• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
gelinim siz bıde uzaksınız netten fılanmı gordun sen resımlerı?

bunlarda kına kuklalarııı :16::16:

ay bunlar ne şeker şeyler bayıldım bunlara ben:16:

Eki Görüntüle 434234 Eki Görüntüle 434235

ay birşey paylaşimde gülün ben yıkıldım yaw :P Eki Görüntüle 434236

çok iyi yaaa, sabah sabah güldürdün kız beni iyi geldi:1:

Ben ankaraya gelirim 1,5 saatt...hızlı tren denen bişi var değilmi :9::9::9:

arkadaşlar ekip ekip buluşup resimlerimizi koyalım sonuçta. istanbul buluşması , ankara buluşması diye ayırırz bence yapalım bunu..

süper o zaman:16:

anladımm canım sansına ıste ama bızım burada ıkı yere gıttık ınan o kadr kotukı dolaplar o kadar eskıkı ınsan yenı esyalarla ıstemıyor ıste kırada 600 lıraydı
ben anneme yakın tutmak zorundayım o mahallede yanı
ondan sonra en yakın yer zaten 20 dk arabayla
ada gıbı bı yer burası
oglumdan dolayı tabıkıde
hayırlısıyla ınsallah guzel bı ev olur canım kac lıra tuttunuz sız
dugune az kalmıs ıyı sabırlısın ben cok gerılırım o kadar gun kala hersyeın hazır olmasını ısterım esyalarınız pekı hazırmı?

yoo eşyada hazır değil :) müdürüm iznimide vermiyor bana hahahhahaah beyaz eşya alcam halı alcam ufak temeğimde eksik vardır amann napalım yetiştiği kadar stresten hastaşllandım geçen 2 hafta çok kötüydüm müdürümün derdinden ama kendi sağlığım gidiyor olduğu kadar napim elimden başka bişi gelmiyor ki canım bizim binada kiralar 480-550 civarında ankarayı bilirsen eryamanda merkeze birazuzak olduundan kirlar daha uygun burası giriş kat die 450 ile başladık ev sahibiyle annem pazarlık etti yeni evleniyorlar katkınız bu şu die die 400 e düşürdü ama bizim binanın dez avantajı merkezi sistem ve 9 ay 250 tl 3 ay 150 tl aidat veriyoruz kirbın düşük oluşuna bakma :(

kızlar bu ara annemle çok tartışıyorum bu yüzden çok üzülüyorum
sizde de oluyor mu herşeyime fazla karışıyor
evime alacaklarıma kadar bide sen karışma diyor bana benim evim sonuçta ben nasıl karışmıcam

yoo eşyada hazır değil :) müdürüm iznimide vermiyor bana hahahhahaah beyaz eşya alcam halı alcam ufak temeğimde eksik vardır amann napalım yetiştiği kadar stresten hastaşllandım geçen 2 hafta çok kötüydüm müdürümün derdinden ama kendi sağlığım gidiyor olduğu kadar napim elimden başka bişi gelmiyor ki canım bizim binada kiralar 480-550 civarında ankarayı bilirsen eryamanda merkeze birazuzak olduundan kirlar daha uygun burası giriş kat die 450 ile başladık ev sahibiyle annem pazarlık etti yeni evleniyorlar katkınız bu şu die die 400 e düşürdü ama bizim binanın dez avantajı merkezi sistem ve 9 ay 250 tl 3 ay 150 tl aidat veriyoruz kirbın düşük oluşuna bakma :(

ay evet canım merkezı sıstem muhebbetıne zaten fıyat artıyor
hayırlısı olsun canım bıızm burada 400 lıradan baslıyor kıralar ama kıme neye nasıl verebılırse sobalı evler 400
normalde suanda ıstanbulda bızım oradada 550-700 arasında gıdıyro gelıyor..
benımde esyalar hazır degıl
20 gun ızne cıkcam
sonra bayram tatılı var
sonra dugun ıznı
sonra kurbanda 11 gun cıkıcam :6:
ayy evlenesım geldı

e tamam o zaman bi topik açalım buluşalım kızlar. ne diyosunuz bu konuya?
ona göre plan yapalım olmaz diosanız boşverelim siz bilirsiniz :1:

evime alacaklarıma kadar bide sen karışma diyor bana benim evim sonuçta ben nasıl karışmıcam

oluyor cok aldın ıncık cıncık hep gosterıslı dıyor pahalı dıyor alma yapma etme sen bılmezsın sen cok akrısma erkek tarafı sutlensın hep boyle bı vıdı vıdı ıcındeyız

allah yardımcın olsun tatlım bi tanede bende var :1: sabır cnm sabır yapcak bişey yok . yoksa zehir oluyo bütün nişan devremiz

e tamam o zaman bi topik açalım buluşalım kızlar. ne diyosunuz bu konuya?
ona göre plan yapalım olmaz diosanız boşverelim siz bilirsiniz :1:
Tatlım düğünlerimiz olsun bence öle...şu anda zaten maddi yönden sıkıntıdayım..ankaraya gelip gitmem direk 100-200 tl ister :34::34:

Tatlım düğünlerimiz olsun bence öle...şu anda zaten maddi yönden sıkıntıdayım..ankaraya gelip gitmem direk 100-200 tl ister :34::34:

yok ankaradakine bende gidemem cnm :) hangi şehirdeysek toplanalım diye demiştim ama olmaz sanırım herkes çok farklı şehirlerde :1: neyse artık dediğin gibi düğünden sonra artık :1:

herkese günaydın canlar:3::3:nasılsınız bakalım?

bu akşamdan itibaren 1 haftalık yıllık izne çıkıyorum:16: bu haftam çok yoğun geçecek gelinlik damatlık, nikah şekeri, davetiye derken hepsini halledicez Allah'ın izniyle.. bana dua edin sorun cıkmadan halledelim kızlar:16:

tatlimmmm inş herşey istediğin gibi olur :16::16::16:

wewonthelove canim incili gelin buketi güzel ama hersey incili olursa bogar diyorsun degil mi dogrumu anladim? :)

Simdi gercekten kaciyorum :1:
evet canım bana sorarsan ben mor buketı daha sık buldum inci üstüne inci basınada incili seyler bazılarına göre uyumlu olabılır ama ben farklı seylerı sevdıgımden moru begendım

valla ben yenı yazmaya basladım ama ıstersenız bende gelmeye calsıırım avrupa yakasındayım :D masatakvimiiiiiiii :S

neden istemeyelım tatlım benım nısanlım bıraz detaycı ve kıskanc sızlerı tanımadıgı ıcın ızın almak problem olmazsa ben mutlka gelırım:8::8::8:

biz annemle hiç kavga etmeyiz canım bazen sesımı yukselttıgımde bıle annem uzuldu dıye cok üzülüyorum,yakında ayrılıcaz zaten annenın kalbını kırma derım,ama bı fark var benım annem karısmayı bırak ıgne alsa bana soruyo hangısını alayım dıye ve ben sorulardan kaçıyorum anne al ıste farketmez sen begen dıyorum,ve annem ıstemedıgım seylerıde olmaz eksık olmasın dıye alıyo buna kızıyorum ama dınlemıyo benı,erkek tarafı o eksık demesın dıye borca gırıyo uzuluyorum valla canım annem benim hakkını asla ödeyemem:43::43::43:

Son düzenleme:
evet canım bana sorarsan ben mor buketı daha sık buldum inci üstüne inci basınada incili seyler bazılarına göre uyumlu olabılır ama ben farklı seylerı sevdıgımden moru begendım

neden istemeyelım tatlım benım nısanlım bıraz detaycı ve kıskanc sızlerı tanımadıgı ıcın ızın almak problem olmazsa ben mutlka gelırım:8::8::8:

wewonthelove tatlım ne kadar az kalmış senin düğününe :1: heyecanlımısın herşeyin tamammı :1: cnm hayırlı olsun şimdiden :1:

oluyor cok aldın ıncık cıncık hep gosterıslı dıyor pahalı dıyor alma yapma etme sen bılmezsın sen cok akrısma erkek tarafı sutlensın hep boyle bı vıdı vıdı ıcındeyız

ben almak istemiyorum kullanmıcam gerek yo o kadar para vermeye diyorum dinlemiyor. köşelik içine bardak takımı alcakmış zaten tek köşelik aldım ben onun içine jumbonun çay takımını aldım. kahve takımı almak istiyorum birde zaten 3 katlı bi katına da resim falan koyarım diyorum anlatamıyorum gerek varmış ben anlamazmışım ya alacağı şeyde 500 lira yazık o kadar paraya başka eksiğimizi kapatırız diyorum aa kızına bi bardak takımı alamamış demesinlermiş. hey allahım yaa çalışıyorum evime zaten öyle misafir gelmicek ki kimsede öyle bişi demez diyemez. daha öncede başka bişey tutturmuştu zor vazgeçirdim. Gösteriş meraklısı bişi oldu yaa

canlarım güzel dilekleriniz için teşekkür ederim inşallah sizinde bu özel günleriniz güzel geçer

:16::16::16::16:

yol paranı düş yeter :) 100 200 neden ki tabi canım şuan herkes maddi açıdan bir sıkıntıda ben uyarım size sadece görüşmek istediğimin altını çizdim bi daha :)

sehkerrrr

kimleri görüyorummmm aramızda.....
:3::3::46::46:

evet tatlım ben geldimmmm :16::16::16:
yorgunluktan uyuyamıyorum:1::1::1:
kınamı yakıldım geldim yarın bu saatlerde gelin almam olcak inşallah:25::25:
kına yakılırken çok kötü olunuyor kızlar çok ağlanıyor annemi babamı gördükce içim cız etti :25::25::25:

Son düzenleme:
Back