2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

saol canım...
bide çalışıyorum..sandalye tepesınde totom acıyo...
eve gıdıp yatasım var..

ayy evet canım çalışınca daha zor oluyor... ben ilk ahmileliğimde doğuma 15-20 gün kalana kadar çalışmıştım... baya zorlandım... özellikle bulantılarla... ama bunda evdeyim çok şükür ama bu seferde 2 yaşında bir kızım var o da pek yatırmıyor beni... ama herşeye rağmen evde olma daha rahat tabiki...

inşallah kendimi tek frenlememdeki sebep de o sanırım

ben bebeği gördm kalp atışlarını duydum,şimdiki isteğimde bebeğin büyümüş olması onu merak ediyorum birde sen 10 gün nasıl geçicek diyosun 27 gün nasıl geçicek acabaa bende bunu düşünüyorum:44:

canımmm senın işinde zor şimdi o kucak ıster..oyun ister..
peşinde dolanman lazım...

inşallah canım işte ister istemez panik oluyorum daha 10gün var nasıl geçecek hiç bilmiyorum...

geçer geçer sayılı gün..... bide bakmışız 9 ay olmuş... bebişleri almışız kucağımıza....ayyy daha çok var ama bende sabırsızlandım şimdi

haklısın.bende bebeğimi görüp kalp atışlarından sonra artık bu sefer de senin gibi acaba nasıl büyüdü mü iyi mi diye diğer randevuyu iple çekip durucağım

geçer geçer sayılı gün..... bide bakmışız 9 ay olmuş... bebişleri almışız kucağımıza....ayyy daha çok var ama bende sabırsızlandım şimdi

ah blue'cuğum ah ilk bebek ilk heyecan ilk hisler düşünceler bunlar hep 9ay yer beni artık...

neyse arkadaşlar sonra görüşürüz.. benim minik cadı uyurken bende kestiriyim biraz... bebişlere ve kendinize iyi bakın....

ağustos anne adayı olarak bende geldimmmmmm aslında temmuz annesiydim bebişim sıralı geldi abisi 3 temmuz da doğdu Allah nasip ederse kardeşi 24 ağustos doğumlu olacak da benimkiler erkenci abisi sezeryan gününü bile beklememişti kardeşide 24 ü beklemez kanımcaa

canım senle gunlerımız aynı... kalp atışını duydunmu sen..
mıde bulantısı vs. bişey varmı...

ah yok be canım ben daha ne kese gördüm ne kalp atışı elde var 0 koskocaman bir 0 bulantım da yok tiksinmem de bu nasıl hamilelik anlamadım valla sende neler gerçekleşti yazsana...

hoşgeldin tebrikler myhope sağlıklı sıhhatli al kucağına inşallah...

kızlar her sabah o mide suyunu çıkarıyorum su olduğu için kötü olmuyoda artık akşam yemeklerinde sonrada aşırı mide bulantım oluyor. geçen gece ölüyorum sandım. hatta boğazım yırtıldı sanki. aklınızda olsun boğazınız istifra sonrası kötü olursa bi çay kaşığı bal atın ağzınıza. hemen boğaz yumuşuyor.

ah yok be canım ben daha ne kese gördüm ne kalp atışı elde var 0 koskocaman bir 0 bulantım da yok tiksinmem de bu nasıl hamilelik anlamadım valla sende neler gerçekleşti yazsana...

canımmm..
ben 5 haftamda kese gordum...cuömartesı gunu 6 haftamda alttan muayenede kalp atışını gordum.. benım daha once bı duşugum oldugundan şimdilik her hafta gıdıyorum...
benım mıde bulantım yok..kasık agrım ara ara ... onun dışında bide goguslerım çok agrımaya başladı.. okadar bendede ole aman aman bişey yok...

ben hiç alttan muayene olmadım açıkcası olmak da istememiştim zaten doktor da yapmadı.inşallah bu sefer bebeğin sana sıkı sıkı tutunmuştur benim de göğsüm sadece dokununca artık ağrıyor eskiden yatırmıyordu...bazen de gaz sancım olunca acı çekiyorum o kadar...bir an evvel bebeğimin sağlıklı olduğu haberini almak istiyorum...

inşallah alıcaksın canım...

merhabalar güzel anne adayları..Ancak gelebildim yoğunluktan bende yarın akşam allahın izniyle bebeğimin kalp atışlarını dinlemeye gidicem heyecandan ölmezsem eğer :) İnşallah bir sorun olmaz ve duyabilirz kalp atışlarını inş..

kızlar ben de inşallah perşembe dr a gidicem kalp atışları için. ocak ilk haftası gel demişti ama o kadar hem bekleyemicem hem de o tarih daha müsait olacak.

size bişi sorcam afedersiniz. ben progestan kullanıyorum.peynirimsi bir akıntım var ve 4-5 gündür makatım bile ağrıyor.bu normalde ben adet olacagımda olan bir agrıydı ama son günlerde kasık agrım dikleşerek ve daha yüksek seviyeden geliyor. bu normal mi yaşayan var mı bunu?

ayrıca gogus altımda tam orta yerde bi agrım vardı haftasonu temizlik yapılırken. göbege cok inmeden. düşündüm durdum ne oldugunu anlamadım. of please help :)

seddacım harika bir haber ay ben şimdi düşününce heyecanlandım.darısı bizlere inşallah sağlıklı bir şekilde...Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…