- Konu Sahibi screamaway
-
- #1.661
haklısın canım ya bende sizin kervana katılayım o zaman
zaten denemediğim bi o kalmıştı canım benim
Hosgeldin aramiza canimmmm...slm kizlar merhabalar nasilsiniz topiginizi cok ilgi cekici buldumbenide araniza alirmisiniz???
hosgeldin canim buyur buyur söyle gec, screamaway kay biraz kenara arkadas geldi
azracimmm, senin daha cok var bat'a... testte de gostermiyorsa... bu usuttugun icin filan olmasin?:26::26:
bu arada ovulasyon testinin gostermesi icin en az 4 saat idrarini tutman gerekiyor, ve cok sIvI tuketmemen gerekiyor bu sure icinde biliyorsun...
hosbulduk nihanca canim bende sizler gibi bu sene hamile kalmak istiyorum daha once 2 defa kaldim ama bir tanesi dusukle sonuclandi digeride dis gebelik oldu simdi 3 aydir deniyoruz hic tik yok ustelik gecen ay drum bana clomen vermisti yumurtlamanin gerceklesmesi icin suanda adetim tam 8 gun gecti test yaptim 4 gun once ama hicbise yok adet olacagima dairde bisey yok burda tr deki gibi kan testide yapmiyorlar sasirdim kaldim ben yaaaa birdehoşgeldin canım :92::92:
anladim canim.. bende oyle gorunce biraktim dedim bosver... sen zaten tahmini biliyosun dedigin tarihlerdede yumurtluyosun asagi yukari seni strese ssokmuyomu bu kadar test... masallah ii sabirr insallah sonucu yakalarsin canim kisa zamanda...
kizzz cemile zamaninda varmiymis ki bu idrar testleri... ??? bu dizi daha geri bi tarihte saniyodum...
anladim canim.. bende oyle gorunce biraktim dedim bosver... sen zaten tahmini biliyosun dedigin tarihlerdede yumurtluyosun asagi yukari seni strese ssokmuyomu bu kadar test... masallah ii sabirr insallah sonucu yakalarsin canim kisa zamanda...
kizzz cemile zamaninda varmiymis ki bu idrar testleri... ??? bu dizi daha geri bi tarihte saniyodum...
hahahahahaaaa şaka gibi yaaaa hadi kızlar hep beraber atlayalım:84::84:
o akintiyi görünce ben de hemen kocama kostumsimdi adet sancilarim basladi.. ümidim yok yani, napakkk tutmadi yine..
zaten bi şeyi çok isteyince olmazmış derler,benim bir arkadaşım evlendiğinin 2. ayı hamile kaldı ya,ben korunmasam kalmazdım kesin,sürünür dururdum artık
ayyyy cok tesekkur ederim kizlarrrr bende artik yerlestim soyle oturayim bende koseye biryere kivrilirimhosgeldin canim buyur buyur söyle gec, screamaway kay biraz kenara arkadas geldi
gel bacim gel nedemek yer cok... actik sanada yer... batini ve yasinida soylersen arkasim alsin bereketli listemizeeeslm kizlar merhabalar nasilsiniz topiginizi cok ilgi cekici buldumbenide araniza alirmisiniz???
tabi canim yesin severim baliiii.... insallah o gunlerde gelecek canaimmmyok gülüm ya benim bebeğim yok ben hala tek tabacayım tatlım
ama inşallah olur gülüm ya ağzın bal yesin cbacımm
bencede yaa deli para valla aldik ama almam bidaha... bi dr muayenesinede ayni parayi veriyorum hatta daha azzaaaaa cok pahali 40 euro bi test icin ama clesrblue bu iste marka olmus.. esim öyle diyo.. o ilac firmasinda calisiyo onlar da satiyolar clearblue ürünleri. ben ovulation testini indirimli aldirmistim..personel oldugu icin.. hos bi ise yaramadi yaa neyse...
ayyy bi saniyeee, burda bir karisiklik yasiyoruz sanirimmm...
benim o postum, ovulasyon testleri hakkinda idi... nihanca ovulasyon testlerini soruyordu cunku...
silacimm, sen gebelik testlerinden bahsetmiyorsun dimi?:26:
ben burdan ovulasyon testlerinin 7lik paketini 18-20 pound civarinda aliyorum... bu da 2.5 ile carparsak, yaklasik 50tl'ye denk geliyor...:97::97:
gebelik testlerinin fiyatlari daha ucuz....
