2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kızlar ben resmi olarak evlendım:1::1::1::nazar::nazar::nazar:

hayırlı olsun kuzummm:16::16::16:

Kızlar buketim geldii.
Taze taze çekiyim dedim.
Tam olarak beklediğim gibi olmasada nişan için beni idare eder.
Görünüm olarak hoş buldum. Çok doğal beklemiyodum o yüzden şaşırmadım.
Damat için yaka çiçeği var ama ben sevmediğim için onuda buketime eklemeyi düşünüyorum. :9:
Eki Görüntüle 438200 Eki Görüntüle 438201 Eki Görüntüle 438202

Hayırlı olsun kuzum. :54:

internet sitelerindeki gibi değil tatlım ya neyse düğünde görerek alırsın buda bi tecrübe olmuş oldu:34:
ben nişanda çiçek yptırmamıştım:1:

Kızlar pazar günü bunu buldum...kına elbisemin üstüne alıcam...25 tl dedi..ama indirimde yaptırırım biraz daha..çok hoşuma gitti...bindallımın üstünede hürrem tacı alıcam inş :46::46:

Eki Görüntüle 438333

çok güzelmiş canım şık duracaktır eminim:16::16:

İyi akşamlar şekerlerrr :3::3::3:

iyi akşamlar kuzum ben çok yoğundum bugün hala bitiremedim:50::50::50:
bi bakayım sizlere dedim ama herkes çıkmış:31::31::31::26: öpüyorum kuzucuklarım:54:

arkadaşlar benm düğünümde 15 temmuzda...düğün yapmak ne zormuşş yaa:26::26: Ama hepsi geçecek inşallhh,

hayırlı olsun canım güzel şeyler bunlar:34::34:

kızlar bugün sizinle yazışamadım ancak toparlayabildim işlerimi ve hala btmedi:31::31::31:
gözlüğümü evde unuttum yazılarıda çok fazla seçemiyorum:50:
evime gitmek istiyorum çok yoruldumm:53::53:

Günaydın canımmm
çok geçmiş olsun şansızlık olmuş seninde baya
nazar bonucğu de geç tatlımmm
balayın da ne işi ne oyunu ayollll:20::20::20::20::20:
öyle bi şey yapsa nişanlım tepesine binerim valla:19::19::19:

Teşekkür ederim tatlim hasta olunca napcam başka :1:
Binmiyorsun kocişin tepesine yaa biz cok rahatta olabiliriz ben bütün gün uyuyorum mesela :9:
Bı sinema yaptık geldik şimdi oturduk kahve iciyoruz telefonlar elimizden düşmüyor bide herkes davet ediyor gelin diye ben hemen hadi gidelim diyorum bı tekne turu yapcaz Abim yengem arkadaslar falan zaten hep beraber olcaz sıkmıyoruz birbirimizi :9:
Rahatlık hat Safada bizde :17::1:
Azıcık gecmisi oluyayım hic bı seyden haberim yok kim ne yapmış bı öğreneyim :17::9:

hoşgeldin sehkerim ohh kahve keyfi süper kıss bırakın telefonları zaman geçirin kuzummm anın adını çıkartın:34::34::34::16::16::16::16:

Teşekkür ederim tatlim çıkarıyoruz tadını keyifli hersey kociste bende internet telefon bagimlisiyiz o yüzden yadırganmiyoruz birbirimizi :17:
Sen forumunu oku ben bı kahve daha alayım dedi :1:
Kahveleri dökmeden getirdim dedi beni sandalyeylebi çekti kahveler döküldü :9:

kızlarr ya ne guzel çizelge yapmışınızz 3 gundur ugraşıyorum ben beceremıyorum bi turlu :26: formata uygun değil. v.s dio hep anlatabilcek olan vrmı ?

