2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

guzelim fiyat olarak ovulasyonunkiydi sordugum.. yok dogru yorumlamissin... ayy dogruyaa ingiltere euro kullanmiyordu ben onu karistirdimm canim ora ucuzmus alisverise gelsemmi oralara ne!!!
simdi aldigim gebelik testi 15 euro hemde bitaneee

gelll canimmm, buraya alisverise gelll sen...
senin aldigin testin fiyatina baktim bu arada.. 9.5 poundmus.. 24-25tlye denk geliyor...

sedosummmm, sen tahmini bat hesaplayabilirsen ekleyelim seni de...

hadi bakalım canım hayırlı olur inşallah gülüm uğraşların boşa çıkmaz

insallah nihancacimm, sen de olc atesini istersen sonra grafiklerimizi karsilastiralim...

aaa dogru hatirladimmm canim.. o zaman 10. gununde baslaman senin icin sorun olmaz... yakalarsin ovulasyonu....

yoookkk nerdee bi ara esimle espiri konusu oldu.. ben hoplayip ziplarken dalga geciyodu dur yumurtan düsecek, kirmiziyi göreceksin(su vodafone reklami ), sat tinmi bat tinmi diye ay Allahim maymun olduk resmen..

ayyyy cok tesekkur ederim kizlarrrr bende artik yerlestim soyle oturayim bende koseye biryere kivrilirim
gel canim kivril bakalim katil sohbetimize

hastanede yaptırdı cnm hemencecik de hamiş oldu bi bulantılar bi baş dönmeleri hemen de oluyo zaten onlar
ben teee basta demistim biliyoz artik da bikendimize beceremeikkk
Bende uygun zamanı kolluyorum agıma dustu dusecek
hai bakalim canimmm yakalaaaa

happylife,sedosumm,regen,tatlicadi1,screamaway+,frd,wifeofdemon,parrhisia,_arzum_+,sila38,
maşallah maşallah ne güzel kalabalığız

anladim cnm cok gecmis olsun bende subatta cektirdim hsg aynen cok temiz cikti peki kist yaptiysa ben ne yapicam yaa kusura bakma ben ingilterede yasiyorum ve burdaki drlar hic bisey bilmiyorlar tr deki druma telefon actim bana eger gebelik yoksa igne vurup adetini getirirler oyle yapilmali dedi nedeni arastirmali diye bugun dra gittik ama dr bize evinize gidin gebelik testi yapin dedi sacma seyler iste bizde zorla kan testi istedik israr ettik zor razi oldu beyfendi dedik eger bebek yoksa igne vuracakmisiniz yada hap verecekmisiniz dedik adam bize ben oyle birsey duymadim sadece bekliceksiniz dedi kusura bakma canim sana soruyorum belki bildigin birsey varsa paylasirsan cok sevinirim kist olursa birdaha yumurlayamicakmiyim adet gormicemmi :

[QUOTE=screamaway;

insallah nihancacimm, sen de olc atesini istersen sonra grafiklerimizi karsilastiralim...

valla canım bugün dr bile söyledim artık bıktığımı o da güldü daha yeni başlıyoruz diye
offff ya ne bu çektiğimiz ya yok yumurtlama hesabı yok ilişki hesabı sonra tuttumu tutmadı mı derdi çok çalışmak lazım çooooooook

canim tahmini bat im 25 nisan olmasi lazim cunki 30 gunde 1 adt goruyorum ben

yoookkk nerdee bi ara esimle espiri konusu oldu.. ben hoplayip ziplarken dalga geciyodu dur yumurtan düsecek, kirmiziyi göreceksin(su vodafone reklami ), sat tinmi bat tinmi diye ay Allahim maymun olduk resmen..

ayyy aynen yaa benimkide milletin içinde hayatım yastık ıstermısın yastık koyayım mı arkana fılan dıyo sinir ediyo benii bende miilet sankı anlıcakmış gibi kızarıp bozarıyorumm maskara olduk ellerınde yaaa valla bı tutsa dilimden çekeceğı var nolduuu dalga gecıyodun yastıgımla dicemm ahhh o gün bi gelse neler çekicek elimden de haberi yok

biliyorum canim yaa o cok kotu oluyor... gecen aksam ben 25 sayfa geriden okumaya calisirken ayni durumdaydim...

bakiyordum, ben okusamda bitmiyor, sayfalar artmaya devam ediyor..

şükürler olsun Allahım sana okudum.. arada atladım çaktırmayın canım gerçekten haklısın okuyorum okuyorum sonu gelmiyor. bir ara noluyor böle dedim meğer çeneniz düşmüşşş

yeni gelenlere hoşgeldin diyorum tek bir ağazdan kusurabakmayın birde alıntı yapamadım

Son düzenleme:

canım valla burda dr gittiğinde adet söktürücü ilaç veriyolar ki hemen adet görüp yeni aya hazırlanman için.ama tabi orda işler baya zor ilerliyo gibi burda ne zaman aklına esse dr gidebiliyosun istediğin testi de yaptırabiliyosun.dr bunu bilmememsi çok saçma ya adetin 3 ay gelmezse ne olcakmış peki niye zamandan kaybedesin ki.kist oluşumu o kadar önemli bişey değil ilaçlarla tedavi edilebiliyo tabi ki yeniden adet görüp yumurtlayabilirsin onda bi sorun yaşamazsın canım

kızlar ya cemilenin durumu hakkında yorum yapacam yoksa çatlarım.

o zamanlar kurbağa testi varmış. kadının idrarını kurbağanın üstüne damlatıyorlarmış sonra pigmentlernemi ne bakıyorlarmış.değişmişse eğer pozitif oluyormuş... yani ben eşimin yalancısıyım o söyledi:44:

anladim cnm cok tesekkur ederim verdigin bilgiler icin yarin sabah kan testimiz var aksam ustu sonuc belli olacak avrupa vrupa diyorlar ama sacmalik iste tr burdan 1000 kat daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…