- Konu Sahibi screamaway
- #1.681
ayyy kizlar bilgisayar coktu size laf yetistireyim derken....
desene bilgisayar bile kayıtsız kalamadı bizim bu güzel muhabbetimize
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
guzelim fiyat olarak ovulasyonunkiydi sordugum.. yok dogru yorumlamissin... ayy dogruyaa ingiltere euro kullanmiyordu ben onu karistirdimm canim ora ucuzmus alisverise gelsemmi oralara ne!!!
simdi aldigim gebelik testi 15 euro hemde bitaneee
tatlim yaaa sadece sat imi soyleyebilirm 25 martti ama gecti 8 gun oldu ve hala bisey yok test yaptim 3 gun once negatif gecen ay klomen kullandim kolay gebe kalmak icin gec dollenme olmus olabilir mi kizlar sorun nedir acaba burdaki dr lar cok bilgisizler yaaaa
hadi bakalım canım hayırlı olur inşallah gülüm uğraşların boşa çıkmaz
aaa dogru hatirladimmm canim.. o zaman 10. gununde baslaman senin icin sorun olmaz... yakalarsin ovulasyonu....ok. evt döngüm uzun malesef hatta inanamamıştın 6haziran yazdığımda cnm... doktor pco yok dedi neden böyle oldu ya hemen uyum sağlasın benim canımı skmasın bu bünyemm
iş yerinde çalışırken kafam hala onda cidden büyük stressmiş Allahım hepimizin yardımcısı olsun
gercektir tabiiki canım hatta benim de vardı oyle bi tanıdıgım spriale ragmen hamile kaldıı olacak olduktan sonra oluyo işte cnm bizde yırtınalım yok yastıklar yok ayakları dıkmeler yumurtlama hesaplamalar nafileeee hepsii(((
ayyyy cok tesekkur ederim kizlarrrr bende artik yerlestim soyle oturayim bende koseye biryere kivrilirim
gel canim kivril bakalim katil sohbetimize
ben teee basta demistim biliyoz artik da bikendimize beceremeikkkhastanede yaptırdı cnm hemencecik de hamiş oldu bi bulantılar bi baş dönmeleri hemen de oluyo zaten onlar
hai bakalim canimmm yakalaaaaBende uygun zamanı kolluyorum agıma dustu dusecek
desene bilgisayar bile kayıtsız kalamadı bizim bu güzel muhabbetimize
valla, ben hizli hizli cevap yaziyordum... bilgisayar, bunaldi herhalde hizimdan, kapatti kendini...
sağol canım çok şükür geldi geçti.benim canım ameliyatla alındı bebek.bende subatta hsg çektirmiştişm benim de çok şükür temiz çıktı.bende nisan ayında klomen kullanmıştım canım ama malesef bugün kırmızlar hemen kendini gösterdi.canım klomen çok fazla adet geçikmesi yapmaz ama kist oluşuma sebeb olur biraz daha gelmezse dr git bende hiç olmazsa neden gelmediğini anlarsın
ay ne çok yazmışsınız ya accık durun yaaa okumaya yetişemiyorum
gelll canimmm, buraya alisverise gelll sen...
senin aldigin testin fiyatina baktim bu arada.. 9.5 poundmus.. 24-25tlye denk geliyor...
sedosummmm, sen tahmini bat hesaplayabilirsen ekleyelim seni de...
insallah nihancacimm, sen de olc atesini istersen sonra grafiklerimizi karsilastiralim...
aaa dogru hatirladimmm canim.. o zaman 10. gununde baslaman senin icin sorun olmaz... yakalarsin ovulasyonu....
yoookkk nerdee bi ara esimle espiri konusu oldu.. ben hoplayip ziplarken dalga geciyodu dur yumurtan düsecek, kirmiziyi göreceksin(su vodafone reklami ), sat tinmi bat tinmi diye ay Allahim maymun olduk resmen..
biliyorum canim yaa o cok kotu oluyor... gecen aksam ben 25 sayfa geriden okumaya calisirken ayni durumdaydim...
bakiyordum, ben okusamda bitmiyor, sayfalar artmaya devam ediyor..
eveettt bu aksam cok cenesek olduk geveze yaniiibiliyorum canim yaa o cok kotu oluyor... gecen aksam ben 25 sayfa geriden okumaya calisirken ayni durumdaydim...
bakiyordum, ben okusamda bitmiyor, sayfalar artmaya devam ediyor..
anladim cnm cok gecmis olsun bende subatta cektirdim hsg aynen cok temiz cikti peki kist yaptiysa ben ne yapicam yaa kusura bakma ben ingilterede yasiyorum ve burdaki drlar hic bisey bilmiyorlar tr deki druma telefon actim bana eger gebelik yoksa igne vurup adetini getirirler oyle yapilmali dedi nedeni arastirmali diye bugun dra gittik ama dr bize evinize gidin gebelik testi yapin dedi sacma seyler iste bizde zorla kan testi istedik israr ettik zor razi oldu beyfendi dedik eger bebek yoksa igne vuracakmisiniz yada hap verecekmisiniz dedik adam bize ben oyle birsey duymadim sadece bekliceksiniz dedi kusura bakma canim sana soruyorum belki bildigin birsey varsa paylasirsan cok sevinirim kist olursa birdaha yumurlayamicakmiyim adet gormicemmi :
anladim cnm cok tesekkur ederim verdigin bilgiler icin yarin sabah kan testimiz var aksam ustu sonuc belli olacak avrupa vrupa diyorlar ama sacmalik iste tr burdan 1000 kat daha iyicanım valla burda dr gittiğinde adet söktürücü ilaç veriyolar ki hemen adet görüp yeni aya hazırlanman için.ama tabi orda işler baya zor ilerliyo gibi burda ne zaman aklına esse dr gidebiliyosun istediğin testi de yaptırabiliyosun.dr bunu bilmememsi çok saçma ya adetin 3 ay gelmezse ne olcakmış peki niye zamandan kaybedesin ki.kist oluşumu o kadar önemli bişey değil ilaçlarla tedavi edilebiliyo tabi ki yeniden adet görüp yumurtlayabilirsin onda bi sorun yaşamazsın canım