2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993

ayyy krizantem canım ne romantik yaaaa, Allah ömür boyu mesut etsin

teşekkürler tatlım bende hiç beklemiyodum cok mutlu oldum valla bende birden telde hazırlan cıkıyoruz diyince korktum hayrola diye ama o günü bida ha unutamam okadar güzeldiki Allah herkeze kk kulübündeki bütün hatunlara böle aşk sevgi sevilmek versin aminnnnn

iyi insanım demekki:34:özledim sizleri yaaaa:16:

hoşbuldum şeker, dur bozma moralini hayırdır anlatmak ister misin? yada anlattın da ben belki görmemiş olabilirim:17:

nişanlım pazarlama uzmanı bölge değiştirdiğinden dolayı canım
işleri biraz duraksadı başarı düştü bende düğün üstü
buna çok üzülüyorum
:43::43::43:

kızlar bn geldım. nasılsınız ben kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum gunler yaklastıkca sınsı bı gergınlık coreklenıyo ustume
sureklı etrafımdakılere laf sokma gıcık olma modundayım.
bazen nefes alamıyorum bogulucak gıbı oluyorum
dun aksam nısanlımla da kavga ettım.
bu arada ne olmus sızede anlatayım kayınvalıdemın buzdolabı bozulmus ıcınde ne varsa bnm eve buzdolabına getırıp koymus
belkı cok kızıcak bısı yok ama kullanmasından cok rahatsız oldum. kızı ve bı gelını daha var sankı hıc mı yer yok onların dolabında
ben o eve gelmeden ne dıye kullanıyo kı. belkıde gergın oldugum ıcın bana bu kadr sınır bozucu gelıyo bılmıyorum.

yok kullanmasından bende rahatsız olurdum sonucta ne hayallerle alıyosun sen onu yani begenerek özerenek ilk ben kullanmak hevesimi almak isterdim yani ama sen genede nişanlınla aranı bozmamaya bak ama ben kayın valideme bana ne diye sormadan böle bişey yaptın diye sölenirdim yani azcık

canım daha yeni gördüm ayrılmak istediğnini çok bunalttılarsa bencede ayrıl, tazminatında olacak nasıl olsa idare eder seni, Allah gönlüne göre versin kuzum sıkma canını herşey düzene girer.

amin kuzum Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah:16: takılanlarla bir kısmı ödenir zaten , diğer kısmıyla eşinle halledersiniz canım

canım zorla tutamazlar ki seni ama yapamıyorum bende otur yerine kalkma yerinden bak nasıl etekleri tutuşur onların, ahhh özel sektör ahh özel sektör canımızı çıkar bakalım Allah sorsun hesabını

ayyy krizantem canım ne romantik yaaaa, Allah ömür boyu mesut etsin

bizim ki de kadın olcak ben alırım onu kafaya:1: zaten nişanlım şaşkınlıktan anlamaması içim elimden gelen herşeyi yapcam ki ben bası ayağına dimi ama, kız yoksa siz önden de nikah mı kıydınız salondaki formalitemi olcak ?

canım geçmiş olsun havalardan ya bende çok halsizim yerinden kalkasım yok , gelinlikçimi aramam gerek bu gün hakim yakamı düz yakamı ona karar vericem, çok karasızım

aaaa beni, saymamışın ama:14:

canım dikkat et kendine balayında çoğu çift yaşıyormuş böyle, demekki evlendikten hemen sonra değil bir kaç süre sonra gitmek en iyisi mi oluyor nee, tadını çıkar bak kocişinin hiç uykusu yokmuş:23::1:

pazartesi bitecek inş iznim ama iyi oldu ve birazda olsa dinlendim çok şükür, alışverişe gitcem ama çok sıcak nası yaparım bilmem,:31:

canım benim sende benim aklımda olacaksın o saatte, bir yerlerden girebilsek nete gireriz ama ben şaşkınlıktan napcamı bilemem herhalde.:1::1:

canım sıkma canını.sonuçta ailesinin belki o kadar zorlayacak durumu yoktur her aile kendi durumuna göre hareket eder.takmamaları kötü olurdu tabi ama bak takacaklarmış sende grmını burmasını falan takma kafana, önemli olan eşinle mutluluğunuz, 1000 tane burma taksınlar ama mutlu olamazsan neye yarar ki

miska şekerim yaratıcı hatunsun vesselam, çok beğendim:46:

iyi insanım demekki:34:özledim sizleri yaaaa:16:

hoşbuldum şeker, dur bozma moralini hayırdır anlatmak ister misin? yada anlattın da ben belki görmemiş olabilirim:17:

good heart canım özelden atamıyorum sana mesajın dolu:17:

saol bitanem allah razı olsun rabbim hayırlısını versin inşş :16::16:
sildim şimdi kuzumm:1::1:

teşekkürler tatlım bende hiç beklemiyodum cok mutlu oldum valla bende birden telde hazırlan cıkıyoruz diyince korktum hayrola diye ama o günü bida ha unutamam okadar güzeldiki Allah herkeze kk kulübündeki bütün hatunlara böle aşk sevgi sevilmek versin aminnnnn

amin inşallah:16:

nişanlım pazarlama uzmanı bölge değiştirdiğinden dolayı canım
işleri biraz duraksadı başarı düştü bende düğün üstü
buna çok üzülüyorum
:43::43::43:

canım benim üzülme, herşeyin hayırlısı olsun hayatında, bölge bölge dolaşacakmı yani yoksa değiştirdiği yerdemi kalacak sürekli