Daha yeni kendime geldim azıcık cok hastayim şekerim Yaaa şiddetli bas ağrısı yuksek ateş çekiyorum devamlı üşüyorum odadan degil yataktan bile çıkmaya halin yok :2:
O oyun oynuyor bende burdayim Canim Saatlerdir basımda bekledi zaten :1:

kıyamam ben sana ya allah şifa versin canım inşallah toparlanmışındır bende bugün 10 günlük rapor aldım çooook mutluyum pazardandır evin boşalmasını bekliyorumki boyası yapılsın temizlensin yerleşelim ama yok hala anahtar verilmedi bakalım son 10 güne verirler inşallah :D...... hadi balayının tadını çıkar gel beni gelin et walla küserim bak :P

neredesiniz gelinciklerrrr :52::52::52:
mastakvimi, ggod-heart, kalplerarası, citl ve ismini sayamadıklarım :3::3::3:

tatlım ben rapor aldımmmmmm :) 10 gün kendimle düğünümle ilgilencem inş. çok mutluyum bugün deli danalar gibi bi kızılayda bi bahçelide gezdim durdum sonra baktım bacaklarım ağrıyo eve geldim :D

ayyyy kızlarrrr yarın alışverişe gidicem yuppiiiii :) ay cok heyacanlıyım el öpmeye gidicekmısız ya onun için ciciler alıcam kendıme :1::16:

İyi akşamlar kızlar,nasılsınız?
ben çok kötü öksürüyorum nedense,durduk yer çıktı anlamadım..soğuk birşeyler de içmiyorum,neden oldu anlamadım..
bi de 2 gündr baş ağrısı çekiyorum..
bugün bi öğrencim evine davet etti,bahçede tahtlar minderler kurulmuştu,ailesi özellikle de annesi pırlanta gbiydi,çoook sevdim,keşke daha önceden tanışsaymışız dedik..iyi geldi sohbet,kendimi daha iyi hissettim..
gidicem burdan,içim bi garip,bi an önce gitmek istiyorum,bi yandan da bi daha kolay kolay buralra gelemem diye heryeri gezmek görmek istiyorum,foto çekmek istiyorum,bi yandan da bezginlik..anlamadım ne garip duygular bunlar..
dün gece girdim,bi sürü şey yazdım herkese,hep hata verdi,ben de kapattım çıktım..şimdi hatırlamıyorum kimse ne yazmıştım..
sadece MİSKA'mı hatırlıyorum,kuşum davetiyene bittim,bilsen senle olmayı ne çok isterdim,insan senle yaşlanmaz ya,kıpır kıpır,neşeli,orjinal..inşaallah daha sık beraber olabiliriz bundan sonra,Allah biliyor ya karşılıksız çok seviyorum seni,RAbbim herşeyi gönlüne göre versin canım..:nazar::nazar:

merhaba kızlar nasılsınız
bu ara yine giremedim babam mide kanaması geçirdi zor günler atlattık şimdi çok şükür iyi.
ev telaşımızda başladı usta ayarlayıp genel bi eksiklere bakılacak sizler neler yaptınız nasıl geçiyor günleriniz

canım Allah hayırlı şifalar versin,şimdi iyidir inşaallah..

kızlar ben resmi olarak evlendım:1::1::1::nazar::nazar::nazar:

hayırlı,mübarek olsun,iki cihan saadeti nasip olsun inşaallah..(hepimize):nazar::nazar:
Kızlar buketim geldii.
Taze taze çekiyim dedim.
Tam olarak beklediğim gibi olmasada nişan için beni idare eder.
Görünüm olarak hoş buldum. Çok doğal beklemiyodum o yüzden şaşırmadım.
Damat için yaka çiçeği var ama ben sevmediğim için onuda buketime eklemeyi düşünüyorum. :9:
Eki Görüntüle 438200 Eki Görüntüle 438201 Eki Görüntüle 438202