guzelim fiyat olarak ovulasyonunkiydi sordugum.. yok dogru yorumlamissin... ayy dogruyaa ingiltere euro kullanmiyordu ben onu karistirdimm canim ora ucuzmus alisverise gelsemmi oralara ne!!!hosgeldin canim buyur buyur söyle gec, screamaway kay biraz kenara arkadas geldi
hosbulduk nihanca canim bende sizler gibi bu sene hamile kalmak istiyorum daha once 2 defa kaldim ama bir tanesi dusukle sonuclandi digeride dis gebelik oldu simdi 3 aydir deniyoruz hic tik yok ustelik gecen ay drum bana clomen vermisti yumurtlamanin gerceklesmesi icin suanda adetim tam 8 gun gecti test yaptim 4 gun once ama hicbise yok adet olacagima dairde bisey yok burda tr deki gibi kan testide yapmiyorlar sasirdim kaldim ben yaaaa birde
Allahim yaaa ayrintiya bak... kiz Allah iyiligini versin..
yemin ederim gercek olay bu tr deki komsu..
Ben de amatorum daha o konuda canim.. Bu ay atesimi biraz yanlis da olsa kaydetmeye basladim.. Gelecek aya daha duzgun kayit tutcam...:81::81::81:
hadi bakalım canım hayırlı olur inşallah gülüm uğraşların boşa çıkmaz
canım çok geçmiş olsun sana .ve tasdüfün bu kadarı bende 8 ay önce dış gebelik oldum canım
Canimmm, 10. gun gec olmaz insallah.. Dongun uzun mu? 25 gun filansa, ovulasyonu tespit etmek, 10.gun baslayarak, problem olabilir cunku....
Calisirken kafanda olcak tabi... Bundan kurtulus yok....
kızlar acayip moralim bozuk bugün.yumurta takibi için doktoruma gittim.yumurtlıkların biraz nazlı galiba dedi.yumurtalarım adetimin 10. günü olmasına rağmen sol yumurtalıktaki yumurtam 4 mm sağ yumurtalıktaki de 9 mm olmuş sadece.yumurtam yok yani.nolacak nasıl büyüyecek bu yumurtalar tedavisi nedir bilmiyorum
evt inan hapı ilk bıraktığımda benimde adet düzenim iyiydi fakat son aylarda adet döngüm çok uzadı sıkıntı verdi ayrıca dışardakilerin dedikleri aklıma sık düşmeye başladı acaba geç mi kaldım daha mı erken bırakmalıydım stresi oldum Bünyeyi de zora sokuyorum böyle farkındayımbence stres yapma,ben inanmıyorum.çünkü hapla korunan 2 arkadaşımın da çocuğu var şu anda.Hatta biri bekarken bile adet düzensizliği çok sık yaşadığından lise çağlarında falan da doğum kontrol hapı vermişti doktor,kullanmıştı.evlenince de kullandı ve hapı bırakır bırakmaz hamile kaldı.Başka bir arkadaşımın yengesinin 3 çocuğu var,ladın hapı bıraktığı ay hemen hamile kalıyor.Bünyeyle ilgili bence,ya da altta başka bir neden oluyor,hormonal,zayıf yumurta vs gibi.
cnmm bende hamıleyım dıyebılecegım bı belırtı yok bata 3 gun kala mıdem yanıyodu ve 1 gunluk kabız oldum (düşüktede kabız olmuştum ) ama gectı onlardaaa umudum kalmadı yanı yrn batımAynen dedıgın gıbı benımde gogus uclarım hassaslaşmıştı ama şişmemişti o zmn yanı sanırım buda belırtı degıl... Hatırlıyomusun dusuk yaptıgımda ılk sana yazmıstım ılk dıger topıkte korunsammı korunmasammı dıye konuşuyoduk :)))
hadi yaa cok uzuldum cok gecmis olsun cnm benim igne ile sonlandirdilar 2 doz igne ile tam 40-45 gun surdu sonra rahim filmi cekildi hic sorun yoktu ama hamile kalamiyordum dr da bana klomen verdi adetimin 5.gunu kullanmaya basladim 14.gun yumurtlaman olucak dedi bol iliski onerdim ama suan adetim gecti enson 4 gun once test yaptim negatifti hic klomen kullanip adeti geciken varmi kizlar
Bende uygun zamanı kolluyorumagıma dustu dusecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?