- 7 Ekim 2007
- 3.636
- 74
- 643
- 45
- Konu Sahibi screamaway
-
- #1.161
biz çözdük gülüm msn de olayısen neresine geliyorsun türkiyenin?
inşallah güzel haberi alırsın canım. ben heralde hamile olduğumu öğrensem sevinçten ağlamaya başlarım
aslinda sitenin kendisi anlatiyor birseyler ama ben anlamiyorum ingilizce:26:
evet canimmmm, bu senin dedigin site baya detayli anlaniyor, ben grafigin yorumlarini okuyordum da, baya bilgi var...
istanbula geliyorum...
eee, cozduyseniz buraya da yazin tatlicadicimmmm, bizde ogrenelimmmm...
ben biraz arastirdim, yumurtlamadan sonra ates yukseliyormus diye okudum...:97:
evet canimmmm, bu senin dedigin site baya detayli anlaniyor, ben grafigin yorumlarini okuyordum da, baya bilgi var...
uuff masallahh iyi sabirlisiniz hatunlarrr:97::97:canimmm, ben o olcumleri sabah yataktan kalmadan yaptim, yani o, 20 dk boyunca yataktaydim....
atesin ciktigi zaman mi yumurtlama zamani? benim en dusuk oldugu zamani yumurtlama diye isaretledi bu grafik...:44:
guzelim olmaz oyle seynese bu defa atmisini negatif energini ve toparlanmissin ama daha pozitif gorelim vedusunelimki oyle olsun deilmi neselikizzzz.... burdaiyi oluyoruz gercekten..Kızlar geçen haftaya göre bu hafta hiç iyi bi modda değilim,bu hafta hiç bir şey yapmak istemiyorum,keşke yakınlarda bi arkadaşım olsada gitsem konuşsak diyorum o da yok.
Bugün ne bilgisayarı açmak istedim,ne tv,ne gezmek,ne alışveriş,ne yemek yapmak hiç bir şey yaaa
Galiba bunalımdayım ben:-((((
Bebek psikolojisinden çıkamıyorum,bütün haftasonu çok sinirliydim hep eşime sardım yazık adama ya bide üzüldüm sonra ona offf.....
canım biz azra ile fikir yürüttük. şimdi ateş düşünce yumurta salınıyor tekrar yükselişe geçtiğinde yumurtan döllenmeye hazır oluyor. yani sanırım böyle...:44:
Screamawaycim ben şöyle düşünüyorum; Şimdi ateşimiz düşüyorya ozaman yumurta follop tüplerine saliniyo ateş yukselincede catliyo dolleniyo. Ama 37 derece falan onlari anlayamadim:26:
Banada anlatirmisin tatlimben ceviricilere baktim karman corman ceviriyor
Valla kizlar, bu yorumunuzun benim icin anlami cokkk?
belkide benim icin calisma oldugunda is icten gecmedi demek...
azracimmm, bu arada wifeof demon, tibben 37 derece demisti... ve bu bunyeden bunyeye farkedebiliyor... yani senin icin maximum derece farkli olabilir... 37 olmak zorunda degil...
canim ben, benim girdigim bilgilere gore yorumlarina bakmistim.. akinti bilgileri filan girdim, sonra nasil yorumluyor diye baktim... yani benim degerlerimle alakali okuduklarim..
evet işte bende iş işten gecmedi diye dusundugum icin karman corman oldum ve gercek bilgiye ulasmak cok istiyorum
atesci kizlaarrr sizi merakla takipteyimmmm......... ugrasiniza hayran kaldim dogrusuuuu
charta data girdigimiz yerin altinda birsuru bilgi var, onlara baksana canim...
ama senin icin daha erken olabilir... senin daha ovulasyon gunun gecmedi di mi? ovulasyon gununden sonra chart yorumlanmaya basliyor sanirim...:26:
canimmm, ben o olcumleri sabah yataktan kalmadan yaptim, yani o, 20 dk boyunca yataktaydim....
atesin ciktigi zaman mi yumurtlama zamani? benim en dusuk oldugu zamani yumurtlama diye isaretledi bu grafik...:44:
Kızlar geçen haftaya göre bu hafta hiç iyi bi modda değilim,bu hafta hiç bir şey yapmak istemiyorum,keşke yakınlarda bi arkadaşım olsada gitsem konuşsak diyorum o da yok.
Bugün ne bilgisayarı açmak istedim,ne tv,ne gezmek,ne alışveriş,ne yemek yapmak hiç bir şey yaaa
Galiba bunalımdayım ben:-((((
Bebek psikolojisinden çıkamıyorum,bütün haftasonu çok sinirliydim hep eşime sardım yazık adama ya bide üzüldüm sonra ona offf.....
iyiyiz hamdolsun canim sen nasilsin?
silacim bize iş lazimmiş bulduk valla
tatlicaydiyla diyoruzki biz bu kadar lisede ugrassaydik olasilik hesap kitap isleriyle doktor olurduk valla
alemsiniz kizlar bu bebek nelere kadir!! ama ben cok stres olurdum heralde.. onuun icin ovu.testini de biraktim ya....calis babam calissss
atesci kizlaarrr sizi merakla takipteyimmmm......... ugrasiniza hayran kaldim dogrusuuuu
charta data girdigimiz yerin altinda birsuru bilgi var, onlara baksana canim...
ama senin icin daha erken olabilir... senin daha ovulasyon gunun gecmedi di mi? ovulasyon gununden sonra chart yorumlanmaya basliyor sanirim...:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?