2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
burda benimde yaptığım belli değil ön muhasebe ve sekreterlik yapıyorum muhasebeci var ve onun yardımcısı sigorta işlerine bakan abla var ama bütün ayak işlerini ben yapıyorum ve o kadar sıkıldımki neymiş akşam kal denildiğinde ben kalmak zorundaymışım git denildiğinde gitmek zorundaymışım gel denildiğinde gelmek zorundaymışım bütün derdim bitti şimdi bu çıktı allahım sen kaldıramıcağımız yük verme yarabbim:16::31::31::31:
coooookk sıkıldımmmmmmmmmmmmmm:14::14::14::14::14:

Çok haklısın can sıkıcı bir durum
Bence senin bu sorunlarını konuşman lazım canım ilgili yetkili kişi ile

burda benimde yaptığım belli değil ön muhasebe ve sekreterlik yapıyorum muhasebeci var ve onun yardımcısı sigorta işlerine bakan abla var ama bütün ayak işlerini ben yapıyorum ve o kadar sıkıldımki neymiş akşam kal denildiğinde ben kalmak zorundaymışım git denildiğinde gitmek zorundaymışım gel denildiğinde gelmek zorundaymışım bütün derdim bitti şimdi bu çıktı allahım sen kaldıramıcağımız yük verme yarabbim:16::31::31::31:

bu kadar olur aynı durumdayız canım :47::47::47::47::47:

Tatlım bende daha önceki iş yerimden bu yüzden ayrılmıştım..hem mhuasebe tu, hem sekreterlik yap hem müşterilerle ilgilen :47::47::47: kabul etmedim yapamam dedim ve istifa ettim hiçte pişman değilim...bu şartlarda çalışcaksan bile maaşına zam iste kuzum...3 kişinim yapacağı işi yapıyorsun çünkü:47::47:

güzelim bu kadar rahatsızsın madem bir yandan başka iş aramanı tavsiye ederim
Çok zor seni anlıyorum ama heryerde var bu saçma insanlare

Çok haklısın can sıkıcı bir durum
Bence senin bu sorunlarını konuşman lazım canım ilgili yetkili kişi ile

bu kadar olur aynı durumdayız canım :47::47::47::47::47:

canlarım ben konuştum sabah konuştum hem hep ben kalıyorum hep bana diyosunuz morelim bozulsada kızsamda meçbur kalıyorum dedim ama gerçekten sıkıldım kalmak istemiyorum dedim eşimde istemiyo tartışıyoruz hep iş yüzünden dedim ki öyle bişi yok:1::1::1::1: ama rahatsız oluyo eşimde ama bişi diyemiyo
başka iş arıyorum zaten başladım kuzum şimdiden:34:

Tatlım bende daha önceki iş yerimden bu yüzden ayrılmıştım..hem mhuasebe tu, hem sekreterlik yap hem müşterilerle ilgilen :47::47::47: kabul etmedim yapamam dedim ve istifa ettim hiçte pişman değilim...bu şartlarda çalışcaksan bile maaşına zam iste kuzum...3 kişinim yapacağı işi yapıyorsun çünkü:47::47:

zam yapmaz kuzum biliyorum hiç açmaya bile gerek yok zam konusunu başladım bakalım bikaç yerden haber bekliyorum şimdilik zaten istifa edersem tazminat alabilme hakkım var:34::34:
biliyosunuz dimi kızalr evlenip işten ayrıldığınız 1 sene içinde tazmınat alabiliyosunuz:40::40::40::34:

zam yapmaz kuzum biliyorum hiç açmaya bile gerek yok zam konusunu başladım bakalım bikaç yerden haber bekliyorum şimdilik zaten istifa edersem tazminat alabilme hakkım var:34::34:
biliyosunuz dimi kızalr evlenip işten ayrıldığınız 1 sene içinde tazmınat alabiliyosunuz:40::40::40::34:
Evet tatlım söke söke alırsın tazminatını :9::9: inş gönlüne göre bir yer bulursun şekerim :26::26:

Alırısn tazminatını canım o konuda sıkıntı yok
Evinde kira değil bi süre idare eder seni
belki o süreçte yeni bir iş bile bulabilrsin

Bizde 5000 tl kredi çektik bakalım...Rabbim yardımcımız olsun...:26::26::26: takılan altınlarla, paralarla falan borç ödeyeceğiz galiba..ne yapalım sağlığımız, huzurumuz yerinde olsunda herşeyi hallederiz inş :kkk::kkk:

