2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kızlar ben resmi olarak evlendım:1::1::1::nazar::nazar::nazar:

Hayırlısı olsun kuzuucummmm

merhaba kızlar nasılsınız
bu ara yine giremedim babam mide kanaması geçirdi zor günler atlattık şimdi çok şükür iyi.
ev telaşımızda başladı usta ayarlayıp genel bi eksiklere bakılacak sizler neler yaptınız nasıl geçiyor günleriniz

Geçmiş olsun tatlım

Hayırlı olsun şekerimmmm:46::46::46::nazar::nazar:

troubledoll tatlım üzme kendinş..şükürki bir işi var..bazen işler böle duraksayabilir ama emin ol 1-2 sonra rayına oturur..sen nişanlına destek ol ona üzüldüğünü belli etmemeye çalış :34::34: rabbim hepimiz yardım etsin inş :26::26:

Sen benimle hiiiççç ilgilenmiyorsunnn:19::19::19::19::19:

Kızlar buketim geldii.
Taze taze çekiyim dedim.
Tam olarak beklediğim gibi olmasada nişan için beni idare eder.
Görünüm olarak hoş buldum. Çok doğal beklemiyodum o yüzden şaşırmadım.
Damat için yaka çiçeği var ama ben sevmediğim için onuda buketime eklemeyi düşünüyorum. :9:
$IMAG0168.jpg $IMAG0169.jpg $IMAG0170.jpg

Hayırlı olsun kuzum. :54:

Hayırlısı olsun kuzuucummmm

Geçmiş olsun tatlım

Sen benimle hiiiççç ilgilenmiyorsunnn:19::19::19::19::19:

Aşk olsun kuzum...giriyorum geçmişi okuyamadan çıkıyorum...ben seninle neden ilgilenmeyim sen benim kadim arkadaşımsın tatlımmmmm...:16::16::54::54:
nasıl oldun bakalım...geçtimi rahatsızlığın biraz :34::34:
çok yoğunum şekerim yahuuu:31::31:

bu ara yine giremedim babam mide kanaması geçirdi zor günler atlattık şimdi çok şükür iyi.
ev telaşımızda başladı usta ayarlayıp genel bi eksiklere bakılacak sizler neler yaptınız nasıl geçiyor günleriniz

Hayırlı olsun şekerimmmm:46::46::46::nazar::nazar:

troubledoll tatlım üzme kendinş..şükürki bir işi var..bazen işler böle duraksayabilir ama emin ol 1-2 sonra rayına oturur..sen nişanlına destek ol ona üzüldüğünü belli etmemeye çalış :34::34: rabbim hepimiz yardım etsin inş :26::26:

Kızlar buketim geldii.
Taze taze çekiyim dedim.
Damat için yaka çiçeği var ama ben sevmediğim için onuda buketime eklemeyi düşünüyorum. :9:
Eki Görüntüle 438200 Eki Görüntüle 438201 Eki Görüntüle 438202

Hiç sitelerindeki foto gibi değil:44::44::44::44:
Orda çok gerçekci duruyor
Nişan Allahtan Düğünde tercih etme tatlım
Görerek almakta fayda var
Yada canlı çiçek alıp sonra kurutup saklayacaksın,
Güle güle kullan canm

WeWonThwLove sende eklesen bi ara

Aşk olsun kuzum...giriyorum geçmişi okuyamadan çıkıyorum...ben seninle neden ilgilenmeyim sen benim kadim arkadaşımsın tatlımmmmm...:16::16::54::54:
nasıl oldun bakalım...geçtimi rahatsızlığın biraz :34::34:
çok yoğunum şekerim yahuuu:31::31:

Ağrı kesici içtim daha iiyim

Bende cok yoğunum ama sabah raporunu ve siparişleri ayarlıyorum sonra çalışmak istemiyorum
faturalar geldi bekliyor
Üretimler var
Çok işim var
Cuma çanakkaleye gitcem
yarına hepsini temizleyip gitmem lazım:31::31::31::31:

sana mailler birşey anlatcam hotmaile bakarsın bi ara

Ağrı kesici içtim daha iiyim

Bende cok yoğunum ama sabah raporunu ve siparişleri ayarlıyorum sonra çalışmak istemiyorum
faturalar geldi bekliyor
Üretimler var
Çok işim var
Cuma çanakkaleye gitcem
yarına hepsini temizleyip gitmem lazım:31::31::31::31:

sana mailler birşey anlatcam hotmaile bakarsın bi ara

Aman şekerim iyi ol...:21::21:
cvp yazdım kuzum...sinirlendim ama:47::47:

bugun hıc bıseye yogunlasamıyorum stop
bu ev ev pıpırıklıgım benı yedı stop
iş bile yapamıyorum kimsenin dıkkatını cekmese barii öptümm

Gelinliğini görmek istiyorummmmmmmmmm:3::3::3::3::3:

Selam kızlar bir yandan yemek yiyip bir yandan geçmişi okuyorum..

