2011'in İkiz Anneleri NereLerdesiniz? Buradan devam edelim

kızlar bende çalışıyordum ayrıldım Allah pişman etmesın iş aklıma bıle gelmıyor. maddı sıkıntı olsa bıle rızık Allah tan bir kolaylık verıyor. dunyaya ır kere dahamı gelıcez, çocuklarımın içinde olmak bana yetıyor istdıgımızı almasakda olur. Allah mecbur ederse çalışırım tabıde şimdilik kendım bakıyorum.zaten kımseye bırakamadım dr un dedıklerını kımse uygulamazdı eskı usule devam ederlerdı.

evet eskıye nazaran daha huysuz.diş belkıde. kzımın bugun kontrolu vardı 1000 olması gereken hucreler 400 çıkabılmış çok şükür. sevınıyorum 87 den yukselme oldu 400 e. uzuluyorum henuz normale donmedı dıye. uff Ala ım şifa versın. dr iğne kullanabılırız ama doğal yollarla vcut kendı uretebılırse daha ıyı takıp edıcez dıyor. iğne kemık ılığınde tembelık yapıp uretımı yavaşlatabılırmış. benımkıler 9 gun sonra 5 ayları dolacak nasıpse. ne verebılırım bu duruma destek olacak. dr kılolar ıyı sakın ek gıda verne dıyor. kemık kaynatıp çorba falan verıyorlar ne zaman yapılabılır.çokmu hızlıyım sızce uff napıamı şaşırdım bu durumda.

bırde kızlar siz mamada hangı suyu kullanıyorsunuz. net den baktım pınar veya hayat önerıyorlar ve dr lar kaynatmayın degerlerı kaybolmasın dıyormuş. bızım kızın sodyumu dusmustu daha evvel. acaba hangı suyu versem. kaynatmak doğru degılmı acaba. mineraller acısından hangı marka zengın bılgınız varmı.

preaptamıl 0-6 ay arası verılıyor. aptamıl 1 de nısasta daha fazla var gaz sorunumuzdan dolayı kullanamadık hem bır kez denedım bebeklerde sevmedı.

kızlar cevap yazarken yada soru sorarken topıgı hızlıca okuyup sonra ısım ısım aklımda tutamadan genelde genel yazıyorum kusuruma bakmayın malum bebeklerden dolayı fazla vaktım olmuyor.

ben genelde gündüzleri bebeklerı oyalarken egzersız yaptırıyorum, zorda kalırsak otomatık salanan koltugumuz var onu kullanıyorum. bırı uyursa dıgerını kucagımda gezdırıp konusuyorum, besıklerıne yatırıp cama doğru cevırıyorum, donencey çalıstrıyorum onu sevıyorlar...vs..vs ..bole aksamı etmeye çalışıyoruz.

ben mınadex vıtamın, monovıt d kullanıyorum, sab sımplex gaz damlası,ferra sanol kan damlası kullanıyorum.bunlar genelde odamızdalar ama zaten hepsını mamalarına katıyorum. sogukta olsa mamanın ıcınde çok farketmıyor.

evde netim var canım zaten biz televizyon izlemiyoruz sevmiyorum aha doğrusu daha internette vakit geçiriyorum.

kızlar ben istifa ettim sağolsun patronum kendim çıkmak istememe rağmen her hakkımı verecek...

senin adına gercekten cok sevindim Allah dara sokmaz,rıskınızı verir yardım eder sen içini ferah tut bebeklerinle ne güzel vakit geçirceksin bundan güzel bişi yok,ben 3 aylıktan beri yalnız bakıyorum şuan 7 aylıklar kendi düzenini otutturdun mu gör bak herşey daha kolay olcaktır senin için.

kızlar bebeklerimden biri grip oldu öksürük tıskırık vee en kötüsü balgamı var cıkartamıyo haline cookk üzülüyorum ağzına kadar geliyo geri yutuyo cıkartamıyınca ağlıyo ne yapabilirim bi fikri olan varmı?pazartesinden beri böyle ddfr sadece öksürük ilcı verdi balgam için bişi yazmadı...

sağol cnm inşallah dediğin gibi olur herşey ben öksürük balgam için 1 damla bal ılık suyun içine 2-3 damlada limon sıkıyorum çok iyi geliyo dene istersen bal yasak ama annemler hep veriyomuş valla

tesekkur edrım nurum...senın bebeklerının ısımlerı nedır?

