- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi bal_bocegi
- #24.321
gelinim siz bıde uzaksınız netten fılanmı gordun sen resımlerı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunlarda kına kuklalarııı
ay bunlar ne şeker şeyler bayıldım bunlara ben
Eki Görüntüle 434234 Eki Görüntüle 434235
ay birşey paylaşimde gülün ben yıkıldım yawEki Görüntüle 434236
Ben ankaraya gelirim 1,5 saatt...hızlı tren denen bişi var değilmi![]()
arkadaşlar ekip ekip buluşup resimlerimizi koyalım sonuçta. istanbul buluşması , ankara buluşması diye ayırırz bence yapalım bunu..
çok iyi yaaa, sabah sabah güldürdün kız beni iyi geldi
süper o zaman![]()
anladımm canım sansına ıste ama bızım burada ıkı yere gıttık ınan o kadr kotukı dolaplar o kadar eskıkı ınsan yenı esyalarla ıstemıyor ıste kırada 600 lıraydı
ben anneme yakın tutmak zorundayım o mahallede yanı
ondan sonra en yakın yer zaten 20 dk arabayla
ada gıbı bı yer burası
oglumdan dolayı tabıkıde
hayırlısıyla ınsallah guzel bı ev olur canım kac lıra tuttunuz sız
dugune az kalmıs ıyı sabırlısın ben cok gerılırım o kadar gun kala hersyeın hazır olmasını ısterım esyalarınız pekı hazırmı?
yoo eşyada hazır değil :) müdürüm iznimide vermiyor bana hahahhahaah beyaz eşya alcam halı alcam ufak temeğimde eksik vardır amann napalım yetiştiği kadar stresten hastaşllandım geçen 2 hafta çok kötüydüm müdürümün derdinden ama kendi sağlığım gidiyor olduğu kadar napim elimden başka bişi gelmiyor ki canım bizim binada kiralar 480-550 civarında ankarayı bilirsen eryamanda merkeze birazuzak olduundan kirlar daha uygun burası giriş kat die 450 ile başladık ev sahibiyle annem pazarlık etti yeni evleniyorlar katkınız bu şu die die 400 e düşürdü ama bizim binanın dez avantajı merkezi sistem ve 9 ay 250 tl 3 ay 150 tl aidat veriyoruz kirbın düşük oluşuna bakma![]()
kızlar bu ara annemle çok tartışıyorum bu yüzden çok üzülüyorum
sizde de oluyor mu herşeyime fazla karışıyor
evime alacaklarıma kadar bide sen karışma diyor bana benim evim sonuçta ben nasıl karışmıcam
kızlar bu ara annemle çok tartışıyorum bu yüzden çok üzülüyorum
evime alacaklarıma kadar bide sen karışma diyor bana benim evim sonuçta ben nasıl karışmıcam
Tatlım düğünlerimiz olsun bence öle...şu anda zaten maddi yönden sıkıntıdayım..ankaraya gelip gitmem direk 100-200 tl istere tamam o zaman bi topik açalım buluşalım kızlar. ne diyosunuz bu konuya?
ona göre plan yapalım olmaz diosanız boşverelim siz bilirsiniz![]()
Tatlım düğünlerimiz olsun bence öle...şu anda zaten maddi yönden sıkıntıdayım..ankaraya gelip gitmem direk 100-200 tl ister![]()
herkese günaydın canlarnasılsınız bakalım?
bu akşamdan itibaren 1 haftalık yıllık izne çıkıyorumbu haftam çok yoğun geçecek gelinlik damatlık, nikah şekeri, davetiye derken hepsini halledicez Allah'ın izniyle.. bana dua edin sorun cıkmadan halledelim kızlar
tatlimmmm inş herşey istediğin gibi olur![]()
evet canım bana sorarsan ben mor buketı daha sık buldum inci üstüne inci basınada incili seyler bazılarına göre uyumlu olabılır ama ben farklı seylerı sevdıgımden moru begendımwewonthelove canim incili gelin buketi güzel ama hersey incili olursa bogar diyorsun degil mi dogrumu anladim? :)
Simdi gercekten kaciyorum![]()
valla ben yenı yazmaya basladım ama ıstersenız bende gelmeye calsıırım avrupa yakasındayımmasatakvimiiiiiiii :S
biz annemle hiç kavga etmeyiz canım bazen sesımı yukselttıgımde bıle annem uzuldu dıye cok üzülüyorum,yakında ayrılıcaz zaten annenın kalbını kırma derım,ama bı fark var benım annem karısmayı bırak ıgne alsa bana soruyo hangısını alayım dıye ve ben sorulardan kaçıyorum anne al ıste farketmez sen begen dıyorum,ve annem ıstemedıgım seylerıde olmaz eksık olmasın dıye alıyo buna kızıyorum ama dınlemıyo benı,erkek tarafı o eksık demesın dıye borca gırıyo uzuluyorum valla canım annem benim hakkını asla ödeyememkızlar bu ara annemle çok tartışıyorum bu yüzden çok üzülüyorum
evet canım bana sorarsan ben mor buketı daha sık buldum inci üstüne inci basınada incili seyler bazılarına göre uyumlu olabılır ama ben farklı seylerı sevdıgımden moru begendım
neden istemeyelım tatlım benım nısanlım bıraz detaycı ve kıskanc sızlerı tanımadıgı ıcın ızın almak problem olmazsa ben mutlka gelırım![]()
oluyor cok aldın ıncık cıncık hep gosterıslı dıyor pahalı dıyor alma yapma etme sen bılmezsın sen cok akrısma erkek tarafı sutlensın hep boyle bı vıdı vıdı ıcındeyız
Tatlım düğünlerimiz olsun bence öle...şu anda zaten maddi yönden sıkıntıdayım..ankaraya gelip gitmem direk 100-200 tl ister![]()
sehkerrrr
kimleri görüyorummmm aramızda.....![]()