• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

http://i1104.hizliresim.com/2011/4/30/3782.jpg

oldu sanırım. ben direk link alabiliyormuyuz acaba dedim ama yok demekki. bi bak bakalım

var tatlim az onceki msjimda resim cekerek yazdim :34:
Bana kalirsa fetirlity nin su an elindeki ateslere bakarak yaptigi saptama buna aldanma. kesik kesik cizgi cekmis zaten oda emin değil:26: İlk olcumlerin olaydi o zaman kesin gec yumurtlamisin diyebilirdik :34:

var tatlim az onceki msjimda resim cekerek yazdim :34:
Bana kalirsa fetirlity nin su an elindeki ateslere bakarak yaptigi saptama buna aldanma. kesik kesik cizgi cekmis zaten oda emin değil:26: İlk olcumlerin olaydi o zaman kesin gec yumurtlamisin diyebilirdik :34:

anladım canım. kırmızı kesik kesik çizgidenmi bahsediyorsun. o netmi olmalı. birdahaki ay için öğrenim.

bide şimdi seninkine baktım ben. sende alt sırada * işareti var. o nedemek?

anladım canım. kırmızı kesik kesik çizgidenmi bahsediyorsun. o netmi olmalı. birdahaki ay için öğrenim.

bide şimdi seninkine baktım ben. sende alt sırada * işareti var. o nedemek?

Kesik kesik değil dümdüz kırmızı çizgi olmali.
O adetimin son gunleri artik leke gelmeye baslamisti lekelenmeyi sectim o isareti cikardi tatlim

Kesik kesik değil dümdüz kırmızı çizgi olmali.
O adetimin son gunleri artik leke gelmeye baslamisti lekelenmeyi sectim o isareti cikardi tatlim

hımm bende düzeltim lekelenmede varsa eğer:1:

tamam anladım ben bunu gülüm. artık seninkini yorumlayabilirim sanırım. yani ilerde. şimdilik bişi yok gibi.

çok sevindim ya anladığım için. çok sağolasın:71:

ekim
aslında adetlerim hiç düzensiz değildir hatta hep erken gelir..ama geçen ay hayatımda ilk defa otuzuncu günde geldi ve ben doktora gttim..yumurtlamamışsın dedi..şimdi o yüzden bekliyorum..belki yine öyle bir durum söz konusudur..p.tesi yapıcam test bakalım..

Son düzenleme:
tatlı cadı pcoyu takma kafana bak brda birinin çikolata kisti varken olmuş..allahın kime ne zaman nasip edeceği belli olmaz..ama tabi sen doktoru ihmal etme..belki hamilesindr..teste çıkmıyor zaten merak etme tatlım..iş olacağına varır zaten..bak bende umutsuz umutsuz bekliyorum..bende bişey yokken olmadı.

hımm bende düzeltim lekelenmede varsa eğer:1:

tamam anladım ben bunu gülüm. artık seninkini yorumlayabilirim sanırım. yani ilerde. şimdilik bişi yok gibi.

çok sevindim ya anladığım için. çok sağolasın:71:

Birsey değil tatlim nedemek. Artik birbirimizinkini yorulmlariz:66::66:

tatlı cadı pcoyu takma kafana bak brda birinin çikolata kisti varken olmuş..allahın kime ne zaman nasip edeceği belli olmaz..ama tabi sen doktoru ihmal etme..belki hamilesindr..teste çıkmıyor zaten merak etme tatlım..iş olacağına varır zaten..bak bende umutsuz umutsuz bekliyorum..bende bişey yokken olmadı.

öyle canım.olacağı varsa korunurken bile oluyor...

bakalım,gidecem bir doktor bulayım inşallah..

Birsey değil tatlim nedemek. Artik birbirimizinkini yorulmlariz:66::66:

evet canım. bende seninkine birşeyler diyebilirim artık.:29:

aslında kafam çalışır bilgisayar işine ama işte bu sefer yapamadım bir türlü....

bende inşallah hamile değilsem hemen hastalanırımda düzgün düzgün giderim baştan başlayıp.:31:

Son düzenleme:
bir bakim dedim ne yapiyor bizim kizlar !

bugün erken kalktim islerimi bitirdim kahvaltimi yaptim.

havada güzel burda.

ekim
aslında adetlerim hiç düzensiz değildir hatta hep erken gelir..ama geçen ay hayatımda ilk defa otuzuncu günde geldi ve ben doktora gttim..yumurtlamamışsın dedi..şimdi o yüzden bekliyorum..belki yine öyle bir durum söz konusudur..p.tesi yapıcam test bakalım..

tamam anladım canm hayırlısı artık inşş vardr p. tesi mutlaka haber ver

tatlicadi komisin sen yaaa:1::1::1:.. yumurtaligima laf atma teyzesiii.. akilli akilli duruyomus orda.. bir ay biri bir ay biri calisir dedi.. dr umun yalancisiyimmm.. kendisinide pek severim....:46::46:

tembel yumurtalara sogandan sonra incir kuru..

Sogan kürü uygulamadan direk incire basladim ben silacim bi sakincasi olmaz değilmi?:61:

evet canim.. mikroskoba cok guvenmiyorum, ilk defa deniyorum bu ay.. daha cozememis olabilirim durumu... ama idrar testine guveniyorum valla... 4. ayim bu ay... hep duzgun bir sekilde gosterdi...:66:

bir de yarin sabah atesimi olceyim insallah... bakalim dusus olcak mi...:1::1: yanlis hatirlamiyorsam, ovulasyon sirasinda dusmesi gerekiyordu...:26:

silacimm, simdi kontrol ettim... senin bat bugunmussss... hadi hayirlisi...:16::16::16::16:

Screamawaycim pozitifi gordukten sonra artik atesin hep yuksek cikmali. Pozitif gormeden onceki gun düşer ve pozitif olunca hemen ortalmaanin ustune cikar:34:

ekim

Canim doktor yumurtlamamissin demis ya sen ovulasyon testinde pozitifi gordunmu? Demek istedigim biz bu pozitifleri goruyoruz ama acaba yumurtayi catlatabiliyormuyuz:26:

Back