- Konu Sahibi screamaway
-
- #1.621
ben bunu kullandim kullanimi cok rahat gerci hos bana yetmedi bi türlüü gülen yüz göremedim...
inşallah hazıranda yuzun gulucek tatlım ,reglın gecıkmedı ya onada sukur etmek lazım yoksa varmı acaba ıhtımalı ınsanı yıyıp bıtırıyooo
inşallah canım ya ya tabi gelmesi bi yandan iyi oluyo işte ama yinede ister istemez üzülüyorum
demek ki rabbim böyle nasip etti herşey allahtan bize sadece sabretmek kalıyo
inşallah haziranda hepimizin yüzü güler
ayy kizlar uzgunumkarin agrilarim yokluyor beni kirmizilari hatirlatiyorlar... napalim ya kismet calisacaz artikkkkkkkkk
yokkk, bu gebelik testi... gulen yuz yok bildigim kadariyla... sadece hamile veya hamile degil yaziyor...
gulen yuz ovulasyon testlerinde var....
inşallah hazıranda yuzun gulucek tatlım ,reglın gecıkmedı ya onada sukur etmek lazım yoksa varmı acaba ıhtımalı ınsanı yıyıp bıtırıyooo
inşallah canım ya ya tabi gelmesi bi yandan iyi oluyo işte ama yinede ister istemez üzülüyorum
demek ki rabbim böyle nasip etti herşey allahtan bize sadece sabretmek kalıyo
inşallah haziranda hepimizin yüzü güler
üzülme tatlım yaa kıyamam sanaaa((
Yaa kızlar gerçekten siz üzülüncede üzülüyorum yaa yapmayın böle aaaaaaaaaaaaaaaa....
Buarada evde mısafır var bızım onu gormeye hıcc tanımadıgım bı adam geldı annem cocugunuz varmı dıye sorunca adam ne dese begenırsınızzz.... 3 tane var karım 4. ye hamıleeee... Tobe yarabbım cıldırcamm :))
Nihancacimmm,
silayla benim bahsettigim bu test, bunu bir kontrol edersin:
(turk sitelerinden buldum.)
Clearblue Digital Gebelik Testi
ayy kizlar uzgunumkarin agrilarim yokluyor beni kirmizilari hatirlatiyorlar... napalim ya kismet calisacaz artikkkkkkkkk
ahhh dogru tam incelemedim kusura bakma clearblue diye görünce aklima geldi.. makine bende halen duruyo ama cubuklari yok.. satilmiyor da. yedek cubugu satilan makine daha farkli birazcik da pahali bilseydim onu alirdim...
çok sağol canım evet baktım bunun fiyatı çok uygunmuş
canım bide bu ovulasyon testi mi yoksa erken gebelik testi için mi
kafam karıştı da biraz
ben bunu kullandim kullanimi cok rahat gerci hos bana yetmedi bi türlüü gülen yüz göremedim...
onun yedek cubuklari da hic ucuz degil ama...:26:
Canim bu linkini gonderdigim gebelik testi... ovulasyon ile hic bir alakasi yok... clearbluenin testlerini alirken dikkat et, kutular birbirine cok benziyor... uzerinde "ovulation test" degil, "pregnancy test" yazmasi gerek...
olsun canım ya elbet bizim de göreceğimiz günler gelecek
dogru söylüyosun... sürekli makine ile olani alinca da ayni hesaba geliyo.. amaaannnnn hepsi para tuzagi iste.. biliyolar bizim nasil da deli gibi bebis istedigimizi..
kızlar öyle bir geçer zaman ki yi izliyomusunuz? cemilede hamile kalırmış tecavüzden atarım kendimi şu camdan vallahi
screamaway Canim bu linkini gonderdigim gebelik testi... ovulasyon ile hic bir alakasi yok... clearbluenin testlerini alirken dikkat et .!.:anladım canım ama ben ovulasyon testi almak istiyorum canım
bi kez de öyle bişey denemek istiyorum canım belki bi işe yarar umut işte
aynen oyle kizlar sinir bozucu guluculerde.. cubugu cikariyorum iki cizgi de net sekilde var ama digital bos kafa gosteriyoo...nese artik gectik o asamadan...yokkk, bu gebelik testi... gulen yuz yok bildigim kadariyla... sadece hamile veya hamile degil yaziyor...
gulen yuz ovulasyon testlerinde var....
ah canim oylede insan vucudunuaz cok taniyor demi... hep tesrif eder kendileri.. gorcez.. zaten bu feci gogus agrisi ile bugun yarin baslamasi lazim gebelik yoksa sayet... herzaman dedigim gibi ; hayirlisiiicanimmmm, dur bi.. uzme, kendini bu kadar cabuk strese sokma... guzel dusun, sonu guzel olacak insallah...
gebelik belirtileri ve adet belirtileri benziyor sonucta....
ayy tatlim guldurdun beni yuzde yuz dogrusun ... gercibenilk de ki agrilari hatirlamiyorummm.... unutkaniz unutkannnnayyyy sorma yaa ben da gıcık oluyorum artık su regl agrılarına her ay gelmeseler olmaz sankiii..ne zaman agrım olsa şıııp diye geliyo kırmızılarr bide diyolar ki regl agrısıyla hamilelik belirtileri aynı acaba öyle mi gercekten ben bunu çok merak ediyorum ya ama bana sankı aynı olamaz gibi geliyo nası aynı olabilir ki..gayette adet agrısı yıllardır tanıdıgımız bildiğimiz kaç yıldır haşır neşiriz yani..offf bi kalsak ta anlasak aynı mı değil mi yani şu meraktan kurtulmak için bile istiyorum hamiş kalmak:26:inşalah seninkiler hamillelik belirtisidir cnm ben pek ümitsiz konustum sen bakma bana yalnız kaldım geldi yine karamsarlık bulutları üzerimeinşallah bu ayın güzel haberleri arasında senınkileri de alırız cnm kırmızılar gelmeden ümit kesmek yok
evetttttt kocaman kocaman göbeklerle gezdigimizde bu yazistiklarimizi hatirlayip baska bi topikde dalga gececegiz kendimizle
evet yaa hepsi pahali...
bende simdi bugunku muge anlinin tekrarina bakiyorum, kiz evden kacmis, 3 yasindaki bebegini birakip... buldular, bebegini merak etmiyormusun diyorlar, sildim hayatimdan herkesi diyor...:84::84::84::84:
anladım canım ama ben ovulasyon testi almak istiyorum canım
bi kez de öyle bişey denemek istiyorum canım belki bi işe yarar umut işte
gecen hafta aynini soylemistim canimm bende... iyice dellendirecekler biziii...kızlar öyle bir geçer zaman ki yi izliyomusunuz? cemilede hamile kalırmış tecavüzden atarım kendimi şu camdan vallahi
oyle bebegim... kismet bu isler demi 20 aylik kizi olan sen miydin polyanna miydi???hemen ümitsizliğe kapılma canım ya dur bakalım bi kırmızılar gelmeden kendini üzme canım
gelse bile nasip buymuş de geççç canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?