2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

melos özelden yazdım canım sen ekle ben şimdi çıkmalıyım tekrar gelince kabul ederim OK??

Merhaba anneler

Bugün kalp atışlarını duymak icin kritik gündü bizim icin ama malesef kalp atışı yok bebegin cuma gunu sonlandirilacak hamileliğim.cok isterdim burda sizinle çıktığım yolu tamamlayabilmeyi ama her şey Allah'tan hakkımda hayırlısı boyleymis demekten başka bir şey gelmiyor elden.sizin icin hakkınızda hayırlısı insallah sorunsuz bir sekilde alırsınız kucağınıza bebeklerinizi.hoscakalin..

Merhaba anneler

Bugün kalp atışlarını duymak icin kritik gündü bizim icin ama malesef kalp atışı yok bebegin cuma gunu sonlandirilacak hamileliğim.cok isterdim burda sizinle çıktığım yolu tamamlayabilmeyi ama her şey Allah'tan hakkımda hayırlısı boyleymis demekten başka bir şey gelmiyor elden.sizin icin hakkınızda hayırlısı insallah sorunsuz bir sekilde alırsınız kucağınıza bebeklerinizi.hoscakalin..

Hakkınızda hayırlısı olsun ne dıyebılırım kı boyle bır durumda sana ne desem care olmayacak yada senın acını azaltmayacak.
ınsallah tum kalbımle dılıyorum bunu bebegın tez zamanda olur ve kolarına saglıcakla alırsın canım:26::26:

Merhaba anneler

canım üzüldüm allah yardımcınız olsun üzülmeyin yine olur allah eşinle sana sağlık varsin vardır herşerde bir hayır. ama cuma ya kadar neden bekletiyorlar neredeyse 1 hafta ?

gunaydın anneler tunaydın yanı:))
facede bızımde grubumuz var eylul annelerı olarak.gızlı bır grup gızlı olunca oraya yazdıklarınızı kımse gormes yoksa gorunur kı benım facede kımse bılmıor henuz hamıle oldugumu ılan etmedım beklıyorum.bu yuzden gızlı yaparsak daha ıyı olur herseyı yazabılırız.
gızlı yapalım grup kurucusuna ısmımızı atalım eklesın bence

X