2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

haklısın canım ya bende sizin kervana katılayım o zaman
zaten denemediğim bi o kalmıştı canım benim

Ben de amatorum daha o konuda canim.. Bu ay atesimi biraz yanlis da olsa kaydetmeye basladim.. Gelecek aya daha duzgun kayit tutcam...:81::81::81:

slm kizlar merhabalar nasilsiniz topiginizi cok ilgi cekici buldumbenide araniza alirmisiniz???
Hosgeldin aramiza canimmmm...

hosgeldin canim buyur buyur söyle gec, screamaway kay biraz kenara arkadas geldi

regencim, bu arada seni neden eklemedik listeye? bat'ini ve yasini ver, seni de ekleyelim....

haklısın tatlım. aslına bakarsan ovulasyon hesaplayıcılarına gore 5-10 mayıs arası gosteriyo ovulayonumu. birde incir havuc kurunu yapıyorum 5 gundur onun etkisimi acaba dedim bel ve kasık agrımda vardı ara ara gun ıcınde ama su an kalmadı. hadi bakalım hayırlısı biz yine durmayalım calısmalara devam

hoşgeldin canım :92::92:
hosbulduk nihanca canim bende sizler gibi bu sene hamile kalmak istiyorum daha once 2 defa kaldim ama bir tanesi dusukle sonuclandi digeride dis gebelik oldu simdi 3 aydir deniyoruz hic tik yok ustelik gecen ay drum bana clomen vermisti yumurtlamanin gerceklesmesi icin suanda adetim tam 8 gun gecti test yaptim 4 gun once ama hicbise yok adet olacagima dairde bisey yok burda tr deki gibi kan testide yapmiyorlar sasirdim kaldim ben yaaaa birde

hastanede yaptırdı cnm hemencecik de hamiş oldu bi bulantılar bi baş dönmeleri hemen de oluyo zaten onlar

Allahim yaaa ayrintiya bak... kiz Allah iyiligini versin..

hahahahahaaaa şaka gibi yaaaa hadi kızlar hep beraber atlayalım:84::84:

yemin ederim gercek olay bu tr deki komsu..

anladim canim.. bende oyle gorunce biraktim dedim bosver... sen zaten tahmini biliyosun dedigin tarihlerdede yumurtluyosun asagi yukari seni strese ssokmuyomu bu kadar test... masallah ii sabirr insallah sonucu yakalarsin canim kisa zamanda...

dogru soyluyorsun tatlim... stres oluyor... napalim... hersey bebek icin...

Insallah cok beklemeden hamile kaliriz hepimiz...

zaten bi şeyi çok isteyince olmazmış derler,benim bir arkadaşım evlendiğinin 2. ayı hamile kaldı ya,ben korunmasam kalmazdım kesin,sürünür dururdum artık

aynen canım ya milete şans var vallahi. bi tek biz o şeytanın bacağını kıramadık bi türlü
benim annem de ilk gecesinden hamile kalımış bide kendime bakıyorum nerdeeeeeeeeee
ya herifler ceketi üstüne atsalar hamile kalıyolar ya

slm kizlar merhabalar nasilsiniz topiginizi cok ilgi cekici buldumbenide araniza alirmisiniz???
gel bacim gel nedemek yer cok... actik sanada yer... batini ve yasinida soylersen arkasim alsin bereketli listemizeee

yok gülüm ya benim bebeğim yok ben hala tek tabacayım tatlım
ama inşallah olur gülüm ya ağzın bal yesin cbacımm
tabi canim yesin severim baliiii.... insallah o gunlerde gelecek canaimmm
bencede yaa deli para valla aldik ama almam bidaha... bi dr muayenesinede ayni parayi veriyorum hatta daha azz

hosgeldin canim buyur buyur söyle gec, screamaway kay biraz kenara arkadas geldi
guzelim fiyat olarak ovulasyonunkiydi sordugum.. yok dogru yorumlamissin... ayy dogruyaa ingiltere euro kullanmiyordu ben onu karistirdimm canim ora ucuzmus alisverise gelsemmi oralara ne!!!
simdi aldigim gebelik testi 15 euro hemde bitaneee

canım çok geçmiş olsun sana .ve tasdüfün bu kadarı bende 8 ay önce dış gebelik oldum canım

