• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Bu geçmişi okuma işi olmasa her zaman pc başında olamıyorum ki ama yaa :( bugün kıyafetlerimi toplayacağım.. Çeyizimi paketledim bitti, yarın evime temizliğe gidiyorum annemle, pazarda çeyizim gidecek.. Çeyiz sermeyeceğim.. Zaten nişanlımın ailesinden de ne gelen var ne giden.. Ben İstanbulluymuşum adetim olmazmış:25: Canımı sıkmadan devam etmeye çalışıyorum..

Dün gelinliğimi giydim çok heyecanlandım, birde içersi çok sıcaktı.. Fenalaştım tansiyonum düştü sanırım.. Kendimi gelinlikçimin kollarında buldum:9: Salı gününe kadar üstündeki çiçekleri yerleştirecek duvağımı hazırlayacak, teslim alacağım...

Veeeeee Kina gecemiz super bı sekilde gerceklestiiiiiiiiii:1:

Canım çok sevindim, bu geceyi zor edersin artık.. Yarın da çok güzel geçer inş. Kaynanan yine bir marjinallik yapar belki ama sen sinir olma eğlen bu durumla millet onu ayıplar boşver.. Mutluluğun daim olsun tatlım..

herkese günaydın canlar:3::3:nasılsınız bakalım?

bu akşamdan itibaren 1 haftalık yıllık izne çıkıyorum:16: bu haftam çok yoğun geçecek gelinlik damatlık, nikah şekeri, davetiye derken hepsini halledicez Allah'ın izniyle.. bana dua edin sorun cıkmadan halledelim kızlar:16:

Kolay gelsin tatlım, ama bizi unutma gel arada.. işlerin rast gitsin..Bir görüşte aşık olacağın şeyler görüp al inş. :16:

kızlar iş yerinde artık hiç huzurum kalmadı:43::43: hep eziliyorum canım çok sıkkın patronumla konuşacam :31::31::31:
ben insanlara iyi davrandıkca en yakınım dediğim bile aynı şeyi yapıyo:5::5:

Canım sıkma canını her işyerinde böyle sıkıntılar oluyor, Duruma göre ayar vereceksin.. Sen tavrını koy, düzelir.. Kendine yeni iş bulmadan da çıkma

Kızlar kına için dün akşam salon tuttul orkestra ayarladıkkkk içime çok sindiiii çok mutluyummmmmmmmmmm:54::54::54::32::32::32::32::32::32:

Hayırlı olsun canım..

bence de buluşalım kızlar, kardelenle biz çok yakınız. good_heartta gelebilir, oda istanbulda :16:

:16:[/B]

İstanbul gelini olarak isterim, pek severim buluşmaları...:21::21: Buluşalım diyorsanız gelirim, :16:

Çok güzeller canım, bayıldım..

ayy kızlar bencede toplanıp tanışlalım ya....neler paylaştık burda gün arkadaşı gibi olduk valalhi....

Sehkerr canımmm çokkk tebrik ediyorum seni:46::46::46::46::46: Yarın inşallah düğün sorunsuz sıkıntısız mutlu bir şekilde geçer..umarım her şey istediğin gibi olur....sen git kız artık sıra bana ve ebruya geliyo :46::46::46::46: Tey tey teyy

ayy sıra sizde artık dimi

canımmmmmmmm
inanmayacaksın amaşuan sana özel mesaj yazıcaktım 10 dk engeline takıldım aklım sende herşeyin güzel geçmesine çoook sevindim umarım düğünün çok daha güzel geçer balayından sonra herşeyi ayrıntılı anlatırsın albimini eklersin inş.

teşekkür ederim tatlım bir kaç sorun (erkek tarafı ) dışında hiç bir sorunumuz yok herşey yolunda süper :16::16:
balayına gideyim geleyim anlatcam hepsini :1::1:

Canım bende kınamı bu siteden aldım
İlgililer ve ürünler çok kaliteli tavsiye ederm

bende kına süslerimin resmini koycam ama resimler büyük geliyor küçültmek gerek oda çok uzun sürüyo düğümden sonra paylaşcam hepsini şekerim :16:

teşekkür ederim tatlım bir kaç sorun (erkek tarafı ) dışında hiç bir sorunumuz yok herşey yolunda süper :16::16:
balayına gideyim geleyim anlatcam hepsini :1::1:

inşallah her zaman güzel haberler verirsin tatlım ya olur oda nazar boncuğu olsun ufak sıkıntılar onlar...

valla doğru söylüyorsun aslında
:40::40:

milena hoşgeldin canım:34:

günlerimiz azalıyor artık yavaş yavaş:46: :46:

tamam kuzum ben okudum cevapladım , sende cevabımı oku:34:
afiyet olsun:56:

saol kuzum bende okudum cevapladım:1::1:

pişttt herkes nerede:3::3::3::3:

ben geldim kuzum yemektenn çok yedim heralde :18::18:

Bu geçmişi okuma işi olmasa her zaman pc başında olamıyorum ki ama yaa :( bugün kıyafetlerimi toplayacağım.. Çeyizimi paketledim bitti, yarın evime temizliğe gidiyorum annemle, pazarda çeyizim gidecek.. Çeyiz sermeyeceğim.. Zaten nişanlımın ailesinden de ne gelen var ne giden.. Ben İstanbulluymuşum adetim olmazmış:25: Canımı sıkmadan devam etmeye çalışıyorum..