Ay dün çok keyifliydi ve birazda yorucu.. Gelinlikçin aradı provayı akşam 8 e aldı, bende o arada nişanlımla görüştüm.. saat 8 de gittik annemle gelinlikçiye, kadın tatile gidecek teslimatları erken yapıyor, önümüzde 2 kişi vardı neyse onlar gitti ben giydim gelinliği ama bitmemiş, çiçeklerini yerleştirdik, arkasına fiyonk konmamış onu haletik.. düğmeleri dikildi.. Bildiğin beraber yaptık yani.. sonra gelin çiçeği hazırladık ordaki malzemelerle, saçıma takılacak çiçeği yaptık.. duvak yapıldı.. biri çıkartılabilir 3 metre biri de kısa tüm gece kalacak.. Öyle işte gece 11 buçuk oldu ama :) Hem içime sindi yapılırken müdahale edebildim, bende gelinliği almadan gitmem dedim :) yarın verebiliriz dediler ama ben bu gece istiyorum dedim :))

şimdi resim istiyorsunuz siz kızçeler ama benim telefondan pcye gönderemiyorum fotoları, bu akşam ev halkına göstermek için zaten giyeceğim kardeşime çektirir albüm yaparım
bu sırada çok basit ve şirin bir çiçek tasarladım beyaz ve pudra güllerden bir buket yaptım zaten hazır malzeme sonra saplarını tülle doladım uuzun bir tül bıraktım ucuna birde ne ipi bilmiyorum yine beyaz bir iple bağladım.. Çokda güzel oldu bence en önemlisi para vermedim :) fotograf çekimine de canlı çiçek yaptırırım artık..:16::16:

Ay dün çok keyifliydi ve birazda yorucu.. Gelinlikçin aradı provayı akşam 8 e aldı, bende o arada nişanlımla görüştüm.. saat 8 de gittik annemle gelinlikçiye, kadın tatile gidecek teslimatları erken yapıyor, önümüzde 2 kişi vardı neyse onlar gitti ben giydim gelinliği ama bitmemiş, çiçeklerini yerleştirdik, arkasına fiyonk konmamış onu haletik.. düğmeleri dikildi.. Bildiğin beraber yaptık yani.. sonra gelin çiçeği hazırladık ordaki malzemelerle, saçıma takılacak çiçeği yaptık.. duvak yapıldı.. biri çıkartılabilir 3 metre biri de kısa tüm gece kalacak.. Öyle işte gece 11 buçuk oldu ama :) Hem içime sindi yapılırken müdahale edebildim, bende gelinliği almadan gitmem dedim :) yarın verebiliriz dediler ama ben bu gece istiyorum dedim :))

şimdi resim istiyorsunuz siz kızçeler ama benim telefondan pcye gönderemiyorum fotoları, bu akşam ev halkına göstermek için zaten giyeceğim kardeşime çektirir albüm yaparım
bu sırada çok basit ve şirin bir çiçek tasarladım beyaz ve pudra güllerden bir buket yaptım zaten hazır malzeme sonra saplarını tülle doladım uuzun bir tül bıraktım ucuna birde ne ipi bilmiyorum yine beyaz bir iple bağladım.. Çokda güzel oldu bence en önemlisi para vermedim :) fotograf çekimine de canlı çiçek yaptırırım artık..:16::16:

cok guzelll cok keyıflıı ben olsam sıkıntıya dusmus darlanıp darlanıp cıldırırıdım :D
dar canlıyım bıraz ama sız sempatiksiniz :17: :52: :52::51: :27:
masatakvımım senıde ozledımm
fayansları kapacakmısınız hepsını gorudmm
good heart ısten ayrılmadı dımı kacırmadımm ,
işi cok zor bende o durumdaydım..
Allah sabır versın
para ıcın duruluyor :ssz:

