kalcagimiz otele geldiler orda yapıldı sadece benin icin 1200 aldı 200 tl de yanındaki 2 kisi icin aldı :24:

Offf naptınız kızlar sizz yahuuu...ama kuaför ayağınıza geldiği için bu kadar faza fiyat tutmuş bence...ben kuaföre gidicem..burada fiyatlar belli 200-250 tl arasında :34::34:

Offf naptınız kızlar sizz yahuuu...ama kuaför ayağınıza geldiği için bu kadar faza fiyat tutmuş bence...ben kuaföre gidicem..burada fiyatlar belli 200-250 tl arasında :34::34:

Sen nerde yasıyorsun tatlim ?
Fiyatlar gercekten cok uygunmus bizim burda 250 tl ye duvak bile takmazlar :9:

hmmmm pis kuaforr azcik indirim yapsaymis yaa:) valla yanimda gelen kimse yokk benim :) evde hazirlanacagim icin. gelselerdi bilee herkes kendi parasini versin banane hahahaha :)

hmmmm pis kuaforr azcik indirim yapsaymis yaa:) valla yanimda gelen kimse yokk benim :) evde hazirlanacagim icin. gelselerdi bilee herkes kendi parasini versin banane hahahaha :)

Senin kocan ne şanslı hersey gereksiz senin icin cok tutumlusun Yaaa adaşim vanada öğretsen olurmu :1: bEn cok harcıyorum ucuz olan hic bir şeyi sevmem :17: :17:

Senin kocan ne şanslı hersey gereksiz senin icin cok tutumlusun Yaaa adaşim vanada öğretsen olurmu :1: bEn cok harcıyorum ucuz olan hic bir şeyi sevmem :17: :17:

Valla kuzum paran olmazsa, maddi durumdan sıkıntı çekersen ucuz olan herşeyi seversin :31::31:

Back