- Konu Sahibi screamaway
- #1.761
iyi geceler guzellerim.... berketli bi sabaha uyanmak uzere insallah... Allaha emanet olunn
iyi geceler cnmm..amin..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi geceler guzellerim.... berketli bi sabaha uyanmak uzere insallah... Allaha emanet olunn
sen oyuna getir yarin onu... yine al bilgisayari... arkadaslar merak eder yazmazsam filan dersin...
insallah hesaplamayi ögretmedin... benimki maassaallaahhh bizim kadar biliyo.. sat, bat, ovulasyon hesaplama,yumurtlama,fallop tüpü,yerlesme kanamasi, akliniza ne gelirse...
iki tane zaten.. ekrani bi yaptirayim laptopla geziyorum evin icinde mutvakta felan, kablosuz olmasi benim icin süperdi.. korkmasam banyoya da götürcektim banyo yaparken müsik dinlemek icin.. gerci hos esim cok kez alip gitmistir.. o da iceride uzun süre kalanlardan ayiptir söylemesi..
aslinda londra cok turistik sehir degil bence... yasanacak sehir, ama turistik acidan cok bisiyi yok...
ama senin icin ayri anlami olmus tabi.. balayini yasamissiniz burda...
bence de londra; italya ve almanyadan daha iyidir.. italyada ben balayi yaptim, cok begenmemistim...
vallaha benimkinin de maşallahı var, her şeyden haberdar, kadınlardan daha fazla bilgisi var böyle konularda, ama adetimin başlangıç tarihine dikkat etmemiş bu ay, hesaplamak istese de kafasını kolaylıkla karıştırabilirim yani)))), ama dün bilgisayarımda fertilityfriend sitesini gördü, gülümsedi, neler karıştırıyorsun sen dedi, benim de bebek istediğimi düşündü her halde, ama onu gördükten sonra üstüme pek düşmüyor, her halde ben istiyorum, kendim gelip hadi bebek zamanı falan diyicem zannediyor.)))) sessiz bekleyişte dünden buyana))))
vallaha benimkinin de maşallahı var, her şeyden haberdar, kadınlardan daha fazla bilgisi var böyle konularda, ama adetimin başlangıç tarihine dikkat etmemiş bu ay, hesaplamak istese de kafasını kolaylıkla karıştırabilirim yani)))), ama dün bilgisayarımda fertilityfriend sitesini gördü, gülümsedi, neler karıştırıyorsun sen dedi, benim de bebek istediğimi düşündü her halde, ama onu gördükten sonra üstüme pek düşmüyor, her halde ben istiyorum, kendim gelip hadi bebek zamanı falan diyicem zannediyor.)))) sessiz bekleyişte dünden buyana))))
itaylaya bir tek venedik cnm gerisi hikaye
bende yapisik gezenlerdenim sanirim... banyo yaparken, banyoyu temizlerken, yemek yaparken... her daim bilgisayardan birseyler dinlerim....
iyi geceler cnmm..amin..
yarin test yapacaklar var... insallah guzel haberler aliriz..
amin, sana da tatlim...
fertilityfriend sitesini benimkisi de gorunce cok guldu, vayy neler yapmislar dedi, ben anlatinca...
neden sakliyorsun ki canim, bebek istedigini?:26::26:
birbirinize oynayip duruyosunuz yani saka bi kenara benim kafam karisti sen istiyomusun istemiyomusun?saat gecti mal oldum iyice
benim tarihlerim mutvaktaki takvim üzerinde yaziyo.. gecen gecmis önüne sayiyo.. ne güldüm ama
bence venedikte hikayeeeeee....
canlarımm ben ufaktan kaçar..yarın sabah görüşürüz inşallah güzel haberler eşliğinde..kendinize iyi bakın iyi geceler..
ya kızlar, bebek istiyorum da, aramız iyice durulsun, bi kesinleşelim, sonra bebek olsun istiyorum, yani kalbim bebek bebek diye atıyor, ama mantığım daha dur diyor, düşün diyor, bi yanım istiyor, bi yanım istemiyor kısacası:26::26::26:, burada sizinle oldukça daha çok istiyorum bebeğimin olmasını, ama sık sık tartışınca diyorum iyi ki şimdiye kadar olmamış :2::2::2: her tartıştığımızda boşanmadan bahsediyoruz çünkü
canlarımm ben ufaktan kaçar..yarın sabah görüşürüz inşallah güzel haberler eşliğinde..kendinize iyi bakın iyi geceler..
biz bu muhabbeti yapmisitik yine katilmak isterdim ammmaaa
ya kızlar, bebek istiyorum da, aramız iyice durulsun, bi kesinleşelim, sonra bebek olsun istiyorum, yani kalbim bebek bebek diye atıyor, ama mantığım daha dur diyor, düşün diyor, bi yanım istiyor, bi yanım istemiyor kısacası:26::26::26:, burada sizinle oldukça daha çok istiyorum bebeğimin olmasını, ama sık sık tartışınca diyorum iyi ki şimdiye kadar olmamış :2::2::2: her tartıştığımızda boşanmadan bahsediyoruz çünkü