Allahim yaaa ayrintiya bak... kiz Allah iyiligini versin..

yemin ederim gercek olay bu tr deki komsu..

gercektir tabiiki canım hatta benim de vardı oyle bi tanıdıgım spriale ragmen hamile kaldıı olacak olduktan sonra oluyo işte cnm bizde yırtınalım yok yastıklar yok ayakları dıkmeler yumurtlama hesaplamalar nafileeee hepsii(((

tatlim yaaa sadece sat imi soyleyebilirm 25 martti ama gecti 8 gun oldu ve hala bisey yok test yaptim 3 gun once negatif gecen ay klomen kullandim kolay gebe kalmak icin gec dollenme olmus olabilir mi kizlar sorun nedir acaba burdaki dr lar cok bilgisizler yaaaa

canım çok geçmiş olsun sana .ve tasdüfün bu kadarı bende 8 ay önce dış gebelik oldum canım

hadi yaa cok uzuldum cok gecmis olsun cnm benim igne ile sonlandirdilar 2 doz igne ile tam 40-45 gun surdu sonra rahim filmi cekildi hic sorun yoktu ama hamile kalamiyordum dr da bana klomen verdi adetimin 5.gunu kullanmaya basladim 14.gun yumurtlaman olucak dedi bol iliski onerdim ama suan adetim gecti enson 4 gun once test yaptim negatifti hic klomen kullanip adeti geciken varmi kizlar

Canimmm, 10. gun gec olmaz insallah.. Dongun uzun mu? 25 gun filansa, ovulasyonu tespit etmek, 10.gun baslayarak, problem olabilir cunku....
Calisirken kafanda olcak tabi... Bundan kurtulus yok....

ok. evt döngüm uzun malesef hatta inanamamıştın 6haziran yazdığımda cnm... doktor pco yok dedi neden böyle oldu ya hemen uyum sağlasın benim canımı skmasın bu bünyemm
iş yerinde çalışırken kafam hala onda cidden büyük stressmiş Allahım hepimizin yardımcısı olsun

hiiç canını sıkma cnm kızlarda söylemiş zaten incir+havuç kürü çok tutuluyor.. ayrıca sen de çok ilgili ve bilinçlisin hiç canını skma yakın zamanda bebeğine kavuşacaksın inanıyorum arkadaşım
neden doktora gidip yumurta takibi yaptırdığını çok iyi anladım şimdi oluşması yetmiyor bide normal büyüklüğe gelcek bi de çatlıycak sayenizde gerçekten bu konuda aydınlandım. belkide bu kadar kolay olmadığını bilsem sadece 1yıl korunurdum...

evt inan hapı ilk bıraktığımda benimde adet düzenim iyiydi fakat son aylarda adet döngüm çok uzadı sıkıntı verdi ayrıca dışardakilerin dedikleri aklıma sık düşmeye başladı acaba geç mi kaldım daha mı erken bırakmalıydım stresi oldum Bünyeyi de zora sokuyorum böyle farkındayım

Son düzenleme:

evet hatırlıyorum, canım, inşallah bu ay hamile kalırsın, hamile kalmamızda sorun yok demekki, bu içimizi rahatlatıyor en azından, düşükten sonra kaçıncı denemen?

sağol canım çok şükür geldi geçti.benim canım ameliyatla alındı bebek.bende subatta hsg çektirmiştişm benim de çok şükür temiz çıktı.bende nisan ayında klomen kullanmıştım canım ama malesef bugün kırmızlar hemen kendini gösterdi.canım klomen çok fazla adet geçikmesi yapmaz ama kist oluşuma sebeb olur biraz daha gelmezse dr git bende hiç olmazsa neden gelmediğini anlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…