[ı]içim darlanıyor darlanıyor nefes alamıyorum [/ı]

tatlım daralıyosun senin halin benim bir haftaki önceki halimdi biliyomusun nişanlımın ne yapsa cocuk arasada aramasada gözüme batardı aramasa niye aramadın derdim bana cok ilgisizsin derdim arasada hayrola miye aradın derdim yani stresimde onu delirtiyodum sonra cok şiddetli kavgalar ettik telefonu artık dayanamadı herkesin yanında buna annem babamda dail yere fırlattı parcaladı cünkü oda cok kötü olmustu annemde babamda olayı bildiği için benimle konustu annem cocuk haklı dedi böle yapma tamam yaptıgı kötü bişeydi cok büyük bir saygısızlıktı belki ama artık onu o raddeyede getiren bendim sakin olmaya calıs sonucta bu evlilik denen seyi ikiniz istediniz ikiniz karar verdiniz nişanlınında stresi olmazmı tabiki vardır birazcık sinirlilik halinde aniden karar verp yada konusma kendini sakinleştirip uzun düşünüp öle karar ver

aaaa beni, saymamışın ama:14:

Kuzum hoşgeldin ve güle güle...ben gelinceye kadar çıkmışsın :5::5:Tatlım seni bilerek saymadım...yoksa unuturmuyum hiç :16::16::16: arada bir giebildiğinden yazmadım ismini...ben gelinceye kadar çıkmışın zaten :31::31:
Kuzum nikahmız düğünde olacak...başvurumuzu nikahımızı kıyacak memur yaptı..tanıştık şaka yolu ile takıldı bize :)

Son düzenleme:
amin inşallah:16:

canım benim üzülme, herşeyin hayırlısı olsun hayatında, bölge bölge dolaşacakmı yani yoksa değiştirdiği yerdemi kalacak sürekli

sabır allahım bize yardım etsin inşallah eski bölgesini bıraktı yeni bir bölgeye geçtiği için bocalıyor canım

tatlım daralıyosun senin halin benim bir haftaki önceki halimdi biliyomusun nişanlımın ne yapsa cocuk arasada aramasada gözüme batardı aramasa niye aramadın derdim bana cok ilgisizsin derdim arasada hayrola miye aradın derdim yani stresimde onu delirtiyodum sonra cok şiddetli kavgalar ettik telefonu artık dayanamadı herkesin yanında buna annem babamda dail yere fırlattı parcaladı cünkü oda cok kötü olmustu annemde babamda olayı bildiği için benimle konustu annem cocuk haklı dedi böle yapma tamam yaptıgı kötü bişeydi cok büyük bir saygısızlıktı belki ama artık onu o raddeyede getiren bendim sakin olmaya calıs sonucta bu evlilik denen seyi ikiniz istediniz ikiniz karar verdiniz nişanlınında stresi olmazmı tabiki vardır birazcık sinirlilik halinde aniden karar verp yada konusma kendini sakinleştirip uzun düşünüp öle karar ver

öle yapıcam canım biraz sakinleşmeye ihtiyacım var sanırım

sabır allahım bize yardım etsin inşallah eski bölgesini bıraktı yeni bir bölgeye geçtiği için bocalıyor canım

öle yapıcam canım biraz sakinleşmeye ihtiyacım var sanırım

tatlımmmm ne oldu sana
Kıyamam yaa canım benim üzme kendini
Yemeğe gidip geliyorum gelince konuşalım sen burda olursan
öpüyorum seniiiii:54::54::54:

merhaba kızlar nasılsınız
bu ara yine giremedim babam mide kanaması geçirdi zor günler atlattık şimdi çok şükür iyi.
ev telaşımızda başladı usta ayarlayıp genel bi eksiklere bakılacak sizler neler yaptınız nasıl geçiyor günleriniz

kızlar ben resmi olarak evlendım:1::1::1::nazar::nazar::nazar:

Hayırlı olsun şekerimmmm:46::46::46::nazar::nazar:

troubledoll tatlım üzme kendinş..şükürki bir işi var..bazen işler böle duraksayabilir ama emin ol 1-2 sonra rayına oturur..sen nişanlına destek ol ona üzüldüğünü belli etmemeye çalış :34::34: rabbim hepimiz yardım etsin inş :26::26:

Back