• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
evet tatlım ben geldimmmm :16::16::16:
yorgunluktan uyuyamıyorum:1::1::1:
kınamı yakıldım geldim yarın bu saatlerde gelin almam olcak inşallah:25::25:
kına yakılırken çok kötü olunuyor kızlar çok ağlanıyor annemi babamı gördükce içim cız etti :25::25::25:

Ayyy kötü olunmazmı yaaa ağlarım bende kesinnn :14::14:
ama inş bizde o günleri görelimde hem ağlar hemde giderim yaniiii :49::49::9::9:
ayyy heyecan doruktadır senin yarın bu saatlerde doğduğun, büyüdüğün evden temenni gidiyorsun :52::52: çok heyecanlı yahuuu :16::16:

kına yakılırken çok kötü olunuyor kızlar çok ağlanıyor annemi babamı gördükce içim cız etti :25::25::25:

canımmmmmmmm
inanmayacaksın amaşuan sana özel mesaj yazıcaktım 10 dk engeline takıldım aklım sende herşeyin güzel geçmesine çoook sevindim umarım düğünün çok daha güzel geçer balayından sonra herşeyi ayrıntılı anlatırsın albimini eklersin inş.

bunlardagecer eklediklerin cok tatli :) ama biz nikah sekeri almadik ya ben istemedim nikah dügün günü olacagi icin gerek duymadim kötümü ettim acaba?

canım benim ki de düğün de olacak ama acaba bizdemi almasak yaaa, gereksimi yani:50:

valla ben yenı yazmaya basladım ama ıstersenız bende gelmeye calsıırım avrupa yakasındayım :D masatakvimiiiiiiii :S

süprsin canım yaa güldürdün beni :1::1::1:

bende istanbuldayım avrupa yakasındaa,ben de gelirim buluşmaya hepinizi merak ediyorum isimlerini bilmediklerimi yüzünüzü felan ,
ben görmediğim insanları tahmin etmeye çalışırım sacı yuzu felan:1::1::1:

kısss gelin tabii ,ortada bir yerde buluşuruz. ama tarih belirlemek lazım.

kızlar bu ara annemle çok tartışıyorum bu yüzden çok üzülüyorum
sizde de oluyor mu herşeyime fazla karışıyor
evime alacaklarıma kadar bide sen karışma diyor bana benim evim sonuçta ben nasıl karışmıcam

bendede var canım aynı durumlar. herkeste oluyor sıkma canını:34:

e tamam o zaman bi topik açalım buluşalım kızlar. ne diyosunuz bu konuya?
ona göre plan yapalım olmaz diosanız boşverelim siz bilirsiniz :1:

bana uyar:34:
tatlimmmm inş herşey istediğin gibi olur :16::16::16:

sehkerrrr

kimleri görüyorummmm aramızda.....
:3::3::46::46:

canlarım güzel dilekleriniz için teşekkür ederim inşallah sizinde bu özel günleriniz güzel geçer

:16::16::16::16:

aman kimleri görüyorum canım aramıza:16: artık sen yeni gelinsin:16:

yol paranı düş yeter :) 100 200 neden ki tabi canım şuan herkes maddi açıdan bir sıkıntıda ben uyarım size sadece görüşmek istediğimin altını çizdim bi daha :)

şehir şehir buluşabiliriz aslında. istanbul grubu bi , ankara grubu bi yada başka iller toplanabilir aslında. kimse masraf yapmaması lazım sonuçta dediğiniz gibi zaten sıkıntıdayız. bi çay içer sohpet ederiz. maksat muhabbet diye demiştim bende zaten. ama olsun ya düğünden sonrada olur . siz bilirsiniz bende size uyarım ama haber verilsin herkese.

Kızlar yemeğe gidiyorum ben çok kaynatmayın...sonra okuması zor oluyor :52::52::56::56:

SEHKER tatlım şimdiden hayırlı olsun birtanem...herşey mükemmel gitsin...çok ama çok mutlu ol canımıniçii :16::16::16:

allah yardımcın olsun tatlım bi tanede bende var :1: sabır cnm sabır yapcak bişey yok . yoksa zehir oluyo bütün nişan devremiz
hakkını yiyemem saolsın herşeyimizi almaya çalışıyor ama gereksiz şeylere de ihtiyaç yok anlatamıyorum.bende istemiyorum tartışmak az zaman kaldı ayrılmamıza alttan alıyorum hep

biz annemle hiç kavga etmeyiz canım bazen sesımı yukselttıgımde bıle annem uzuldu dıye cok üzülüyorum,yakında ayrılıcaz zaten annenın kalbını kırma derım,ama bı fark var benım annem karısmayı bırak ıgne alsa bana soruyo hangısını alayım dıye ve ben sorulardan kaçıyorum anne al ıste farketmez sen begen dıyorum,ve annem ıstemedıgım seylerıde olmaz eksık olmasın dıye alıyo buna kızıyorum ama dınlemıyo benı,erkek tarafı o eksık demesın dıye borca gırıyo uzuluyorum valla canım annem benim hakkını asla ödeyemem:43::43::43:

