2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

şimdi bişey sorucam, ben kaçırmışım her halde, yazıların hepsini okumaya yetişilmiyor maşallah, Screamaway, sen neredesin? Türkiyede olmadığın belli de, neresi, merak ettim:26::26::26:

öyle de canım valla benim iyice psikolojim bozuldu 1.5 ay oldu nerdeyse insallah rabbim hepimize en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin

screamawaycim sanslı masa bı şaka programı nette bulabılırsın bitti şu an sanırım ama tekrarını izle muhakkak bu akşamkı yayının kafan dagılır ben valla çok güldümm

yazik bize yaa mahrum kaliyoz herseyden bende bilmiyorumve aynen netten bakiyim demistimmm
... buldun mu sen?? youtube a bakcamm ben

Canimmm, tr programlarini koyan bir site var internette.. ondan baktim ben... ama daha koymamislar... sana sitenin ismini mesajdan gonderimmm...

şimdi bişey sorucam, ben kaçırmışım her halde, yazıların hepsini okumaya yetişilmiyor maşallah, Screamaway, sen neredesin? Türkiyede olmadığın belli de, neresi, merak ettim:26::26::26:

canim ben ingilteredeyim...

screamawaycim sanslı masa bı şaka programı nette bulabılırsın bitti şu an sanırım ama tekrarını izle muhakkak bu akşamkı yayının kafan dagılır ben valla çok güldümm

valla siz super diyince bende bakimmm dedimmmm, ama daha koymamislar... herhalde anca yarin koyarlar....

cnm gulmek istiyorsan mutlaka izle bana çok ıyı geldı cook uzun zamandır böyle gülmemeiştim çok başarılı

biz varya böyle giderse bebegi bilgisayardan yapicaz kocalar da bizi bosucaklar... gidin yatin yahuuu uyuyun ya da bebek yapin saat kac oldu, hem bebek istersiniz hem de pc basindan kalkmazsiniz

cnm gulmek istiyorsan mutlaka izle bana çok ıyı geldı cook uzun zamandır böyle gülmemeiştim çok başarılı

yarina koyarlar.. kesin izlerimmm.. merak ettim baya.... napalim biz burda programlari bir gun gecikmeli takip ediyoruz internetten...

tatlım, ne arıyorsun oralarda, eşinin işi gereğimi gittiniz? gel vatanına, "gezmeye garip ülke, yaşamaya vatan!" demiş atalarımız, aslında pek öyle dememişler de, ben düzeltmeler yaptım.

o sozu bilmiyorum ben... evet canim, ikimizde calisiyoruz burda....

biz varya böyle giderse bebegi bilgisayardan yapicaz kocalar da bizi bosucaklar... gidin yatin yahuuu uyuyun ya da bebek yapin saat kac oldu, hem bebek istersiniz hem de pc basindan kalkmazsiniz

dogru soyluyorsunnn canimmm...

biz esimle birbirimizden cok bilgisayari goruyoruz... o bilgisayar basinda.. ben de oyle....

süpersin..... ve çok haklısın! ama tabi kociş gitti yattı uyudu, benim de işim var bilgisayarda, arada bir foruma da katkıda bulunmaya çalışıyoruzzz)))) Hem ben kaçıyorum, o kovalıyor, ben bebek istemiyorum diyorum, o istiyorum diyor, ovulasyon günlerimi söylememek için uğraşıyorum, yoksa yakalanırım))))))))

o söz bizde var sanırım, sizde yok, aslı şöyledir, "Gezmeye garip ülke, ölmeye vatan yahşı!" ama tabi ölmekten bahs etmemek için düzeltmeler yaptım, burda yeni hayatları dünyaya getirmek için uğraşıyoruz, alakasız kaçmasın dedim.

yarina koyarlar.. kesin izlerimmm.. merak ettim baya.... napalim biz burda programlari bir gun gecikmeli takip ediyoruz internetten...

cnm her güzelliğin bi sıkıntısı oluyor..bizde 18 gün kadar londrada kalmıstık eşimle evliliğimizin 3 .ayıydı balayı gibi bişey olmuştu..oranın herseyını ozluyorum inanir mısın metrosunu parklarını yapılarını yagmurda bıle babetle gezen kızlarınıçok çok begendiğim bir avrupa şehriydi londrayı ne ıtalyaya ne almanyaya değişmem..

insallah hesaplamayi ögretmedin... benimki maassaallaahhh bizim kadar biliyo.. sat, bat, ovulasyon hesaplama,yumurtlama,fallop tüpü,yerlesme kanamasi, akliniza ne gelirse...

aslinda londra cok turistik sehir degil bence... yasanacak sehir, ama turistik acidan cok bisiyi yok...
ama senin icin ayri anlami olmus tabi.. balayini yasamissiniz burda...
bence de londra; italya ve almanyadan daha iyidir.. italyada ben balayi yaptim, cok begenmemistim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…