Bilmemki bal gazini alirmi ayrica gazdan ne cektigi bi ben bilirim birde allah korkudan onu yemesinler bunu yemesinler bence aliskanlik sadece ayrica bizim ne gunduz uykusu nede gece uykusu pek duzenli değildi daha yeni yeni 3 yasta duzeldi pek sikintili buyuduler benimkiler problemleri ustune çabası
İsilik içün her gün duş ve karbonatlı su ile yüzünü yıkıyorum.en azından ilerlemesi durdu.oğlan daha iyi ateş çıkmıyor artık.bugün 2si okulda bir rahat nefes alıyorum[emoji6][emoji6]
Alışmış kalkmaya .mesela benim oğlan her sbh kurulmus saat gibi dakikasında kalkar.bunu ise nasıl aştığıma gelince o uyanmadan 30dak falan önce kalkıp odasının kapısını çekip üzerini battaniyesi şle kapatıyorm böylece daha geç uyanmaya başladı sonra da alıştı yeni düzene.aksi durumda aylardır 05:45de ayaktaydım
Bilmemki bal gazini alirmi ayrica gazdan ne cektigi bi ben bilirim birde allah korkudan onu yemesinler bunu yemesinler bence aliskanlik sadece ayrica bizim ne gunduz uykusu nede gece uykusu pek duzenli değildi daha yeni yeni 3 yasta duzeldi pek sikintili buyuduler benimkiler problemleri ustune çabası
Tesekkur ederim cevaplariniz icin. Insan yalniz olunca hersey duzenli olsun istiyor ama olmuyor.3 yasi cok duyuyorum insallah biz de rayina otururz daha 1.5 bile degiliz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım yalnızlık en iyisi her şey istediğin gibi olur.karışan olmaz.yalnız mısın sende?benim bir ara yardımcı vardı sonra yalnız şimdi okul.
Mümkün oldugu kadar ikisine aynı anda uyut ve yedir sana zaman kalsın
Rudi rahatlamana sevindim karbonatli su en iyi ilaçtan bile etkili doktoru muz demisti agiz ici aftlar icinde gecerli bu neyse......
diger arkadas icinde kolay gelsin ben kendime adima zor zamanlar gecirdim buyutmak yani sira saglik problemleri vardi o yüzden geçecek bu gunlerin sabret bence yalniz olmak daha iyi seni daha cok dinleyecektirler zamanla anlasilir bu 3 yas ta tuvalet eğitimi var bana zor geldi acikcasi daha ogluma baslayamadim hasta da plduki ant yeni bitti yarın inşallah baslayacagim...
Yalnizlik konusunda hemfikiriz rudi bana esim dahi karisiyor cocuklarda ondan yuz buluyor kayinvalideyi soylemiyorum bile hem yardimi yok herseye bir kulp takar yalnizken rahatiz .
Kolay gelsin şimdiiden moonternet erkek çocugu geç ve güç alışıyor ama sonra çok rahat edeceksin.
Şimdi biz dışarı çıktığmzda bir biri bi diğeri götür gel oturdugumdan gittiğimden bir şey anlamıyorum ama günden güne sayısı azalıyor 2saatte bir falan götürüyrm
Ben çoğu zaman eşime derim ya bizle gelme yada karışma otoritemi sarsıyorsun diye.örneğin kız benim parfümü sıkmak istese babası verir eline ama ben ağlasada vermem en fazla bak hemen yerine koy derim.sonrada uğraşan anneler oluyor
Rudi nerelerdesin
Dogum gunumuzu kutladigin için sagol bu haftasonu kismetse yapacagim cok meraklilar masayi bile susleyeceklermis pasta mum biliyorlar hepsini istiyorlarda ayrica gecen haftasonu evde kimse yoktu o yüzden 1 hafya erteledim
denizi gerçek ten cok sevdiler kisa ama yetti bize simdilik cikmak istemediler hep suyun icindeydik
Moonternet canım ne güzel heveslerini heyecanlarını gördüğünde eminim sende heyecanlanıyorsundur ben onları öutlu edince mutlu oluyorum da artık
İnşallah seneye daha uzun tatil yaparsınız sevmeleri güzel bizimkiler havuzu sevdi denizle araları iyi değil..