Selam kızlar bir yandan yemek yiyip bir yandan geçmişi okuyorum..
Ay dün çok keyifliydi ve birazda yorucu.. Gelinlikçin aradı provayı akşam 8 e aldı, bende o arada nişanlımla görüştüm.. saat 8 de gittik annemle gelinlikçiye, kadın tatile gidecek teslimatları erken yapıyor, önümüzde 2 kişi vardı neyse onlar gitti ben giydim gelinliği ama bitmemiş, çiçeklerini yerleştirdik, arkasına fiyonk konmamış onu haletik.. düğmeleri dikildi.. Bildiğin beraber yaptık yani.. sonra gelin çiçeği hazırladık ordaki malzemelerle, saçıma takılacak çiçeği yaptık.. duvak yapıldı.. biri çıkartılabilir 3 metre biri de kısa tüm gece kalacak.. Öyle işte gece 11 buçuk oldu ama :) Hem içime sindi yapılırken müdahale edebildim, bende gelinliği almadan gitmem dedim :) yarın verebiliriz dediler ama ben bu gece istiyorum dedim :))
şimdi resim istiyorsunuz siz kızçeler ama benim telefondan pcye gönderemiyorum fotoları, bu akşam ev halkına göstermek için zaten giyeceğim kardeşime çektirir albüm yaparım
bu sırada çok basit ve şirin bir çiçek tasarladım beyaz ve pudra güllerden bir buket yaptım zaten hazır malzeme sonra saplarını tülle doladım uuzun bir tül bıraktım ucuna birde ne ipi bilmiyorum yine beyaz bir iple bağladım.. Çokda güzel oldu bence en önemlisi para vermedim :) fotograf çekimine de canlı çiçek yaptırırım artık..