- 24 Mart 2010
- 735
- 0
türk erkeklerinde eger adam ısrarla annesı haksız da olsa onun tarafını tutuyorsa pılını prtını toplamak hatta boyle adamlarla evlenmemek en mantıklısı elbettekı. ama nedense bızım kadınlarımız bagımlılıgından sabrettım ben ozverıde bulundum degerımı bir gun anlar demeyı tercıh edıyor . cogu zaman da cocukları bahane ediyor. halbukı guclu olup aldatılma vb durumlarda cocuklara ragmen ayrılınsa uzun vadede nesıllere daha cok faydamız olacak..
cunku affedılen bir kere aldatmıs erkegın hıc aldatmamıs bir erkege gore aldatma oranı herzaman cok daha yuksek..
anne bagımlılıgına da gelınce bukonu cok uzun ve derdın bir konu ama özetle erkek eger objektif nbbakıp haklı olanı haklı oldugunda tutmayı bılmıyorsa neden kendını ezdıresın hemde aynı yastıga bas koydugun adama..
herseyden once birey odlguunuzuu unutmayın ve ayaklarınızın uzerınde durun bir sekılde.
calısmak gerekıyor evde oturan kadın ehrzaman bagımlı her konuda.. ama bakıyorum da tek amacı kadınların cocuk yapmak.. cocuga gelene kadar bir bakın adam gibi degecek bir adamdan mı cocuk yapmak ıstıyorsun yoksa salak gibi sana daha cok baglansın dıyemı cocuk yapıyorsun. eger oyleyse bitmişsiniz sımdıden soyleyeyım..
yazmayım dedim ama engel olamıcam.bu arkadaşın aile hayatından şüphe etmek lazım.büyürken annesi babası sorunlu bi evlilik yaşadı belkide kim bilir.yanlız bu forma giripte neden bunları yazdı anlamış değilim.mutlu olan bi aile her zaman daha çok mutlu olmak ister.benim evliliğim böyle.sevgili gibiyiz.aşk doluyuz tutkuluyuz.bir keredaha dünyaya gelsem bir kere daha evlenirim.çocuk istememizde bundan kaynaklanıyor.bi kere eğer çocuk olmayınca yüzüne vuran.ya da çocuğun bakımını hep sana bırakan,eşine işlerde yardım etmeyen,evde otururken markete karısını yollayan bi adam kadını mutsuz eder.evet kadın çalışmalı,eşinden para almamalı,bu konuda kadının güçlğ olmasını bende isterim.ama hayat herkese eşit vermiyor.