Merhaba Merhaba Merhaba hanımlar.. :) giremedim bayadr evin düzenini oturttum ve artık hamişliğin tadını çıkarıyoum :))
gecmişe biraz bakabildim bnm gibi bebeği ufak anne adayları da gelmi,ş,hoşgelmiş...ben tekim sanıyodum ,çok tedirginim aslında ama kimseye belli ettirmiyoum...2 cocuklu hayat nasıl olacak acaba :18:
kızım 15 aylık 2010 eylül doğumlu bebeğim doğduğunda 22 aylık olacak nerdeyse araları 2 yaş :) hayırlısı,kalkarız inş. bu yükün altından da..
öpüyoum hepinizi ii geceler hanımlarrr
Kızlar nasılsınız nasıl geçiyor ilk gunler gecenın bu saatı uyuyamadım
marit canım kasım ayında çalışmaya başlayanlar topiğinden biliyorum seni...nasıl gidiyo hamileliğin..kalp atışını duyabildin mi cnm..ben 17sinde keseyi gördüm 31ine de randevu verdi kalp atışı için...inş.rabbim nasip eder duyarım kalp atışını...
mide bulantılı
Merhaba arkadaşlar
bende 5 haftalık hamileyim.kan tahlilinde oğrendim.dr kese için 10 gun sonra gel dedi:))5 ay once 5 haftalık hamileyken düşük yapmıştım.Panik atak hastasıyım ve hamilelikten çok korkuyorum(iki gundur hafif hafifi iç daralmalarım var..sizlerin de yardımıyla bu donemi umarım daha kolay atlatırım (
kızlar günaydın
tarama testlerini yaptırdınız mı
bugün doktor randevum var kalp atımı ve testler için..
bu toksoplazma benı korkutuyor hamile kalmam süpriz oldugu için ve genelde dışardan yedıgım için şu an cok tedırgınım((
dualarınız beklıyorum
tesekkurler demmırcan
benım korkum hamile kaldıktan sonra mikrobu almış olma ıhtımalim bu çok tehlikeli galiba..
en basıtınden sandvıclerın ıcındekı maruldan bile şua nda tedırgınım sunu yemıştım bunu yemiştim diye düşünüp duruyorum offf(
teşekkürler canım inşallah yoktur benım de içim rahatlar...
hoşgeldin canım
bende 4+3 hamileyim. bende 5 ay önce düşük yaptım.Allahıma binlerce şükür tekrar tattırdı bu duyguyu.
sen hamileliktenmi korkuyosun düşük yapmaktan mı anlamadım
ben tekrar düşük yapmaktan çok korkuyorum geceleri kasık ve bacaklarım çok ağrıyor.ama çok şükür sabah kalktığımda geçmiş oluyor.
düşükten bahsettiğimde eşim kızıyor.ben de artık aklıma takmadan hamileliğin tadını çıkarmaya çalışıyorum.
bi de hiç doktora gitmedim ben çok merak ediyorummmmmmmmmmmmmm