evet tatlim hayirliysa ikiz bebislerim var gobisimde
Merhaba kızlar hoşbuldum:))
şu anda daha iyiyim ağladım ağladım rahatladım:))psıkıyatrımı aradım yarına randevu verdi.:))umarım bu ağlama krızlerim tekrar panik atak değildirde sadece hormonsal değişikliklerdendir..sizlerdede ağlama krızleri oluyormu??
ayy canım çok mutlu oldum ne güel bebişler bende hep ikiz istedim ama olmadı doktorda keseler falan demedi heralde bugunama çok isterdim ne güzell yaa ilk bebeklerin mi
evet tatlim hayirliysa ikiz bebislerim var gobisimde
mrb hamişler nasılsınız ben hastaneden yeni geldim 4 hafta 5 günlükmüş bebişim fındık kadardı ayy çok mutlu oldum 2 hafta sonra kalp atşlarını dinlemeye gideceğim kızlar korkmayın normal doğumdan falan Allahın izniyle hemencik geçiyor acılarınız tabi bende öyle oldu ve korkmuyorum bunuda inş normal doğuracağım Bende ac kalmaya dayanamıyorum ve belim agrıyor sizlerde de varmı kızlar başka şikayetim yok ama belimden rahatsızım
ya çok geç tarih vermiş yuh yani.alttan ultrasona yanaşmadı demekki
benimde 7. haftada görünmüştü kese ve bebek,8. haftada çağırması normal
selam kızlar doktordan geliyorum herşey yolunda.. 1 ay sonra ikili test için çağırdı. kocaman olmuş bebikim :)) kalp atışlarıda gümbür gümbürdü
anne adaycıkları uyku bastırdı yine bana müsade bayılacam yoksa .
oz'cum öyle diyorsun da ben gittiğimde sadece kese zarını gördüğüm için ve ilk bebeğim olduğu için korkuyorum iyi midir,hala benimle mi,sağlıklı mı diye.ocağın 6sında gideceğim ama daha çok var...
ilk bebeklerim canim :)) dr bile dalga geciyor nerdeyse bu ufak tefek halinde nasil tasiycan bakalim diye ben de sen bebislerimle arama girme dedim adamcagiza
evet alttan kontrol etmedi açıkcası benim de içime hiç sinmiyordu alttan bakması.inşallah hayırlı haberler alırım hiçbirşey görmediğim için bebeğime dair haliyle sürekli evham içindeyim
kızlar selam..kısmetse agustos anne adayıyım..
cumartesı gunu alttan muayene oldum ve kalp atışlarını gordum..
ama dınletmedı benım rısklı gebelik oldugundan her hafta gıdıcem sanırım..
kızlar fecı uykusuzluk halsızlık..uşume..var bendee..soledım.. onumuzdekı hafta gıdıcem ozaman test yapıcakmış..
ayrıca alttan muyanede panık yaptım.. dr um kesınlıkle alttan muayene bebek düşmez bunu kafana koy dedi..
he bıde ara ara kasık ve karın agrım oluyo.. gazım ve progestan kullandığım için kabızlık..
aslında benimde ilk bebeğim ve bu konuda çok tecrübeli sayılmam sadece kendimden örnek vermek istedim 5.haftada dediğin gibi benimde kese görünmedi rahim kalınlaşması var dedi 2 hafa sonra gittiğimde ancak keseyi ve bebeği görebildik bende 1 ay sonr randevum çok telaşlıyım ve korkularım var ama insan 9 ay tedirgin yaşamaması lazım bence hamileliğin tadını çıkarması lazım olumlu düşünmeye çalışıyorum en azından doktora gidince herşeyin normal olduğunu söyleyince içi çok rahatlıyor insanın
teberik ederim melikeee..... uykusuzluk ve üşüme bende de var.....evet banada keseyi görmek için vajinal ultrasonla baktı.. bende senin gibi tedirgin oldum. ama bebeğe bir zararı kesinlikle olmaz dedii...
içini ferah tut canım... herşey yokundadır inşallah....
ben gittiğimde 3.5haftalık filandı sanırım ondan herhangi bir müdehale etmek istemedi.ben beklerim yeter ki sağlıklı olsun bebeğim...
büyük ihtimalle ondandır.sen içini ferah tut.zaten bir dahaki muayanene az kalmış ve gittiğinde onu büyümüş olarak görünce ve kalp atışlarını duyunca rahatlıcaksın