Çoraptan Kukla Yapımı
kızlar cok güzel bebeklerimiz için yapabiliriz coraptan kukla cok hoşuma gitti sizle paylaşmak istedim bebeklerim uyuyorken acılmassa burdan annelik.org girin güzel şeyler var

nurum29 bebeklerinin sağlına kavuştuna sevindim Allah başka keder vermesin..aminn

mrb kislar
beni hatirlayaniniz vardir. su basindan kotu seyler gecipte en sonunda bebeklerine kavusan.uzun zmandir forumu takip etmiyordum. ama burdaki paylasimlar cok yararli oluyor. benim kislar da 1 ay boyunca cok kotu hasta oldular. usutmeyle basladi burun tkanikligi hirilti nefes darligi derken oksuruk ve sonunda oksuruk krizlerine cevirdi.hastaneye yatmalarini istemedim. bide ayri kalmak benim icin cok zordu.omrumden omur gitti bogmaca gibi oksuruyolardi. cok korktum ama cok sukur uzun sursede atlattilar. alerjikmis.4 aylik olduk. mama saatini bekleyemeyen bebeklerim 20 gundur mama yemek istemiyolar. bi mucadeleden sonra ancak gezerek aliyolar. anlamiyorum mamadan mi sikildilar acaba diyorum ama aciktiklari zamansa yiyolar. geceleri de guzel aliyolar. artik ne zaman yiyeceklerini anlamiyorum mesela aksam 8 de verdim gece 2ye saatimi kurdum.alarm caldi bi kisim aglamaya basladi cok acikmislar.150 lik bitirdiler. sabah 7 de uyandilar 8 de mama verdim istemediler.oyun oynuyolar benle. ugrasip gezdire gezdire yediriyorum. kollarim kas yapti :) ama ac kalmalarinda iyidir. zaten kilo alimlari yavasladi bu ay 800 gr almislar.artik daha az kilo alacaklar dedi doktor. surekli mama verdigim icinde yavas yavas ek gidaya baslama karari aldik bu hafta biraz elma puresi ve havuc suyu verdim haftaya yogurt sonraki hafta muhallebi diger hafta sebze corbasi ve sonrada kahvaltiya baslicaz. simdilik yarim elma 30 cc gibi veriyorum.ama bu mamaya yaklasimlari beni korkutuyo kilo almicaklar diye. bide 1 aydir gaz sorunumuz var butun damlalari denedim egzesiz masaj da yaptiriyorum dr browns biberonda denedim ama nafile ne zaman olcagida belli olmuyo aniden aglama krizine tutuluyolar aniden de geciyo.aslinda ck gaz cikariyolar ama karinlaroda agriyo galiba anlam veremiyorum doktor yavas yavas azalacak. ayaklarini sicak tut dedi. ins cabuk gecer. benim gibi 4.ayda ek gidaya gecen var mi sizler neler veriyosunuz ve nasil veriyosunuz?
buarada beni de listeye eklermisin
d.yasi 26 iki kiz 2080 2130 35+6

hosgeldın canım analı babalı buyutun,

benım kızımda aynı senınkıler gıbı yapıyor mamayı. anne sutu cok almıyor uykuda bazen vermeye calısıyorum. dr ek gıdaya gecırmedı 1 hafta sonra 5 bıtıyor. düzeltılmıs yas 4 bıtıyor. o yüzden baslamıcakmısız.bende maadanmı sıkıldı dıyorum. bırde kızımda nötrofıl düşüklğü var.ek gıda verebılsem daha iyi toparlar gibi gelıyor.

