Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar icinizi ferah tutun , dr unuza guvenip gerekli testleri yaptirin yeter. onun disinda hamisligin keyfini cikartmak lazim , cunku bizler ne kadar keyifli olursak bebislerimiz de o kadar huzurlu ve saglikli olacaklar
canım cok haklısın ama hamileliğin ilk dönemleri galiba az çok herkesin biraz sıkıntılı geçiyor. ağrısına sızısına katlanıyorsun da kafandaki soru işaretleri seni öldürüyor. ben kalp atışlarını duyar duymaz işte başladı hamilelik dicem. 4 gün geçmek bilmiyor.
tatlim dogru diyorsun da muhtemelen hepimiz dogurana kadar bu sikintilari yasayacagiz. belki daha uzun sure bekleyenler daha sikintili zamanlar gecirecek ya da tam tersi :) onemli olan burada birbirimize destek olup en az stresle bu yoldan gecmemiz. ben gecen kalp atislarini gordum bebiklerimin , aman ne gusel bir de duysak derken dr um dediki duymayi falan bosver ilerleyen zamanlarda esas odaciklarini falan sayacaz onemli olan o duysan duymasan farketmez :)) buna daa cok zaman varmis simdi yine beklemedeyim
insallah bu 4 gunun cabucak gecer de icin ferahlar canim ..
Mrb Arkadaşlar
bende Allah nasip ederse Ağustos Annesi olucağım
sat 23 kasım
Bu yolculukta Allah hepimizin yolunu açık eder inşallahhh
Merhaba arkadaşlar
bende 5 haftalık hamileyim.kan tahlilinde oğrendim.dr kese için 10 gun sonra gel dedi:))5 ay once 5 haftalık hamileyken düşük yapmıştım.Panik atak hastasıyım ve hamilelikten çok korkuyorum(iki gundur hafif hafifi iç daralmalarım var..sizlerin de yardımıyla bu donemi umarım daha kolay atlatırım (
kızlar günaydın
tarama testlerini yaptırdınız mı
bugün doktor randevum var kalp atımı ve testler için..
bu toksoplazma benı korkutuyor hamile kalmam süpriz oldugu için ve genelde dışardan yedıgım için şu an cok tedırgınım ((
dualarınız beklıyorum
Bende ağustos annesi olacağım.ultrasunda 2 ağustos gösteriyor.Mide bulantısından ziyade çoğu yiyecekten tiksindim.zeytin peynir dahi yiyemiyorum.bir tek kaşar peynirinden tiksinmedim.Benim ilk gebeliğim ilk anneliğim olacak.Çok hazırsız yakaladı ufaklık bizi.Korku var ama müthiş bir özlemde var kokusunu duymaya yüzünü görmeye.Biz eşimle yeni evli sayılırız..yani 6 aylık,uyurken bitişiğimizde evden hep bebek ağlamaları bide kadın çığlıkları gelirdi.Kadın birgün dayanamayıp kendi ağlamaya başlamıştı artık.Ondan baya gözümüz korkmuştu.Lakin kendi bebeğime diyorum babana çek uykucu ol he diye bakalım Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin.Daima yüzü gülsün mutlu olsun işllah tabi sizin bebelerinizinde...
hanımlar bu arada ben aç kalmaya hiç gelemez oldum ağzımın içinde tükürük salgısı çoğaldı sanki böyle grip olursunda ağzının tadı olmaz ya öyle bir şey. Sizler nasılsınız. Bu arada bugün 5+3 olduk
hanımlar bu arada ben aç kalmaya hiç gelemez oldum ağzımın içinde tükürük salgısı çoğaldı sanki böyle grip olursunda ağzının tadı olmaz ya öyle bir şey. Sizler nasılsınız. Bu arada bugün 5+3 olduk
benim hiç iştahım yok ama bulantım da yok..tükürük salgısı bende de çok fazla.bide ağzımda surekli metalik bi tat var.ama ilk zamanlarda olan belirtiler bunlar sanırım:)
aynen ben de açlığa tahammülsüz oldum ama midem fena bulanıyor artık bişey de yiyemiyorum... yemedikçe daha çok bulanıyor, bulandıkça yiyemiyorum... :)) ve yemeklerin tadı da bi tuahflaştı....
ee hanımlar sustunuz ne var ne yok bakalım anlatın
Evet kimler çalışıyor kimler evinde..daha once tanıştınızmı ben bilemedim takip edemedim baş kısımları:Ben istanbulda yaşıyorum.bi tekstil firmasında modelistlik yapıyorum:)en buyuk şansım bebek giyimde çalışıyor olmam sanırım:))31 yaşındayım 8 yıllıkta evliyim..panik atak hastalığım olduğu için hep korkudan erteledim hamileliği bu seferde kaza eseri oldu:)neye uğradığımı şaşırdım:))artık zamanım gelmiş demekki diyorum bende..:)
selam melek anne adayları bugün nasılsınız bakalım? aklıma birşey takıldı sormak istedim.doktora bir kere gittim onda da kesenin sadece zarını görebilmiştim çok küçük olduğu için.6ocakta gideceğim o zamana zaten 8haftalık filan olmuş olacağız Allahın izniyle.Şimdiye kadar hiçbir test yaptırmadım bu testler ne zaman yapılmaya başlanıyor?bebek göründükten sonra filan mı?
canım test derken tarama testlerimi eğer öyleyse ikili test 11-14 haftaları arasında yapılıyor. Zaten sen doktora gitttiğinde kalp atışlarınıda görürsün :)
sewinccim yok tatlım ya herhangi bir test için ne zaman yapılmaya başlanıyor onu merak ettim sadece
canım en erken test 11-14 haftalarda yapılan ikili test