2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Iste emzigi kesince ne olacak felixi duzen bozulmaz ins..dogrusu emziksiz uykuduzeni olusturmak sende boyle diyince..idil emzigi ariyor gece uykusunda..tatliskom biraktirdi evet ne mutlu ona :)

aman daha tuvalet derdi var ya emzik bence onun yanında solda sıfır kalır:)

hmm süre yavaş yavaş azalacaksa denemeye değer dido..

yaa şimdi bakıcımız aradı ateşi çıkmış miranın. önce 39 falan dedi çok canım sıkıldı da sonra bi de kol altından ölçtürdüm 38-38.5 arası sanırım. şimdi ilaç verdiricem, eşim de erken geçecek eve. hemen dr.a götürmek istemiyorum başka bişeydense hastanede bi de grip bulaşmasın bi yandan da akşam acile götürmek istemiyorum ama...
bi iki saat daha bekleyelim bakalım, umarım şu lanet salgına bulaşmamışızdır biz de.
Gecmis olsun ne oldu miranin atesi cikmamistir ins..aman o hastaliklar uzak dursun

Merhaba arkadaslar uyku egitimi konusunda yazmissiniz bende uyguladim ve basardimda ama ferberi degil kim westi uyguladim ferber kadar acimasiz degil en azindan diye ama ayakta fln sallansaydi uygulayamazdim heralde bizimki kabusa donmustu ana kucaginda dizde sallaniyodu ikisi 20 kilo en fazla 2 saatte bir uyaniyodu sik sik 20 dakkada bir falan cok da zor olmadi alisti ama bence 3 yasina kadar tam olarak bu uyku sorunu cozulmeyecek cunku bir kac gun anneme biraki gittim uyanacagi tutmus mama verilince biraz bozuldu tabi birde tek uykuya dusme calismalraida etkiledi simdi yine sallanmiyor ama gecede 2 3 kere uyanip mama iciyor yani diyecegim egitimi vermekle bitmiyor bide devam ettireceksin uyku saatlerine dikkat edeceksin gec uyutursan da uyuniyolar falan filan cok sukur eski gunlerimize gore cok cok iyiyiz ama mama icmesi canimi skyor eskiden 8 de bir baslardik sabaha kadar ne esimle oturabiliyorduk ne uyuyabiliyorduk isci gibi 20 kiloyu indir bindir eskidende zaten 7 den itibaren cikamiyoduk simdide cikamiyoruz en azindan aksamlari benim ve bozuldu dememe ragmen uyuyabiliyorum ama cok hassas bu duzeni devam ettirmekte zor. Benim sorum sizinkiler gunduz kac defa ne kadar uyuyor???

Bizde şoyle durum eger erken kalkarsa sabah bi daha uyutuyorum en fazla bi saat uyuyor normal kalkarsa uyutmuyorum..oglen uykusu max.iki saat bazen daaha az..

günaydın ay uyku emzik tuvalet işimiz zor valla.. ama ben tuvalet eğitiminden korkmuorum anneme bırakacam o halleder

emzik kullanalar için bu aylarda bırakılması gerekli imiş, t taa taaam , berket emzik sorunum yok , bizimkisi daha derin bir sorun :)))
buu çouklar güneş saati gibiler yaa, sabah azıcık erken aydınlanmaya başladı ya hava , erkenden ayaktayız artık :KK5::KK5::KK5: birde o saatte sesli oyuncaklara bayılıyor, bir keyifli bir keyifli oluyor sabah sohbetlerimiz sormayın , :KK9::KK9::KK9:

iris nerde leynnnnnnnnn

günaydın ay uyku emzik tuvalet işimiz zor valla.. ama ben tuvalet eğitiminden korkmuorum anneme bırakacam o halleder

şanslısın didommm..ben de öznura bırakırım artık naapiyim :KK52:

emzik kullanalar için bu aylarda bırakılması gerekli imiş, t taa taaam , berket emzik sorunum yok , bizimkisi daha derin bir sorun :)))
buu çouklar güneş saati gibiler yaa, sabah azıcık erken aydınlanmaya başladı ya hava , erkenden ayaktayız artık :KK5::KK5::KK5: birde o saatte sesli oyuncaklara bayılıyor, bir keyifli bir keyifli oluyor sabah sohbetlerimiz sormayın , :KK9::KK9::KK9:

iris nerde leynnnnnnnnn

herkesin derdi başka :KK53:
burdayım burdayım :nazar:

selam kızlar

moralim çok bozuk
dün akşam mirayı acile götürdük evde 40 dereceyi görünce dumur oldum. tahlil yapıldı virüs çıktı grip virüsü. klasik dolven peditusun dışında bi de bunun için ilaç verdi. ilacı hiçbi yerde bulamıyoruz muadili bile zor bulunuyo onun da dozajı farklı ve kapsülmüş eczanede hazırlanması gerekiyomuş eczacılar dozu farklı diye yanaşmıyo hazırlamaya. ateş 38 civarı hala 4 saatte bir ilaca rağmen. dün akşam çok ağladı heryeri ağrıyor sanırım :KK50:
nöbetçi doktora güvenemedim kendi dokoruyla da konuşayım dedim kadın bugün çalışmıyormuş :KK14:
bu arada kaza raporum çıktı. %100 ben kusurlu çıkmışım :KK47: kamyonlar 1,5 metre kadar önlerini (sağ önü) görmezlermiş!!!! benim herhalde bunu bilmem ve kamyonu da düşünerek durmam gerekiyor:KK4:

çok kötü bir günümdeyim anlayacağınız.

selam kızlar

moralim çok bozuk
dün akşam mirayı acile götürdük evde 40 dereceyi görünce dumur oldum. tahlil yapıldı virüs çıktı grip virüsü. klasik dolven peditusun dışında bi de bunun için ilaç verdi. ilacı hiçbi yerde bulamıyoruz muadili bile zor bulunuyo onun da dozajı farklı ve kapsülmüş eczanede hazırlanması gerekiyomuş eczacılar dozu farklı diye yanaşmıyo hazırlamaya. ateş 38 civarı hala 4 saatte bir ilaca rağmen. dün akşam çok ağladı heryeri ağrıyor sanırım :KK50:
nöbetçi doktora güvenemedim kendi dokoruyla da konuşayım dedim kadın bugün çalışmıyormuş :KK14:
bu arada kaza raporum çıktı. %100 ben kusurlu çıkmışım :KK47: kamyonlar 1,5 metre kadar önlerini (sağ önü) görmezlermiş!!!! benim herhalde bunu bilmem ve kamyonu da düşünerek durmam gerekiyor:KK4:

çok kötü bir günümdeyim anlayacağınız.

haydaaa geçmiş olsun daa, anam o ne bee, Allah yardımcınız olsunn , tanıdık eczacınız yok mu, bizim burada annemlerin var ama size de uzakkalıyor , hani tanıdık olunca daha yaparlar ilacı belki diye düşündüm ,

haydaaa geçmiş olsun daa, anam o ne bee, Allah yardımcınız olsunn , tanıdık eczacınız yok mu, bizim burada annemlerin var ama size de uzakkalıyor , hani tanıdık olunca daha yaparlar ilacı belki diye düşündüm ,

ya sorma canım. şimdi bi daha hastaneyi arayıp gündüzki doktorlara sorduk onlar da tavsiye etmiyoruz bu ilacı demişler:KK53: iyice kafam karıştı, öğleden sonra kendi doktoru olmadığı için başka bi doktora götürücem randevu aldım. ona göre karar vericem o ilaca başlayıp başlamamaya:44:

çok güvendiğimiz bi profesör vardı o da tam gün yasası yüzünden muayenehaneye gitmiyomuş artık...
bi de iş yerinde ilk haftam malum, neyseki müdüre durumu anlatınca kendi dedi işlerini toparlayıp çık istersen diye

ya sorma canım. şimdi bi daha hastaneyi arayıp gündüzki doktorlara sorduk onlar da tavsiye etmiyoruz bu ilacı demişler:KK53: iyice kafam karıştı, öğleden sonra kendi doktoru olmadığı için başka bi doktora götürücem randevu aldım. ona göre karar vericem o ilaca başlayıp başlamamaya:44:

çok güvendiğimiz bi profesör vardı o da tam gün yasası yüzünden muayenehaneye gitmiyomuş artık...
bi de iş yerinde ilk haftam malum, neyseki müdüre durumu anlatınca kendi dedi işlerini toparlayıp çık istersen diye

ee 40 derece ateşten anlamıyorsa zaten o işyerindeki ileri günlere ümitle balamazsın , olsun o kadar, neymiş bu ilaç yaa, alla alla, sağlıkçıları mahvettiler aten de , haberdar et bizide

Msoe allah sifa versn ya o nasil bi is oyle ilac yaziyorlar ama piyasada yok yapmiyorlar filan zor bi durum naptiniz gittinizmi doktora

msoecim çok geçmiş olsun ben de diğer tarafta sormuştum haber var mı diye.. bildîğim o ilaç süreyi biraz kısaltıyormuş ama yan etkileri yüzünden önermiyor bazı doktor.. kendi doktoru ne derse güvenîp kafa karıştırmamak en mantıklısı.. çok zor.. çok kolay gelsin.. hemen neşesî yerine gelsin miracığın

Kizlar devlet 0-3 yasa bez yardimi yapiyomus...ve hayata gectimi bilmiyorum ama 3-6 yas cocuklari olan calisamayan annelere 300 tl gibi kres yardimi vercekmis ki calisabilsin diye..bilgisi olan varmi? alalim neyse bu haklar..

Gecmis olsun msoe cim, toparlansin cabucak isallah. Tamiflu gibi bi ilac galiba dedigin.. bizim oglana bulasmisti esimin daysindan, ondan biliyom kullandik biz. Evet heryerde bulunmuyo, hastane vermisti bize, mesa ya gitmistik.
Kendiliginden de toparlanir ama, bol dinlenme, bol sivi, vitamin. Tek sorun senin yeni baslamis olman, olsun bu da gecer deyip biraz ileriyi dusun. Gecicek.

X