- 3 Ocak 2007
- 2.287
- 1
benim aklım fikrim yemekte olduğu için en çok canınız ne çekiyor olsun mu?
Benim peynir:) Fareler gibiyim yatıp kalkıp peynir yiyorum.
ne tesadüf yaaa bende peynir yiyorum sürekli çok tatlııııı ayyy yerim ben onu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim aklım fikrim yemekte olduğu için en çok canınız ne çekiyor olsun mu?
Benim peynir:) Fareler gibiyim yatıp kalkıp peynir yiyorum.
Mesela eşlerimiz bebek hakkında neler düşünüyor onu paylaşalım olur mu?
Ben başlıyım mesela benim ki diyor ki ne zaman cinsiyetı bellı olacak
bence erkek
bana benıyecek klasık baba modelı
selamun aleykum arkadaslar... aranıza ben de yenı katıldım eger kabul edersenız.... cok guzel bır duygu..Rabbım tum ısteyıpte bekleyenlere nasip etsın inşallahh. elhamdulillah
selamun aleykum arkadaslar... aranıza ben de yenı katıldım eger kabul edersenız.... cok guzel bır duygu..Rabbım tum ısteyıpte bekleyenlere nasip etsın inşallahh. elhamdulillah
benimkide kız olcak diyor tabi oğlm olsun isterim ama diyo bu kızgibi benimde erkek doğuyor bakalım ne olcak
ben sebze agırlıklı tuketmeye çalısıyorum makarna ve pılav neredeyse hıc yemıyorum.
Saglıklı olsun yavrularımız inş.
benimde turşuu ve zeytin
çikolata ve tatlıyı hıc ama hiç canım çekmiyor
Süt içemedigimi içinde gunde ıkı bardak ayran içiyorum
tatlı süte nesguik falan katıp içmeye çaılştınmı zorlayıp kendini
Karbonhidrat alman lazım.Ben sabahları kahvaltı,öğlenleri kırmızı yada beyaz et(dışarda yemek zorundayım işim nedeniyle) akşamları sebze ve baklagil şeklinde dengelemeye çalışıyorum.
Bu sabah evden nasıl çıktıysam ceviz ve sütümü unutmuşum
Dün gece tv'de doktorlar süt içmeyin yoğurt yada ayran tüketin diyordu.
Ne yapacağımı şaşırıyorum bazen
kızalar mrb bende aranıza kaılmak ıstedım benım dogum tarıhımde muhtemelen 14 aralık hepımız saglıklı bır sekılde bebıslerımızı kucagımıza alırız ıns....ama benım mıgde bulantılarım cok kotu ve ılk bebegım hersey yolunda gıtsın ıstıyorum allah yardımcımız olsun.......