Dün gelinliğimi giydim çok heyecanlandım, birde içersi çok sıcaktı.. Fenalaştım tansiyonum düştü sanırım.. Kendimi gelinlikçimin kollarında buldum:9: Salı gününe kadar üstündeki çiçekleri yerleştirecek duvağımı hazırlayacak, teslim alacağım...

Canım çok sevindim, bu geceyi zor edersin artık.. Yarın da çok güzel geçer inş. Kaynanan yine bir marjinallik yapar belki ama sen sinir olma eğlen bu durumla millet onu ayıplar boşver.. Mutluluğun daim olsun tatlım..

Kolay gelsin tatlım, ama bizi unutma gel arada.. işlerin rast gitsin..Bir görüşte aşık olacağın şeyler görüp al inş. :16:

Canım sıkma canını her işyerinde böyle sıkıntılar oluyor, Duruma göre ayar vereceksin.. Sen tavrını koy, düzelir.. Kendine yeni iş bulmadan da çıkma

Hayırlı olsun canım..

İstanbul gelini olarak isterim, pek severim buluşmaları...:21::21: Buluşalım diyorsanız gelirim, :16:

Çok güzeller canım, bayıldım..

patron gelsin konuşacam inş çıkarsamda iş bulmem çıkamam zaten kuzum:34:

kına resmimi koycaktım ama bir çok kişi yok birazdan koyayım bari tatlım :1:

albüm olarak ekle tatlım sadece arkadaşların görsün:34::34::34::32::32:

ooo hanımla buluşmalar konuşulmuş İzmirdeyiz diye beni unutmuşsunuz hıhhhh:19::19::19::19:,

Sehkeriiimmm bizde senle buluşalım düğünden sonra :10::10::10:

bu geçmişi okuma işi olmasa her zaman pc başında olamıyorum ki ama yaa :( bugün kıyafetlerimi toplayacağım.. çeyizimi paketledim bitti, yarın evime temizliğe gidiyorum annemle, pazarda çeyizim gidecek.. çeyiz sermeyeceğim.. Zaten nişanlımın ailesinden de ne gelen var ne giden.. Ben istanbulluymuşum adetim olmazmış:25: Canımı sıkmadan devam etmeye çalışıyorum..

Kolay gelsin tatlım, ama bizi unutma gel arada.. Işlerin rast gitsin..bir görüşte aşık olacağın şeyler görüp al inş. :16:
istanbul gelini olarak isterim, pek severim buluşmaları...:21::21: Buluşalım diyorsanız gelirim, :16:

milena hoşgeldin canım.
Canım tansiyonun düşmüş kendine dikkat et:34:

Buluşma ayarlayabilirsek müsatit zamanımıza, gel tabi canım:46:süper olur:34:

kına resmimi koycaktım ama bir çok kişi yok birazdan koyayım bari tatlım :1:

aayy albüm yap çok heyecanlandım:16:

ooo hanımla buluşmalar konuşulmuş İzmirdeyiz diye beni unutmuşsunuz hıhhhh:19::19::19::19:,

Sehkeriiimmm bizde senle buluşalım düğünden sonra :10::10::10:

Kuzum saçmalama izmire gelirsem şak diye sendeyimmmmm :10::10::10:
biliyorsun nişanlım izmirli ve oaraya muhakkak geliriz :32::32::32:

ooo hanımla buluşmalar konuşulmuş izmirdeyiz diye beni unutmuşsunuz hıhhhh:19::19::19::19:,

sehkeriiimmm bizde senle buluşalım düğünden sonra :10::10::10:

masatakvimim aşkolsun unuturmuyuz seni hiç.kız ben seni de konyada sanıyordum,hani isyanla daha yakınsınız ya ondan . Başka izmirli varmı burada onlarda grup olun işte :46::46::46:

Son düzenleme:
Kuzum saçmalama izmire gelirsem şak diye sendeyimmmmm :10::10::10:
biliyorsun nişanlım izmirli ve oaraya muhakkak geliriz :32::32::32:

Tabiki gelceksin hepinizi bekliyorumm
Canım nişanlımın kuzenin eşliyle konuştum şimdi
Onlarde senin çalıştığın semte oturuyorlarmış
Ve biz eylülde oraya gelcez ama sen düğün telaşında olcaksın
:50::50::50:

masatakvimim aşkolsun unuturmuyuz seni hiç.kız ben seni de konyada sanıyordum,hani isyanla daha yakınsınız ya ondan . Başka izmirli varmı burada onlarda grup olun işte :46::46::46:

İzmirdeyim canım Konyada olsaydım şimdiye isyanın tepesindeydim:1::1::1::1::1:
Sehkerim izmire gelin geliyor:16::16::16:

Back