• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

inşallah güzel haberi alırsın canım. ben heralde hamile olduğumu öğrensem sevinçten ağlamaya başlarım:31:

inşallah canım ya rabbim o güzel haberi duymayı hepimize nasip etsin artık:emir_bebek::emir_bebek:
bende ilk duyduğum da hastane bahçesinde ağlamıştı canım ilk kez ağlamak bu kadar keyifli ve mutlu etmişti beni:21::21::21:inşallah o duyguyu yeniden yaşarım:)))))

istanbula geliyorum...
eee, cozduyseniz buraya da yazin tatlicadicimmmm, bizde ogrenelimmmm...:66::66::66:

ben biraz arastirdim, yumurtlamadan sonra ates yukseliyormus diye okudum...:97:

Screamawaycim ben şöyle düşünüyorum; Şimdi ateşimiz düşüyorya ozaman yumurta follop tüplerine saliniyo ateş yukselincede catliyo dolleniyo. Ama 37 derece falan onlari anlayamadim:26:

canimmm, ben o olcumleri sabah yataktan kalmadan yaptim, yani o, 20 dk boyunca yataktaydim.... :1:
atesin ciktigi zaman mi yumurtlama zamani? benim en dusuk oldugu zamani yumurtlama diye isaretledi bu grafik...:44:
uuff masallahh iyi sabirlisiniz hatunlarrr:97::97:
Kızlar geçen haftaya göre bu hafta hiç iyi bi modda değilim,bu hafta hiç bir şey yapmak istemiyorum,keşke yakınlarda bi arkadaşım olsada gitsem konuşsak diyorum o da yok.
Bugün ne bilgisayarı açmak istedim,ne tv,ne gezmek,ne alışveriş,ne yemek yapmak hiç bir şey yaaa
Galiba bunalımdayım ben:-((((
Bebek psikolojisinden çıkamıyorum,bütün haftasonu çok sinirliydim hep eşime sardım yazık adama ya bide üzüldüm sonra ona offf.....
guzelim olmaz oyle seynese bu defa atmisini negatif energini ve toparlanmissin ama daha pozitif gorelim vedusunelimki oyle olsun deilmi neselikizzzz.... burdaiyi oluyoruz gercekten..

mavibebek , canim nasil gidiyor hamilelik... yorulma bosver temizlighi falan keyfinicikar.. bu arada bizleri unutmayip ugradigin icinde sevindik dogrusuu..:66::66::71:
.

canım biz azra ile fikir yürüttük. şimdi ateş düşünce yumurta salınıyor tekrar yükselişe geçtiğinde yumurtan döllenmeye hazır oluyor. yani sanırım böyle...:44:

Screamawaycim ben şöyle düşünüyorum; Şimdi ateşimiz düşüyorya ozaman yumurta follop tüplerine saliniyo ateş yukselincede catliyo dolleniyo. Ama 37 derece falan onlari anlayamadim:26:

Valla kizlar, bu yorumunuzun benim icin anlami cokkk?:46::46::46::46:
belkide benim icin calisma oldugunda is icten gecmedi demek...:16::16::16::16:

azracimmm, bu arada wifeof demon, tibben 37 derece demisti... ve bu bunyeden bunyeye farkedebiliyor... yani senin icin maximum derece farkli olabilir... 37 olmak zorunda degil...

Banada anlatirmisin tatlim:29: ben ceviricilere baktim karman corman ceviriyor

canim ben, benim girdigim bilgilere gore yorumlarina bakmistim.. akinti bilgileri filan girdim, sonra nasil yorumluyor diye baktim... yani benim degerlerimle alakali okuduklarim..

Valla kizlar, bu yorumunuzun benim icin anlami cokkk?:46::46::46::46:
belkide benim icin calisma oldugunda is icten gecmedi demek...:16::16::16::16:

azracimmm, bu arada wifeof demon, tibben 37 derece demisti... ve bu bunyeden bunyeye farkedebiliyor... yani senin icin maximum derece farkli olabilir... 37 olmak zorunda degil...

canim ben, benim girdigim bilgilere gore yorumlarina bakmistim.. akinti bilgileri filan girdim, sonra nasil yorumluyor diye baktim... yani benim degerlerimle alakali okuduklarim..