annemde öyle eksik olmasın diyor alamamış demesinler diyor ama gerçekten gereksiz buluyorum. Nişanlım herşeyi tek başına yapıyor ona fazla yük olmasın diye beyaz eşyamızı annem aldı zaten çok şey aldı bir sürü borç oldu yok yere almaya gerek yok diyorum anlamıyor. annem kaçarak evlenmiş sadece 3 5 tabak çanak vardı diyor o yokluğu ben çektim içimde kaldı sizinde eksiğiniz olmasın içinizde kalmasın istiyorum diyor. haklı buluyorum benden daha çok özen gösteriyor üzüldüğüm tek şey gerksiz şeyler yüzünden birbirimizi kırmak. ben söyleyince tamam de o an sonra istemiyorum dersin vazgeçeriz diyor bende öyle yapıcam artık hemen hevesini kırmıcam

kızlar ben gidiyorum işimin başına dönmem gerek artık birikti yine evraklar. kendinize iyi bakın görüşürüz. buluşma kararı alırsanız banada haber verin he unutmayı beni sakın :1: bunlardagecer1907 haberleşelim tatlım yine . allaha emanet olun tekrar tekrar 100 e düşenler. kınası olanlar, evlenenler , düğünleerine 1 hafta kalanlar, hepinize ayrı ayrı hayırlı olsunlar diliyorum. allah hepimizi nazarlardan saklasın ağzımızın tadı bozulmasın inşallahhhh :1: by byyyy :1:

wewonthelove tatlım ne kadar az kalmış senin düğününe :1: heyecanlımısın herşeyin tamammı :1: cnm hayırlı olsun şimdiden :1:
evet canım az kaldı yaa hep kızlar derdı heyecan yok dıye ama ben bı tuhafım içimde farklı bı hıs var,sankı tam ortada bazen bı ateş var gibi hanı kotu bısey olacagında ıcın yanar ya oyle oluyorum bazen hıc heyecan olmuyo kızıyorum eksık yada sorun olan seylere tuhaf bısey yaa sevınmekten cok su stresı atlatmak derdindeyim cınku artık sevdiğime kavusmak değil de ailemden ayrılmanın acısı ağır basıyo :43::43::43:bırak deseler evlenmem belkı de,herseyim tamam değil işte aksılık cok var perdeyı yanlıs yapmıslar gerı yolladık,yemek odası tv unıtesı bugun gelcek,halı almadık daha banyoya duskabın takılacak aspırator takılcak,yatak odamın ısıkları ve sıfonyer aynası yanlıs onlar bugun gelecek yanı coook ıs var ıkı gunde evın temızlenmesıde lazım karsı taraf cok rahat bugune kadar bıraktılar yaa bu ıslerı heyecan yerıne sınır var o yuzden bende :47::47::47:

ayyy yaa gecmesın gunler ben vazgcetım evlenmıycem,su cızelgedekı kızın ustune atlıycam sımdı kosuyo mubarek sanki sonunda bı ayrılık yok gibi :43::43::43::43::43:

evet canım az kaldı yaa hep kızlar derdı heyecan yok dıye ama ben bı tuhafım içimde farklı bı hıs var,sankı tam ortada bazen bı ateş var gibi hanı kotu bısey olacagında ıcın yanar ya oyle oluyorum bazen hıc heyecan olmuyo kızıyorum eksık yada sorun olan seylere tuhaf bısey yaa sevınmekten cok su stresı atlatmak derdindeyim cınku artık sevdiğime kavusmak değil de ailemden ayrılmanın acısı ağır basıyo :43::43::43:bırak deseler evlenmem belkı de,herseyim tamam değil işte aksılık cok var perdeyı yanlıs yapmıslar gerı yolladık,yemek odası tv unıtesı bugun gelcek,halı almadık daha banyoya duskabın takılacak aspırator takılcak,yatak odamın ısıkları ve sıfonyer aynası yanlıs onlar bugun gelecek yanı coook ıs var ıkı gunde evın temızlenmesıde lazım karsı taraf cok rahat bugune kadar bıraktılar yaa bu ıslerı heyecan yerıne sınır var o yuzden bende :47::47::47:

ayyy yaa gecmesın gunler ben vazgcetım evlenmıycem,su cızelgedekı kızın ustune atlıycam sımdı kosuyo mubarek sanki sonunda bı ayrılık yok gibi :43::43::43::43::43:

kıyamam ben sana yaaa evlendiğin gün bütün sıkıntılarına elveda diyeceksin tatlım herşey dört dörtlük olmasın nolcak eşinle beraber eksikleri tamamlarsın nolcak ki boş yere dert edip kendimizi heba ediyoruz evet ailemizden ayrılık çok acı hele benim için ben evlenince annemler artık ankaraya uzun uzun gelmeyecekler yılda anca 1 hafta 10 gün görebilecem şuna inanıyorum insanın eşiyle huzuru olunca ayrılığa alışması daha kolay çünkü bu hasretliğe değiyor diyorsun o yüsden rabbim hepimize yuvamızda huzur mutluluk nasip eder inşallah....

