2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba Merhaba Merhaba hanımlar.. :) giremedim bayadr evin düzenini oturttum ve artık hamişliğin tadını çıkarıyoum :))

gecmişe biraz bakabildim bnm gibi bebeği ufak anne adayları da gelmi,ş,hoşgelmiş...ben tekim sanıyodum ,çok tedirginim aslında ama kimseye belli ettirmiyoum...2 cocuklu hayat nasıl olacak acaba :18:

kızım 15 aylık 2010 eylül doğumlu bebeğim doğduğunda 22 aylık olacak nerdeyse araları 2 yaş :) hayırlısı,kalkarız inş. bu yükün altından da..

öpüyoum hepinizi ii geceler hanımlarrr

merhaba , 2. bebeğiniz hayırlı olsun inşallah.bu arada hamileliğimiz birlikte gidiyor:)

Merhaba Agustos Anneleri

Agustos Annelerini bu basliga ek olarak Facebook uzerinden de takip etmek isterseniz

Kadinlar Kulubu Agustos Anneleri

adresinden basvuru yapabilirsiniz....

Not : Burada kullanici isimleriniz ile paylasim yapabilirken, facebook uzerinde gercek adiniz ve soyadiniz ile paylasim yapmaktasiniz. Ozelinizi herkezin ogrenmemesi icin facebook sayfamizda mumkun oldugu kadar lay lay lom mesajlara yer vermekteyiz.

Kızlar nasılsınız nasıl geçiyor sizin hamileliğin ilk haftaları ben gecenın bu saatı hala uyuyamadım

Son düzenleme:
bende bugün gideceğim doktora tam olarak sonucu ögrenmek iççin evet nnormal yapacagım ve hiç korkmadım kızımdada bundada korkmam diye düşünüyorum inş hayırlısı olur bende de mide yanması cok oluyor bu gece bende zor uyudum karnımın altına yastık aldım o rahatlatıyor biraz artık 1. den tecrübelerim var biraz :)

Canim ya çarşamba günü gidicem kalp atislarinı duymaya insallah duyarim ve inşallah sende duyarsin

Son düzenleme:
kizlar gunaydin , umarim hepinizin ve bebiklerin keyfi yerindedir :))

gecen endo. dr um gebelikle birlikte idrarda iyot testi istemisti. cok dusuk cikmis destek verdi. aman diyim sizin de eger tiroidle sorununuz varsa (hatta belki de yoksa bile) idrarda iyot baktirin. cunku iyot eksikligi Allah korusun zeka geriliginden dusuge kadar bir suru seye yol aciyormus.

Merhaba arkadaşlar

bende 5 haftalık hamileyim.kan tahlilinde oğrendim.dr kese için 10 gun sonra gel dedi:))5 ay once 5 haftalık hamileyken düşük yapmıştım.Panik atak hastasıyım ve hamilelikten çok korkuyorum(iki gundur hafif hafifi iç daralmalarım var..sizlerin de yardımıyla bu donemi umarım daha kolay atlatırım (

hoşgeldin canım
bende 4+3 hamileyim. bende 5 ay önce düşük yaptım.Allahıma binlerce şükür tekrar tattırdı bu duyguyu.
sen hamileliktenmi korkuyosun düşük yapmaktan mı anlamadım
ben tekrar düşük yapmaktan çok korkuyorum geceleri kasık ve bacaklarım çok ağrıyor.ama çok şükür sabah kalktığımda geçmiş oluyor.
düşükten bahsettiğimde eşim kızıyor.ben de artık aklıma takmadan hamileliğin tadını çıkarmaya çalışıyorum.
bi de hiç doktora gitmedim ben çok merak ediyorummmmmmmmmmmmmm

kızlar günaydın
tarama testlerini yaptırdınız mı
bugün doktor randevum var kalp atımı ve testler için..

bu toksoplazma benı korkutuyor hamile kalmam süpriz oldugu için ve genelde dışardan yedıgım için şu an cok tedırgınım ((
dualarınız beklıyorum

Bende ağustos annesi olacağım.ultrasunda 2 ağustos gösteriyor.Mide bulantısından ziyade çoğu yiyecekten tiksindim.zeytin peynir dahi yiyemiyorum.bir tek kaşar peynirinden tiksinmedim.Benim ilk gebeliğim ilk anneliğim olacak.Çok hazırsız yakaladı ufaklık bizi.Korku var ama müthiş bir özlemde var kokusunu duymaya yüzünü görmeye.Biz eşimle yeni evli sayılırız..yani 6 aylık,uyurken bitişiğimizde evden hep bebek ağlamaları bide kadın çığlıkları gelirdi.Kadın birgün dayanamayıp kendi ağlamaya başlamıştı artık.Ondan baya gözümüz korkmuştu.Lakin kendi bebeğime diyorum babana çek uykucu ol he diye bakalım Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin.Daima yüzü gülsün mutlu olsun işllah tabi sizin bebelerinizinde...

günaydın kızlar
hepimizi güzel bir hafta bekliyordur inşallahhhh...

haftasonu giremedim, geçmiş birikmiş baya, yeni gelen arkadaşlarımız olmuş, hayırlı uğurlu olsun yeni bebişlerimiz

eee nasılsınız bakalım, bebişler nasıl???

günaydın canım, ben hepsini yaptırdım,
üstelik evde kedim olmasına rağmen toksoplazma negatif çıktı,
bak bunda korkulacak bişey yok, pozitif çıkmasını çok isterdim, bağışıklığım olsa çok rahat olacaktım, umarım sen bağışıksındır..
ama negatif çıkarsa korkulacak bişey yok, çiğ etten, iyi pişmemiş etten, iyi yıkanmamış sebze-meyvelerden ve kedi dışkısından uzak duracaksın, hiçbişey olmaz ozaman

tesekkurler demmırcan
benım korkum hamile kaldıktan sonra mikrobu almış olma ıhtımalim bu çok tehlikeli galiba..
en basıtınden sandvıclerın ıcındekı maruldan bile şua nda tedırgınım sunu yemıştım bunu yemiştim diye düşünüp duruyorum offf (

anladım canım, inşallah şuan için yoktur ama bence negatif çıkar senin de, sen çini ferah tut bundan sonra yediklerine çok dikkatedersin .

bak sana bir alıntı yaptım ;

"Hamilelikleri sırasında toksoplazma enfeksiyonuna yakalanan kadınların sadece %30-40'ı bu hastalığı bebeklerine geçirirler.

Annedeki enfeksiyonun bebeği de etkileme riski gebelik yaşı ile direkt ilişkilidir. Bu risk gebeliğin son trimesterında daha yüksektir ve %70'le kadar ulaşabilirken bu oran ilk trimester enfeksiyonlarında %15'ler civarındadır. Ancak ilk trimesterda bebeğe enfeksiyon geçme olasılığı düşük olmasına rağmen bebekte yaratacağı zarar daha fazladır. "

ben malesef hamilelik doneminden bu donemde beni bekleyen sıkıntılardan korkuyorum(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…