- 3 Ocak 2007
- 2.287
- 1
bana sadece 2 grup göründü bizim grup görünmedi.özelden adımı yazsam eklermisin beni
benide benide
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana sadece 2 grup göründü bizim grup görünmedi.özelden adımı yazsam eklermisin beni
benide benide
çişimizin rengi ve özelliğinide paylaşmayalım.doktor değiliz sonuçta
bende de 7 üyeli tek bir 2012 anneleri görünüyor
idrar testi grubu o
kızlar özelden yazın ekleyelim
canım özelden msjım gitmiyo. siz beni deniz mavi olarak ekleyin.profil resmi şirinler.ben ordan gruba gireyim
benide benide
sanal idrar tahlili
bizim grup mu idrar testi grubumu ona göre özeline mesaj yazacağım
Merhaba anneler
Bugün kalp atışlarını duymak icin kritik gündü bizim icin ama malesef kalp atışı yok bebegin cuma gunu sonlandirilacak hamileliğim.cok isterdim burda sizinle çıktığım yolu tamamlayabilmeyi ama her şey Allah'tan hakkımda hayırlısı boyleymis demekten başka bir şey gelmiyor elden.sizin icin hakkınızda hayırlısı insallah sorunsuz bir sekilde alırsınız kucağınıza bebeklerinizi.hoscakalin..
Merhaba anneler
Bugün kalp atışlarını duymak icin kritik gündü bizim icin ama malesef kalp atışı yok bebegin cuma gunu sonlandirilacak hamileliğim.cok isterdim burda sizinle çıktığım yolu tamamlayabilmeyi ama her şey Allah'tan hakkımda hayırlısı boyleymis demekten başka bir şey gelmiyor elden.sizin icin hakkınızda hayırlısı insallah sorunsuz bir sekilde alırsınız kucağınıza bebeklerinizi.hoscakalin..