Hoşgeldin canım seni hatırlamaz olur muyum çok korkmuştum başından geçenleri okuyunca. Şükür hepsi geride kaldı.
benimkiler de 3,5 aylık oldular,
4 saat ara ile 150 biri 120 diğerine veriyorum. bazen hepsini bitiremiyorlar.
ben bu hafta 2-3 damla elma suyu verdim öylesine işte galiba bende aceleciyim ek gıda konusunda.
4 ay dolunca tam anlamıyla başlayacağım. seninkiler iyi uyuyorlr mış maşallah. benimkiler gece 3 saat bazen 4 saati buluyor:26:

Merhaba arkadaslar yazdiklarinizi okumaya calisiyorum ama bi turlu yazamadim listeye benide ekleyin lutfen d.trh 09.12.2011 kizim 2800 oglum2580 yasim 31 tek bakiyorum zor ama onlarin bi gulus yetiyo bu gunleri gormek icin cok mucedele ettik sukur ki kavustuk

yasemin2413; saol cnm sen de anali babali buyut ins. ben de aynen senin gibi mamadan sikildiklarini dusundum doktora soyledim elma suyu tattirdim hoslarina gitti yavas yavas baslasam mi dedim. evt yavastan hafta hafta ekleyerek basla dedi.liste verdi aslinda benimkilerde duzeltilmise gore 3 aylik ama basladim. zaten suan amacim alistirma tattirma henuz ogun sekline donusturmedim gunden gune artiracam boylece diger ay duzene girer ins. bebislerde hakli cnm annem sen surekli ayni yemegi yesen sikilmaz misin diyor :) dogru valla. sen de tattirabilirsin azar azar.

rudi; zaman cabuk geciyo. dogum nasil olacak acaba diye heyecanlanirken simdi kucaklarimizda ve buyudulerde. ins saglikla buyusunler. ek gida olayina beni mamayi artik istekle yememeleri ve hic anne sutu verememis olmak itti. sen kendi sutunu veriyorsan acele etme derim. benimkilerden 20 gun once dogan yegenim var sadece anne sutu aliyolar ama doktor onada hergun tek biseyin tadina baktir demis alismasi icin. birazda bebeislerin alimina bagli kimi bebek hic almak istemiyor mesela kimisininde hosuna gidiyor. onlara bagliyiz aslinda.

buarada ben bebek arabasi alacagim havalar guzellesiyor ihtiyac artik.aslinda cok yorum okudum ama yinede karar veremedim. sizler aldinizmi hangi marka ve memnun musunuz. ben pegpregoyu cok begendim cok hafif yag gibi kayip gidiyo macleren daha agir. ama 4 teker olmasi saglamlik acisindan ve de arabaya sigip sigmamasi acisindan dusunduruyor. bu markayi kullanan varmi goruslerinizi almak isterim

ALINTI YAPARAK YAZMIYORUM KOCAA Bİ SAYFAYI DOLDURMANIN Bİ ANLAMI YOK.
yasemin2413 Canım ben doğduklarından beri Erikliyi kullanıyorum. Ne musluk suyu veriyorum nede onu kaynatıp veriyorum. oraya burayada gidecek olsam yanımda goturuyorum sularını. Birde o ilaçları maamaya katp verileceğini kim söyledi merak ettim??

moontorrent Benim gibi bende pek sevmem tv izlemeyi ama işyerinde ki kadar evinde bukadr fırssatını bulupta bakamazsın okusan bile yazmaya fırsatın olmaz şekerim:)

mugebuca Doktorun baglamı bildigi halde vermediyse tabiki bi bildiği vardır ıhlamur falan versen biraz yumuşatır? Dikkat et diğerine bulaştırmasın yaa. Benimkiler öyle oldu. Hastalıkları zor oluyor. Ayyy canım sağ ol inşallah seninkide biran önce sağlığına kavuşur. Geçmiş olsun.

firmament34 merhabalar. geçmişler olsun başından neler geçti bilmiyorum ama allah daha beterini göstermesin. Güle güle büyüt kızlarını Tabloya ekledim bebeklerin doğum tarihleryle tekmi çiftmi yumurta ikizleri olduğunu yazmadığın için eksik bilgilerin oldu canım. Şuralara bi dipnot olarak iliştirisen iy olur:) Buarada merak ettim markasından ziyade bebek arabası yanyana olanlardan mı tercih ediyorsun?

