• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Bi aklin verin bana lütfen.

nasil davranmaliyim.. esime hemen söylesem mi araba kulaniyor heyecan yapmasin..
bi gebelik testi daha mi alsam aksama tekrarlasam emin olmak icin..

ailelere nezaman söylemeli? daha beklemeli mi henüz cok erken galiba?

offfffffffffffffffffffff icim den yine bayan panik atak hortladi

ben olsam canim, ailelere hemen soylemezdim, biraz beklerdim... esine de araba kullanirken soyleme bence... yuzyuze soyle...
cokk sevindim tatlim yaa... Allah tamamina erdirsin insallah...:16::16:

normal test aldim erken gebelik degil

kizlar testi yaptim...

ben gözlerime inanamiyorum ne düsünmem gerekiyor bilmiyorum.. ikinci cizgi göründü

hafif ama gözüküyor

Oleyyyyy:74::74::74: Canım tebrik ederim.Ne güzel bir haber.
Şimdi söyleme bence eşine eve gelince söyle ve onun yüzündeki mutluluğa birebir şahit ol.Bu inan çok başka bir mutluluk.Ailelere söylemek için de kan testi sonucunu bekle bence.

nasil davranmaliyim.. esime hemen söylesem mi araba kulaniyor heyecan yapmasin..

canım TEBRİK EDERİM! ALLAH kucağına almayı nasip etsin! Eşine telefonda söyleme bence, eve geldiği zaman söylersin, ben o hatayı yaptım, telefonda söylemiştim, sonra eve geldi adam sakin. ya sevinmedinmi dedim, uçtum havalara, ama tabi ben işteydim sen görmedin diyor, eve gelince deseydin, sana boğasıya sarılacaktım:(((((( yani erkekler bazen böyle haber almayı bekleyebiliyorlar.
Hem senin yerinde olsam yakınında hastane poliklinik tarzı bi yer varsa, git kan testi yaptır, o da pozitif çıkınca ancak ailelere haber ver. ok, canım? ALLAHIM sağlıklı hamilelik dönemi geöirmeni bebeğini sağlıkla kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin! tekrar TEBRİKLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!:71::71::71::71::71::71::71::71:

ok aksama verecegim mücdeyi..

bir konu daha var.. 30 Mayista 1 haftalik tatil icin fethiye´ye ucuyoruz.

Ailelere tatilden döndükten sonra mi söylesek allah izin verirse ozaman 2 aylik olur bebis..

allahim saglikli sihatli hayirli bir evlat nasip et..

kizlar ben dusa alacagim, sizi cok öpüyorum ve destekleriniz icin tesekkür ediyorum

hepimizin hakkinda hayirlisi insallah.

normal test aldim erken gebelik degil

kizlar testi yaptim...

ben gözlerime inanamiyorum ne düsünmem gerekiyor bilmiyorum.. ikinci cizgi göründü

hafif ama gözüküyor

Tüylerim diken diken oldu... Ama sevinçten, heyecandan....

her hamile haberi aldığımda çok ama çok seviniyorum.... Canımmmm ikinci çizgi silikte olsa çıkmış ya oohhhh çok şükür.. Bi hamilemiz daha geldi... :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::49::49::49::49::49::64::64::64::64::62::62::62::62::62:

Eşine bi kağıda bebekle ilgili bişeyler yaz, akşam gelince onu ver eline:) bebeğinin ağzından yazılmış gibi :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

fmkcimmmmmmmmmmmmm, seni de ekledim hamilelerimiz arasina...:66::66::66::64::64::64::64::64::64::nazar::nazar:

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:|:nazar::nazar:|:nazar::nazar:|:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
ISIM|YAS|BAT|SONUC kurabiyemm TEBRIKLER!! | | |:49: :nazar:
bitanemveben TEBRIKLER!! | ?? | 1 Mart | :49: :nazar:
sulisim TEBRIKLER!! | 29 | 5 Mart | :49: :nazar:
ilkim_aras TEBRIKLER!! | 25 | 7 Mart | :49: :nazar:
dryyvz TEBRIKLER!! | 26 | 8 Mart |:49: :nazar:
mavibebek TEBRIKLER!! | 28 | 10 Mart | :49: :nazar:
elfinya TEBRIKLER!! | 24 | 10 Mart |:49: :nazar:
pnr30 TEBRIKLER!! | 31 | 10 Mart | :49: :nazar:
sirli TEBRIKLER!! | 22 | 12 Mart | :49: :nazar:
fbmy8785 TEBRIKLER!! | 24 | 15 Mart | :49: :nazar:
tuubaaoz TEBRIKLER!! | 25 | 15 Mart | :49: :nazar:
xelifxx TEBRIKLER!! | 26 | 20 Mart | :49: :nazar:
deryam160510 TEBRIKLER!! | 25 | 28 Mart | :49: :nazar:
tugbanur2008 TEBRIKLER!! | ?? | 28 Mart | :49: :nazar:
bitanem16 TEBRIKLER!! | 26 | 30 Mart | :49: :nazar:
kutayinannesi TEBRIKLER!! | ?? | 30 Mart | :49: :nazar:
dunedain TEBRIKLER!! | 27 | 2 Nisan| :49: :nazar:
missvikvik TEBRIKLER!! | 25 | 4 Nisan| :49: :nazar:
Alisaa TEBRIKLER!! | 29 | 6 Nisan| :49: :nazar:
neredesinfiruze TEBRIKLER!! | 23 | 7 Nisan| :49: :nazar:
kinalibebek TEBRIKLER!! | ?? | 10 Nisan| :49: :nazar:
elektra01 | 31 | 14 Nisan| Mayis tarihi? KuPPe | ?? | 16 Nisan| Mayis tarihi?
happylive | 32 | 18 Nisan| bekliyoruz
sefst | 29 | 18 Nisan| bekliyoruz
maviyaz| 30 | 19 Nisan| bekliyoruz
Lachesis | 27 | 19 Nisan| bekliyoruz
gelbebekgel| 27 | 19 Nisan | bekliyoruz
sincap08 | 27 | 20 Nisan| bekliyoruz kalbimin(Zerrin) TEBRIKLER!! | 28 | 20 Nisan| :49: :nazar:
karyaa48 | 27 | 21 Nisan| Mayis tarihi? tirilaylom TEBRIKLER!! | 28 | 21 Nisan| :49: :nazar:
blagodevoyce TEBRIKLER!! | ?? | 21 Nisan| :49: :nazar:
Brownim | 22 | 22 Nisan| bekliyoruz
sedna | ?? | 23 Nisan| bekliyoruz
lizzie | 25 | 23 Nisan| bekliyoruz
buyukaksu | 30 | 24 Nisan| bekliyoruz
tug_ce_ | 23 | 26 Nisan| bekliyoruz
parrhisia | 25 | 26 Nisan| bekliyoruz
cicek2154 | ?? | 26 Nisan| bekliyoruz
tatlicadi1 | 26 | 28 Nisan| bekliyoruz
tweety25 | 28 | 28 Nisan| bekliyoruz
tweetysale | 21 | 29 Nisan| bekliyoruz
sila38 | 23 | 30 Nisan| bekliyoruz fmk TEBRIKLER!! | 30 | 1 Mayis| :49: :nazar:
mayaaaa | ?? | 1 Mayis| bekliyoruz
vasfiyeee | 21 | 1 Mayis| bekliyoruz ekim.29 TEBRIKLER!! | 22 | 2 Mayis | :49: :nazar:
nihanca| ?? | 3 Mayis| bekliyoruz
esiiin| 32 | 3 Mayis| bekliyoruz
xtuqcex| 24 | 4 Mayis| bekliyoruz
reyyan_| 28 | 6 Mayis| bekliyoruz
ferosbodrum | ?? | 6 Mayis| bekliyoruz
happylife | 27 | 7 Mayis| bekliyoruz
pollyannaa | 27 | 8 Mayis| bekliyoruz
selin7 | ?? | 9 Mayis| bekliyoruz
nefsim | 26 | 9 Mayis| bekliyoruz
damlalar| 28 | 14 Mayis
screamaway| 28 | 14 Mayis
peri_m | 25 | 17 Mayis
hakem | 28 | 17 Mayis
muhasebe75| 35 | 18 Mayis
62sinem | 23 | 14 Mayis
leplepi | 21 | 19 Mayis
mpb | 27 | 20 Mayis
frd | ?? | 20 Mayis
feryal_efe | 26 | 23 Mayis
renewal | 28 | 24 Mayis
azra3434| 30 | 24 Mayis
angelaunal | 27 | 24 Mayis
_arzum_| 26 | 28 Mayis
H_E_A_V_E_N| ?? | 29 Mayis
hatunice | 24 | 29 Mayis
neselikiz | ?? | 4 Haziran
umayyy | 27 | 6 Haziran
derya78_40 | 29 | ??
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:|:nazar::nazar:|:nazar::nazar:|:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Mayıs'a bereketli başladık devamı gelir inşallah... :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Birde ben bişey sormak istiyorum arkadaşlar.. Dün akşamdan beri kasıklarım ağrıyor ve alt tarafa kramp gibi ağrı saplanıyor ara sıra.. Üşüttüm mü, yoksa başka bişey mi??

