- Konu Sahibi screamaway
-
- #1.701
ee ben geldim diyemi sustunuz.. yoksa beni istemiyormusunuz siz
canim tahmini bat im 25 nisan olmasi lazim cunki 30 gunde 1 adt goruyorum ben
eveettt bu aksam cok cenesek olduk geveze yaniii
ee ben geldim diyemi sustunuz.. yoksa beni istemiyormusunuz siz
ayyy aynen yaa benimkide milletin içinde hayatım yastık ıstermısın yastık koyayım mı arkana fılan dıyo sinir ediyo benii bende miilet sankı anlıcakmış gibi kızarıp bozarıyorumm maskara olduk ellerınde yaaa valla bı tutsa dilimden çekeceğı var nolduuu dalga gecıyodun yastıgımla dicemm ahhh o gün bi gelse neler çekicek elimden de haberi yok
kızlar bugün dr bitkisel kürleri içip denediğimi sordum o da kesinlikle içmemem gerektiğini söyledi etkileri olduğu gibi yan etkileri de çok varmış bana kesinlikle bişey sakın kullanma ve içme dedi
vallahi ben dr yalancısıyım
biliyorum canim yaa o cok kotu oluyor...gecen aksam ben 25 sayfa geriden okumaya calisirken ayni durumdaydim...
bakiyordum, ben okusamda bitmiyor, sayfalar artmaya devam ediyor..
kızlar bugün dr bitkisel kürleri içip denediğimi sordum o da kesinlikle içmemem gerektiğini söyledi etkileri olduğu gibi yan etkileri de çok varmış bana kesinlikle bişey sakın kullanma ve içme dedi
vallahi ben dr yalancısıyım
bugunde benim ole amma sayfa kacırkısım geridekileri okusam guncel muhabbeti kacırıcam. en iyisi eskiyi yarın sabah okurum
ayyyy cok tesekkur ederim kizlarrrr bende artik yerlestim soyle oturayim bende koseye biryere kivrilirim
bugunde benim ole amma sayfa kacırkısım geridekileri okusam guncel muhabbeti kacırıcam. en iyisi eskiyi yarın sabah okurum
evet yaa erkekler de maymun oluyo yanimizda.. bence bekle test icin bak ben yaptim negatif cikinca acayip bozuldum gerci dogru sonucu vermis megerse.. ama gercekten ben erken yapmistim (halen inatla diretiyorum erken diye)
görevlerini elinden almasınlar diyedirhiç bişi olmaz canım bunca insan kullanıyor
sen ne zmn test yaptın canım ? Yaa ben boyle 9 doguruyorum :)
sen ne zmn test yaptın canım ? Yaa ben boyle 9 doguruyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?