• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

bende kus kalamayanlardanim yaaa......... azicik sole akli basina gelsin istiom ama kiyamiorummm:59::76:.........

bu arada yumurtlama zamanda kocis pesinde kosan, sonra pas vermeyen grubuna dahil olabilirimm... oyle yaa yumurtléamadan sonra yoruluyoruzzz.. yazikkk ben ozel gun oldugunu solemiyom seviniyooo :69::69:

Ay benim çenem durmuyoya ben söylüyorum valla adama özel gün diye :60: :60: :60:
Bu arada kızlar ben artık kocişin yanına gitsem iyi olacak e ben de özledim canım onu aaaa :62: :62: :62:
İyi geceler herkese,bu arada ben adet olucam galiba ya,sivilceler çıktı ben de hem de 3-4 tane:-((

Aynen canım ben de küs kalamıyorum ya,çok seviyorum kıyamıyorum dayanamıyorumm amaaaa ya:-)))
Sabah görmedin mi kocişi kız yoksa uyuyor muydun adamcağız gitti kendi kendine?? :21:

uyumuyordumda:77: şeyy :78: yatıyordum...
Tatlimmmmmm sakin uzulmeeee... Daha kirmizilari gormedin hem... Hic belli olmaz bu durumlarr... :16::16:

valla ne olacaksa olsada bende ona göre davransam diyorum. üzüldüm tabi ama şimdi daha iyiyim
illa alacaz güzel haberi,durmak yok yola devam:29:

sabah kocis giderken napiydn kizzz... yatiyomuydunnnn:45::45:.. (ayy calisiyosn eger fena toslarim:18:)

toslamadın gülüm çalışmıyorum.:78::78::78: ya napim kalkamıyorum,zaten kahvaltıda yapmıyor. kalkıp napayım:77: hemende savunmaya geçeyim:1:

selam kızlarr ayyy cok sewindim hamişlermz warrrr:64:sanki ben hamileymişim kadar sewindim anne adayları cokk tebrk ederm sağlıklı hayrlı bebeklernz olsun inşalah:49:
(buarada uzun zaman snra cocuk icin ilişkimz olmadı kociş cok sewindi nası ihmal etmişim onu cok üzüldüm:69: )

Ay benim çenem durmuyoya ben söylüyorum valla adama özel gün diye :60: :60: :60:
Bu arada kızlar ben artık kocişin yanına gitsem iyi olacak e ben de özledim canım onu aaaa :62: :62: :62:
İyi geceler herkese,bu arada ben adet olucam galiba ya,sivilceler çıktı ben de hem de 3-4 tane:-((
hayirlisi sen bi temizlen iyi olmazmi dusukten snra kirmiilar gesinde.. insallah hersey ii olur..

git guzelim artik yaziik sanada onada biz hep burdayiz...
Ayy canım bizim kocişlerde benziyor,benimkide kahvaltı yapmıyor öyle gidiyooo :-)))
olamaz yoksa kocalarinizdami kardes... bazen bende kalkmiyorum erken gittigi zaman mesela bugun!!!!! simdi yatin kizlar yarin bebis olunca insallah kocis yatacak bu defada....:63::63:

screamaway ALlah kolaylik versin canim sen gecmise donersin simdi.. gece gece acildi cenemizzz... gozlerine kuvett

Evet screamawayın işi zor:-))
Kanka cadı napıyoooosun???? :27: :27:

screamaway kaçtı kızlar,okuyamadı:1:
sılacım napim,moralim 0 aslındada size takılıp keyiflenmeye çalışıyorum
kanka napim acayip negatifim,tek çizgiyim bugün

Silaccimmmm, Neselikizzz, tatlicadicimmmm valla kizlar, bir suru sayfa yazilmisss, :30::30: oku oku bitmediiii, bazi yerleri hizli hizli okudum... Ama tatlicadi saolsun, zaten listeye eklenmesi gerekenleri bana yazmis, ordan bakip eklicemm...:1::1::1:
heee bu arada tatlicadicimmm, kacmadimmm, arada bilgisayar degistirdim... :1::1:

Azracım tatlıcadım ve screamawaycim yani kocişiyle kavga eden arkadaş grubum size sesleniyorum,geçen hafta ben de kavgalıydım ama nolduuu barıştık dayanamadıkk:-))
Yani diyeceğim o ki siz de barışacaksınızzz hiç üzülmeyin :21:
Bu arada kızlar benim iştahım öyle açıkki bu hafta anlatamam size,ben kilo vereyim dedikçe daha çok yiyorum yaaa deli gibi canım ne görse istiyooo ağzım sulanıyoo :19: :19:

