selam melek anne adayları bugün nasılsınız bakalım?aklıma birşey takıldı sormak istedim.doktora bir kere gittim onda da kesenin sadece zarını görebilmiştim çok küçük olduğu için.6ocakta gideceğim o zamana zaten 8haftalık filan olmuş olacağız Allahın izniyle.Şimdiye kadar hiçbir test yaptırmadım bu testler ne zaman yapılmaya başlanıyor?bebek göründükten sonra filan mı?
mrb hamişler nasılsınız ben hastaneden yeni geldim 4 hafta 5 günlükmüş bebişim fındık kadardı ayy çok mutlu oldum 2 hafta sonra kalp atşlarını dinlemeye gideceğim kızlar korkmayın normal doğumdan falan Allahın izniyle hemencik geçiyor acılarınız tabi bende öyle oldu ve korkmuyorum bunuda inş normal doğuracağım Bende ac kalmaya dayanamıyorum ve belim agrıyor sizlerde de varmı kızlar başka şikayetim yok ama belimden rahatsızım
hemen hemen aynıyız sağlıkla kucağınada alırsın inşallah bende açlığa gelemiyorum :) ayakta uzun süre kalıncada belim ağrıyor.
selam kızlar doktordan geliyorum herşey yolunda.. 1 ay sonra ikili test için çağırdı. kocaman olmuş bebikim :)) kalp atışlarıda gümbür gümbürdü
aynen canım belim agrıyor bugün çok yürüdüm hastaneden gelirken bide erken uyandım yatsam hemen uyuyacagım valla ama eşim işten gelsinde ondan sonra yatarım akşama kadar uyuyrum bide sizlerde hamileyken sübyan dua sı yazdırım diyorlar duydunuzmu öyle bişey ben ilk kızımda yaptırmamıştım yaptıran varmı aranızda
maşallah allahım esirgesin darısı bizim başımıza :)
tatlim sen simdiden testlerini yaptir. biz ilk keseyi gordugumuzde istemisti dr ki o da 5,5 haftalik falandi. ft3 , ft4 , tsh , rutin biyokimya , torch , tam kan benden istedikleriydi.
anne adaycıkları uyku bastırdı yine bana müsade bayılacam yoksa .
selam kızlar doktordan geliyorum herşey yolunda.. 1 ay sonra ikili test için çağırdı. kocaman olmuş bebikim :)) kalp atışlarıda gümbür gümbürdü
canım bunlar kese göründükten sonra yapılan testler mi? ben ilk gittiğimde kese filan görünmediği için sanırım benden hiçbirşey istemedi ama açıkcası bu kadar uzun bir süre sonraya da randevu vermesi garibime gitti.8haftalıkken ilk defa göreceğim bebeğimi Allah nasip ederse...
evet canim daha bebisleri gormemistik sadece keseler ufacik gorunuyorlardi bunlari istedi. hatta bi de idrarda iyot testi istedi. bu testleri gebe oldugunuz belli oldugunda hemen yaptirin diyorlar genelde..
dr. lar cok alisiklar ya bizim heyecanlarimiz onlara garip geliyor belki ondan vermis olabilir 8. haftaya randevuyu , halbuki biz bir an once gorelim duyalim istiyoruz
tatlım bebekler keseler filan diyorsun ikiz mi geliyor yoksaben birşey mi kaçırdım?
canım bunlar kese göründükten sonra yapılan testler mi? ben ilk gittiğimde kese filan görünmediği için sanırım benden hiçbirşey istemedi ama açıkcası bu kadar uzun bir süre sonraya da randevu vermesi garibime gitti.8haftalıkken ilk defa göreceğim bebeğimi Allah nasip ederse...