• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Bugun daha hamile haberlerimiz yok herhalde?

happylive, sefst, maviyaz, Lanchesis, gelbebekgel, sincap08, Brownim, sedna, lizzie, buyukaksu, tug_ce_, cicek2154, tweety25, tweetysale

Bunlardan haberi olan var mi kizlar?:10::10::10:

dün 3 tane olunca bugün insan bekliyor demi haber:1:

tuğçe ve çiçek 2-3 gün önce girmişti hala bekliyorlardı sanırım,tamda hatırlamıyorum... happyliveda bugün burdaydı ama birşey söylemedi.

Son düzenleme:
:nazar:Parhissaaaa ççook tebrik ederim canım :32::32::64::64::64::nazar::49:

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:emir_bebek:

lütfen bizede duat et mayıs ayında yumoşlar çatlasın olsun bizimde:emir_bebek:

kızlar yaaa size ne sorcam.ben geçen ay klomen kullandım ve iğne oldum ya,iğne olduktan sonra karnımda hafif bi ağrı kaldı.bu ay 2. klomenimi kullandım ağrı hala devam ediyor.sizdede böyle bişey oldumu?haftaya yumurta takibine gitcem ama ağrının sebebi nedir sizce?zaten adetimde çok kısa sürdü.acaba ondan mıdır ki?

kızlar yorum yapcak kimse yok mu bugün?

dün 3 tane olunca bugün insan bekliyor demi haber:1:
tuğçe ve çiçek 2-3 gün önce girmişti hala bekliyorlardı sanırım,tamda hatırlamıyorum... happyliveda bugün burdaydı ama birşey söylemedi.

evet canimmm, hic bir gunumuz sessiz gecmesinnn, hep hamile haberleri alalim diye istiyor insan..:1::1::21::21::21:
bu arada bugun burda olan happylife'di sanirim.. happylive degildi...

Kızlar merhaba,
kan testi yaptırdım sabah,331.7 çıktı değer..Gerçekten hamileymişim:17::17:
Sanırım 4 haftalık oluyor

sentezcimmmm cokk sevindim... baya yukselmis degerlerin... bu arada bize dua et olur mu?:16::16::16:

kızlar yorum yapcak kimse yok mu bugün?
canimmm, ben klomen filan kullanmadim, hicbir fikrim yok... bu konuda bilgisi olan kizlar cevap verirler gorurlerse...:71::71::71:

Son düzenleme:
en çok komşularım için üzülüyorum :43:
yoksa bananee çocuk isteyen de kim :63:
kullanamadığım pedleri dağıtacaktım onlara ama aydan aya tüketiyorum stoğumu :85:

kısmetsiz komşularım benimmm :43:

dusunmemeyi nasil becerdin sentezcimmm... o isi bir cozsek, butun topik hamile kalcaz...:1::1::1:

Yeni doğum yapan biriyle zaman geçirin ve zorluklarını görün:) Vazgeçiyosunuz bebek fikrinden ve aklınızdan çıkıyo.Bi de sürekli bi işlerle meşgul olun düşünmeye fırsatınız kalmasın.Benm ilişki için bile vaktim olmamıştı bu ayda toplasam bikaç kere ancak ilişki olmuştur.Geçen denemelerde gün aşırı oluodu ama yine bebek olmuodu.Ben de anlamadım bu nasıl iş

Yeni doğum yapan biriyle zaman geçirin ve zorluklarını görün:) Vazgeçiyosunuz bebek fikrinden ve aklınızdan çıkıyo.Bi de sürekli bi işlerle meşgul olun düşünmeye fırsatınız kalmasın.Benm ilişki için bile vaktim olmamıştı bu ayda toplasam bikaç kere ancak ilişki olmuştur.Geçen denemelerde gün aşırı oluodu ama yine bebek olmuodu.Ben de anlamadım bu nasıl iş

canım kaçıncı denemendi daha önce korundun mu nasıl korundun filan biraz bahseder misin

cnmm bende yenı dogum yapan bırını gordum hatta normal dogum sabahtan aksama kadar sancı cekmıs ve yuzu gözü şişmişmişti ama bebegı gorunce buna deger demiştim :)

canım kaçıncı denemendi daha önce korundun mu nasıl korundun filan biraz bahseder misin
Canım ben 7 aylık evliyim 4 ay korundum,bu 4 ayın 3 ayı yasmin içtim.Bu 3. denememiz ilk ikisinde yumurtlama takibi günaşırı ilişki hepsini yaptım ama olmadı .
Belirtilerimi de yazayım kızlar,bundan yaklaşık 1 hafta önce sabah kalktığım baş dönmesi ve mide bulantısı oldu ama sadece bi kere,gebelikle ilgisi var mı tam emin olamıyorum.Bi de regl günümden itibaren regl olacakmışım gibi sancı oldu.Başka da bi belirti yok.

Daha önceki 2 denememde kasık ağrısı metal tadı vb şeyler oldu ama gebelik olmadı.Şuanda da hafif ağrım ve çok az akıntım var kızlar.Bu arada değerim normal mi bişey söyleyin:18::18::18:

Back