Neselikizzz, tatlim benim tartismam sabahi bulmadi zaten, ben biraz naz yapiyordum, alttan aldi saolsun..:1::1: barisiverdik....:1::1:

ayyyyyyy, sonunda son sayfaya gelebildimmmmm...:81::81::81:

gozlerim acaip agriyor bugun zaten, zor okudum...:1::1:

simdi siz de gidersiniz kizlarrrrr...:5::5::5: gitmeyin biraz daha takilin...

listeyi ben yarin guncelliyimm, bugun cokkk yorgunummm... prensin dugunune gittimmm...:97::97:

ya bu arada ovulasyon 2 gun yaziyor asagidaki cizelgemde, ama bugun ovulasyon testi poztif cikti... ufff dongum uzasin bu ay derken, kisaldi galiba...:5::5::5:

listeyi ben yarin guncelliyimm, bugun cokkk yorgunummm... prensin dugunune gittimmm...:97::97:

ya bu arada ovulasyon 2 gun yaziyor asagidaki cizelgemde, ama bugun ovulasyon testi poztif cikti... ufff dongum uzasin bu ay derken, kisaldi galiba...:5::5::5:

güzelim,canım, tatlım kaçırma nolur şu günleri. bırak misafiri onu bunu şunu utanma yap. valla yazık olacak koca ayı boşa geçireceksin...

kızlar kociş başımda beni bekliyor. gidim yatim. yarın görüşürüz. hepicinizi çoookk seviyorum,yolsaşlarım,kardeşlerim oldunuz. çok teşekkürler

:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

aklım ne kadar karışık bir bilsen yani dünya şu anda nasıl karıştıysa bende öyleyimduygularım karmakarışık büyük bir korku içindeyim aynı zamanda özlem ve açlıkhem acıtıyorsun içimi ve ardından bir serinlik veriyorsun bunalmış hayatıma bir meltem gibikokunu bilmiyorum göz rengini nefes alışını duymuyorum bunları bilmemem senin olmadığını anlatmaya yetmiyor banabesbelli sıranı bekliyorsun bu içi boşaltılmış manasız kavramlarla dolu dünyaya gelmek için dünya dünyalıktan çıkalı çok oldu bebeğimher yerde şiddet her yerde göz yaşı her yerde öfke varinsanlar dünyayı kendi bencillikleriyle doldurdular aç gözlüler daha fazla istedidaha fazla güç daha fazla iktidar daha fazla parabunlara sahip oldukça kaybettiler insanlıklarını neden yaşadıklarını unuttularneden var olduklarını unuttularyabancılaştılar insana yaşama kendilerini bile bilmez oldularsavaşlar var dünyada bebeğim insanlar ölüyormasum insanlar bebekler ölüyordünyada hepimize yetecek yer varama birileri bize ait olan yerlere göz dikti gözü dönmüş olanlar yediğimiz ekmeğe içtiğimiz suya soluduğumuz havaya hayatımıza göz diktiinsanca yaşama onurumuzu elimizden aldılar
şartlar böyleyken sana gel diyemiyorum o kadar direndinki vardır elbet bir nedeni diyorumgelme bebeğim benim insan olarak yaşadığım bu acılara ortak olmabakmaya kıyamayacağım o güzel gözlerin görmesin bu vahşetigelmeki göz yaşlarından oluşmuş bir denizde boğulmagelmeki insan olmanın ağırlığını ömrün boyunca taşımagelmeki neden beni bu dünyaya getirdiniz sözünü işitmeyeyim
ama öyle bir gelki sabah uyandığında gözlerin kamaşsın güneşin parlaklığından gelki rüzgarın savurduğu bedenin çıldırsın hazdangelki sevmeyi öğren katıla katıla gülmeyigelki tüm hırslarından arındır ruhunu paylaşmayı öğren paylaşmayı öğretgelki bir kelebeğin arkasından koştur onu yakalamak için değil uçmayı öğrenmek içinkuşlara yem verelim seninle saat kulesinin önünde onlar karınlarını doyursunlar sen insanlığınıgelki nasıl gelindiğini öğren dünyaya senden öncekiler çok kafa yordular sen bir adım ilerle bu konudayeniden anlamlandıryeniden yorumlagelki insan görsün dünya
ne hayallerim var sana dairbiliyorum sen bu hayallerime teyet geçeceksin ben seni hayallerinin ve isteklerinin peşinden koşacak kadar cesur ve onları yakalayacak kadar güçlü ve elinden bırakmayacak kadar sorumluluk sahibi yetiştireceğiminsan olmanın erdemini öğrenebildiğim kadarını sana öğreteceğim bu herşeyden önce dünyaya sonra sana olan borcumve bunu ne olursa olsun hep senin yanında hep seni destekleyerek ödeyeceğim
GELDİĞİNDE BİN YILLARIN VERDİĞİ YORGUNLUKLA DOĞACAKSIN
SENİ BENİ BABANI ZOR BİR SINAV BEKLİYOR
AMA BİZ BABANLA GEÇMİŞE BAKTIĞIMIZDA
BÜTÜN SINAVLARDAN GEÇMİŞİZ

