• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Tabiki gelceksin hepinizi bekliyorumm
Canım nişanlımın kuzenin eşliyle konuştum şimdi
Onlarde senin çalıştığın semte oturuyorlarmış
Ve biz eylülde oraya gelcez ama sen düğün telaşında olcaksın
:50::50::50:

Başlarım düğün telaşına...sana 2-3 saatimimi ayırmıcam kuzum...:16::16::16: keşke 9 eylülde gelsenizzz:16::16::16::46::46:

masatakvimim aşkolsun unuturmuyuz seni hiç.kız ben seni de konyada sanıyordum,hani isyanla daha yakınsınız ya ondan . Başka izmirli varmı burada onlarda grup olun işte :46::46::46:

Ayyy biz masatakvimi ile aynı ilde olsaydık ohhhoooo neler yapardık...:46::46::46:

ooo hanımla buluşmalar konuşulmuş İzmirdeyiz diye beni unutmuşsunuz hıhhhh:19::19::19::19:,

Sehkeriiimmm bizde senle buluşalım düğünden sonra :10::10::10:

buluşalım tatlım yarın düğünümede beklerim biliyorsun bak nerde gelirsen çokta sevinirim :16::16:

Başlarım düğün telaşına...sana 2-3 saatimimi ayırmıcam kuzum...:16::16::16: keşke 9 eylülde gelsenizzz:16::16::16::46::46:

Ayyy biz masatakvimi ile aynı ilde olsaydık ohhhoooo neler yapardık...:46::46::46:

Canım hotmailine mail attım 10 dk bi msj atma hakkım doldu onu bekliyorum
9 eylülde olamayız İzmire döneriz de
ama 3-4 Eylül gibi orda olcaz muhtemelen
Sonra yıl sonuna doğruda gelcez kuzenin düğünü var

Valla aynı şehirde olsaydık o şehir bizden korkardı:1::1::1::1::1:

buluşalım tatlım yarın düğünümede beklerim biliyorsun bak nerde gelirsen çokta sevinirim :16::16:

Canımmmmm:16::16::16::16:
Çok isterdim gelmeyi inana ama amcam geldi yurt dışından ve pazar günü döncek geri
Düğünüme gelemeyeceği için şimdiden gelip beni görmek istemiş
bugünde işten erken çıkıp alışveriş yapcaz onunla
Ama tüm kalbim inan seninlee:16::16::16:

Tamam tatlım 3-4 eylülde ben müsait olurum akşam falan bir şekilde sana kesin zaman ayırırım yeterki sen gel...hatta yemeğe gelirsiniz...:46::46::46: ayyy çok sevindirik oldummm :46::46::46::46:

İzmirdeyim canım Konyada olsaydım şimdiye isyanın tepesindeydim:1::1::1::1::1:
Sehkerim izmire gelin geliyor:16::16::16:

ohhh buluşucaksınız ne güzel bende çok merak ediyorum İzmiri, belki bir gün yolum düşer:34:
siz mükemmel ikili , sizi tutabilene aşkolsun zaten:1:

Ben şu kınanın 50 tanesini 7,5 Tl aldım aynı siteden zuzu88
Ve üstünede 100 tane 4 tl küçük uğur böceklerinden alıp yapıştırdım
üstündede .... kınası 25.08.2012 yazıyor

Tamam tatlım 3-4 eylülde ben müsait olurum akşam falan bir şekilde sana kesin zaman ayırırım yeterki sen gel...hatta yemeğe gelirsiniz...:46::46::46: ayyy çok sevindirik oldummm :46::46::46::46:

İnşallah canım Allah nasip eder inşallahh bence çok isterim

ohhh buluşucaksınız ne güzel bende çok merak ediyorum İzmiri, belki bir gün yolum düşer:34:
siz mükemmel ikili , sizi tutabilene aşkolsun zaten:1:

Canım belki birgün düşer yolun beklerim mutlaka Güzel İzmire

İnşallah canım Allah nasip eder inşallahh bence çok isterim

Canım belki birgün düşer yolun beklerim mutlaka Güzel İzmire

ben 1 yıl izmirde kaldım çocukken hep orda yaşamayı isterdim ama çalışma için piyasası çok kötü gerçekten izmirde toprak zengini olmaz lazım :) doğal gü<zelliği çk güzel özellikle çevresinin

ben 1 yıl izmirde kaldım çocukken hep orda yaşamayı isterdim ama çalışma için piyasası çok kötü gerçekten izmirde toprak zengini olmaz lazım :) doğal gü<zelliği çk güzel özellikle çevresinin

İzmirde iş olanağı çok aslında
Hangi sektördesin ki çok büyük firmalar holdingler ve fabrikalar var
Bende izmirde dereceli firmaların birinde çalışıyorum
Aslında herkes izmir için piyasa şartlarının üstünde olduğunu söyler ilginç:44::44::44:
Sanayisi gelişmiştir çünkü
Bildiği üzre liman şehri

bende izmirliyim tatlım evet doru sölüyosun güzelliği cok denizidir gezmek için yerleride cok ama yaşam için çalışma kosulları iş bulma potansiyeli bakımından elverişli bi il değil sigortayı da başladın mı hemende yapmıyolar

bende izmirliyim tatlım evet doru sölüyosun güzelliği cok denizidir gezmek için yerleride cok ama yaşam için çalışma kosulları iş bulma potansiyeli bakımından elverişli bi il değil sigortayı da başladın mı hemende yapmıyolar

Sen firma bazlı düşünüyorsun
Ben mesela başladım işe aynı günde yaptılar cnaım
Çalıştığın sektöre göre değişir-firmaya

Son düzenleme:
Back