- 19 Aralık 2009
- 212
- 0
bak sana bişi anlatıyım 2. düşüğümde Allah ım bir daha yaşatmasın,kalp atışlarını duyarım diye acile gittim hafifte ağrım vardı o gün yorulmuştum gün içinde.artık ne b k olduğu belirsiz iki kız baktı bana vajinal.en az 15 dk baktılar bu arada :) kese göründü haftaya göre küçük dediler.kan tahliline göre iyi değil dediler.hatta kese göründüğü halde bana goca kafalılar dış gebelik seninki dedi.o yüzden devlete hele hele acile gitmek çok zor
evet kesinlikle bu ülkede imkanı olmayan napıcak peki benimde arkadaşım yeni doğum yaptı devlette normal olcak doğumu sezeryana çevirdiler nedenmi gelip giden asistanlardan biri bu arada araştırma hastanesi olduğunda bir sürü doktor elleyip elleyip duruyor asistan açılması 5 cm olan kıza gel senin suyunu patlatalım daha çabuk doğurursun deyip suyunu patlatıyormu bebek susuz kalıp geri kaçıyor mu açılan rahim geri kapanıyormu kızın ateşi çıkıyormu haydee koşa koşa sezeyana mahvoldu arkadaşım çok pişman özele gitmediği için parayı veren düdüğü çalıyor kardeşim o kadar...