- Konu Sahibi screamaway
-
- #1.821
aynen canım işe yaradığı falan yokta işte adet olmuş artık,yapmasam içim rahat etmiyor.
gerçi benim bir arkadaşım 4-5 ay uğraştı olmadı,sonra hamile kaldı. sordum nasıl oldu diye. bacaklarımı kaldırdım o şekilde yarım saat 1 saat arası durdum ondan oldu dedi
teşekkür ederim canım, bilgili değiliz de olmaya çalışıyoruz
kalçanın altına koyman daha mantıklı, amaç vagina en üstte vagina boynu biraz aşağıda, rahim ağzı daha aşağıda, rahim ise en aşağıda dursun ki, içeriye doğru spermler kolaylıkla gidebilsin, ama çoğu doktor bunu saçma buluyor, çünkü spermleri vaginanın girişine bırakmıyor ki çocuklarımızın müstakbel babaları)))rahme, en uzağı rahim ağzına bırakıyordur, yani o kadar kısa olması gerek ki, vagina girişinde kalsın spermler))))) bu da mümkün değil. yani rahme ulaştıktan sonrası ise yastığa değil, fallop tüplerimizin yapısına bağlı. Hadi hayırlısı diyorum, inşallah bu ay hepiniz tutturursunuz halay öekmekten halsiz düşeriz inşallah!
tamam canım doğru diyorsun zaten genel olarak iç kısımlara biryere denk gelmeli ama ya zamanlama hatası olup vajina boynu denen o arada bırakılırsa :26: yani bence biz akrobasiye devam etmeliyiz çünkü robot işi değil bu cinsel birleşme.tamamen içgüdüsel oluyor:82:
Canım aynen benimde battan 1 gün önce silik çizgi çıkmıştı.yaa ben düşük yaptıgımda battan 1 gun once 2.çizgi sılık cıkmıştı ama sımdı yapmaya cesaretım yok
Evet ilk 20 gün rahat geçiyor ama son 10 gün geçmiyor zaman,hep düşünüyorum ne yapsamda vakit geçirsem diye...:))) Yaaa koca ayy 20 gun guzel gecıyoo son 10 gun sankı dakıkalar saat gıbı :)) neyse ben yarın kendımı gezmeye vurıyımmm unutuyım testı falan :)
Dün ben de izledim kızlar şanslı masayı,çok komikti ya resmen kendime geldim biraz,neşelendim ya,tavsiye ederim yanicnm gulmek istiyorsan mutlaka izle bana çok ıyı geldı cook uzun zamandır böyle gülmemeiştim çok başarılı
bak biz neaptık, bebeğimize bir termometre aldık, kulaktan ölçer, iyisinden, dedik bu çocuğumuz olunca lazım olacak, indirime girmişken alalım, sonra ne oldu, kulak başlıklarının üzerinde, benim, eşimin, kayınvalidemin, yeğenlerimizin hepsinin kendine has başlığı var artık, kısacası, hepimiz kullanır olduk termometreyi, bizi sakın örnek almayın, ama bebek için termometre alıp, sabahları ateşini ölçmek için kullanabilirsin. ama benim gibi evdeki herkese kullandırtma, çocuk doğuncaya kadar bozulmasın)))))))))))
ondan olmamıştır da, o ona bağlıyordur, bence o ay yumurtlamıştır, diğer aylar yumurtlamadıysa, olmamıştır bebiş.
Karnım ve belim ağrımaya başladı( galiba kırmızılar geliyorum diyooo.. Offffff :26:
xtugcex cnm yaptın mı test?
ama daha var senin gününe erken değilmi adet sancısı için?:26:
belkide bebiştirrrr
cnmm kostum test aldm geldim :) ama korkuyorum yaptm ama ne bicim bi test aldiysam damlatma cubugu bile yoktu bardaktan bosaltmaya calistim biraz fazla geldi :)). ama sonucta negatif cikti ... ztn ruyamda kirmizilari goruyodum ve hemen size yaziyodum :)) ruyamda bile size kostum hemenn :))
Canım düşükten önceki adet rutinim 27-28 gündü, buna göre de ben en son gün olarak 3 mayıs vermiştim Screamaway'a.. sonra düşük sonrası adet düzensiliği ve bi ihtimal geç yumurtlama sebebiyle tarihi 8 mayısa çıkarmıştım.. Bakalım bekliyorum.. İnşallah dediğin gibi bebiştir..değilse de bir an önce gelsin kırmızılar :26::26::26:
Canım düşükten önceki adet rutinim 27-28 gündü, buna göre de ben en son gün olarak 3 mayıs vermiştim Screamaway'a.. sonra düşük sonrası adet düzensiliği ve bi ihtimal geç yumurtlama sebebiyle tarihi 8 mayısa çıkarmıştım.. Bakalım bekliyorum.. İnşallah dediğin gibi bebiştir..değilse de bir an önce gelsin kırmızılar :26::26::26:
cnmm kostum test aldm geldim :) ama korkuyorum yaptm ama ne bicim bi test aldiysam damlatma cubugu bile yoktu bardaktan bosaltmaya calistim biraz fazla geldi :)). ama sonucta negatif cikti ... ztn ruyamda kirmizilari goruyodum ve hemen size yaziyodum :)) ruyamda bile size kostum hemenn :))
bende o kulaktan ölçerden alacaktım sonra vazgeçtim bebeğim olursa ona alırım dedim,kendimede eczaneden 10tl ye dijital markası saçma sapan bişi aldım. maksat çocuk olana kadar ateş ölçmekti o yüzden fazla para vermek istemedim
muhtemelen. zira o zamanlar pek anlayamıyordum bu işleri çünkü bekardım.. ve o çift sadece cumartesi günleri tohumlama yapıyorlardışimdi düşünüyorumda iyi tutturmuşlar
canım,sen ne zaman düşük yaptın? düşükten önce benim adet döngüm 31-32 gündü, düşükten sonra sabit 30 gün oldu, sende de mi böyle değişiklik var acaba? belki de düşükten sonra böyle değişiklikler olabiliyor. Ve düşükten sonra doktorun 1-2 regl gör sonra bebek düşün demedimi?
Kızlar düşükten sonraki 30.gün bugün(normalde 28-29 günde bir oluyordum evlendikten sonra),yüzüm sivilcelerle doldu feciii,midem sabahları aşırı bulanıyo,sonra geçiyo,göğüs uçlarım hassastı 2 gündür geçmişti,bugün yine hassas,doğal yollarla korundum,8 mayısa kadar bekliycem,şüphelenmeye başladım :18: :18:
Kızlar düşükten sonraki 30.gün bugün(normalde 28-29 günde bir oluyordum evlendikten sonra),yüzüm sivilcelerle doldu feciii,midem sabahları aşırı bulanıyo,sonra geçiyo,göğüs uçlarım hassastı 2 gündür geçmişti,bugün yine hassas,doğal yollarla korundum,8 mayısa kadar bekliycem,şüphelenmeye başladım :18: :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?