- 5 Şubat 2014
- 106
- 27
- 34
Benim kizim lazimliga ve tuvalete oturuyor ama bise yapmio sadece oturuo istekli ama korkuoaymı oldu yılmı oldu girmeyeli tam kestiremedim ama çocuklu çalışan olunca kafayı kaşımaya vakit bulamıyormus insan..herkess cok iyidir umarım 2. bebişe hazırlık yapanlar cesaretli hatunlar vesselamdaha once konuştunuzmu bilmiyorum 22.08 dogumlu kızımdaa tuvalet alışkanlıgı edinemiyor artık ugrasmıyorum zaten pes ettim.sizde nedir durumlar?bizimkinn 1 defa bile tuvalete yada lagzımlıga oturmuşluğu yok oturmicam dedi ve birkez bile oturtamadık napacağımıda bilmiyorum açıkçası??
Benımkıde Şubat'tan basladı hazıranda kadar hep hastaydı yazın ara verdık öğretmen oldugum için şimdi 2 aydır gıdıyor şükür hasta olmuyor demekkı alıstı mıkroba dayan sende aZcık canımBen de 2012 annelerindenim. Oglum krese basladi. Hastaliklardan istikrarli gidebilmis degil ama. Haftanin iki gunu gidip ucuncu gunu hasta olup gidemiyor. Hala alisamadi
Bencede zorlamamakla iyi yapıyorsun, yaza brlki ikisi beraber çıkar bir andaselam zammbak seni gördüğüme çok sevindim ne günlerdi. benimkiler de 3.5 ve 1.5 yaşında oldular. başta çok yorucuydu ama şimdi beraber oynamaya başladılar bazen birbirilerini kıskansalarda çok güzelmiş. bende kreşe vermedim kızımı. bakıcıda ikiside. ama kızım daha bezden çıkmadı inatla bezlenmek istiyo küçüğü kıskanıyo onun bezi var benimkide olmalı diyo .fazla zorlamak ta istemiyorum bakalım eninde sonunda bırakacak. keşke tekrar hayata geçirebilsek bu sayfamızı çok güzel heyecanlı stresli günlerdi
Umarim işe yarar çünkü inanılmaz Üzgünüm. Bilgi paylaşımı için teşekkürlerkaşık fobisi yaşayan bebeklere şunu tavsiye ederim, ilaç verirken ya şırınga yada ilaç kaşığı kullanın şefaf olsun, asla yemek kaşığı çay kaşığı ile ialç vermeyin. kaşık fobisi oluşturuyor. mama kaşığının renkli neşeli olmasına da özen gösterin, mama vermeden önce en hoşlandığı yiyeceği kaşığa koyup dudağını sürün o tadı almasını sağlayın,bunu tekrar edin kaşığa güvensinkaşığı gördüğü zaman sevdiği mamayı yiyeceğini anlasın.bunu sabırla deneyin.bebekler çabuk öğrenip çabuk unutabiliyorlar