NURSIN1981 Mrb Hoşgeldin nursin, yalnız bakanlardan bi anne daha aramızda. Senin gibi bende dahil olmak üzere biçok annemiz calışmayı bırakarak yalnız bakıyor. Cocuklarımızın daha iyi yeşitmeleri için bu şart. Bi arkadaşımızın dediği gibi dünyaya birdahamı geleceğiz sanki bu günlerimizi çok ararız ve pişman olmamak için en güzeli kendi ellerimizle cocuklarımızı büyütmemiz yetiştirmemizdir öyle değil mi?Arkadaşım senide ekledim ama diğer arkdaşımız gibi eksik bilgin var kaç haftalık dünyaya geldiler?

arzum34 seninde bilgiler eksik oğlanların tek mi çiftmi yumurta ikizleri? Birde anne yaşı?

Son düzenleme:
merhaba kızlarrr ben geldim herkes nasıl sayfalar baya ilerlemiş bizim ekim anneleri grubu face taşındı buraya fazla girmiyodum artık sizi takip ederim

Canim 34.haftada dogdular eymen kaan elvin ipek isimleride yaz bence listeye
Bebek arabasi ben cosatto aldim cok memnunun yanyana olanlarin en hafiflerinden bi tanesi ama ne olursa olsun heryere sigdirmak zor oluyo ben dun ilk defa saglik ocagina yalniz gittim asansore sokup cikarana kadar öldum kucuk asansorlere hayatta sigmaz yanyana olanlard
Bi arkadas damlalari mamaya karistiriyomus bildigim kadariyla kan damlasi sut urunlerinden 1saat once veya sonra verilmesi gerekiyo

nurum_29 ; evt eksik bilgi vermisim. cift yumurta dogum tarihi 4 kasim2011 tesekkur ederim

nursin1981; bebislerin hayirli olsun cnm benimde kizimin birinin adi ipek:) ipekler galiba adi gibi ince narin ve nazli oluyolar cnm :)cosatto iki pembe olani ben de begenmistim 2 gun once jokerde sordum eni dar olmasi cok guzel ama13 kg dediler pegprego 9.7 kg. halen kararsizim peg prego ile ilgili geri donusleri merak ediyorum en iyisi bunun konusunu acayim belki daha cok dikkat eder tecrubeleri ogrenirim bu hafta karar verecem

nurum_29 ; evt eksik bilgi vermisim. cift yumurta dogum tarihi 4 kasim2011 tesekkur ederim

nursin1981; bebislerin hayirli olsun cnm benimde kizimin birinin adi ipek:) ipekler galiba adi gibi ince narin ve nazli oluyolar cnm :)cosatto iki pembe olani ben de begenmistim 2 gun once jokerde sordum eni dar olmasi cok guzel ama13 kg dediler pegprego 9.7 kg. halen kararsizim peg prego ile ilgili geri donusleri merak ediyorum en iyisi bunun konusunu acayim belki daha cok dikkat eder tecrubeleri ogrenirim bu hafta karar verecem

Sagol canim sana da gecirdigin zorlu gunler icin gecmis olsun bebislerinde saglikla buyusun ins benim ipek cok cadi geve oturur gunduz uyur tiplerden
pegprego galiba baston tarzi degil cosatto iki pembeler cok guzel ve bizimkinden fiyati daha uygun diye hatirliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…