• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Boyun düzleşince beyine giden dört damardan ikisi (vertebral arterler) gerilir ve beyine yeterince kan gidemez, kişide başağrısı, başdönmesi, bulantı, unutkanlık, tedavi edilmezse daha ileri safhalarda dengesizlik, konsantrasyon bozukluğu, ileri derecede alınganlık, isteksizlik oluşur.

Kızlar belirtilere bakın,daha dün demiştimya hiç bir şey yapmak istemiyorum diyeeee,aaaa demek bundanmış,alınganlıkta var bu sıralar ayyyy tırstımmm ben :18: :18: :18:

canım sen hasta olursan bence git bir doktora. böyle çekmezsin,yazık sanada. sen iyi olacaksınki bebeğinde iyi olsun

Ay kızlar bugün halim çok komik,bi yandan burayı takip etmeye çalışıyorum,bırakamadım burayı, aynı andada boyun egzersizleri yapıyorum,boynum bir sağa bir sola arkaya öneeee hoopppppp :21: :21: :21:

xtugcex canım dün bana cevap vermişsin 14 gün geç oldum diye,peki olana kadar sıkıntılar çektin mi canım yani sinirlilik mide bulantısı içinin sıkılması falan???Özellikle mide bulantısııı? :18:

Canım boyun düzleşmesi şu;
Boyunda en sık rastlanılan problem boyundaki kasların aşırı gerilmesi ile oluşan aks düzleşmesidir. Normalde “C” harfi şeklinde olan boyun düz bir çizgi şeklini alır.

Boyun düzleşince beyine giden dört damardan ikisi (vertebral arterler) gerilir ve beyine yeterince kan gidemez, kişide başağrısı, başdönmesi, bulantı, unutkanlık, tedavi edilmezse daha ileri safhalarda dengesizlik, konsantrasyon bozukluğu, ileri derecede alınganlık, isteksizlik oluşur.

cnm cok gecmis olsun ...

ayyyy kızlar inanamıyorum yaaaaaa bir sürü hamişimiz varrrrrmışşşşşşş FMK,SENTEZ VE PARHİSSA

canlarımm çook tebrik ederim hepinizi rabim tamamına erdirsin inşallahhhh ay ne bereketli bir topik

olduk ya seviyorum sizleri canlar ve bu topiği de:66::66::66::64::64:allahım sırasıyla darısı başımıza

inşallah listede vakti geldikçe herkes hamile çıkar inşalahhhhhhhh..hadi kızlar şüphelendiğpim bi kaç

kişi daha var bekliyoruz haberlerinizi:34:

Selammm kizlarrrrr, bugun ise gitmedimmmm, evdeyimmm... dinleyeneyim dedim...:21::21::21::21:

hoşbulduk kızlar listenize benide ekleyiverin
sanırım mayıs 27de adet olurum tekrar bu aralar 25 günde bir adet oluyorum çünkü yaşım 25

Canimmm, hosgeldin aramizaaa... Ekliyorum seni de...:71::71:

Teşekkürler canım,geçen sene fizik tedaviye gitmiştim,orda sıcak su torbası önermişlerdi onu yapıyorum çok ağrıyınca,ama inan canım bütün günümü etkiliyor bu çok kötü bir şey,bazen ağrıdan ağlıyorum,bayadır yoktu ya,gene başladı,eee bu sıralar yaptığım strese o da dayanamadı,haftasonu çok sinirliydimya ondan:-(((
Ben çıkmak zorundayım kızlar ağrıya dayanamıyorum,hoşçakalın....

Neselikizzzz, canimmm cok gecmis olsunnn... Bu kadar kotuysen bence doktora git mutlaka.. ihmal etme...:71:

Neselikizzzz, canimmm cok gecmis olsunnn... Bu kadar kotuysen bence doktora git mutlaka.. ihmal etme...:71:

Sağol canım,teşekkürler ilgin için,Doktora gitmek istemiyorum şimdi ama şöyle 1 haftadan uzun sürerse,geçmezse giderim...Çünkü arada hortluyooo 1 haftaya kadar geçiyo,sonra yine aylar sonra hortluyoooo :19: :19:

Kızlar belirtilere bakın,daha dün demiştimya hiç bir şey yapmak istemiyorum diyeeee,aaaa demek bundanmış,alınganlıkta var bu sıralar ayyyy tırstımmm ben :18: :18: :18:

Canim bende bel rahatsizligi var... Boyun duzlesmesi / bel agrisi gibi seylerin en onemli cozumu duzenli spor yapmak... Cok da kendini yormadan tabi...:8::8::8:
Ve bilgisayar basinda oturma pozisyonuna dikkat etmek...

