• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Günaydın güzeller,

Maşallahınız var valla ne diyim.. akşam 10 da kapattım şimdi açtım ne göreyim tam 15 sayfa :46:

Yavaş yavaş okuyayım bakalım neler varmış :6:

günydın kzılaar .... gördüğüm kadarıyla yeni hamilelerimiz var hepsini tebrik ederim Allah sağlıklı hayırlı bebişler versin inşallah ... bu ayda baya hamile çıkardık daa ilk günlerde hemde ,mayıs ayı bereketli geçicek belli :) :46::64::64:

Hanimlar günaydinn:3::3:
Screamawaycim bunu bana cevirebilirmisin benim tablomun info bolumunde yaziyordu anlayamadim tam:26:
A surge of LH (luteinizing hormone) which is sent to your ovary causes your ovary to produce enzymes which in turn causes the dominant follicle to rupture and release the egg into the Fallopian tube. This is ovulation. It is expected to occur within about 24 hours of the surge of LH.

3468ef Ovulation charts on FertilityFriend.com

Hanimlar günaydinn:3::3:
Screamawaycim bunu bana cevirebilirmisin benim tablomun info bolumunde yaziyordu anlayamadim tam:26:
A surge of LH (luteinizing hormone) which is sent to your ovary causes your ovary to produce enzymes which in turn causes the dominant follicle to rupture and release the egg into the Fallopian tube. This is ovulation. It is expected to occur within about 24 hours of the surge of LH.

3468ef Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım günaydın. tablondaki E harfi ne oluyor??

günaydın kızlarrrr :3:

yarından sonra emekli oluyorum :32:
kendimi sarayıma kapatıp hürrem gibi durmadan üremeyi düşünüyorum :66::66: :1:

artık foruma çok sık giremem eve internet bağlanıncaya kadar
ara ara girer gelişmeleri takip ederim :97:

hepimiz bu mayıs ayı bereketinden nasipleniriz inşallah :16::16:

screamaway gece rüyamda seni hamile gördüm
yani daha doğrusu seni kanlı canlı görmedim ama topicte hamile olduğunu duyurmuştun :49:
vardır mutlaka bir hayır.. bu ay olmasa bile bence ümidini yitirme derim zira aldık işareti :emir_bebek: :81:

günaydın kızlarrrr :3:

yarından sonra emekli oluyorum :32:
kendimi sarayıma kapatıp hürrem gibi durmadan üremeyi düşünüyorum :66::66: :1:

artık foruma çok sık giremem eve internet bağlanıncaya kadar
ara ara girer gelişmeleri takip ederim :97:

hepimiz bu mayıs ayı bereketinden nasipleniriz inşallah :16::16:
iiinnşşallllaaah hepimiz nasipleniriz:13:

bende sarayıma kapanıp üremeliyim fazla radyasyon da almamalıyım aslında

ama buraya girmeden nasıl durcam bilmiyorum kıslar:1:

günaydın kızlar
ya ben bişi sorcam
ben hiç öyle yumurta takibi yada ateş ölçme falan yapmıyorum
zaten gün aşırı ilişkide bulunuyoruz kesin
mesela siz ilişkiden sonra belinize yastık koyma falan onun gibi şeyler yapıyomusunuz
ben onuda yapmıyorum mesela bir soruyum dedim :)

günaydın kızlar
ya ben bişi sorcam
mesela siz ilişkiden sonra belinize yastık koyma falan onun gibi şeyler yapıyomusunuz

yapıyoruz... her türlü atraksiyon var bizde:1:

günaydın kızlar
ya ben bişi sorcam

merhaba, tatlım, günaşırı ilişkide bulunuyorsanız,diğer şeyleri ölçmene gerek yok, o ölçümler hangi günün daha bereketli olduğunu belirlemek içindir ki, onu belirlesen ne olucak? zaten gerekli zamanlarda aktiviteye devam ediyorsunuz. kaç aydır deniyorsunuz? bir de ateş ölçme yumurtlayıp yumurtlamadığını da gösterebilir. eğer bir kaç aydır deniyorsanız, o zaman bu ay veya bir sonraki ay adetininz 1. gününden başlayarak ateşini ölç her sabah, yok eğer ilk defa korunmadan deniyorsanız, hiçbir şeye gerek yok derim ben. aynen devam:4::4::4:

ilişkiden sonra yastık koymasan da olur,20 dakika yatsan yeterlidir.

