• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

tatlimmm, bence takilma bunlara... bir tek bu durumda olan siz degilsiniz... biz de son haftalarda her daim bosanmadan konusur olduk... cok cok tartisiyorduk sudan sebeplere... ama iki gundur, cokkkkk iyiyiz...:nazar::nazar:
bizimde belli olmuyor durumlar yani...
hicbir evlilik oyle surekli mutlu gecmiyor... mutlaka inis ve cikislar olacak...:97::97:

ayyy, ALLAH bozmasın. Her daim mutlu mesut etsin, "evli mutlu çocuklu" oluverin inşallah! haklısın, iniş çıkış olacak mutlaka, yani şu kadarını söyleyeyim, tutup zorla hamile bıraksa, rahatliyicam ki, tamamdır, karar vermem gereken bi durum yok artık, iş işten geçti, önümüze bakalım, yada zorla götürse mahkemeye falan, boşasa, yine rahatliyicam, yani o kadar bıktım bu kararsızlık durumundan. Senin de başını ağrıttım problemlerimle, ama inan yanımda derdimi anlatacak arkadaşım hiç yok, anne babam kardeşlerim kilometrelerce uzakta, sadece burda size dökebiliyorum içimi. :43::43::43:

canim ne zamandir evlisinki??? ya evlilikte bosanma lafi gecmeyecek.. hadi kadinin cenesi yine durmuyo hos degil ama söylüyo iste. ama erkek kesinlikle dememeli..kim ne derse desin, cocuk evliligin yapi tasi.. ben de senin dedigin gibi 2 sene bekledim.. bekledikce bekleniyo inan bana.. her zaman mutlaka bi sebebin olur yapmamak icin..

2 değil, tatlım, bu haziran 6. yılımızı kutlayacağız, ALLAH nasip ederse. 6 yıldır, erteliyoruz maalesef, ertelemesem, şimdiye 5 yaşında çocuğum vardı, ikincisini düşünüyor olurdum. çok haklısın, bekledikçe bekleniyor, ve sanki hiçbir zaman zamanı gelmeyecekmiş gibi.....:59::59::59:

kızlar güldüm güldüm geldim şanslı masaya...:1:

yabancı ülkedekiler kanalın online yayını oluyor int de ordan takip edebilirsiniz bir dahaki hafta:34:

ay bugün tüm muhabbetlere geç kalıyorum ben yaa:27:

ayyy, ALLAH bozmasın. Her daim mutlu mesut etsin, "evli mutlu çocuklu" oluverin inşallah! haklısın, iniş çıkış olacak mutlaka, yani şu kadarını söyleyeyim, tutup zorla hamile bıraksa, rahatliyicam ki, tamamdır, karar vermem gereken bi durum yok artık, iş işten geçti, önümüze bakalım, yada zorla götürse mahkemeye falan, boşasa, yine rahatliyicam, yani o kadar bıktım bu kararsızlık durumundan. Senin de başını ağrıttım problemlerimle, ama inan yanımda derdimi anlatacak arkadaşım hiç yok, anne babam kardeşlerim kilometrelerce uzakta, sadece burda size dökebiliyorum içimi. :43::43::43:

canim sen nerde oturuyosunki??? ben de anliyorum özlem cekmenin ne oldugunu.. sIkma canini..

Fertilityfriend sitesini gorup, senin bebek dusundugunu saniyor seviniyor, seninle beraber cocuk sahibi olmak icin sana israr ediyor... Butun bunlardan sizin de surekli tartisma icerisinde olmadiginizi cikariyorum... Yani aslinda sizinde guzel bir evliliginiz var... Mutlaka arada tartiscaksiniz, birbirinizin sinir oldugunuz davranislariniz olacak, cekip gitmek isteyeceksiniz... Bunlar normal seyler canim... Bence onemli olan buyutmemek... Farkli insanlariz sonucta... Aradan seneler gecsede birbirimize alismaya calisiyoruz, surekli birbirimizin farkli huylarini goruyoruz... Tamamen farkli ortamlarda yetismis farkli insanlariz...
Bir tartismada sonra onun ustune sunger cekip birbirinizi sevebiliyormusunuz? Sevginiz bu sekilde kuvvetli mi? Asil onemli olanlar bunlar bence...