Bak bunu da netten buldum:

Boyun Düzleşmesi Neden Oluşur?

•Uzun süreli öne eğili pozisyonda oturarak çalışmak
•Ağır kaldırmak
•Yüksek yastık kullanmak
•Koltuk kanepe kenarına başı yaslayarak uyumak, dinlenmek alışkanlığı
•Boyun öne eğik, kötü duruş alışkanlığı, zaman içinde yukarıda anlattığımız olayların gelişmesine ve boyun düzleşmesine neden olur.

Canim bende bel rahatsizligi var... Boyun duzlesmesi / bel agrisi gibi seylerin en onemli cozumu duzenli spor yapmak... Cok da kendini yormadan tabi...:8::8::8:
Ve bilgisayar basinda oturma pozisyonuna dikkat etmek...

Bak bunu da netten buldum:

Boyun Düzleşmesi Neden Oluşur?

•Uzun süreli öne eğili pozisyonda oturarak çalışmak
•Ağır kaldırmak
•Yüksek yastık kullanmak
•Koltuk kanepe kenarına başı yaslayarak uyumak, dinlenmek alışkanlığı
•Boyun öne eğik, kötü duruş alışkanlığı, zaman içinde yukarıda anlattığımız olayların gelişmesine ve boyun düzleşmesine neden olur.

Canım çok doğru çünkü ben ne zaman bilgisayara fazla girsem ağrıyo,özel yastık aldım kendime medikalden o iyi geldi baya,bir de dikkatimi çeken şey sinirlenmemem lazım,çünkü ne zaman çok sinirlensem ağrı başlıyo,çünkü galiba sinirden boynum geriliyo geriliyoooo ve ağrıyo işte.
Sanada geçmiş olsun canım,dik durmaya çalışayım bariii,bir de doktorum demiştiki egzersizleri her gün yapmalısın boyun kasların çok zayıf demişti tabi ben dikkate almadım her gün o egzersizleri yapmak ıyyyy ihmal ettim valla hep.

kızlar yaaa size ne sorcam.ben geçen ay klomen kullandım ve iğne oldum ya,iğne olduktan sonra karnımda hafif bi ağrı kaldı.bu ay 2. klomenimi kullandım ağrı hala devam ediyor.sizdede böyle bişey oldumu?haftaya yumurta takibine gitcem ama ağrının sebebi nedir sizce?zaten adetimde çok kısa sürdü.acaba ondan mıdır ki?

Canım çok doğru çünkü ben ne zaman bilgisayara fazla girsem ağrıyo,özel yastık aldım kendime medikalden o iyi geldi baya,bir de dikkatimi çeken şey sinirlenmemem lazım,çünkü ne zaman çok sinirlensem ağrı başlıyo,çünkü galiba sinirden boynum geriliyo geriliyoooo ve ağrıyo işte.
Sanada geçmiş olsun canım,dik durmaya çalışayım bariii,bir de doktorum demiştiki egzersizleri her gün yapmalısın boyun kasların çok zayıf demişti tabi ben dikkate almadım her gün o egzersizleri yapmak ıyyyy ihmal ettim valla hep.

Evet egzersizlileri ihmal etmemelisin....:8::8::8:
Ben sana ihmal etme filan diyorum, ama benim de senden bir farkim yok...:1::1::1::1:

Bugun daha hamile haberlerimiz yok herhalde?

happylive, sefst, maviyaz, Lanchesis, gelbebekgel, sincap08, Brownim, sedna, lizzie, buyukaksu, tug_ce_, cicek2154, tweety25, tweetysale

Bunlardan haberi olan var mi kizlar?:10::10::10:

Son düzenleme:
xtugcex canım dün bana cevap vermişsin 14 gün geç oldum diye,peki olana kadar sıkıntılar çektin mi canım yani sinirlilik mide bulantısı içinin sıkılması falan???Özellikle mide bulantısııı? :18:

cnmm farkettigim hic bir belirti yoktu ama niye olmuyorum diye stres yapmistim cook... hem sen kendini bnmle kiyaslama bakiyim insallah zamaninda olursun tatlim, ama gecirsende korkma olurmu cunku gecikmesi normalmiss

Back