2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ondan olmamıştır da, o ona bağlıyordur, bence o ay yumurtlamıştır, diğer aylar yumurtlamadıysa, olmamıştır bebiş.

tamam canım doğru diyorsun zaten genel olarak iç kısımlara biryere denk gelmeli ama ya zamanlama hatası olup vajina boynu denen o arada bırakılırsa :26: yani bence biz akrobasiye devam etmeliyiz çünkü robot işi değil bu cinsel birleşme. tamamen içgüdüsel oluyor:82:

evet haklısın, ayağı havaya dikmek yastık koymaktan daha faydalı olabilir. akrobasiye devam edelim, ne olur ne olmaz))))))

yaa ben düşük yaptıgımda battan 1 gun once 2.çizgi sılık cıkmıştı ama sımdı yapmaya cesaretım yok
Canım aynen benimde battan 1 gün önce silik çizgi çıkmıştı.

:))) Yaaa koca ayy 20 gun guzel gecıyoo son 10 gun sankı dakıkalar saat gıbı :)) neyse ben yarın kendımı gezmeye vurıyımmm unutuyım testı falan :)
Evet ilk 20 gün rahat geçiyor ama son 10 gün geçmiyor zaman,hep düşünüyorum ne yapsamda vakit geçirsem diye...

cnm gulmek istiyorsan mutlaka izle bana çok ıyı geldı cook uzun zamandır böyle gülmemeiştim çok başarılı
Dün ben de izledim kızlar şanslı masayı,çok komikti ya resmen kendime geldim biraz,neşelendim ya,tavsiye ederim yani)

Bu arada merhaba kızlar,yarım saatten beri geçmişi okuyorum aman ne çok yazmışsınız öyle oku oku bitiremedim maşallah Ne güzel bir topiğimiz oldu böyle)

bende o kulaktan ölçerden alacaktım sonra vazgeçtim bebeğim olursa ona alırım dedim,kendimede eczaneden 10tl ye dijital markası saçma sapan bişi aldım. maksat çocuk olana kadar ateş ölçmekti o yüzden fazla para vermek istemedim

ondan olmamıştır da, o ona bağlıyordur, bence o ay yumurtlamıştır, diğer aylar yumurtlamadıysa, olmamıştır bebiş.

muhtemelen. zira o zamanlar pek anlayamıyordum bu işleri çünkü bekardım.. ve o çift sadece cumartesi günleri tohumlama yapıyorlardı şimdi düşünüyorumda iyi tutturmuşlar

xtugcex cnm yaptın mı test?

cnmm kostum test aldm geldim :) ama korkuyorum yaptm ama ne bicim bi test aldiysam damlatma cubugu bile yoktu bardaktan bosaltmaya calistim biraz fazla geldi :)). ama sonucta negatif cikti ... ztn ruyamda kirmizilari goruyodum ve hemen size yaziyodum :)) ruyamda bile size kostum hemenn :))

ama daha var senin gününe erken değilmi adet sancısı için?:26:

belkide bebiştirrrr

Canım düşükten önceki adet rutinim 27-28 gündü, buna göre de ben en son gün olarak 3 mayıs vermiştim Screamaway'a.. sonra düşük sonrası adet düzensiliği ve bi ihtimal geç yumurtlama sebebiyle tarihi 8 mayısa çıkarmıştım.. Bakalım bekliyorum.. İnşallah dediğin gibi bebiştir.. değilse de bir an önce gelsin kırmızılar :26::26::26:

canım bence o teste güvenme sen...

geçenlerde banada denk geldi. saçma sapandı,ikinci çizgi çıktı ama dengesiz bir yerde. zaten çizgi gibide değildi. bi tuhaftı. ekranın kenarındaydı. bende açtım testi ortadan ikiye,baktım meğersem idrar orda birikmiş bende onu görmüşüm.. yani çokta inanma o teste.. ben senden bu ay umutluyum şahsen..

Canım aynı zamanlarda düşük yapmıştık galiba ve şu an senle aynı durumdayız canım benim 5 nisandı düşük senin???
Ben hala adet olmadım ağrı da yok çok fazla,ne oluyor bilmiyorum sen korunmadın galiba değil mi???

hımmm.. anladım canım,hatırlıyorum 8ine çekmiştin tarihini.

bakalım hayırlısı olsun canım. ne olacaksa hemencecik olsun sende ona göre kendini yolunu bilirsin.
düşükten sonra hemen hamile kalınır derler ama umarım seninde öyle olurr

cnm hayırlısı olsun ama dur bakalım daha gelmeden kırmızılar bellı olmaz hem cıkmayabılıyorda testte erken olunca bılıyosun

canım,sen ne zaman düşük yaptın? düşükten önce benim adet döngüm 31-32 gündü, düşükten sonra sabit 30 gün oldu, sende de mi böyle değişiklik var acaba? belki de düşükten sonra böyle değişiklikler olabiliyor. Ve düşükten sonra doktorun 1-2 regl gör sonra bebek düşün demedimi?

Kızlar düşükten sonraki 30.gün bugün(normalde 28-29 günde bir oluyordum evlendikten sonra),yüzüm sivilcelerle doldu feciii,midem sabahları aşırı bulanıyo,sonra geçiyo,göğüs uçlarım hassastı 2 gündür geçmişti,bugün yine hassas,doğal yollarla korundum,8 mayısa kadar bekliycem,şüphelenmeye başladım :18: :18:

Canım 5 nisanda oldu düşük,ben daha hiç adet görmedim,doktorum 3 ay korun demişti...

valla cnm bızde suphelenmeye basladık sen böyle yazınca umarım hamişsindir ve umarım bu sefer hayırlısıyla sorunsuz sıkıntısız kucagına alırsın cnm test yapmayı dusunmuyo musun peki?

tatlım, bir çok kadın düşükten hemen sonraki adetini 40 gün sonra görebiliyor, öyle olmayadabilir, ama olsa da bu normaldir, 40 günün tamamlansın, ben de düşükten sonraki ay çok panikteydim, diğer topiğe de yazıyordum acaba hamilemiyim falan diye, acayyip midam bulanıyordu, kasık ağrılarım vardı, hamilelikteki belirtilerime çok benzer durumlar vardı, ama 30. gğn adet gördüm, ama benimki, az rastlanan durum, normalde 40 güne kadar yolu var. sen yine de ilaç falan içmeden bekle bu 10 günü. ne olur ne olmaz. Bir de bişey sorucam, doğal yollarla korunmak ne demek?

slm kızlar hepinize hayırlı bol bereketli günler
test yapacak arkadaşlara inşallah hayırlara vesile olur güzel haberlerini veririler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…