regen'e katiliyorum, cok fazla bosanma sozunu gecirmemek gerekli... yipratiyor bu soz evliligi...:19:

Bunlari konusarak hicbir zaman bizi sIkmiyorsun canim bu arada... Birbirimizle paylasip guclenecegiz insallah...:16::16::16:

tatlım iyi yapıyorsun burası apayrı,bende yalnızım kk olmasa şu dönemde stresten kurdeşen dökerdim heralde. ayrıca bizde durmadan kavga edebilen çiftlerdeniz. ama bizde küslük olmuyor şükürki. en fazla 1 saat sonra tekrar konuşuyoruz. konu hallolmadan kapanıyor. buda iyi değil. ama ben bebeğimiz olursa herşey rayına oturur diye düşünüyorum. bence sende bu açıdan düşün. tabi karar senin ama bebek eve neşe getirir. inşallah hakkında hayırlısı neyse ona karar verirsin:29:

canim sen nerde oturuyosunki??? ben de anliyorum özlem cekmenin ne oldugunu.. sIkma canini..

ben İstanbul'dayım da, anne babam Azerbaycan'da. hiç bir sorunumu onlara aktarmak istemiyorum, üzülürler diye, bana yardım edemezler çünkü, çok uzaktalar. günlük yazıp duruyorum, orada anlatıyorum derdimi kendi kendime, neyse ya, bu kadar karamsarlık yeter, içim şişti. topiğimizin havasını problemlerle bozmayalım bence. yarına inşallah test yapan kızlarımızdan güzel haber alırız. :66::66::66:

2 değil, tatlım, bu haziran 6. yılımızı kutlayacağız, ALLAH nasip ederse. 6 yıldır, erteliyoruz maalesef, ertelemesem, şimdiye 5 yaşında çocuğum vardı, ikincisini düşünüyor olurdum. çok haklısın, bekledikçe bekleniyor, ve sanki hiçbir zaman zamanı gelmeyecekmiş gibi.....:59::59::59:

simdi anladim aslinda sorunlarimizin neden boyle benzedigini... bende haziranda 6. yilimi bitirecegim...:1::1:

evliligin ilk senesinde, 5. senesinde, ve 15. senesinde problemler yasanir diye okumustum baya uzun sure once bir yerlerde..... Demek bu sozu sagliyoruz ikimiz...:1::1::1:

ben İstanbul'dayım da, anne babam Azerbaycan'da. hiç bir sorunumu onlara aktarmak istemiyorum, üzülürler diye, bana yardım edemezler çünkü, çok uzaktalar. günlük yazıp duruyorum, orada anlatıyorum derdimi kendi kendime, neyse ya, bu kadar karamsarlık yeter, içim şişti. topiğimizin havasını problemlerle bozmayalım bence. yarına inşallah test yapan kızlarımızdan güzel haber alırız. :66::66::66:

yok canim sonra dertlesmek icin bi topik acariz biz de :54: bir de bakiyomusuz ki sen hepimizden önce geliyomussun hamileyyyyiiiiimmmmm diye.. oh oh insallah pespese haberlesiriz. ortalik hamile kaynar..

simdi anladim aslinda sorunlarimizin neden boyle benzedigini... bende haziranda 6. yilimi bitirecegim...:1::1:

evliligin ilk senesinde, 5. senesinde, ve 15. senesinde problemler yasanir diye okumustum baya uzun sure once bir yerlerde..... Demek bu sozu sagliyoruz ikimiz...:1::1::1:

tutuyor olabilir valla bende eşimi 5 senedir tanıyorum:97:

