- Konu Sahibi screamaway
-
- #1.441
cnmm farkettigim hic bir belirti yoktu ama niye olmuyorum diye stres yapmistim cook... hem sen kendini bnmle kiyaslama bakiyim insallah zamaninda olursun tatlim, ama gecirsende korkma olurmu cunku gecikmesi normalmiss
Bugun daha hamile haberlerimiz yok herhalde?
happylive, sefst, maviyaz, Lanchesis, gelbebekgel, sincap08, Brownim, sedna, lizzie, buyukaksu, tug_ce_, cicek2154, tweety25, tweetysale
Bunlardan haberi olan var mi kizlar?
kızlar yaaa size ne sorcam.ben geçen ay klomen kullandım ve iğne oldum ya,iğne olduktan sonra karnımda hafif bi ağrı kaldı.bu ay 2. klomenimi kullandım ağrı hala devam ediyor.sizdede böyle bişey oldumu?haftaya yumurta takibine gitcem ama ağrının sebebi nedir sizce?zaten adetimde çok kısa sürdü.acaba ondan mıdır ki?
Kızlar merhaba,
kan testi yaptırdım sabah,331.7 çıktı değer..Gerçekten hamileymişim
Sanırım 4 haftalık oluyor
ne güzel cnm yaaa.senin adına çok sevindim.allah bizlerede yaşatsın inşallah:))
dün 3 tane olunca bugün insan bekliyor demi haber
tuğçe ve çiçek 2-3 gün önce girmişti hala bekliyorlardı sanırım,tamda hatırlamıyorum... happyliveda bugün burdaydı ama birşey söylemedi.
Kızlar merhaba,
kan testi yaptırdım sabah,331.7 çıktı değer..Gerçekten hamileymişim
Sanırım 4 haftalık oluyor
canimmm, ben klomen filan kullanmadim, hicbir fikrim yok... bu konuda bilgisi olan kizlar cevap verirler gorurlerse...kızlar yorum yapcak kimse yok mu bugün?
inşallah canım,beklemediğim anda hanile oldum sakın kendinizi şartlamayın.2 ay kendimizi şartladık olmadı bu 3.de hiç düşünmedim diyebilirim ve oldu.
dusunmemeyi nasil becerdin sentezcimmm... o isi bir cozsek, butun topik hamile kalcaz...
en çok komşularım için üzülüyorum
yoksa bananee çocuk isteyen de kim
kullanamadığım pedleri dağıtacaktım onlara ama aydan aya tüketiyorum stoğumu :85:
kısmetsiz komşularım benimmm
dusunmemeyi nasil becerdin sentezcimmm... o isi bir cozsek, butun topik hamile kalcaz...
allah iyiliğini versin.bende ciddi ciddi okuyorum bu kız niye üzülmüş diye:)))
Yeni doğum yapan biriyle zaman geçirin ve zorluklarını görün:) Vazgeçiyosunuz bebek fikrinden ve aklınızdan çıkıyo.Bi de sürekli bi işlerle meşgul olun düşünmeye fırsatınız kalmasın.Benm ilişki için bile vaktim olmamıştı bu ayda toplasam bikaç kere ancak ilişki olmuştur.Geçen denemelerde gün aşırı oluodu ama yine bebek olmuodu.Ben de anlamadım bu nasıl iş
Yeni doğum yapan biriyle zaman geçirin ve zorluklarını görün:) Vazgeçiyosunuz bebek fikrinden ve aklınızdan çıkıyo.Bi de sürekli bi işlerle meşgul olun düşünmeye fırsatınız kalmasın.Benm ilişki için bile vaktim olmamıştı bu ayda toplasam bikaç kere ancak ilişki olmuştur.Geçen denemelerde gün aşırı oluodu ama yine bebek olmuodu.Ben de anlamadım bu nasıl iş
Canım ben 7 aylık evliyim 4 ay korundum,bu 4 ayın 3 ayı yasmin içtim.Bu 3. denememiz ilk ikisinde yumurtlama takibi günaşırı ilişki hepsini yaptım ama olmadı .canım kaçıncı denemendi daha önce korundun mu nasıl korundun filan biraz bahseder misin
Azracım çiçekcim sizler nasılsınız bugün?Sulisim hamilelik nasıl gidiyor?Doktora gittin mi en son ne ler söyledi bakalım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?