2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kızlar dün gelinlik provamın ikincisine gittim kınalıgımıda giydim gelnliğim tamamen taslanması olamamıstı ama ikisinede asık oldum bugün babamla nişanlım gitmişler avimizin boyasınıda almıslar kum bejini düşünüyodum kızlar zaten sizede sormustum ben gidemedim kurstayım suan ama onuda almıslar bitek perdelerim ve bir kaç halı almam lazım yolluk tarzında banyomada kirli sepeti ve sabunluk aldımmı tamamdır evimiz cok güzel olacak inş :31::31:

gerçekten çok çok uygun
daha gelinlik bakmadım ramazan bayramını da atlatayım ondan sonra başlıcam bakınmaya bir model var beğendiğim eğer bulamazsam o modeli diktiricem.

benimde aklımda bir model var 4 aydan fazla var şuanda
o yüzden acele etmicem bende son 2 ay kala bakıcam canım

kızlar bu güzel gelinlik ve ev muhabbetlerinizin arasına bunu sokmak istemezdim ama beni tanıyanlar var habersiz bırakmak istemedim.

biz ayrıldık.
babam hala dur bakalım belki bişeyler yaparlar diyor. ama nişanlım ve ben olmaz artık diyoruz.
o kadar çok yıprandık borçlara girdik. ama bir destek göremedik ve hep çelme taktılar bize.

diliyorum ki hepiniz çok mutlu olursunuz.
sakın ama sakın sevdiğinizden vazgeçmeyin.
hepinizi çok öpüyorum. hoşçakalın.

en iyisini yaparsın tatlım sonucta begenip ne kadar gec alırsan aslında bu senin yararına bence cünkü gelinlik kutudan cıkıp asılması gerekiyo herkez meraklı dogal olraka bakmanı giymeni istiyo dügünden önce kirlenmesini veya taslarına bişey olmasını hiç bir gelin adayı istemez bende o yüzdn 1 bucuk ay kala falan bakmaya basladım haziranın sonunda gelinliğimi alıcam sonrada zaten ankaraya gidiyoruz

kızlar bu güzel gelinlik ve ev muhabbetlerinizin arasına bunu sokmak istemezdim ama beni tanıyanlar var habersiz bırakmak istemedim.

biz ayrıldık.
babam hala dur bakalım belki bişeyler yaparlar diyor. ama nişanlım ve ben olmaz artık diyoruz.
o kadar çok yıprandık borçlara girdik. ama bir destek göremedik ve hep çelme taktılar bize.

nasıl yani neden ayrıldınız birbirinizi cok seviyorsanız kopmayın birbirinizden ice konusun tartın nasıl bu işi düzeltmeliyiz ona bakın tatlım

merhaba gelinciklerim evmde güzel bir uykudan sonra ailemle kahvaltmı yaptım yayıldım şimdi babişkomla gidip eve boya bakıcas sonrada kına elbisemin provası var kızılaya geçicem hazır geçmişkenbir arkadaşımı ziyaret edim dyorum davetiyemide veririm :)

aaaaa tatlım sen ankaralımısın benim nişanlımda ankaralı hayırlısı olsun bakalım

merhaba gelinciklerim evmde güzel bir uykudan sonra ailemle kahvaltmı yaptım yayıldım şimdi babişkomla gidip eve boya bakıcas sonrada kına elbisemin provası var kızılaya geçicem hazır geçmişkenbir arkadaşımı ziyaret edim dyorum davetiyemide veririm :)

hayırlı olsun canım bende 37 gün sonra evli olucam :16:

Hayırlı olsun şekerimmmm:46::46::46::nazar::nazar:

Hayırlısı olsun kuzuucummmm

Geçmiş olsun tatlım

Kızlar buketim geldii.
Taze taze çekiyim dedim.
Tam olarak beklediğim gibi olmasada nişan için beni idare eder.
Görünüm olarak hoş buldum. Çok doğal beklemiyodum o yüzden şaşırmadım.
Damat için yaka çiçeği var ama ben sevmediğim için onuda buketime eklemeyi düşünüyorum. :9:
Eki Görüntüle 438200 Eki Görüntüle 438201 Eki Görüntüle 438202