Herkese merhaba ancak gelebilidim ben nasilsiniz?

milena hayirli olsun cok güzel bir gelin olacaksin anlatimindan belli :)
cicegini de kendin yapmissin masAllah diyorum..

yenidendogdum ben evin fotograflarini begendim insaAllah mutluluk ve huzurla yerlesirsiniz yuvaniza :)

cgdm16 kayinvalidenin yaptigi bana göre ayip aslinda :S
ben olsam kesinlikle cok kizardim buna sen yeni gelinsin sen bile kullanmamissin daha esyalarini onun yaptigi bence dogru degil
ama naparsin olan olmus sen sinirlenmemeye calis sakin olmaya calis

baglacolanki buketini gelinbuketcisinden mi aldin?
bende ordan siparis verdim cünkü insaAllah güzeldir gercekten korkuyorum acikcasi biraz.
güle güle kullan cicegini :)

wewonthelove hadi bakalim hayirli ugurlu olsun evli olmak nasil bir duygu :))

isyan123 bizim de taksitlerimiz var daha perde ve halilar alinacak
ayrieten ufak tefek eksikler de var daha
dügün de takilan parayla borclarin bir kismini ödemeye calisicaz
geri kalanini artik yavas yavas
Allahim yardimcimiz olsun
ben hemen ise giremiycem icin tek maasla insaAllah cok zorlanmayiz :S

Çok güzel olmuş tatlım...ele emeği dahada güzel olmuştur ne güzellll :16::16::16:
yarına fotoları kesin bekliyoruz:46::46:

ısyan canım
bızımde suanda 7.5 mılyar borcumuz var
ayretten bı 2.5 da cıkar
cıkar yanı
bu gosterdıgım ev olursa bır unıte alınır yemek odası masrafı cıkıyor aradan
balayı hıc yok daha planda ???? :S
bende yazın 3-4 mılyar cekmeyı dusunuyorum
ceyız eksıgım var 1 lıra
kıyafetlerımız eskıdı ayakkabı vb seyler almak lazım
yanı 15 bın dıyım ben sana maxımum
ınsallah bol bol takımız olur yerlere kadar

ısyan canım
ayretten bı 2.5 da cıkar
cıkar yanı
ceyız eksıgım var 1 lıra

Amiiin amiiin amiiin :)))

günaydın kızlar size dünden bahsetmek istiyorum dün askım la ben dügün davetiyeleri için bulusacaktık daha sonra bulusamadık işlerin yogunlugundan bende aksama bize gelmesini söledim tmm dedi yemekleri hazırladım sonra aradı beni hazırladın cıkıyoruz diye bende ne oldu dedim şaşırdım sen hazırlan dedi bende tamam dedim sonra işte bi restoranta gittik mezeler mum ışıklar falan keman calıyo yanımızda böle süperdi kızlar içkide içtik ya böle cok romantikti nasıl desem beni cok mutlu etti bi kaç haftadır aramız cok bozuktu hep beni sevdiğini söledi sanki ogün bana bidaha asık olmustu kızlar rüya alemi gibiydi konustuk eglendik gözlerinini bi dk gözlerimden ayırmadı ya böle keman caldı gözlerimin içine baka baka sarkı söledi böle ona bidaha asık oldum hala bana hayal gibi geliyo cok mutluyum

Mutluluğunuz daim olsun canım, Nazar değmesin..:nazar:

Bizde 5000 tl kredi çektik bakalım...Rabbim yardımcımız olsun...:26::26::26: takılan altınlarla, paralarla falan borç ödeyeceğiz galiba..ne yapalım sağlığımız, huzurumuz yerinde olsunda herşeyi hallederiz inş :kkk::kkk:

Borçsuz evlenilmiyor ki tatlım, bizde o kadar borç yapmayalım diye çoğu şeyden vazgeçtik ama yine de kredi kartlarına yüklenilecek son bir kaç şey için.. Ödersiniz sıkma canını

kızlar bn geldım. nasılsınız ben kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum gunler yaklastıkca sınsı bı gergınlık coreklenıyo ustume
sureklı etrafımdakılere laf sokma gıcık olma modundayım.
bazen nefes alamıyorum bogulucak gıbı oluyorum
dun aksam nısanlımla da kavga ettım.
bu arada ne olmus sızede anlatayım kayınvalıdemın buzdolabı bozulmus ıcınde ne varsa bnm eve buzdolabına getırıp koymus
belkı cok kızıcak bısı yok ama kullanmasından cok rahatsız oldum. kızı ve bı gelını daha var sankı hıc mı yer yok onların dolabında
ben o eve gelmeden ne dıye kullanıyo kı. belkıde gergın oldugum ıcın bana bu kadr sınır bozucu gelıyo bılmıyorum.