sıkma tatlım canını bunlar güzel telaşlar. sen aynı ilde oturucaksan ayrılmıosun cnm istediğin zaman gidip görcen anneni babanı aileni. böyle düşünerek geçir zehir etme son günlerini kendine. allah bi kolaylık verir inşallah. ev kurmak zor son anda herşey düzelmiş olur görürsün. o rahatlarda son anda tutuşurlar sende geçer sin karşına ben size demedimmi dersin. bayılırıyorum böyle ahklı olmaya bizdede çok oluyo böyle. geç kaldık diyorum daha var daha var diye sallıyolar daha sonra vakti gelincede etekleri tutuşuyo, bendekide farklı bi bakış açısı :1: boşver cnm pozitif bakmaya çalış sen strese girme :1:

kıyamam ben sana yaaa evlendiğin gün bütün sıkıntılarına elveda diyeceksin tatlım herşey dört dörtlük olmasın nolcak eşinle beraber eksikleri tamamlarsın nolcak ki boş yere dert edip kendimizi heba ediyoruz evet ailemizden ayrılık çok acı hele benim için ben evlenince annemler artık ankaraya uzun uzun gelmeyecekler yılda anca 1 hafta 10 gün görebilecem şuna inanıyorum insanın eşiyle huzuru olunca ayrılığa alışması daha kolay çünkü bu hasretliğe değiyor diyorsun o yüsden rabbim hepimize yuvamızda huzur mutluluk nasip eder inşallah....

inşallah kuzum yaa inşallah cabuk alışırız bıde aılelerımızde,

Kalplerasi, göster canım göster hatta varsa resmini yolla msn değil de gmail kullanıyorum,napıyım görene kadar herkes hakkında yuzunu tıpını hayal edıyorum delı mıyım neyım:52::52::52:(mesaj hakkım henuz yok ondan buaradan yazdım şekercim yıne konusuruz)

ayyy canım benim kıyamam yaaaa...
gelin hamamında çok güzel olur eminim..

şehir şehir buluşabiliriz aslında. istanbul grubu bi , ankara grubu bi yada başka iller toplanabilir aslında. kimse masraf yapmaması lazım sonuçta dediğiniz gibi zaten sıkıntıdayız. bi çay içer sohpet ederiz. maksat muhabbet diye demiştim bende zaten. ama olsun ya düğünden sonrada olur . siz bilirsiniz bende size uyarım ama haber verilsin herkese.

evet canım grup grup güzel olur ama isyan konyada yaaa ankaraya gelin diyor. başka konyada olan yok forumda galiba
ondan. ama herkes foruma bi girsin konuyu görsün. ayarlama yapalım.

bende biri istanbul'dan sorumlu olsun, ankaradan biri mesela

ayyy canım benim kıyamam yaaaa...
gelin hamamında çok güzel olur eminim..

evet canım grup grup güzel olur ama isyan konyada yaaa ankaraya gelin diyor. başka konyada olan yok forumda galiba
ondan. ama herkes foruma bi girsin konuyu görsün. ayarlama yapalım.

bende biri istanbul'dan sorumlu olsun, ankaradan biri mesela

isyannnnnnnnnn sen ankaraya mı gelin geliyon :) bunca zamandır bilmiyordum :P

kızlar ben gidiyorum işimin başına dönmem gerek artık birikti yine evraklar. kendinize iyi bakın görüşürüz. buluşma kararı alırsanız banada haber verin he unutmayı beni sakın :1: bunlardagecer1907 haberleşelim tatlım yine . allaha emanet olun tekrar tekrar 100 e düşenler. kınası olanlar, evlenenler , düğünleerine 1 hafta kalanlar, hepinize ayrı ayrı hayırlı olsunlar diliyorum. allah hepimizi nazarlardan saklasın ağzımızın tadı bozulmasın inşallahhhh :1: by byyyy :1:

tamam canım Allah işini rast getirsin.
unutmam ben seni haber veririm, merak etme:34:

isyannnnnnnnnn sen ankaraya mı gelin geliyon :) bunca zamandır bilmiyordum :P

kıs yok konyada oturuyor ya o ankaraya gelirim dedi buluşmak için . yanlış anlaşıldı galiba:17:

Back