• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
tamam canım Allah işini rast getirsin.
unutmam ben seni haber veririm, merak etme:34:

kıs yok konyada oturuyor ya o ankaraya gelirim dedi buluşmak için . yanlış anlaşıldı galiba:17:

evet yanlış anladım :D :33::33::33: kafam gitti bi an eskişehirden ve konyyadan arkadaşlar hızlı trenle kolaycana gelirler buraya talep olursa ayarlarız ankarada güzel bir görüşme :) evlendiktewn sonra kocişlerinizden nasıl izin ALICAKSINIZ :D

bende yemeğe gidim 5 dk sonra barim hepinizi aç gördüm :) bu arada arkadaşlar ben bi arkadaşımla dertleşmiştim müdürüm hakkında belediyedede hatırlı tanıdıkları var bugün konuştum nasıl diyo müdürün değiştimi sana karşı selamımı yolladım ona haftayada ben uğrıcam dedi acep esah ona bişi dendimi yaaaa böle bi içim hoş olduki kimsenin yaptığı yanına kar kalmıyo dinsizin hakkından imansız gelir elbette bakalım yine aynı şekilde üzerime gelecekmi gerekirse akşam arkadaşımla görüşür ayrıntıyı öğrenirim :D

:119::119::119::124::124::124: Ve sonunda haziran... Haziran gelinciklerinin gözü aydın, kısmetse sayılı günleri kaldı artık.. Allah herkesi beklediği zamana erdirsin..

Ben de Temmuz 1 'i göreyim inş. :32::32: Temmuzun ilk gelini olayım, sonra Topiğimizin gelinleri bir bir gelin olsun...:29::29:

Ayyy kötü olunmazmı yaaa ağlarım bende kesinnn :14::14:
ama inş bizde o günleri görelimde hem ağlar hemde giderim yaniiii :49::49::9::9:
ayyy heyecan doruktadır senin yarın bu saatlerde doğduğun, büyüdüğün evden temenni gidiyorsun :52::52: çok heyecanlı yahuuu :16::16:

heyecanlı üzüntü hepsi bir arada ama heyecandan dün geceyi hatırlamıyorum o çıkış sonrasında dans falan hiç biri yok tek hatırlanan heyecan :1::1:
bi ara uyuştugumu hatırlıyorum kına yanarkende çok kasıldım :17:

Son düzenleme:
kızlar yemeğe gidiyorum görüşürüz gelincee:3::3::10:
bunlardagecer1907 mesejını gelince okur cevaplarım:1::54:

$SUSLU-KINA-KIZI-MODELLI-KINA-KUTUSU-KINA-KESESI__56800531_1.jpg
$GELIN-DAMATLI-KINA-MUMU-MODEL-1-AKMAYAN-MUM__55846940_0.jpg

Kızlar kına için bunları beğendm internetten nasıl....örtüyü el gülünü bide dağıtılacak tüllü taçlarıda görerek almayı düşünüyorum

Son düzenleme:
evet yanlış anladım :D :33::33::33: kafam gitti bi an eskişehirden ve konyyadan arkadaşlar hızlı trenle kolaycana gelirler buraya talep olursa ayarlarız ankarada güzel bir görüşme :) evlendiktewn sonra kocişlerinizden nasıl izin ALICAKSINIZ :D

valla doğru söylüyorsun aslında
:40::40:
:119::119::119::124::124::124: Ve sonunda haziran... Haziran gelinciklerinin gözü aydın, kısmetse sayılı günleri kaldı artık.. Allah herkesi beklediği zamana erdirsin..

Ben de Temmuz 1 'i göreyim inş. :32::32: Temmuzun ilk gelini olayım, sonra Topiğimizin gelinleri bir bir gelin olsun...:29::29:

milena hoşgeldin canım:34:

günlerimiz azalıyor artık yavaş yavaş:46: :46:

kızlar yemeğe gidiyorum görüşürüz gelincee:3::3::10:
bunlardagecer1907 mesejını gelince okur cevaplarım:1::54:

tamam kuzum ben okudum cevapladım , sende cevabımı oku:34:
afiyet olsun:56:

şehir şehir buluşabiliriz aslında. istanbul grubu bi , ankara grubu bi yada başka iller toplanabilir aslında. kimse masraf yapmaması lazım sonuçta dediğiniz gibi zaten sıkıntıdayız. bi çay içer sohpet ederiz. maksat muhabbet diye demiştim bende zaten. ama olsun ya düğünden sonrada olur . siz bilirsiniz bende size uyarım ama haber verilsin herkese.

ayy kızlar bencede toplanıp tanışlalım ya....neler paylaştık burda gün arkadaşı gibi olduk valalhi....

SEHKERR canımmm çokkk tebrik ediyorum seni:46::46::46::46::46: yarın inşallah düğün sorunsuz sıkıntısız mutlu bir şekilde geçer..umarım her şey istediğin gibi olur....sen git kız artık sıra bana ve ebruya geliyo :46::46::46::46: tey tey teyy

Back