2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

kızlar öyle bir geçer zaman ki yi izliyomusunuz? cemilede hamile kalırmış tecavüzden atarım kendimi şu camdan vallahi

beni de bekle canım beraber atlayalım
biz o kadar uğraşırken millet tecavüzden veya korunurken hamile kalıyo bize de kendimizi bi yerlerden atmak kalıyo offff offffffffffff

aynen oyle kizlar sinir bozucu guluculerde.. cubugu cikariyorum iki cizgi de net sekilde var ama digital bos kafa gosteriyoo...nese artik gectik o asamadan...

Ben 4 aydir kullaniyorum, ve cok guveniyorum artik bu testlere...
Silacimmm, bu ay senin dedigin gibi bir durum yasadim, bos kafa gosterdigi halde cizgiler netti... basta aklim cok karisti, ama cizgiler yeterince net degilmis, siliklesmis... eskileriyle kiyaslayinca anladim...:97::97::97:

Nihancacimm, sen ates olcumu ile de ovulasyonunu tespit edebilirsin istersen... Bak biz ona da devam ediyoruz...

kızlar bu arada dediğim çıkıcak sanırım cemile hamileee test yaptı..ya atında ufak atın ya şu dizilerde sinirini bozuyo insanın kolaydı sankı oyle hemen hamile kalmak bide bize sorun onu bak sinirlendim yine

kızlar bende geçenlerde basur çıkmıştı,geçti. (zaten tam basur gibi değilmiş doktor damarın kalınlaşması demişti) şimdi yine çıktı. çok kötüyüm oturamıyorum hiç...

canımmmm cok gecmiş olsunnn acil şifalar diliyorum tatlım.
kızlar eve geldim nerdeyse 10 cm kadar uzayan yumurta akı kıvamında akıntımı farkettim hıc bukadar bariz gormemiştim. kontrolum dısında gordum yani ama testim negatif cıkıyo :26:

ben spiral takiliyken hamile kalan taniyorum yaa... kadin hem tosun gibi oglani dogurdu hem de özel hastaneye dava acti kazandi, spirali yalnis taktilar diye, dünya para aldi, bir de o hastanede bedavadan dogurdu durun cam nerede atlicam assagiya

zaten bi şeyi çok isteyince olmazmış derler,benim bir arkadaşım evlendiğinin 2. ayı hamile kaldı ya,ben korunmasam kalmazdım kesin,sürünür dururdum artık

canım benm ya çok sağol senin de uğraştırdım allah razı olsun gülüm

azracimmm, senin daha cok var bat'a... testte de gostermiyorsa... bu usuttugun icin filan olmasin?:26::26:
bu arada ovulasyon testinin gostermesi icin en az 4 saat idrarini tutman gerekiyor, ve cok sIvI tuketmemen gerekiyor bu sure icinde biliyorsun...

Son düzenleme:
tatlim 50 euro mu tl mi??? ben 40euro ya aldim carrefourdan netede bakmistim asagi yukari ayniydi... ama tr de ben bazi sitelerde 80tl yede rastlamistim dogru 110tl olanida gordum ama 80 tl yede vardi...

canim gebelik testlerimiz ayni degil sanirim benimki yazi yazmiyor sonucunda sadece yoksa gebelik "-" (eksi) cikiyor varsa eger "+ 1-2", "+2-3" "+3" olarak cikiyor.yani kac haftalik oldugu cikiyor gebeliginn... .

amma cesit yapmis bu clearblue da... ha bide bebegin cinsiyetini belirleyen testde varmiis amerikada tr yede gelmmis nette okumustum.. biz mi cift kismini gorelimde o cokta onemli deil...

haklısın canım ya bende sizin kervana katılayım o zaman
zaten denemediğim bi o kalmıştı canım benim

o akintiyi görünce ben de hemen kocama kostum simdi adet sancilarim basladi.. ümidim yok yani, napakkk tutmadi yine..

slm kizlar merhabalar nasilsiniz topiginizi cok ilgi cekici buldumbenide araniza alirmisiniz???

gecen hafta aynini soylemistim canimm bende... iyice dellendirecekler biziii...

oyle bebegim... kismet bu isler demi 20 aylik kizi olan sen miydin polyanna miydi???

yok gülüm ya benim bebeğim yok ben hala tek tabacayım tatlım
ama inşallah olur gülüm ya ağzın bal yesin cbacımm

aaaaa cok pahali 40 euro bi test icin ama clesrblue bu iste marka olmus.. esim öyle diyo.. o ilac firmasinda calisiyo onlar da satiyolar clearblue ürünleri. ben ovulation testini indirimli aldirmistim..personel oldugu icin.. hos bi ise yaramadi yaa neyse...

tatlim 50 euro mu tl mi??? ben 40euro ya aldim carrefourdan netede bakmistim asagi yukari ayniydi... ama tr de ben bazi sitelerde 80tl yede rastlamistim dogru 110tl olanida gordum ama 80 tl yede vardi...

ayyy bi saniyeee, burda bir karisiklik yasiyoruz sanirimmm...
benim o postum, ovulasyon testleri hakkinda idi... nihanca ovulasyon testlerini soruyordu cunku...

silacimm, sen gebelik testlerinden bahsetmiyorsun dimi?:26:

ben burdan ovulasyon testlerinin 7lik paketini 18-20 pound civarinda aliyorum... bu da 2.5 ile carparsak, yaklasik 50tl'ye denk geliyor...:97::97:

gebelik testlerinin fiyatlari daha ucuz....

hahahahahaaaa şaka gibi yaaaa hadi kızlar hep beraber atlayalım:84::84:

anladim canim.. bende oyle gorunce biraktim dedim bosver... sen zaten tahmini biliyosun dedigin tarihlerdede yumurtluyosun asagi yukari seni strese ssokmuyomu bu kadar test... masallah ii sabirr insallah sonucu yakalarsin canim kisa zamanda...

kizzz cemile zamaninda varmiymis ki bu idrar testleri... ??? bu dizi daha geri bi tarihte saniyodum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…