2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
ayy hayırlı olsun tatlım senınkı benden bırkacgun once.. hemen hemen aynı gunlerde gelın olucaz..bende aynı duygular ıcındeyım.. dun kocişimin damatlıgını gıydım onu cok özledıgım ıcın oturdum agladım... hersey ıcıne sınmıstır ınsallah tatlım ya.. benım cok sındı.. gelınlık provam var benımde 15 gun sonra.. alıp gelıcem gelınlıgımı artık son provam.. ayyy evlere sıgamıyorum sankı

Allah işlerini rast getirsin canım :) walla herşeyi benim zevkime göre aldığımızdan içime siniyor çünkü nişanlımla tek çıkıyoruz alışverişe oda bana bırakıyor herşeyi :) hani içime sinmese ayıp olur sanırım :1::1::1: bi evde boyansa temizlense eşyalarım bi içine girse mutlu olcam inş. annem gülerek bana az önce hadi seninde bi evin oldu dedi o gülüodu ama o an içime bi hançer saplandı yaaa şaka maka ya ben evlenecem ben hala işin şakasındayımda :)

olur inşallah tez zamanda tatlım benimde daha bugün evim oldu eve bakmıştım daha önce boya gerekmiyo sanıyordum yalnız ev boşalınca bakışım arklı oldu meğer bütün oodalara boya gerekiyormuş canım sıkıldı :S yarın hemen babamla boya alıp boyatmayı düşünüyorum umarım işlerimiz rast gider bu raporlu dönemimde işimin çoğnu halletmem lazım boya temizlik bitsin ki mobilyalar gelsin perde gelsin halı gelsin hepsi benden haber bekliyor... rapor sonrası bir hata çalışıcam sonraki hafta zaten düğünüm var bakalım artık nolcak :)

Allah razı olsun canım,inşaallah olur en kısa zamanda ve hayırlısıyla..nişanlım çok yoğun çalışıyo bu ara,ev bakmaya gidemiyor,e ben de uzağım gidemiyorum,bakalım ne zaman bulabilicez..senin evin de hayırlı olsun cnm,evin var ya,halledersiniz Allah'In izniyle çabucak..annenin babanın yrd olması süper,tez zamanda bitirirsiniz merak etme..senle aramızda 1 gün var,senin daha yeni evin oldu ama en azından ölçüleri vb biliyordun,halını perdeni sipariş ettin,bende daha o da yok..bakalım biz de buluruz inşaallah..
bu arada birşey sorucam,güneşliğini nasıl yaptırdın,bazı fotolara baktım storlar çok güzel görünüyor da,kira olucak şimdi ev alana kdr kimbilir kaç ev değiştiririz,perdelere dünyanın parasını vermek istemiyorum..

Allah razı olsun canım,inşaallah olur en kısa zamanda ve hayırlısıyla..nişanlım çok yoğun çalışıyo bu ara,ev bakmaya gidemiyor,e ben de uzağım gidemiyorum,bakalım ne zaman bulabilicez..senin evin de hayırlı olsun cnm,evin var ya,halledersiniz Allah'In izniyle çabucak..annenin babanın yrd olması süper,tez zamanda bitirirsiniz merak etme..senle aramızda 1 gün var,senin daha yeni evin oldu ama en azından ölçüleri vb biliyordun,halını perdeni sipariş ettin,bende daha o da yok..bakalım biz de buluruz inşaallah..
bu arada birşey sorucam,güneşliğini nasıl yaptırdın,bazı fotolara baktım storlar çok güzel görünüyor da,kira olucak şimdi ev alana kdr kimbilir kaç ev değiştiririz,perdelere dünyanın parasını vermek istemiyorum..