evet işte bende iş işten gecmedi diye dusundugum icin karman corman oldum ve gercek bilgiye ulasmak cok istiyorum :23:

evet işte bende iş işten gecmedi diye dusundugum icin karman corman oldum ve gercek bilgiye ulasmak cok istiyorum :23:

charta data girdigimiz yerin altinda birsuru bilgi var, onlara baksana canim...
ama senin icin daha erken olabilir... senin daha ovulasyon gunun gecmedi di mi? ovulasyon gununden sonra chart yorumlanmaya basliyor sanirim...:26:

atesci kizlaarrr sizi merakla takipteyimmmm......... ugrasiniza hayran kaldim dogrusuuuu:1::1:

silacim bize iş lazimmiş bulduk valla :9:
tatlicaydiyla diyoruzki biz bu kadar lisede ugrassaydik olasilik hesap kitap isleriyle doktor olurduk valla:29:

mavibebek , canim nasil gidiyor hamilelik... yorulma bosver temizlighi falan keyfinicikar.. bu arada bizleri unutmayip ugradigin icinde sevindik dogrusuu..:66::66::71:

.[/QUOTE]

Canım Allaha şükür hamileliğim çok iyi gidiyor.Bugün itibariyle 11+4 olduk.Haftaya ikili testim var.İnşallah o da iyi çıkarsa çok rahatlıcam.
Tatlım hiç unutur muyum sizleri.Yola birlikte çıktık ve ben sizlerin de mutlu haberini almak için sabırsızlanıyorum.İnşallah yakın zamanda olur.Öptüm canım.

canimmm, ben o olcumleri sabah yataktan kalmadan yaptim, yani o, 20 dk boyunca yataktaydim.... :1:
atesin ciktigi zaman mi yumurtlama zamani? benim en dusuk oldugu zamani yumurtlama diye isaretledi bu grafik...:44:

tatlım, bak internetten sana yazı buldum:
OVULASYON (YUMURTLAMA) GÜNÜ NASIL ANLAŞILIR? : Ovulasyon günü her kadına göre değişir. Bunu anlamak için bazal temperatür denen bir ölçüden yararlanılır. Beden derecesi ile her sabah alınan beden ısısı devamlı olarak bir takvime kaydedilir. Beden ısısının hafif yükselme yaptığı gün (çoğunlukla adetin 15. ve 16. günlerine rastlar) kadının yumurtladığı gündür. Bu metotta hesabı çok iyi yapmak gerekir. Bu yöntemle korunmak pek garantili değildir.

Kızlar geçen haftaya göre bu hafta hiç iyi bi modda değilim,bu hafta hiç bir şey yapmak istemiyorum,keşke yakınlarda bi arkadaşım olsada gitsem konuşsak diyorum o da yok.
Bugün ne bilgisayarı açmak istedim,ne tv,ne gezmek,ne alışveriş,ne yemek yapmak hiç bir şey yaaa
Galiba bunalımdayım ben:-((((
Bebek psikolojisinden çıkamıyorum,bütün haftasonu çok sinirliydim hep eşime sardım yazık adama ya bide üzüldüm sonra ona offf.....

tatlım, nasılsın, sakın depresyona falan girme, biz ne güne duruyoruz burda? canın sıkıldımı gel gir, sohbet et, dökül, rahatla, yakınımda olsan bana gel diyicem, ben de yalnızlıktan sıkıntıdan patlıyorum :59::59::59: canım sen nerde oturuyorsun?
Eşine sarmaktan da vazgeç, yoksa aile içi tartışmalar ikinizi de yıpratır, hep psikolojik, hem fizyolojik.
Benimki ise bu ara pek bebek istiyor, ovulasyonuma da 2-3 gün var, bense karar veremedim, yapsakmı, yapmasakmı diye. çok tartılışıyoruz, bebek bizi iyi edermi ki acaba diyorum, daha beter olur diye de korkuyorum. Hayırlısı neyse o olsun. Sakın gereksiz yere tartışma eşinle, sonra benim gibi karasız kalırsın. ALLAH herkesin evine sevgi, huzur, bereket ve istedikleri sayıda bebiş versin inşallah!:nazar::nazar::nazar:

atesci kizlaarrr sizi merakla takipteyimmmm......... ugrasiniza hayran kaldim dogrusuuuu:1::1:

valla canım dertsiz başımıza dert aldık ama hadi hayırlısı :31:

charta data girdigimiz yerin altinda birsuru bilgi var, onlara baksana canim...
ama senin icin daha erken olabilir... senin daha ovulasyon gunun gecmedi di mi? ovulasyon gununden sonra chart yorumlanmaya basliyor sanirim...:26:

ya canım benimkini yorumlarını çevirebilirmisin peki..:17:ben sana şifremi veririm girersin olurmuu:77:

Back