ayyhh çok şükür sonundaaaa geldi:) ben beğendim canım,sonuçta canlı gibi dursun istiyorsan canlı alıcaksın başka yolu yok..o kadar mükemmeli yok,sanmıyorum,hem biliyorsun prof. fotoğrafçılar azcık da rötuş yapınca çok şahane çıkıyor fotolarda,ben beğendim açıkcası,alabilirim bu siteden..hayırlı olsun buketin..bu arada nişan kıyafetlerimiz nerdeyse aynı renk,bu buket bana da uyarmış hani..bana kiralasana dermişim:) bak evlenmeden nasıl iktisat yapan ev hanımı moduna girdim,en küçük şeyleri bile düşünür oldum:))

tatlım ben rapor aldımmmmmm :) 10 gün kendimle düğünümle ilgilencem inş. çok mutluyum bugün deli danalar gibi bi kızılayda bi bahçelide gezdim durdum sonra baktım bacaklarım ağrıyo eve geldim :D

ayy darısı başıma,ben de almak istiyorum,ama nasıl alıcam hiç bilmiyorum..burda okulların son zamanı hep doktorlara yazı gider kaymakamlıktan,öğretmenlere rapor vermeyin diye,sınavlara kalınlar diye..normalde öğretmen tatili 1 temmuzda başlar da,bazen sınavlar yüzünden 6-7 temmuza kadar uzar..o yüzden..
hala evim yok..hala evim yok..

kıyamam ben sana ya allah şifa versin canım inşallah toparlanmışındır bende bugün 10 günlük rapor aldım çooook mutluyum pazardandır evin boşalmasını bekliyorumki boyası yapılsın temizlensin yerleşelim ama yok hala anahtar verilmedi bakalım son 10 güne verirler inşallah :D...... hadi balayının tadını çıkar gel beni gelin et walla küserim bak :P

Ayyy tatlim ne guZel 10 gün bol bol düğün işlerinle evine uğraşırsın cok sevindim izin almana :16:
Sen kasma tatlim her is hallediliyor farkında bile olmuyorsun ama hep gergin oluyorsun :9:
Pazar gunu bitiyor balayiniz gelcem tek tek elleriyle gelin etcez sizi :9:
Yarın Canim babamin dogum gunu kocisime söyledim yarın gitcez hediyelerinizi alcaz pastamızı yaptırcam eve gitcez abimde nişanlısının yanına gitmiş onlarda gelcek hep beraber ailece babamin dogumgununu kutlucaz cok heyecanlandim yarın olsun :16:

Son düzenleme:
ben çok kötü öksürüyorum nedense,durduk yer çıktı anlamadım..soğuk birşeyler de içmiyorum,neden oldu anlamadım..
bugün bi öğrencim evine davet etti,bahçede tahtlar minderler kurulmuştu,ailesi özellikle de annesi pırlanta gbiydi,çoook sevdim,keşke daha önceden tanışsaymışız dedik..iyi geldi sohbet,kendimi daha iyi hissettim..
gidicem burdan,içim bi garip,bi an önce gitmek istiyorum,bi yandan da bi daha kolay kolay buralra gelemem diye heryeri gezmek görmek istiyorum,foto çekmek istiyorum,bi yandan da bezginlik..anlamadım ne garip duygular bunlar..
dün gece girdim,bi sürü şey yazdım herkese,hep hata verdi,ben de kapattım çıktım..şimdi hatırlamıyorum kimse ne yazmıştım..
sadece MİSKA'mı hatırlıyorum,kuşum davetiyene bittim,bilsen senle olmayı ne çok isterdim,insan senle yaşlanmaz ya,kıpır kıpır,neşeli,orjinal..inşaallah daha sık beraber olabiliriz bundan sonra,Allah biliyor ya karşılıksız çok seviyorum seni,RAbbim herşeyi gönlüne göre versin canım..:nazar::nazar:

hayırlı,mübarek olsun,iki cihan saadeti nasip olsun inşaallah..(hepimize):nazar::nazar:

ayyhh çok şükür sonundaaaa geldi:) ben beğendim canım,sonuçta canlı gibi dursun istiyorsan canlı alıcaksın başka yolu yok..o kadar mükemmeli yok,sanmıyorum,hem biliyorsun prof. fotoğrafçılar azcık da rötuş yapınca çok şahane çıkıyor fotolarda,ben beğendim açıkcası,alabilirim bu siteden..hayırlı olsun buketin..bu arada nişan kıyafetlerimiz nerdeyse aynı renk,bu buket bana da uyarmış hani..bana kiralasana dermişim:) bak evlenmeden nasıl iktisat yapan ev hanımı moduna girdim,en küçük şeyleri bile düşünür oldum:))

ayy darısı başıma,ben de almak istiyorum,ama nasıl alıcam hiç bilmiyorum..burda okulların son zamanı hep doktorlara yazı gider kaymakamlıktan,öğretmenlere rapor vermeyin diye,sınavlara kalınlar diye..normalde öğretmen tatili 1 temmuzda başlar da,bazen sınavlar yüzünden 6-7 temmuza kadar uzar..o yüzden..

Bizimkilerde çok beğendi dediğim gibi çok yapay değil ama doğal olmadığı bariz. Sevdim ben. :16:

kızlar yaa dugun gunu aklıma geldıkce yerımde duramıyorum sızde oylemısınız yoksa bendemı bı garıplık var...

olur inşallah tez zamanda tatlım benimde daha bugün evim oldu eve bakmıştım daha önce boya gerekmiyo sanıyordum yalnız ev boşalınca bakışım arklı oldu meğer bütün oodalara boya gerekiyormuş canım sıkıldı :S yarın hemen babamla boya alıp boyatmayı düşünüyorum umarım işlerimiz rast gider bu raporlu dönemimde işimin çoğnu halletmem lazım boya temizlik bitsin ki mobilyalar gelsin perde gelsin halı gelsin hepsi benden haber bekliyor... rapor sonrası bir hata çalışıcam sonraki hafta zaten düğünüm var bakalım artık nolcak :)

kızlar yaa dugun gunu aklıma geldıkce yerımde duramıyorum sızde oylemısınız yoksa bendemı bı garıplık var...

anormallik yok tatlım :) bende var bi anormallik ama hala evleniyo olacağıma inanmıyormuyum ne walla bi durgun dingin bi acaibim sağolsun annemlerde ben gibi :) hüzünlü günlerimiz daha gelmedi sanki annemlerle beraber taşınıyoz gibi ya amannn birde herşeyi sağolsun annem hallediyo gelinlikle kına elbisemde olmasa yani gelinde ben değilim sanacam sağolsun provalar ayda bir kendime getiriyordu bu arada kınama 20 gün kaldı :) yarında kına elbisemin provası var

anormallik yok tatlım :) bende var bi anormallik ama hala evleniyo olacağıma inanmıyormuyum ne walla bi durgun dingin bi acaibim sağolsun annemlerde ben gibi :) hüzünlü günlerimiz daha gelmedi sanki annemlerle beraber taşınıyoz gibi ya amannn birde herşeyi sağolsun annem hallediyo gelinlikle kına elbisemde olmasa yani gelinde ben değilim sanacam sağolsun provalar ayda bir kendime getiriyordu bu arada kınama 20 gün kaldı :) yarında kına elbisemin provası var

ayy hayırlı olsun tatlım senınkı benden bırkacgun once.. hemen hemen aynı gunlerde gelın olucaz..bende aynı duygular ıcındeyım.. dun kocişimin damatlıgını gıydım onu cok özledıgım ıcın oturdum agladım... hersey ıcıne sınmıstır ınsallah tatlım ya.. benım cok sındı.. gelınlık provam var benımde 15 gun sonra.. alıp gelıcem gelınlıgımı artık son provam.. ayyy evlere sıgamıyorum sankı

Back