- Konu Sahibi screamaway
- #1.141
heh buldummm sanirim...
kizlar bu da benim chartim....
fertility chart
ama cok karisik bu isler yaa... bu sabah atesimi 8:15 gibi olctum... 35.8 cikti.. sonra agzimdan da olceyim diye o sekilde olctum, biraz vakit gecti, sonra yine koltukaltimdan olctum, bu sefer de 36.1 cikti.. nerdeyse 20 dakikada 0.3 fark.. cok garip.. ben ilkini baz aldim...:97::97::97:
tatlım, merhaba, nasılsın, nasıl gidiyor? ateşle ilgili 1-2 bişey söyliyicem, belki seninde, diğer kızlarında işine yarar.
Ateşinizi sabah yataktan kalkmadan ölçmeniz gerekir, kalktıktan sonra yüzünü bile yıkadıktan sonra ölçtüğün rakam sabah yataktan kalkmadan ölçtüğünüz ateşle muhakkak fark gösterecektir. fertility sitelerinde ateşi belirtirken mutlaka yataktan kalkmadan ölçtüğünüz ateşi girin. hatta eşinizle bile öpüşmeden ölçmenizi tavsiye ederim, çünkü bu gibi faaliyetler de ateşinizi yükseltebilir
Hayırlısı olsun, screamaway, sen de üzme kendini, her gün sabah ölç, hafif yükseliş gördüğün zaman aktiviteyi kaçırma, o siteler tıbben sabit rakamlara dayanır, çünkü tıbben ateşin 37-den yüksek olması gerekir yumurtlama döneminde, ama bu kişiye göre değişmeli, benim devamlı ateşim 37,1 veya 37,2 gösterir, yani ben hep yumurtluyormuyum?)))))))))))))))) saçma yani. bende de yumurtlama günü 37,7ye kadar çıkabiliyor. dolayısıyla, senin normalin 35,5 ise, yumurtlama günü 36,2 çıkması yumurtlamanı gösterebilir. En güzeli, ateşi felan bırakın, imkan varsa, günaşırı aktiviteye devam edin, böylece kaçırma şansınız kalmaz. İnşallah hepinizi hamile haberlerini duyarım bir gün.