Bizde 5000 tl kredi çektik bakalım...Rabbim yardımcımız olsun...:26::26::26: takılan altınlarla, paralarla falan borç ödeyeceğiz galiba..ne yapalım sağlığımız, huzurumuz yerinde olsunda herşeyi hallederiz inş :kkk::kkk:

halledersinin allahın izniyle sıkma canını canm sağlık huzur aşk olduktan sonraaa:16::16::16::16::16:

kızlar bn geldım. nasılsınız ben kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum gunler yaklastıkca sınsı bı gergınlık coreklenıyo ustume
sureklı etrafımdakılere laf sokma gıcık olma modundayım.
bazen nefes alamıyorum bogulucak gıbı oluyorum
dun aksam nısanlımla da kavga ettım.
bu arada ne olmus sızede anlatayım kayınvalıdemın buzdolabı bozulmus ıcınde ne varsa bnm eve buzdolabına getırıp koymus
belkı cok kızıcak bısı yok ama kullanmasından cok rahatsız oldum. kızı ve bı gelını daha var sankı hıc mı yer yok onların dolabında
ben o eve gelmeden ne dıye kullanıyo kı. belkıde gergın oldugum ıcın bana bu kadr sınır bozucu gelıyo bılmıyorum.

Evet tatlım söke söke alırsın tazminatını :9::9: inş gönlüne göre bir yer bulursun şekerim :26::26:

Alırısn tazminatını canım o konuda sıkıntı yok
Evinde kira değil bi süre idare eder seni
belki o süreçte yeni bir iş bile bulabilrsin

inş bakalım hesaplamalarıma göre 100 1500 tl arasında bişi ama olsun yeter
evet canım kendi evimiz o çok iyi oldu şükürler olsunki :16::16:
zaten bide 1 aylık maaşım içeride :31::31: işe başlayamasamda 1 aylık maaşım gelecek oda idare eder bizi inşş bakalım eşimlede konuştum sen
nasıl istersen dedi aşkım benim ya:16::16::16:

aynen öyle kuzum huzur çok önemli rabbim hepimize mutlu ve huzurlu olmayı nasip etsin:16:

bende 30eylülde bekliyorum tazminat için evlenmeyi bekliyorum ama valla heran şartellerim atabilir....Canım babam sen canını sıkma ben herşeyini yaparım diyor ama sırf babama yük olmamk için katlanıyorum bu işe:31:

Allah yardımcınız olsun canım
5000 Tl ödersiniz yaa çok zor olmaz
ağzımızın tadı bozulmasın da borç ödenir

Bizim şuan 25bin borcumuz var nişanlımla:26::26:

bende 30eylülde bekliyorum tazminat için evlenmeyi bekliyorum ama valla heran şartellerim atabilir....Canım babam sen canını sıkma ben herşeyini yaparım diyor ama sırf babama yük olmamk için katlanıyorum bu işe:31:

benimde borcum var o yüzden çalışıyorum eşime ödetemem:50::50::50:

Son düzenleme:
merak etme canım bizde bir miktar kredi çekicez mecburen rabbim yardım etsin ödeme kolaylığı versin ne diyim
2012 nin en güzel gelinleri tünaydın:3:
bakalım bensiz neler konuştunuz yine:1::1:

günaydın canım hoş geldin nişanlımın işleri iyi gitmiyor morallerim bozuk çoook hemde

canlarım ben konuştum sabah konuştum hem hep ben kalıyorum hep bana diyosunuz morelim bozulsada kızsamda meçbur kalıyorum dedim ama gerçekten sıkıldım kalmak istemiyorum dedim eşimde istemiyo tartışıyoruz hep iş yüzünden dedim ki öyle bişi yok:1::1::1::1: ama rahatsız oluyo eşimde ama bişi diyemiyo
başka iş arıyorum zaten başladım kuzum şimdiden:34:

kızlar işten çıkmak istiyorummmmmm:47::47:

canım daha yeni gördüm ayrılmak istediğnini çok bunalttılarsa bencede ayrıl, tazminatında olacak nasıl olsa idare eder seni, Allah gönlüne göre versin kuzum sıkma canını herşey düzene girer.

amin kuzum Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah:16: takılanlarla bir kısmı ödenir zaten , diğer kısmıyla eşinle halledersiniz canım

bendeeeeeeeeee çoookkk ama çok istiyorum çıkmayı good heart...Bu ay sonu 2tane denetim olcakmış her şeyi benm üzerime yıkıyolar sinir oluyorum küçük şirketlerde çalşmak çok zor...Büyük bi yer olsa en azından yaptığn iş belli:31:

canım zorla tutamazlar ki seni ama yapamıyorum bende otur yerine kalkma yerinden bak nasıl etekleri tutuşur onların, ahhh özel sektör ahh özel sektör canımızı çıkar bakalım Allah sorsun hesabını