Screamaway ve tatlicadi canlarim netlige kavusturdum ben bu durumu sanirim;yumurta çatlıyor ondan sonra ateş yükseliyor yani ateş yükselmesinin önceki günü çatlamış oluyor yumurta:49: Bir bilene danistim eminim artik durum bundan ibaret

Son düzenleme:
kızlar merhaba BAT dündü ve dünden beri regl ağrısı gibi bi ağrı var ama hala regl olmadım diye test aldım eczaneden ve silik çizgi çıktı.Ama koyu olandan önce silik olan çizgi çıktı hemen acaba yanlış olabilir mi yaa resmini çekebilirsem yüklüycem

Kızlar geçen haftaya göre bu hafta hiç iyi bi modda değilim,bu hafta hiç bir şey yapmak istemiyorum,keşke yakınlarda bi arkadaşım olsada gitsem konuşsak diyorum o da yok.
Bugün ne bilgisayarı açmak istedim,ne tv,ne gezmek,ne alışveriş,ne yemek yapmak hiç bir şey yaaa
Galiba bunalımdayım ben:-((((
Bebek psikolojisinden çıkamıyorum,bütün haftasonu çok sinirliydim hep eşime sardım yazık adama ya bide üzüldüm sonra ona offf.....

cnm geçen ayda bana aynısı olmuştu havalardan ve bebek fikrini düşünmekten oluyo heralde :(

kızlar ilk önce silik çizgi çıktı daha diğeri çıkmadan kafam karıştı bi bakın lütfen

Hamilesiiiiiiiiinnn çok çok çok tebrik ederim... :nazar::nazar::nazar::nazar::49::49::49::49: :64::64::64::64::64::64: :62::62::62::62::62: :66::66::66::66::66:

Ay maşallah bugüne maşallah tü tütü tüüüü... tüm ay böyle devam eder inşallahh...

Sen listeden adını sildirmişmiydin... göremedim

Son düzenleme:
yaw bu ay planlamamıştık o kadar denedim olmadı ama bana sanki yanlışlık warmış gibi geliyo hemen inanasım gelmedi:) kocama bile söylemedim .Akşam gelsin de bi daha yapayım test inanmıyorum dünden beri karnım ağrıo regl olucam diye bekliyorum :) Teşekkür ederim cnım ama du bakalım kan testinden sonra kesinleştirim ama eğer hamileysem cidden bebek fikrini aklındna çıakrıp üstüne düşmeyince oluomuş kanıtlamış olcam:)

Hamilesiiiiiiiiinnn çok çok çok tebrik ederim... :nazar::nazar::nazar::nazar::49::49::49::49: :64::64::64::64::64::64: :62::62::62::62::62: :66::66::66::66::66:

Ay maşallah bugüne maşallah tü tütü tüüüü... tüm ay böyle devam eder inşallahh...

Sen listeden adını sildirmişmiydin... göremedim

Ewet canım vazgeçmiştim ben ama korunmamıştık da pek ilişki de olmadı ,ama olacağı varmış eğer gerçekten öyleyse :)Eşim havalara uçacak çok istiyodu

Back
X