eminim bu hayatdan sende tam not alacaksin !

sabahtan beri canli yayinla gozumuze soktular dugunu .. aklima sen geldin.. takiliyim diye.. sen actin konuyu... forumun disinda da aklimiza geiyoruz yaa resmen arki olmusuzzzz..

buarada ben ovulasyon testleri falan yapmamaya kararverdim yaa natur osun insallah oglusum gibi.. bakalim karar degistirmezsemmm:26::5:

Kizlar cok saolun ins bende mutlu haberimi sizlerle paylasabilirim ve sizlerin mutlu haberlerinizle mutlu olurummm

sabahtan beri canli yayinla gozumuze soktular dugunu .. aklima sen geldin.. takiliyim diye.. sen actin konuyu... forumun disinda da aklimiza geiyoruz yaa resmen arki olmusuzzzz..

buarada ben ovulasyon testleri falan yapmamaya kararverdim yaa natur osun insallah oglusum gibi.. bakalim karar degistirmezsemmm:26::5:

Siz benden iyi gormussunuz eminim... O kadar kalabalikti ki, dogru duzgun birsey goremedik... Zaten butun yollari da kapatmislar... Tam izdiham oldu...:1::1:

Silacimmm, valla ben ovulasyon testlerinden vazgecemem herhalde... Bak mesela simdi benim cizelgede 2 gun var daha yaziyor.. Ama testte ovulasyon gunum diye cikti bugun... Test yaptigim iyi oldu yani... Yarinimi bosaltmaya calisiyorum, en azindan bir gun calisalim diye...:17::17::17:

Bu arada mikroskop da bir acaipppp, dun egrelti otu gibi degil ama, bazi cizgiler gormustum... Bugun egrelti otu gorurum diye dusundum, ama noktalara geri donduk... Yani duzgun gostermedi bugunu sanirim... :19::19:

Kizlarrrrr, listeyi yarin guncellerim demistimmm ama yine de (bir de simdi 2 hamilemiz de olunca), listeyi guncellemeden duramadim....:21::21::21:

Kizlarrrr, Nisanda bekliyoruz da kalanlarrrr..:55:. Durumlarinizi bildirebilir misinizz?...:26: Mayisa gectikten sonra Nisan kismini yavas yavas temizlemeye baslicammm...:24::24::24::24:

Kalbiminnnnnnn, valla canim, yanina tebrikleri ve nazar boncugunu buyukk bir zevkle yazdim....:16::16::16::nazar:

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:|:nazar::nazar:|:nazar::nazar:|:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
ISIM|YAS|BAT|SONUC kurabiyemm TEBRIKLER!! | | |:49: :nazar:
bitanemveben TEBRIKLER!! | ?? | 1 Mart | :49: :nazar:
sulisim TEBRIKLER!! | 29 | 5 Mart | :49: :nazar:
ilkim_aras TEBRIKLER!! | 25 | 7 Mart | :49: :nazar:
dryyvz TEBRIKLER!! | 26 | 8 Mart |:49: :nazar:
mavibebek TEBRIKLER!! | 28 | 10 Mart | :49: :nazar:
elfinya TEBRIKLER!! | 24 | 10 Mart |:49: :nazar:
pnr30 TEBRIKLER!! | 31 | 10 Mart | :49: :nazar:
sirli TEBRIKLER!! | 22 | 12 Mart | :49: :nazar:
fbmy8785 TEBRIKLER!! | 24 | 15 Mart | :49: :nazar:
tuubaaoz TEBRIKLER!! | 25 | 15 Mart | :49: :nazar:
xelifxx TEBRIKLER!! | 26 | 20 Mart | :49: :nazar:
deryam160510 TEBRIKLER!! | 25 | 28 Mart | :49: :nazar:
tugbanur2008 TEBRIKLER!! | ?? | 28 Mart | :49: :nazar:
bitanem16 TEBRIKLER!! | 26 | 30 Mart | :49: :nazar:
kutayinannesi TEBRIKLER!! | ?? | 30 Mart | :49: :nazar:
dunedain TEBRIKLER!! | 27 | 2 Nisan| :49: :nazar:
missvikvik TEBRIKLER!! | 25 | 4 Nisan| :49: :nazar:
hasretimsana(Canan) | 23 | 5 Nisan| bekliyoruz??? Alisaa TEBRIKLER!! | 29 | 6 Nisan| :49: :nazar:
neredesinfiruze TEBRIKLER!! | 23 | 7 Nisan| :49: :nazar:
kinalibebek TEBRIKLER!! | ?? | 10 Nisan| :49: :nazar:
han0144 | ?? | 12 Nisan| bekliyoruz
kayyum | ?? | 13 Nisan| bekliyoruz
sema84 | 26 | 14 Nisan | bekliyoruz elektra01 | 31 | 14 Nisan| Mayis tarihi? KuPPe | ?? | 16 Nisan| Mayis tarihi?
happylive | 32 | 18 Nisan| bekliyoruz
sefst | 29 | 18 Nisan| bekliyoruz
maviyaz| 30 | 19 Nisan| bekliyoruz
Lachesis | 27 | 19 Nisan| bekliyoruz
sincap08 | 27 | 20 Nisan| bekliyoruz kalbimin(Zerrin) TEBRIKLER!! | 28 | 20 Nisan| :49: :nazar:
karyaa48 | 27 | 21 Nisan| Mayis tarihi? tirilaylom TEBRIKLER!! | 28 | 21 Nisan| :49: :nazar:
blagodevoyce TEBRIKLER!! | ?? | 21 Nisan| :49: :nazar:
Brownim | 22 | 22 Nisan| bekliyoruz
sedna | ?? | 23 Nisan| bekliyoruz
lizzie | 25 | 23 Nisan| bekliyoruz
buyukaksu | 30 | 24 Nisan| bekliyoruz
tug_ce_ | 23 | 26 Nisan| bekliyoruz
parrhisia | 25 | 26 Nisan| bekliyoruz
cicek2154 | ?? | 26 Nisan| bekliyoruz
tatlicadi1 | 26 | 28 Nisan| bekliyoruz
tweety25 | 28 | 28 Nisan| bekliyoruz
tweetysale | 21 | 29 Nisan| bekliyoruz
sila38 | 23 | 30 Nisan| bekliyoruz
fmk | 30 | 1 Mayis
mayaaaa | ?? | 1 Mayis
vasfiyeee | 21 | 1 Mayis
_arzum_| 26 | 2 Mayis
ekim.29 TEBRIKLER!! | 22 | 2 Mayis | :49: :nazar:
nihanca| ?? | 3 Mayis
esiiin| 32 | 3 Mayis
xtuqcex| 24 | 4 Mayis
reyyan_| 28 | 6 Mayis
ferosbodrum | ?? | 6 Mayis
happylife | 27 | 7 Mayis
pollyannaa | 27 | 8 Mayis
selin7 | ?? | 9 Mayis
nefsim | 26 | 9 Mayis
damlalar| 28 | 14 Mayis
screamaway| 28 | 14 Mayis
peri_m | 25 | 17 Mayis
hakem | 28 | 17 Mayis
muhasebe75| 35 | 18 Mayis
62sinem | 23 | 14 Mayis
leplepi | 21 | 19 Mayis
mpb | 27 | 20 Mayis
frd | ?? | 20 Mayis
feryal_efe | 26 | 23 Mayis
renewal | 28 | 24 Mayis
azra3434| 30 | 24 Mayis
angelaunal | 27 | 24 Mayis
H_E_A_V_E_N| ?? | 29 Mayis
hatunice | 24 | 29 Mayis
neselikiz | ?? | 4 Haziran
umayyy | 27 | 6 Haziran
derya78_40 | 29 | ??
gelbebekgel | 27 | ??
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:|:nazar::nazar:|:nazar::nazar:|:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:
Back