Hayırlı olsun kuzum. :54:

Hiç sitelerindeki foto gibi değil:44::44::44::44:
Orda çok gerçekci duruyor
Nişan Allahtan Düğünde tercih etme tatlım
Görerek almakta fayda var
Yada canlı çiçek alıp sonra kurutup saklayacaksın,
Güle güle kullan canm

WeWonThwLove sende eklesen bi ara

Herkese merhaba ancak gelebilidim ben nasilsiniz?

wewonthelove hadi bakalim hayirli ugurlu olsun evli olmak nasil bir duygu :))

hayırlı olsun canımmmm:21::21::21:

allahım inşallah bize yardım etsin canım inşallah dediğin gibi herşey yoluna girer:43::43::43:

çok zarif bende çok beğendim canım:nazar::nazar::nazar:

hayırlı olsun kuzummm:16::16::16:

internet sitelerindeki gibi değil tatlım ya neyse düğünde görerek alırsın buda bi tecrübe olmuş oldu:34:
ben nişanda çiçek yptırmamıştım:1:

çok güzelmiş canım şık duracaktır eminim:16::16:

hayırlı olsun canım güzel şeyler bunlar:34::34:

Tebrik ederim tatlim ömür boyu mutlaklar :nazar:

hadi canım benim hayırlı olsun rabbim yuvandan huzuru mutluluğu eksik etmez inşallah...

herkese çoook çok teşekkürler kızlar allah hepimize nasip etsin inşallh..
. $07062012353.jpg $07062012354.jpg $07062012355.jpg $07062012356.jpg kızlar alelacele sizin için resim cektim kusura bakmayın cilt bakımına gıdıcem baska resım koyamıyorum evımı cumartesı yada dugun sonrası cekerım öpüldünüz...

kızlar dün gelinlik provamın ikincisine gittim kınalıgımıda giydim gelnliğim tamamen taslanması olamamıstı ama ikisinede asık oldum bugün babamla nişanlım gitmişler avimizin boyasınıda almıslar kum bejini düşünüyodum kızlar zaten sizede sormustum ben gidemedim kurstayım suan ama onuda almıslar bitek perdelerim ve bir kaç halı almam lazım yolluk tarzında banyomada kirli sepeti ve sabunluk aldımmı tamamdır evimiz cok güzel olacak inş :31::31:
oohh mis ne güzell kum beji çok güzel kendi evimizde senelrdir o rengi kullanıyoruz güzel seçim canım inş. tatlı inş. herşeyin çok güzel sorunsuz olurr:16:

aynen acele etmeye gerek yok tatlım önce evin işlerini halledeyim de gelinlik olur ablamın 15 gün içinde diktiler hemde harika oldu

biz ayrıldık.

nasıl yani neden ki canım benim nişanlımın ailesinden de hiç destek görmüyoruz biz ama inan daha çok kenetleniyoruz birbirimize siz neden koptunuz ki çok üzüldüümm yaa

en iyisini yaparsın tatlım sonucta begenip ne kadar gec alırsan aslında bu senin yararına bence cünkü gelinlik kutudan cıkıp asılması gerekiyo herkez meraklı dogal olraka bakmanı giymeni istiyo dügünden önce kirlenmesini veya taslarına bişey olmasını hiç bir gelin adayı istemez bende o yüzdn 1 bucuk ay kala falan bakmaya basladım haziranın sonunda gelinliğimi alıcam sonrada zaten ankaraya gidiyoruz

evet o meraklılar yok mu zaten ablamın gelinliğini de çok merak etmişlerdi ama akıllı annem nasıl kapadıysa üstünü çarşafla kapamış alttan da açılmıyor duvara asmış düğüne kadar kimse göremedi

biz ayrıldık.

Nasıl yani yaaaa...tatlım neler oldu...olmaz ya ayrılmayın:14::14:

Back