Fertilityfriend sitesini gorup, senin bebek dusundugunu saniyor seviniyor, seninle beraber cocuk sahibi olmak icin sana israr ediyor... Butun bunlardan sizin de surekli tartisma icerisinde olmadiginizi cikariyorum... Yani aslinda sizinde guzel bir evliliginiz var... Mutlaka arada tartiscaksiniz, birbirinizin sinir oldugunuz davranislariniz olacak, cekip gitmek isteyeceksiniz... Bunlar normal seyler canim... Bence onemli olan buyutmemek... Farkli insanlariz sonucta... Aradan seneler gecsede birbirimize alismaya calisiyoruz, surekli birbirimizin farkli huylarini goruyoruz... Tamamen farkli ortamlarda yetismis farkli insanlariz...
Bir tartismada sonra onun ustune sunger cekip birbirinizi sevebiliyormusunuz? Sevginiz bu sekilde kuvvetli mi? Asil onemli olanlar bunlar bence...

regen'e katiliyorum, cok fazla bosanma sozunu gecirmemek gerekli... yipratiyor bu soz evliligi...:19:

Bunlari konusarak hicbir zaman bizi sIkmiyorsun canim bu arada... Birbirimizle paylasip guclenecegiz insallah...:16::16::16:

haklısın, çok haklısın hem de. iyi varsınız canlarım benim!!!!!! çok uzun süre küs kalamıyoruz, o kadar çok kötü olay yaşadık ki anlatsam, iki göz iki çeşme oluruz hepimiz her halde, ama tüm bunlara rağmen hala birlikteyiz, evliliğimizi ayakta tutan bişey var... sihirli bir güç :34::34::34:

tatlım iyi yapıyorsun burası apayrı,bende yalnızım kk olmasa şu dönemde stresten kurdeşen dökerdim heralde. ayrıca bizde durmadan kavga edebilen çiftlerdeniz. ama bizde küslük olmuyor şükürki. en fazla 1 saat sonra tekrar konuşuyoruz. konu hallolmadan kapanıyor. buda iyi değil. ama ben bebeğimiz olursa herşey rayına oturur diye düşünüyorum. bence sende bu açıdan düşün. tabi karar senin ama bebek eve neşe getirir. inşallah hakkında hayırlısı neyse ona karar verirsin:29:

evet, canım, bebek olunca her şey rayına oturur diyor herkes, ama tartışmalarımıza şahit olan kayınvalidem şunu dedi bize, "çocuklar, bakın, böyle tartışacaksanız bebek konusunu tekrar gözden geçirin, bu şekilde olmaz! yazık deyilmi o çocuğa?" :59::59::59: yani kısacası, zor bir durum, ben de hayatım boyunca hep böyle oldum, çok kararsız bir insanım, benim yerime başka biri karar versin diye beklerim hep maalesef. inşallah atlatırız da bebeğimiz evimize dediğin gibi neşe getirir inşallah!:emir_bebek:

evet, bende duymuştum öyle bişey. inşallah kolay atlatırız. haziran kaç sizin düğün yıldönümü? bizimki 26, acaba aynı günmü evlendik seninle?:66::66::66:

yok canim sonra dertlesmek icin bi topik acariz biz de :54: bir de bakiyomusuz ki sen hepimizden önce geliyomussun hamileyyyyiiiiimmmmm diye.. oh oh insallah pespese haberlesiriz. ortalik hamile kaynar..

aayy inşallah, tatlım, inşallah dert bulamayız da anlatmaya, sevinçten 4 köşe, mutluluğumuzu paylaşırız buralarda :64::64::64:

Kizlar ben de listeyi gonderip, kacayimmm artik.... Yarin is beni beklerr....:24::24::24:

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:|:nazar::nazar:|:nazar::nazar:|:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
ISIM|YAS|BAT|SONUC kurabiyemm TEBRIKLER!! | | |:49: :nazar:
bitanemveben TEBRIKLER!! | ?? | 1 Mart | :49: :nazar:
sulisim TEBRIKLER!! | 29 | 5 Mart | :49: :nazar:
ilkim_aras TEBRIKLER!! | 25 | 7 Mart | :49: :nazar:
dryyvz TEBRIKLER!! | 26 | 8 Mart |:49: :nazar:
mavibebek TEBRIKLER!! | 28 | 10 Mart | :49: :nazar:
elfinya TEBRIKLER!! | 24 | 10 Mart |:49: :nazar:
pnr30 TEBRIKLER!! | 31 | 10 Mart | :49: :nazar:
sirli TEBRIKLER!! | 22 | 12 Mart | :49: :nazar:
fbmy8785 TEBRIKLER!! | 24 | 15 Mart | :49: :nazar:
tuubaaoz TEBRIKLER!! | 25 | 15 Mart | :49: :nazar:
xelifxx TEBRIKLER!! | 26 | 20 Mart | :49: :nazar:
deryam160510 TEBRIKLER!! | 25 | 28 Mart | :49: :nazar:
tugbanur2008 TEBRIKLER!! | ?? | 28 Mart | :49: :nazar:
bitanem16 TEBRIKLER!! | 26 | 30 Mart | :49: :nazar:
kutayinannesi TEBRIKLER!! | ?? | 30 Mart | :49: :nazar:
dunedain TEBRIKLER!! | 27 | 2 Nisan| :49: :nazar:
missvikvik TEBRIKLER!! | 25 | 4 Nisan| :49: :nazar:
Alisaa TEBRIKLER!! | 29 | 6 Nisan| :49: :nazar:
neredesinfiruze TEBRIKLER!! | 23 | 7 Nisan| :49: :nazar:
kinalibebek TEBRIKLER!! | ?? | 10 Nisan| :49: :nazar:
elektra01 | 31 | 14 Nisan| Mayis tarihi? KuPPe | ?? | 16 Nisan| Mayis tarihi?
happylive | 32 | 18 Nisan| bekliyoruz
sefst | 29 | 18 Nisan| bekliyoruz
maviyaz| 30 | 19 Nisan| bekliyoruz
Lachesis | 27 | 19 Nisan| bekliyoruz
gelbebekgel| 27 | 19 Nisan | bekliyoruz
sincap08 | 27 | 20 Nisan| bekliyoruz kalbimin(Zerrin) TEBRIKLER!! | 28 | 20 Nisan| :49: :nazar:
tirilaylom TEBRIKLER!! | 28 | 21 Nisan| :49: :nazar:
blagodevoyce TEBRIKLER!! | ?? | 21 Nisan| :49: :nazar:
Brownim | 22 | 22 Nisan| bekliyoruz
sedna | ?? | 23 Nisan| bekliyoruz
lizzie | 25 | 23 Nisan| bekliyoruz
buyukaksu | 30 | 24 Nisan| bekliyoruz