günaydın kızlar size dünden bahsetmek istiyorum dün askım la ben dügün davetiyeleri için bulusacaktık daha sonra bulusamadık işlerin yogunlugundan bende aksama bize gelmesini söledim tmm dedi yemekleri hazırladım sonra aradı beni hazırladın cıkıyoruz diye bende ne oldu dedim şaşırdım sen hazırlan dedi bende tamam dedim sonra işte bi restoranta gittik mezeler mum ışıklar falan keman calıyo yanımızda böle süperdi kızlar içkide içtik ya böle cok romantikti nasıl desem beni cok mutlu etti bi kaç haftadır aramız cok bozuktu hep beni sevdiğini söledi sanki ogün bana bidaha asık olmustu kızlar rüya alemi gibiydi konustuk eglendik gözlerinini bi dk gözlerimden ayırmadı ya böle keman caldı gözlerimin içine baka baka sarkı söledi böle ona bidaha asık oldum hala bana hayal gibi geliyo cok mutluyum

ayyy krizantem canım ne romantik yaaaa, Allah ömür boyu mesut etsin

Hahahha nikah anını çok seviyorum...kesin eğlenceli bişeyler oluyor...dün nikah memurumuz direk nişanlımu uyardı...ayaklar hava durması lazım damat bey unutmayın şimdiden söylüyorum dedi...nikah başlamadan tekrardan uyarırırım diyor...bende adama ama olmazki erkek dayanışması ben bayan memur istiyorum dedim...:9::9:

bizim ki de kadın olcak ben alırım onu kafaya:1: zaten nişanlım şaşkınlıktan anlamaması içim elimden gelen herşeyi yapcam ki ben bası ayağına dimi ama, kız yoksa siz önden de nikah mı kıydınız salondaki formalitemi olcak ?

Keyfim yok bugün rahatsızım biraz yaa

galiba yaa başım ağrıyo gözlerimi açmak istemiyorum
evde olup yatmak istiyorum yaaa

canım geçmiş olsun havalardan ya bende çok halsizim yerinden kalkasım yok , gelinlikçimi aramam gerek bu gün hakim yakamı düz yakamı ona karar vericem, çok karasızım

neredesiniz gelinciklerrrr :52::52::52:
mastakvimi, ggod-heart, kalplerarası, citl ve ismini sayamadıklarım :3::3::3:

aaaa beni, saymamışın ama:14:

Kocişim basıma masaj yapmaktan helak oldu yazık bide hep uyuyorum :1:
Benim hic uykum yok diyor bide :9:
Balayinda hastamı olunurmuş yaa sinir bı durum :19:

canım dikkat et kendine balayında çoğu çift yaşıyormuş böyle, demekki evlendikten hemen sonra değil bir kaç süre sonra gitmek en iyisi mi oluyor nee, tadını çıkar bak kocişinin hiç uykusu yokmuş:23::1:

baya bir döktürmüşün tatlım :9::9:
inş düzeliyor herşey ama işte şu şikayet mesekesi çok canımızı sıktı..inş kötü birşey olmaz ne diyeyim:26::26:
senide çok özlüyoruz iznin bitsin artık:31::31:
aynı saatte evet diyeceğiz...kesin nikahta aklıma sen gelirsin kuzum:1::1::1:

pazartesi bitecek inş iznim ama iyi oldu ve birazda olsa dinlendim çok şükür, alışverişe gitcem ama çok sıcak nası yaparım bilmem,:31:

canım benim sende benim aklımda olacaksın o saatte, bir yerlerden girebilsek nete gireriz ama ben şaşkınlıktan napcamı bilemem herhalde.:1::1:

çok sağol tatlım nişanlımla sıkıntı yaşadım yine onun ailesiyle ve onun umarsızlığıyla alakalı ailesi hiçbirşey yapmadığı gibi oda ailesine to kondurmayıp onlara birşey demiyor düğünde bi bileziği nerdeyse takmayacaklar ailemin onunda boynum bükülecek benim annem babam 4 burma bilezik bir set takacakken çok norrmal birşey gibi annem babam birer bilezik takar diyor lutfeder gibi çok ağırıma gitti :( çok incindim

canım sıkma canını.sonuçta ailesinin belki o kadar zorlayacak durumu yoktur her aile kendi durumuna göre hareket eder.takmamaları kötü olurdu tabi ama bak takacaklarmış sende grmını burmasını falan takma kafana, önemli olan eşinle mutluluğunuz, 1000 tane burma taksınlar ama mutlu olamazsan neye yarar ki

selam kızçeler. sizin sabırsızlıkla geriye saydığınız, benimse azcık yavaş geçse diye gözüne baktığım bir gün daha geride kaldı :)) çok çabuk geçiyo çook, acelem yoktu benim yaa.. bu hazırlık kısmı daha eğlenceli bence :))

kızlar, bugün yaptığım bekarlığa veda partimizin sanal davetiyesini göstereyim, herkes bayıldı :)

Eki Görüntüle 437650
miska şekerim yaratıcı hatunsun vesselam, çok beğendim:46:

Back