merhaba, tatlım, günaşırı ilişkide bulunuyorsanız,diğer şeyleri ölçmene gerek yok, o ölçümler hangi günün daha bereketli olduğunu belirlemek içindir ki, onu belirlesen ne olucak? zaten gerekli zamanlarda aktiviteye devam ediyorsunuz. kaç aydır deniyorsunuz? bir de ateş ölçme yumurtlayıp yumurtlamadığını da gösterebilir. eğer bir kaç aydır deniyorsanız, o zaman bu ay veya bir sonraki ay adetininz 1. gününden başlayarak ateşini ölç her sabah, yok eğer ilk defa korunmadan deniyorsanız, hiçbir şeye gerek yok derim ben. aynen devam:4::4::4:

ilişkiden sonra yastık koymasan da olur,20 dakika yatsan yeterlidir.

canım ya bende sorim sen epey bilgilisin..

yastığı nereye koyuyoruz. ben kalçamın altına koyuyorum,bele koymak bana mantıksız geliyor biraz:97:

günaydınlarrrr kızlar kalabalıgız yıne keyifler yerinde mi?sanırım henüz haber yok test yapıcaklardan merakla bekliyorum:21:inşallah bugunde alırız güzel haberler:21:

bu arada yastık olayını bende yapıyorum ama tatlıcadının dedıgı gıbı bele mantıksız gelıyo bıraz kalçamın altına koyuyurom bende..işe yarıyomu HAYIR 3 aydır yaramıyo ama belli de olmaz işte yine de yapıyoruz:1:

canım ya bende sorim sen epey bilgilisin..

yastığı nereye koyuyoruz. ben kalçamın altına koyuyorum,bele koymak bana mantıksız geliyor biraz:97:

teşekkür ederim canım, bilgili değiliz de olmaya çalışıyoruz:66:
kalçanın altına koyman daha mantıklı, amaç vagina en üstte vagina boynu biraz aşağıda, rahim ağzı daha aşağıda, rahim ise en aşağıda dursun ki, içeriye doğru spermler kolaylıkla gidebilsin, ama çoğu doktor bunu saçma buluyor, çünkü spermleri vaginanın girişine bırakmıyor ki çocuklarımızın müstakbel babaları)))rahme, en uzağı rahim ağzına bırakıyordur, yani o kadar kısa olması gerek ki, vagina girişinde kalsın spermler))))) bu da mümkün değil. yani rahme ulaştıktan sonrası ise yastığa değil, fallop tüplerimizin yapısına bağlı. Hadi hayırlısı diyorum, inşallah bu ay hepiniz tutturursunuz halay öekmekten halsiz düşeriz inşallah!:64::64::64:

bu arada yastık olayını bende yapıyorum ama tatlıcadının dedıgı gıbı bele mantıksız gelıyo bıraz kalçamın altına koyuyurom bende..işe yarıyomu HAYIR 3 aydır yaramıyo ama belli de olmaz işte yine de yapıyoruz:1:

:46::46: aynen canım işe yaradığı falan yokta işte adet olmuş artık,yapmasam içim rahat etmiyor. :8:

gerçi benim bir arkadaşım 4-5 ay uğraştı olmadı,sonra hamile kaldı. sordum nasıl oldu diye. bacaklarımı kaldırdım o şekilde yarım saat 1 saat arası durdum ondan oldu dedi:24:

6.denememiz bitti canım bu ay 7.olcak
ateş ölçme aletimiz falanda yok onuda hiç denemedim
yani öle takılıyoz biz :)))))))

bak biz neaptık, bebeğimize bir termometre aldık, kulaktan ölçer, iyisinden, dedik bu çocuğumuz olunca lazım olacak, indirime girmişken alalım, sonra ne oldu, kulak başlıklarının üzerinde, benim, eşimin, kayınvalidemin, yeğenlerimizin hepsinin kendine has başlığı var artık, kısacası, hepimiz kullanır olduk termometreyi, bizi sakın örnek almayın, ama bebek için termometre alıp, sabahları ateşini ölçmek için kullanabilirsin. ama benim gibi evdeki herkese kullandırtma, çocuk doğuncaya kadar bozulmasın)))))))))))

:46::46: aynen canım işe yaradığı falan yokta işte adet olmuş artık,yapmasam içim rahat etmiyor. :8:

gerçi benim bir arkadaşım 4-5 ay uğraştı olmadı,sonra hamile kaldı. sordum nasıl oldu diye. bacaklarımı kaldırdım o şekilde yarım saat 1 saat arası durdum ondan oldu dedi:24:

ayyyyyy bu ay bende ılk defa bacak kaldırma olayını da yaptımm diktim bacakları havaya ayy keşke olsa yaa bakalım görcez kaldı 3 4 gün şurda:26:

Back