sedosumm | ?? | 25 Nisan| bekliyoruz
tug_ce_ | 23 | 26 Nisan| bekliyoruz parrhisia TEBRIKLER!! | 25 | 26 Nisan| :49: :nazar:
cicek2154 | ?? | 26 Nisan| bekliyoruz
tweety25 | 28 | 28 Nisan| bekliyoruz
tweetysale | 21 | 29 Nisan| bekliyoruz
sila38 | 23 | 30 Nisan| bekliyoruz nazarboncug TEBRIKLER!! | 31 | 30 Nisan| :49: :nazar:
fmk TEBRIKLER!! | 30 | 1 Mayis| :49: :nazar:
mayaaaa | ?? | 1 Mayis| bekliyoruz
vasfiyeee | 21 | 1 Mayis| bekliyoruz sentez TEBRIKLER!! | 27 | 1 Mayis| :49: :nazar:
ekim.29 TEBRIKLER!! | 22 | 2 Mayis | :49: :nazar:
esiiin| 32 | 3 Mayis| bekliyoruz
xtuqcex| 24 | 4 Mayis| bekliyoruz
reyyan_| 28 | 6 Mayis| bekliyoruz
ferosbodrum | ?? | 6 Mayis| bekliyoruz
happylife | 27 | 7 Mayis| bekliyoruz
pollyannaa | 27 | 8 Mayis| bekliyoruz
selin7 | ?? | 9 Mayis| bekliyoruz
nefsim | 26 | 9 Mayis| bekliyoruz
tatlicadi1 | 26 | 9 Mayis| bekliyoruz
damlalar| 28 | 14 Mayis
screamaway| 28 | 14 Mayis
karyaa48 | 27 | 16 Mayis
peri_m | 25 | 17 Mayis
hakem | 28 | 17 Mayis
duygu7979 | 32 | 17 Mayis
muhasebe75| 35 | 18 Mayis
62sinem | 23 | 14 Mayis
leplepi | 21 | 19 Mayis
mpb | 27 | 20 Mayis
frd | ?? | 20 Mayis
wifeofdemon | 29 | 21 Mayis
feryal_efe | 26 | 23 Mayis
renewal | 28 | 24 Mayis
azra3434| 30 | 24 Mayis
angelaunal | 27 | 24 Mayis
Sevgi Kelebegi | 25 | 27 Mayis
_arzum_| 26 | 28 Mayis
H_E_A_V_E_N| ?? | 29 Mayis
hatunice | 24 | 29 Mayis
nihanca| ?? | 3 Haziran
neselikiz | ?? | 4 Haziran
umayyy | 27 | 6 Haziran
derya78_40 | 29 | ??
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:|:nazar::nazar:|:nazar::nazar:|:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ayyy size doyum olmaz ben kaciyorum güzellikler.. sabah is var.. herkese bol bol öpücük yolluyorum.. her seyin de gönlünüzce olmasini diliyorum.. bol hamisli günler :65::65::65:
iyi geceler, good night, gute Nacht ....