tatlım stor bende seviyorum da kiracıyım açıkçası salon perdesi hariç diğer odaların perdelerini uygun aldım hazır perdeler oluyo ya daha ucuz ölçüsü tutan buldukça annem aldı güneşlikleri bu hafta alırlar annemler tülleri aldılar yatak odasına ama güneşlik için stor düşünüyorum onuda bu hafta sonu abimle bakmayı düşünüyorum...çok şükür benim eksiğim ufak tefekler dışında bitti gibide oturma odamın halısıyla mutfağım halısı alınacak birde küçük odalara güneşlik :)ıvır zıvır eksikler evlensekte hiç bitmez onları dert etmiyorum ha birde elektrikli süpürgemle mutfak masamda yok aklıma geldi :D

acısıyla bolumunde bı konu okudum yuregıme kor dustu
4a ylık bebecık annesı banyo suyunu hazırlamaya gıttıgınde nereden bulduysa posete dolanarak bogularak vefat etmıs
acayıp uzgunum suanda
:5: :5::5: :5::5::5::5::5::5:

Teşekkür ederim tatlim çıkarıyoruz tadını keyifli hersey kociste bende internet telefon bagimlisiyiz o yüzden yadırganmiyoruz birbirimizi :17:
Sen forumunu oku ben bı kahve daha alayım dedi :1:
Kahveleri dökmeden getirdim dedi beni sandalyeylebi çekti kahveler döküldü :9:

:1::1::1:iyi eğlenceler güzelim:16:

gunaydın gelınlerr :ssz:

günaydın güzel gelinlerimmmm :16::16::16:

Günaydın güzel gelinciklerrr :3::3:

günaydınlar canlarımmmm:3::3::3::3:

acısıyla bolumunde bı konu okudum yuregıme kor dustu
4a ylık bebecık annesı banyo suyunu hazırlamaya gıttıgınde nereden bulduysa posete dolanarak bogularak vefat etmıs
acayıp uzgunum suanda
:5: :5::5: :5::5::5::5::5::5:

allah rahmet eylesin inş. aliesine sabır versin:31:

good-heart: sana soru soracaktım
sen haplamı korunuyorsun?
doktor kontrolundemı basladın?
nasıl ıcılıyor hap?

ben hap dusunuyorum yanı evlenmeden evvel 2 ay evlendıkten sonrada 4 ay
alısma ve rahatlama surecı bu :D
doktor kontrolunde hapa baslıyım dıyorum

ben hap dusunuyorum yanı evlenmeden evvel 2 ay evlendıkten sonrada 4 ay
alısma ve rahatlama surecı bu :D
doktor kontrolunde hapa baslıyım dıyorum
aynen bende öle yapıcam tatlım...temmuda başlıcam evlendikten sonra 4-5 ay sonrada bırakıcam :34::34::34:

masatakvimi, good-heart hiç yok ortada :44::44::44:

aynen bende öle yapıcam tatlım...temmuda başlıcam evlendikten sonra 4-5 ay sonrada bırakıcam :34::34::34:

masatakvimi, good-heart hiç yok ortada :44::44::44:

tatlım burdayım ama çıkacam birazdan işlerim var:53::53: işler beni bekliyo kapasite raporu için taaaaaaa 2004-2005-2006-2007 gitmem lazım kızlar:1::1::1::1::1::1:
geçmişe yolculuk yani:9::9::9:

Son düzenleme:
tatlım burdayım ama çıkacam birazdan işlerim var:53::53: işler beni bekliyo kapasite raporu için taaaaaaa 2004-2005-2006-2007 gitmem kızlar:1::1::1::1::1::1:
geçmişe yolculuk yani:9::9::9:

Yaaaa gitme amaaaaa....zatem masatakvimininde server'ınde sorun varmış giremiyor...birde sen gitme yaaaa :31::31::31:

olur inşallah tez zamanda tatlım benimde daha bugün evim oldu eve bakmıştım daha önce boya gerekmiyo sanıyordum yalnız ev boşalınca bakışım arklı oldu meğer bütün oodalara boya gerekiyormuş canım sıkıldı :S yarın hemen babamla boya alıp boyatmayı düşünüyorum umarım işlerimiz rast gider bu raporlu dönemimde işimin çoğnu halletmem lazım boya temizlik bitsin ki mobilyalar gelsin perde gelsin halı gelsin hepsi benden haber bekliyor... rapor sonrası bir hata çalışıcam sonraki hafta zaten düğünüm var bakalım artık nolcak :)

cnm bizde boyaya gerek diyoduk adam çıktı evden kir resmen ya neyse işlerim çok görüşürz bugünlük:30::30::30:

Back