2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar icinizi ferah tutun , dr unuza guvenip gerekli testleri yaptirin yeter. onun disinda hamisligin keyfini cikartmak lazim , cunku bizler ne kadar keyifli olursak bebislerimiz de o kadar huzurlu ve saglikli olacaklar

kizlar icinizi ferah tutun , dr unuza guvenip gerekli testleri yaptirin yeter. onun disinda hamisligin keyfini cikartmak lazim , cunku bizler ne kadar keyifli olursak bebislerimiz de o kadar huzurlu ve saglikli olacaklar

canım cok haklısın ama hamileliğin ilk dönemleri galiba az çok herkesin biraz sıkıntılı geçiyor. ağrısına sızısına katlanıyorsun da kafandaki soru işaretleri seni öldürüyor. ben kalp atışlarını duyar duymaz işte başladı hamilelik dicem. 4 gün geçmek bilmiyor.

tatlim dogru diyorsun da muhtemelen hepimiz dogurana kadar bu sikintilari yasayacagiz. belki daha uzun sure bekleyenler daha sikintili zamanlar gecirecek ya da tam tersi :) onemli olan burada birbirimize destek olup en az stresle bu yoldan gecmemiz. ben gecen kalp atislarini gordum bebiklerimin , aman ne gusel bir de duysak derken dr um dediki duymayi falan bosver ilerleyen zamanlarda esas odaciklarini falan sayacaz onemli olan o duysan duymasan farketmez :)) buna daa cok zaman varmis simdi yine beklemedeyim

insallah bu 4 gunun cabucak gecer de icin ferahlar canim ..

inşallah teşekkür ederim. daha bi de odacık mı sayacakmışız? ohoooooo :) bence de hakikaten ayaklarımız altında olmalıymış :)

Mrb Arkadaşlar
bende Allah nasip ederse Ağustos Annesi olucağım
sat 23 kasım
Bu yolculukta Allah hepimizin yolunu açık eder inşallahhh

hoşgeldin hayırlı olsun bebişin.

hoşgeldin canım strese hiç gerek yok hamileliğin en kötü şeyi strese girmek hayırlı olsun rahat ol bebeğinde rahat etsin.

sakin ol relax herşey çok güzel çıkacak tüm sonuçların. Dışardan yemeyle öyle hemen toksoplazma olunmaz.

korkularını bir kenara bırakma vakti canım hamileliğin keyfini çıkarmaya bak. Bu arada listemiz kalabalıklaştı maşallahhh

hanımlar bu arada ben aç kalmaya hiç gelemez oldum ağzımın içinde tükürük salgısı çoğaldı sanki böyle grip olursunda ağzının tadı olmaz ya öyle bir şey. Sizler nasılsınız. Bu arada bugün 5+3 olduk

Merhaba kızlar hoşbuldum:))

şu anda daha iyiyim ağladım ağladım rahatladım:))psıkıyatrımı aradım yarına randevu verdi.:))umarım bu ağlama krızlerim tekrar panik atak değildirde sadece hormonsal değişikliklerdendir..sizlerdede ağlama krızleri oluyormu??

benim hiç iştahım yok ama bulantım da yok..tükürük salgısı bende de çok fazla.bide ağzımda surekli metalik bi tat var.ama ilk zamanlarda olan belirtiler bunlar sanırım:)

aynen ben de açlığa tahammülsüz oldum ama midem fena bulanıyor artık bişey de yiyemiyorum... yemedikçe daha çok bulanıyor, bulandıkça yiyemiyorum... :)) ve yemeklerin tadı da bi tuahflaştı....

benim hiç iştahım yok ama bulantım da yok..tükürük salgısı bende de çok fazla.bide ağzımda surekli metalik bi tat var.ama ilk zamanlarda olan belirtiler bunlar sanırım:)

evet sanırım hamileyiz :)

aynen ben de açlığa tahammülsüz oldum ama midem fena bulanıyor artık bişey de yiyemiyorum... yemedikçe daha çok bulanıyor, bulandıkça yiyemiyorum... :)) ve yemeklerin tadı da bi tuahflaştı....

canım 6. haftayı doldurunca hormonlar tavan yapıyorya ondandır ama yemeye çalış aç kaldıkça daha beter bulanır kusacaksanda ye kus yine vitamin gider :)

ee hanımlar sustunuz ne var ne yok bakalım anlatın

Evet kimler çalışıyor kimler evinde..daha once tanıştınızmı ben bilemedim takip edemedim baş kısımları:Ben istanbulda yaşıyorum.bi tekstil firmasında modelistlik yapıyorum:)en buyuk şansım bebek giyimde çalışıyor olmam sanırım:))31 yaşındayım 8 yıllıkta evliyim..panik atak hastalığım olduğu için hep korkudan erteledim hamileliği bu seferde kaza eseri oldu:)neye uğradığımı şaşırdım:))artık zamanım gelmiş demekki diyorum bende..:)

ee artık vakti gelmiş Allahım kucağına almayıda nasip etsin inşallah. Hastalığınıda ihmal etme tedavi görüyorsa devamm et.

selam melek anne adayları bugün nasılsınız bakalım? aklıma birşey takıldı sormak istedim.doktora bir kere gittim onda da kesenin sadece zarını görebilmiştim çok küçük olduğu için.6ocakta gideceğim o zamana zaten 8haftalık filan olmuş olacağız Allahın izniyle.Şimdiye kadar hiçbir test yaptırmadım bu testler ne zaman yapılmaya başlanıyor?bebek göründükten sonra filan mı?

canım test derken tarama testlerimi eğer öyleyse ikili test 11-14 haftaları arasında yapılıyor. Zaten sen doktora gitttiğinde kalp atışlarınıda görürsün :)

canım test derken tarama testlerimi eğer öyleyse ikili test 11-14 haftaları arasında yapılıyor. Zaten sen doktora gitttiğinde kalp atışlarınıda görürsün :)

sewinccim yok tatlım ya herhangi bir test için ne zaman yapılmaya başlanıyor onu merak ettim sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…