Iste burdaa......:21::21:

ISIM|YAS|BAT|SONUC kurabiyemm TEBRIKLER!! | | |:49: :nazar:
bitanemveben TEBRIKLER!! | ?? | 1 Mart | :49: :nazar:
sulisim TEBRIKLER!! | 29 | 5 Mart | :49: :nazar:
ilkim_aras TEBRIKLER!! | 25 | 7 Mart | :49: :nazar:
dryyvz TEBRIKLER!! | 26 | 8 Mart |:49: :nazar:
mavibebek TEBRIKLER!! | 28 | 10 Mart | :49: :nazar:
elfinya TEBRIKLER!! | 24 | 10 Mart |:49: :nazar:
pnr30 TEBRIKLER!! | 31 | 10 Mart | :49: :nazar:
sirli TEBRIKLER!! | 22 | 12 Mart | :49: :nazar:
fbmy8785 TEBRIKLER!! | 24 | 15 Mart | :49: :nazar:
tuubaaoz TEBRIKLER!! | 25 | 15 Mart | :49: :nazar:
xelifxx TEBRIKLER!! | 26 | 20 Mart | :49: :nazar:
deryam160510 TEBRIKLER!! | 25 | 28 Mart | :49: :nazar:
tugbanur2008 TEBRIKLER!! | ?? | 28 Mart | :49: :nazar:
bitanem16 TEBRIKLER!! | 26 | 30 Mart | :49: :nazar:
kutayinannesi TEBRIKLER!! | ?? | 30 Mart | :49: :nazar:
dunedain TEBRIKLER!! | 27 | 2 Nisan| :49: :nazar:
missvikvik TEBRIKLER!! | 25 | 4 Nisan| :49: :nazar:
Alisaa TEBRIKLER!! | 29 | 6 Nisan| :49: :nazar:
neredesinfiruze TEBRIKLER!! | 23 | 7 Nisan| :49: :nazar:
kinalibebek TEBRIKLER!! | ?? | 10 Nisan| :49: :nazar:
elektra01 | 31 | 14 Nisan| Mayis tarihi? KuPPe | ?? | 16 Nisan| Mayis tarihi?
happylive | 32 | 18 Nisan| bekliyoruz
sefst | 29 | 18 Nisan| bekliyoruz
maviyaz| 30 | 19 Nisan| bekliyoruz
Lachesis | 27 | 19 Nisan| bekliyoruz
gelbebekgel| 27 | 19 Nisan | bekliyoruz
sincap08 | 27 | 20 Nisan| bekliyoruz kalbimin(Zerrin) TEBRIKLER!! | 28 | 20 Nisan| :49: :nazar:
tirilaylom TEBRIKLER!! | 28 | 21 Nisan| :49: :nazar:
blagodevoyce TEBRIKLER!! | ?? | 21 Nisan| :49: :nazar:
Brownim | 22 | 22 Nisan| bekliyoruz
sedna | ?? | 23 Nisan| bekliyoruz
lizzie | 25 | 23 Nisan| bekliyoruz
buyukaksu | 30 | 24 Nisan| bekliyoruz
tug_ce_ | 23 | 26 Nisan| bekliyoruz parrhisia TEBRIKLER!! | 25 | 26 Nisan| :49: :nazar:
cicek2154 | ?? | 26 Nisan| bekliyoruz
tweety25 | 28 | 28 Nisan| bekliyoruz
tweetysale | 21 | 29 Nisan| bekliyoruz
sila38 | 23 | 30 Nisan| bekliyoruz fmk TEBRIKLER!! | 30 | 1 Mayis| :49: :nazar:
mayaaaa | ?? | 1 Mayis| bekliyoruz
vasfiyeee | 21 | 1 Mayis| bekliyoruz sentez TEBRIKLER!! | 27 | 1 Mayis| :49: :nazar:
ekim.29 TEBRIKLER!! | 22 | 2 Mayis | :49: :nazar:
nihanca| ?? | 3 Mayis| bekliyoruz
esiiin| 32 | 3 Mayis| bekliyoruz
xtuqcex| 24 | 4 Mayis| bekliyoruz
reyyan_| 28 | 6 Mayis| bekliyoruz
ferosbodrum | ?? | 6 Mayis| bekliyoruz
happylife | 27 | 7 Mayis| bekliyoruz
pollyannaa | 27 | 8 Mayis| bekliyoruz
selin7 | ?? | 9 Mayis| bekliyoruz
nefsim | 26 | 9 Mayis| bekliyoruz
tatlicadi1 | 26 | 9 Mayis| bekliyoruz
damlalar| 28 | 14 Mayis
screamaway| 28 | 14 Mayis
karyaa48 | 27 | 16 Mayis
peri_m | 25 | 17 Mayis
hakem | 28 | 17 Mayis
muhasebe75| 35 | 18 Mayis
62sinem | 23 | 14 Mayis
leplepi | 21 | 19 Mayis
mpb | 27 | 20 Mayis
frd | ?? | 20 Mayis
wifeofdemon | 29 | 21 Mayis
feryal_efe | 26 | 23 Mayis
renewal | 28 | 24 Mayis
azra3434| 30 | 24 Mayis
angelaunal | 27 | 24 Mayis
Sevgi Kelebegi | 25 | 27 Mayis
_arzum_| 26 | 28 Mayis
H_E_A_V_E_N| ?? | 29 Mayis
hatunice | 24 | 29 Mayis
neselikiz | ?? | 4 Haziran
umayyy | 27 | 6 Haziran
derya78_40 | 29 | ??

Tesekkürler caniminici

:54::54::54::54::54::54::54::54:

:54::54::54::54::54::54::54

:71::71::

Back