Biliyorsun bizimkilerde böyle densizler, ben olsam bende çok bozulurdum.. Ama insanları değiştiremiyorsun işte, mesafe de koyamıyorsun çünkü anlamıyorlar gene aynı devam ediyorlar.. sıkma canını, azcık zaman kaldı şurda.. hepsi bitecek inş.

Geçmiş olsun canım, Allah acil şifalar versin babana..

Kızlar buketim geldii.
Taze taze çekiyim dedim.
Eki Görüntüle 438200 Eki Görüntüle 438201 Eki Görüntüle 438202

Tatlım ben beğendim, netteki fotografını görmedim ama güzeller şimdi de Zaten birebir doğallığı yakalayamazsın anca gerçek çiçek yaptıracan.. Düğün için daha çok araştırırsın içine tam sineni alırsın canım..:16:

ısyan canım
ayretten bı 2.5 da cıkar
cıkar yanı
ceyız eksıgım var 1 lıra

Amin tatlım...inş tüm misafirler altın getirir hepimize :26::26::26::26:

cok guzelll cok keyıflıı ben olsam sıkıntıya dusmus darlanıp darlanıp cıldırırıdım :D
Allah sabır versın

Ahh tatlım bende dar canlıyımdır aslında ama bu evlilik işleri beni bu hale getirdi, Hiç bir istediğim tam olmuyor hep bir aksilik hep bir pürüz.. Herkes diyor sen çok pinpiriklisin diye böyle oluyor.. O kadar çok geldi ki başıma son dakka golleri, Teslim almaya gittim gelinliği, tonla işi var daha gelinliğin .. Yapacak birşey yoktu başlarında durdum bitirdiler.. İyi de oldu diyorum şimdi tam istediğim gibi oldu herşeyin hayırlısı..

Çok güzel olmuş tatlım...ele emeği dahada güzel olmuştur ne güzellll :16::16::16:
yarına fotoları kesin bekliyoruz:46::46:

Saol tatlım bende merak içindeyim aslında, evdekiler beğenecek mi ne diyecekler akşam çekelim fotoları yarın eklerim hemen..

Akşam evden bakcammmm
Aşkla kullan tatlımmm
ellerine sağlık marifetli hatunnnn

Allah sabır versın

Bende özlediiimmmmm
Sen ev telaşındasın bugun adepte olamadın buraya
Çok takılıyorsun çok ince düşünüyorsun
her defasında bunu söylüyorum sana ayol relax ol biraz
Sen beğendiysen bitti tamamdır bitanem
İçinde isz olcxaksınız o evi güzel yapan siz olcaksınız tatlımmm

allah hepimize kolaylıklar versin

Akşam evden bakcammmm
Aşkla kullan tatlımmm
ellerine sağlık marifetli hatunnnn

Bende özlediiimmmmm
Sen ev telaşındasın bugun adepte olamadın buraya
Çok takılıyorsun çok ince düşünüyorsun
her defasında bunu söylüyorum sana ayol relax ol biraz
Sen beğendiysen bitti tamamdır bitanem
İçinde isz olcxaksınız o evi güzel yapan siz olcaksınız tatlımmm

allah hepimize kolaylıklar versin

Bu topikte şöle maddi sıkıntıyı düşünmeden ohhh be ailelerimiz evlendiriyor diyen kimde yok galiba:9::9: nerede sorunlu gelinler var hepsi burada :9::9: bende sadece benmiyim böle diyordum gördümlü yanlız değilim :19::19:

Bu topikte şöle maddi sıkıntıyı düşünmeden ohhh be ailelerimiz evlendiriyor diyen kimde yok galiba:9::9: nerede sorunlu gelinler var hepsi burada :9::9: bende sadece benmiyim böle diyordum gördümlü yanlız değilim :19::19:

Artık kız almıyorlar erkek alıyorlar da ondan
Kız aileleri daha cok kendinden veriyorr:31::31::31::31:

Back